🚩 امام جمعه لواسانات:
کلاک را خدا آزاد کرد و متخلفان و مفسدان و رشوه بگیران شورای شهر و شهرداری لواسان را هم روانه زندان کرد و در کمین دیگرانی هم است. رئیس قوه قضائیه و سربازان گمنام امام زمان سلام الله علیه ابزار تحقق وعده الهی هستند.
🚩🚩 @vaghtesahar
▪️▪️ روح الله زم: "پس از مکالمه حسن روحانی و مکرون از پلیس فرانسه با من تماس گرفتند و گفتند که در خطر ترور هستی!"
🙄🙄🙄🙄
✍ على قلهكى
🚩🚩 @vaghtesahar
⚫️⚫️ تناقض دولتى ها در مسئله FATF
- دولتیها همین الان که از لیست سیاه FATF موقتا مُعلق هستیم، میگن بانکهای ما برای نقل و انتقال دچار مشکل هستند و باید برای رفع مشکل قواعد FATF رو بپذریم.
حالا دارن یه حرف متفاوت میزنن و میگن اگر قواعد FATF رو نپذیریم، دچار مشکل بانکی خواهیم شد.
بالاخره کدومش؟
دچار مشکل بانکی هستیم یا خواهیم شد؟
- طبق اکشن پلنی که دولت روحانی به طور غیرقانونی و بدون مصوبه مجلس با FATF به توافق رسیده، حتی اگر ایران همه قواعد رو اجرا کنه، باز معلوم نیست از لیست سیاه بیاد بیرون. این هم دلیلش روشنه، قرار دادن ایران در لیست سیاه، بخاطر مسائل فنی در مورد پولشویی نیست، بلکه سیاسيه!
- ما حتی اگر از لیست سیاه هم خارج بشیم که نمیشیم، به دلیل تحریم چرخه دلار که آقایونِ ... ، در برجام بهش توجه نکردن، باز هم مشکل نقل و انتقالات بانکی سرجاشه.
- راه حل خلاص شدن از سلطه دلار و حل مشکل نقل و انتقالات بانکی، پیمانهای دوجانبه و چندجانبه پولی مالیه. فکر کنم همین الان روس و چین یا هند برای مراودات بانکیشون از دلار استفاده نمیکنند.
✍ يكى از فعالان فضاى مجازى
🚩🚩 @vaghtesahar
▪️🏴 كشتى شكستهٔ اصولگرايى
✖️ اصولگرايان بايد پاسخ دهند كه چگونه است كه شخصى كه در طول هشت ماه فتنهٔ ٨٨ موضع مشخصى نگرفت و جزء ساكتين فتنه بوده و همچنين از حاميان معاهدهٔ ننگين برجام بوده ، اكنون به عنوان سرليست اصولگرايان برگزيده شده؟؟؟
چنين شخصى اگر مثلا رييس مجلس شود، چه تفاوتى با لاريجانى خواهد داشت؟؟؟
شما اصولگرايان دقيقأ از كدام اصول دم مى زنيد؟!
🚩🚩 @vaghtesahar
🔴🔴 مدیریت ناکارآمد ظریف در وزارت خارجه
سعید یوسفی پور نوشت:
➖ ظریف صرفا یک دیپلمات ناشی نیست
او یک مدیر ناکارآمد هم هست!
وضعیت مدیریتی وزارت امورخارجه در شش سال گذشته بسیار وخیم بوده
موضوع ماموریت خارج از کشور دیپلماتها که جزو مسائل اصلی این وزارتخانه محسوب میشود در بدترین شرایط است
سفارتهایمان در کمترین میزان بازدهی قرار دارند
➖ در شرایط حساس اخیر سفارتمان در چین چند ماه سفیر نداشت
و دیپلماتهایمان هنوز نمیدانند مدت ماموریت آنها ۳ سال است یا ۴ سال!
هر روز یک تصمیم جدید
کاش آقای ظریف توضیح میداد نقش حسین فریدون در اعزام سفرا به خارج از کشور چه بوده؟!
🚩🚩 @vaghtesahar
❗️كسانى كه در چند انتخابات گذشته، با انتخابهاى اشتباه خود ، به نوعى در وضعيت امروز كشور سهيم هستند ، اينها نمى توانند طلبكارانه بگويند كه در انتخابات شركت نمى كنيم و يا بگويند "اينهمه رأى داديم چه نتيجه اى گرفتيم؟" و حرفهايى از اين دست...
اين ها موظف هستند با انتخاب درست سعى كنند از بار گناه و خطاى خود بكاهند!
🚩🚩 @vaghtesahar
🔸سیره رهبری در انتخابات
🔸تکلیف حزب الله در انتخابات
👈 دو سال پیش رهبر انقلاب هنگام رای دادن در چهارمین دوره انتخابات شوراها فرمودند:
" *_من به ۳۱ نفر برای شورای شهر رای دادم البته برخی را از نزدیک می شناختم و بعضی را هم نمیشناختم لکن اعتماد کردم به همین لیستهایی که پیشنهاد میکنند و می دهند_* "
این اولین باری بود که ایشان راه درست را برای استفاده از تمام حق رای اعتماد فهرست اعلام کردند رهبر انقلاب در آستانه انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری نیز دوباره بر این موضوع تاکید کردند و فرمودند:
" *_رای دادن و اعتماد به فهرستی که از سوی افراد متدین ، مومن و انقلابی و در خط امام معرفی شده است_* "
#رای_لیستی
#سیره_انتخاباتی_رهبری
#انتشارحداکثری
🚩🚩 @vaghtesahar
⚫️⚪️ راستها چگونه چپ کردند؟
▫️بازخوانی ماجرای یک سقوط
#جناح_راست پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری دوم خرداد ۷۶، بیتوجه به فروپاشی پایگاه مردمی خود، دنبال راههای میانبُر و دوپینگ سیاسی رفت. از درِ #مقدس_مآبی وارد شد تا خود را با بدنۀ حزبالله نزدیکتر نشان دهد. راستیها، حزبالله را صرفاً سیاهی لشگری متعبد برای تبعیت از تصمیماتِ اخذشده در تاریکخانههای خود میخواستند و نه بیشتر. در این فرایند، جمع قابل توجهی از دغدغهمندان انقلابی، در معرکۀ موهومی که میان جناح راست و جناح چپ ساخته شده بود، متحیر ماند. بسیاری، از ترسِ تکفیر توسط سرانِ جناح راست، لب دوختند و تحلیل و تصمیم را تعطیل کردند. به این ترتیب، فرهنگ سیاسی نیروهای انقلاب، با سرعت و شدت بیشتری به قهقرا رفت.
🔸در ادامه، برخی نشانهها و پدیدههای ضدانقلابیِ رواجیافته توسط جناح راستیها برای فروپاشاندن فرهنگ سیاسی انقلاب را مرور میکنیم:
1. #نتیجه_گرایی محض و اصالتِ فتح کرسیهای قدرت بدون پایبندی به الزامات #جمهوریت.
2. تمنای پیروزیِ بیدردسر و بیمردم، از طریق #چشم_بندی_های_سیاسی، رسانهای و... .
3. پیدایش، پرورش و تثبیت #پدرخوانده_ها و پدرخواندگی به نام #عقلانیت_سیاسی.
4. عادیسازیِ قاعدهی #دفع_افسد_به_فاسد با اصرار بر گزارۀ بهاصطلاح نتیجهگرایانۀ «صالحِ مقبول، بهتر از اصلحِ نامقبول»!
5. فرعیسازی اصل #مشارکت_حداکثری با این توجیه که «هر چه مشارکتکننده کمتر باشد، آرای تعبدی بیشتر میشود و این آرا، متعلق به ماست. پس ما با همین رایِ اندک پیروز میشویم»!
6. ممنوعیتِ #آرمان_خواهی و بازی با شعارهای پوچ و فانتزی؛ با این تصورِ خام که «مردم، از شعارهای اصلی انقلاب خسته شدهاند و طرح این آرمانها، ضدِ رای است.»
7. تعطیلی رویکردهای بنیادینی مانند #عدالتخواهی و مبارزه با #تبعیض، از ترس فروریختنِ سبد رای در میان اَشراف و فرادستان.
8. قُبحزدایی از ائتلاف، همدستی و همپیالگی با #زرسالاران و #نوکیسگان، با این توجیه که «فعالیت انتخاباتی، پول میخواهد.»
9. تکرارِ طوطیوار و سادهلوحانۀ تعبیر مبهمِ #جمعیت_خاکستری و تلاش برای بدست آوردن دلِ این جمعیت، با شعارها و کنشهای نمایشی.
10. خط بطلان بر #شفافیت و #صداقت در بیان باورها، با محاسبۀ ضدنتیجه بودنِ صداقت و شفافیت.
▪️نکته: اگرچه راستیها با این اصول ضدانقلابی، بخش اعظم سرمایۀ نیروهای انقلاب را دود کردند، اما حتی به نتیجه هم نرسیدند؛ هم دنیا و هم آخرتشان را با دور شدن از اصول اساسی اسلام و انقلاب باختند.
اگر نیروهای انقلاب، یکیدو دوره، فارغ از نتیجهای که بدستش هم نمیآورند، با این روندها مبارزه میکردند، امروز مجبور نبودند برای طرح ابتداییترین آرمانهای انقلاب، هزاربار قسم جلاله بخورند و یک روز در میان، شهادتین بگویند.
🚩🚩 @vaghtesahar
🚨 واکنش احمد توکلی به توئیت عجیب مجید انصاری در مورد شفافیت در مجلس
🔻امیدوارم این، اکانت خود شما نباشد و یک متقلب، این جملات مزخرف را به شما نسبت داده باشد!
🚩🚩 @vaghtesahar
⚫️🏴 بیایید دو سوال رو از لیست خاتمی روحانی با هم بپرسیم:👇👇
🔺اول) آن همه مظلوم نمایی کردید که ما اندازه یک لیست هم تایید صلاحیت شده نداریم.. پس چه شد تا همین الان ۳ تا لیست دادید؟!
🔺دوم) مدیریت دولت و مجلس تقریبا ۷ ساله با شماست... چه گلی به سر مردم زدید که باز هم برای خدمت دارید خودتان را میکشید؟!
🔹مگر شما دلار را ۱۴ هزار تومان نکردید؟!
🔹مگر شما بنزین را گران نکردید؟!
🔹مگر در دوره شما کشور تا آستانه جنگ نرفت؟!
🔹مگر با ادعای حذف یارانه نیامدید و الان مردم را به دو هزار یارانه نیازمند کردید؟!
به مردم بگوییم که اگر امروز فریب بخورند فردا نباید از استمرار وضعی که ۷ سال است بر كشور حاكم است گلايه كنند!
🚩🚩 @vaghtesahar
✅ تا آخر با ايران مى مانيم
⭕️ محمود سنگاوی از فرماندهان پیشمرگه: کاش سردار سلیمانی فرمانده ما بود/تا آخر با ایران میمانیم
👤 عضو ارشد اتحادیه میهنی کردستان عراق:
🔸ما با ایرانیها دوست هستیم و معتقدیم هر نیرویی که به این منطقه بیاید، روزی خواهد رفت اما ما و ایرانیها با هم خواهیم ماند و از هم جدا نخواهیم شد.
🔸با حمله ۲۰۰ داعشی به موصل، بسیاری از نیروی عراقی سلاحهای خود را بر زمین گذاشتند و تمامی این سلاحها و تجهیزات به دست تروریستها افتاد. داعش هم آن سلاحها را علیه ما به کار گرفت. اینجا بود که جمهوری اسلامی ایران به صحنه آمد.
🔸من یک بار در مصاحبهای گفتم کاش سردار سلیمانی فرمانده و پیشمرگه ما کُردها بودند زیرا تنها چیزی که از ایشان دیدهام لیاقت و قهرمانی بود، ایشان فردی دلسوز بود و بخوبی از کشور خود محافظت کرد و نهایتا جانش را هم در این راه فدا کرد.
🔸قاسم سلیمانی یک فرمانده عالیرتبه بود و میتوانست از دور دستوراتی را بدهد و در میدان هم حضور نداشته باشد اما در تمامی جبههها حضور داشت.
🔸خبر شهادت ایشان برای من ناراحت کننده بود، ایرانیها باید به داشتن چنین فردی افتخار کنند.
🚩🚩 @vaghtesahar
🥀 مادر است دیگر...
❄️در سردترین شب سال خرمآباد مادر شهید مدافع حرم اسماعیل غلامی یاراحمدی روی قبر پسرش پتو انداخته
حدود ۳ماه از شهادتش میگذره و اگه سههزار سال هم بگذره باز هم مادر دلتنگه
🚩🚩 @vaghtesahar
⛔️ آیا اصلاحطلبان سعی دارند سایه جنگ را از سر ایران بردارند؟
صلحطلبی یکی از کلیدواژههایی است که نزدیک دودهه است وارد گفتمان سیاسی اصلاحطلبان شده و جناح مقابل را به جنگ طلبی متهم میکنند. نگاهی به گذشته این جریان نشان میدهد برخلاف آنچه این روزها تلاش میکنند از خود یک چهره صلحطلب نشان دهند، در مقاطعی کشور را تا مرز جنگ هم پیش بردند و اگر تدابیر رهبر معظم انقلاب و برخی دلسوزان نظام نبود ممکن بود شرایط ایران را بحرانی کنند.
✅ بعد از حمله عراق به کویت و تصرف آن توسط صدام، ایالات متحده به همراه ائتلافی از کشورهای عربی و غربی به عراق حمله کرد که به جنگ اول خلیجفارس معروف شد. همین زمان بود که جریان چپ (اصلاحطلبان امروزی) درموضعی غلط، افراطی و دور از تعقل، خواستار حمایت از صدام شدند. شیخ صادق خلخالی از طرفداران کمک به صدام در جنگ اول خلیجفارس با بیان اینکه "این جنگ یک جنگ صلیبی علیه مسلمانهاست" معتقد بود جنگ ما با عراق یک مسئله است و اینجا سرنوشت اسلام مطرح است! سید علیاکبر محتشمیپور در نطقی آتشین، صدام را به «خالد بن ولید» سردار جنگهای صدر اسلام تشبیه کرد و بعد از این نطق از مجمع روحانیون بهعنوان جناح خالد بن ولید یاد میشد: "حوادث و بحران اخیر، یادآور رویارویی و صفآرایی خالدبن ولید در برابر ابرقدرتهای صدر اسلام است. او که عمری در صف کفر، شمشیر بهروی پیامبر(ص) و مسلمانان کشید در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت... ما از چه میترسیم؟ بگذار با عزت و شرف زندگی کنیم و بمیریم. زندگی زیر سایه سرنیزههای آمریکا برای ما ذلت است و اسارت است و ننگ است!".
شورای عالی امنیت ملی 29 دی ماه 69 در حضور رهبر معظم انقلاب تشکیل جلسه داد. بررسی جامعی از اوضاع متشنج منطقه بعمل آمد و سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر بیطرفی در درگیری مورد تأیید قرارگرفت. آیتالله خامنهای چند روز بعد نیز در سخنانی با انتقاد از مواضع عدهای که میگویند باید بهکمک صدام رفت، فرمودند "دو اردوگاه و دو جناحاند که بهخاطر اهداف غلط و غیرالهی و نامقدس -از نظر ما و از نظر همهٔ انسانهای واقعبین- با هم میجنگند. جمهوری اسلامی، هر دو جناح را رد میکند؛ چون در هر دو طرف، انگیزهها مادی است و به همین دلیل هم با یکدیگر تعارض پیدا کردهاند. آنها بهدلیل مادی بودن، با هم تعارض پیدا کردهاند. اینطور نیست که یکی الهی و یکی هم مادی است. جنگ اسلام و کفر نیست. این، موضع ملت ایران ماست".
✅ مواضع افراطی و جنگطلبانه جناح چپ (اصلاح طلبان امروزی) در زمان حمله آمریکا به افغانستان هم تکرار شد. در جریان مسلط شدن طالبان بر افغانستان عواملی به کنسولگری ایران در مزار شریف وارد شدند و دیپلماتهای ایرانی را به شهادت رساندند. با وجود آن که ماهیت عاملان این جنایت در بدو امر در هالهای از ابهام قرار داشت -بعدها مشخص شد تروریستهای موسوم به سپاه صحابه پاکستان وابسته به سرویس اطلاعات و امنیت پاکستان-این جنایت را انجام دادند- جناح تندروی دوم خردادی در شورای عالی امنیت ملی کشور، جنگ با طالبان را بهتصویب رساند.
آن زمان نیز بهرغم اصرار اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثرا کارگزاران دولت هستند، تدبیر رهبری مانع از ورود ایران به باتلاق جنگ افغانستان شد. رئیس وقت کمیته سیاست خارجی شورایعالی امنیت ملی چنین میگوید: «آن زمان بحثهای خیلی فشردهای در دبیرخانه شورای امنیت داشتیم. عجیب این بود که اکثر دستگاهها نظرشان این بود که ارتش ما باید برای انتقام از طالبان وارد خاک افغانستان شده و طالبان را تعقیب کند... موضوع به شورایعالی امنیت ملی رفت. در آنجا هم اکثریت رأی به حمله نظامی دادند... معمولاً دأب (روش) آقا حداقل بر اساس تجربه 8سالهای که خودم از نزدیک داشتم این نبود که مصوبات شورایعالی امنیت ملی را وتو کند، خیلی وقتها هم نظر موافق نداشتند اما اگر نظر اکثریت بود اجازه میدادند نظر اکثریت اجرا شود، ضمن این که ملاحظه خود را هم مینوشتند. این یکی از موارد نادری بود که با حمله نظامی به افغانستان برای جنگ با طالبان مخالفت و مصوبه را وتو کردند».
علی ربیعی مسئول اجرایی وقت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز در گفتوگویی با برنامه «دستخط»، به علاقه برخی اعضای شورای عالی امنیت ملی به جنگ اشاره کرده و میگوید "یک دیدگاه این بود که باید به افغانستان کمک کنیم و به نیروهای احمد شاه مسعود یا جاهای دیگر کمک کنیم که اینها بتوانند بازپسگیری کنند و لازمه این بود که بخشهای حمایتی در داخل خاک هم صورت گیرد. ساعت 1 یا 2 نصفشب بود، جمعبندی را امضا کردم و فرستادم و صبح زود سر کار آمدم. نماز خواندم و به سر کار رفتم. 7 صبح نامه روی میز من بود. ظاهراً (ساعت) 5 نوشته شده بود که ما وارد این دام نمیشویم".
🌵🌵🌵
🚩🚩 @vaghtesahar
⁉️ لاريجانى دوباره رئيس مجلس مى شود؟
با يك مقدمه كوتاه شروع كنم:
آيا مهمترين علت مخالفت قشر انقلابى با لاريجانى چيزى جز مواضع غيرانقلابى و بعضأ ليبرالى لاريجانى مى باشد؟
فرض كنيم لاريجانى در ايام فتنه ٨٨ مواضع شفافى برعليه فتنه گران اتخاذ ميكرد و همچنين در موضوع قرارداد ننگين برجام، با تأكيد بر رعايت خط قرمزهاى رهبرى مانع از تصويب اين "خسارت محض" مى شد، در اينصورت قطعا نظر اقشار مومن و انقلابى نسبت به لاريجانى بسيار متفاوت از آنچه كه اكنون ميباشد، بود.
حالا بياييد ببينيم مواضع سرليست گروهى كه ادعاى اصولگرايى و انقلابى بودن را دارد در دو موضوع فوق ( فتنه و برجام ) چه تفاوتى با لاريجانى دارد؟
او هم مثل لاريجانى در ايام فتنه مواضع دوپهلو و غير شفاف داشت و همچنين موافق برجام بود!
آيا ميخواهيم يك لاريجانى جديد و تازه نفس را جايگزين يك لاريجانى خسته و از نفس افتاده كنيم؟ آن هم به اسم اصولگرايى؟!!
🚩🚩 @vaghtesahar
⛔️⛔️ دروغ می گویند، مثل.... دروغ میگویند، خودش هم میداند در این زمینه هم مثل زمینه های دیگر نه تنها در راس امور نیست بلکه اساسا هیچکاره است،نهایت توان یک نماینده در مسئله سربازی گرفتن چند ماه کسری برای نزدیکانش و امریه و از اینجور صحبتهاست.
🔸هیچگونه اختیاری در این زمینه ندارند، این خانم چهارسال نماینده تهران بوده اند و بازهم با دروغ میخواهد به صندلی بهارستان تکیه بزند و با دروغ هم ادامه بدهد، انگار دروغ و استفاده از جهل مردم براى بعضى ها ، لازمه بدست آوردن قدرت سیاسی در ایران است.
🚩🚩 @vaghtesahar
-دیالمه: آقای هاشمی من انتقاد دارم. شما بدون اطلاع نمایندگان مجلس با آقای بنی صدر جلسه گذاشتید و لابی کردید. شما رئیس مجلس هستید مردم به شما رای دادند...
-هاشمی:چه اشکالی دارد این قدر که نباید خشک باشیم!!!
🚩🚩 @vaghtesahar
🇮🇷 قاسم هنوز زنده است
🔺مقایسه مناطق تحت کنترل دولت سوریه (یخشهای قرمز رنگ) در سال 2013 و این روزها
✅ آزادسازی این مناطق حساس در غرب حلب پس از 7 سال، بار دیگر نشان داد:
قاسم هنوز زنده است....
🚩🚩 @vaghtesahar
🔴 رهبر معظم انقلاب ۲۹ بهمن ۹۸:
مردم باید مراقب باشند چه کسانی را برای انتخابات مجلس انتخاب میکنند چون در همین دوره انقلاب نمایندگانی را داشتیم که اکنون نوکر و کلفت آمریکا هستند
#اقتدار_علوی
🚩🚩 @vaghtesahar
♻️ دکتر حسن عباسی در همایش انتخاباتی حمید رسایی:
دعوای ما بر سر رفتن لیبرالیزم است. امثال رسایی در این راه میدان خالی نکردهاند، هزینه دادهاند و کتک خورده اند
چرا افراد انقلابی را از لیست خارج کردهاند و افراد گمنام و بدون هویت سیاسی را جایگزین کردهاند! مجلس آینده حریت لازم دارد.
#روحانی_باید_برود
#جیب_بسته_دهان_باز
🚩🚩 @vaghtesahar
.
♻️ حمید رسایی از قرار گرفتن نام خود در رتبه دوازدهم نظرسنجی یک نهاد معتبر خبر داد.
رسایی: به عهدم با مردم پایندم/ جیبم بسته و دهانم برای دفاع از مردم باز خواهد بود.
#روحانی_باید_برود
#جیب_بسته_دهان_باز
🚩🚩 @vaghtesahar
🔵🔵 نظر امام خمینی ره درباره لیستهای انتخاباتی
🔻هیچ کس تحت تأثیر دیگری نیست. بله اگر چنانچه اشخاص #مطمئنی باشند که آنها تشخیص بدهند، #شهادت بدهند که فلان آدم جهات مختلفش همه #خوب است، آنوقت مانعی ندارد که کسی به واسطه تشخیص آنها و اطمینان به اینکه این #صحیح است رأی هم به آنها بدهد.
🔻اما اینطور نیست که #کورکورانه انسان دنبال این باشد که ببیند کیک چه گفته، این #صحیح_نیست، این در اسلام نیست و در جمهوری اسلامی هم نباید باشد.
امام خمینی؛ ١٣ دی ١٣۶٢
🚩🚩 @vaghtesahar
🔴🔴 نامه سرگشاده حمید رسایی به نفرات اصلی ائتلاف و پایداری
جناب آقای دکتر حداد عادل/ قالیباف
جناب آقای دکتر مرتضی آقاتهرانی/ محصولی
حالا که بعد از پنج روز توزیع اقلام تبلیغی، یک شب مانده به برگزاری انتخابات با یکدیگر وحدت کردید، لطفا به این سئوالات پاسخ دهید:
۱. اساسا چرا حدود دو تا سه هفته به صورت هم پنجه کشیدید؟ چرا با یکدیگر تنش جدی داشتید و مردم را آشفته خاطر کردید؟ به عبارت دیگر چرا جدا شده بودید و چرا الان وحدت کردید؟
۲. سوابق، کارنامه و ویژگی افرادی که به عنوان اصلح به مردم معرفی کردهاید، چیست؟ این افراد در بزنگاههای سیاسی و التهابات این چند سال که هر کدام به تنهایی شاخصی است برای اندازهگیری تعهد انقلابی یک رجل سیاسی، چه کارنامهای دارند؟
۳. داماد یکی از اعضای ائتلاف در لیست نهایی شماست، سابقه اجرایی و سیاسی وفرهنگی وی چیست؟ آقای اکبری تالارپشتی که دو دوره نماینده مجلس بوده، اما برای فعالترین رجال سیاسی کشور گمنام است، بر اساس چه ملاکی در لیست است؟ این افراد چطور به یکباره جای چهرههای مقبول در بدنه رایساز جامعه را میگیرند؟ فکر نمیکنید که افکار عمومی منتظر ایت تا ائتلاف حامیان مالی خود را معرفی کند؟
۴. توصیه امروز رهبر انقلاب برای انتخاب کاندیدای اصلح این بوده:
[منتخبین باید] افراد مؤمن، شجاع، وظیفهشناس، پُرانگیزه، وفادار به مردم، وفادار به انقلاب... وفادار به کشور، سرسخت در مقابل دشمن [باشند]؛ در مقابل دشمن احساس ضعف و اظهار ضعف نداشته باشند، چشم و دلِ حریص به مال دنیا نداشته باشند...
سابقه دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن هم بایستی یک نقطه منفی و مردود به حساب بیاید. کسانی که این سابقه را دارند که در مقابل دشمن منفعلند، در مقابل دشمن قدرت ایستادگی ندارند، اعتماد به نفس ندارند، اینها انصافاً برای نمایندگی این ملّت مناسب نیستند. این ملّت اعتماد به نفْس ملّی دارد. (۹۸/۱۱/۲۹)
آقایان به مردم توضیح دهید چرا برخی کاندیداهای مطرح با سابقه روشن و قابل افتخار که از تمام این ویژگیهای مد نظر رهبری را برخوردارند، در لیست پایداری و ائتلاف و حالا در لیست مشترک شما نیستتد اما داماد این فرد و لابی مالی آن فرد در لیست قرار دارند؟ مگر رهبر انقلاب معرفی کنندگان لیست را از باندبازی و رفیق بازی منع نکردند؟
۵. افراد حاضر در لیست پیشنهادی شما به مردم، چه نسبت و کارنامهای با این ویژگیهای مد نظر رهبری دارند؟ چقدر جریان استکبار جهانی و نفاق داخلی، مدیران لیبرال و غربزده اعتدال و اصلاحات از شنیدن نام آنها واهمه دارند؟
اگر به این سئوالات پاسخ دهید بسیاری از ابهامات مردم برطرف و دلیل انتشار این لیست، مشخص خواهد شد.
حمید رسایی
کاندیدای مستقل از احزاب و وابسته به مردم و جریان انقلابی مدافع نظام
🚩🚩 @vaghtesahar
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
کاندیداهای اصلح/ ۸
حمید رسایی
نیاز به معرفی ندارد، این بار در هیچ لیستی نیست اما یک تنه خودش یک لیست است. نشان به این نشان که دو روز قبل در همایش تبلیغاتی اش جمعیتی آمد که آن جمعیت برای هیچ همایش انتخاباتی دیگری در تهران نیامد.
به برخی مواضع رسایی @rasaee انتقاد دارم و به همین خاطر نیز در گفتگوی سال گذشته رو در رو @rudarru57 با او، بخشهایی از مصاحبه خیلی چالشی شد اما حتما به او رای خواهم داد زیرا جزو کسانی است که مجلس محافطه کاران و پدرخوانده های پشت پرده را بهم خواهد ریخت. اهل معامله و باندبازی نیست، رای اش را به اصحاب قدرت نمی فروشد، صریح است، لکنت زبان ندارد، شجاع است و در همه بزنگاه های حساس در مجلس، رای اش درست و قابل دفاع بوده است.
برخلاف بسیاری از کاسبان سیاسی که هر ۴ سال یکبار فقط شب انتخابات سر و کله شان پیدا میشود رسایی همیشه وسط میدان است، شهر به شهر و مسجد به مسجد و دانشگاه به دانشگاه برای سخنرانی و مناظره دور ایران را چرخیده و جزو انقلابیونی است که اهل هزینه دادن است و تحت تاثیر جو غالب مرعوب نمیشود. در مجلس قبلی نیز "روی مخ" علی لاریجانی بود و همین خودش سابقه قابل افتخاری است!
در برابر مسئولین فاسد ایستاده و با آنها در افتاده، هنوز در حال رفت و آمد در دادگاه بخاطر شکایتهای حسین فریدون و بچه های هاشمی است و بزرگترین حسن اش این است که مستقل است و خودش است. نقش بازی نمیکند و صداقتش ستودنی است.
جالب اینکه تا الان در نطرسنجی های مختلف نیز رای خوبی دارد و امیدوارم دوباره او را در مجلس ببینم، مجلس بدون رسایی حتما یک چیزی کم دارد...
@Sabeti ✅
✅ چقدر قشنگ و دقیق گفت حاج سعید قاسمی:
دعوای ما رفتن لیست #امید و آمدن لیست #ائتلاف و #پایداری نیست. دعوای ما رفتن #لیبرالیسم از کل مملکت است. بروید سراغ کسی که برنامه داشته باشد و گرنه #هر_دو_طرف باز هم زیر پرچم لیبرالیسم سینه خواهند زد.
🚩🚩 @vaghtesahar
📌 محور نبرد حزباللهیها با حزباللابیها در شهرهای کشور
#وحید_جلیلی
🔹 چهل و یک سال از انقلاب گذشته و قبایل سیاسی عزم جزم دارند که سازماندهی سیاسی جامعه را روزبهروز به مدلهای غربی نزدیکتر و از مبانی دینی و انقلابی دورتر و دستیابی به اهداف گام دوم را دشوارتر کنند.
🔹 در صد و هفتاد و پنج حوزه انتخابیه (از مجموع ۲۱۱ حوزه) مردم برای انتخابِ فقط یک نماینده پای صندوق میروند و در ۲۲ حوزه دیگر برای انتخاب ۲ نماینده.
🔹 در هر حوزهای که بیش از چهار پنج کاندیدای جدی و اصلی وجود ندارد، آیا انتخاب یک نفر از بین چهار پنج نفر، کار دشواری است؟!
🔹واقعا با چند روز وقت گذاشتن و حرفهای نامزدها را شنیدن و آنها را با سوالهای جدی راجع به کارنامه و برنامهشان مواجه کردن، نمیشود به نتیجه رسید؟!
🔹مگر نه این است که به برکت جمهوری اسلامی در هر فامیل و محله و مسجد و محیطی کلی آدم تحصیلکرده و اهل بررسی و پژوهش وجود دارد.
🔹 چرا باید سازوکار ترجیحی ما این باشد که زیرساخت "اتّباع احسن" شکل نگیرد و مردم مستقیما با کاندیداها مواجه نشوند و در بسیاری موارد بدون آنکه حتی یک صفحه یا یک پاراگراف در مورد شخص موردنظر اطلاعات داشته باشند تنها به واسطه معرفی از سوی یک "اتاق تاریک" (چه اصلاحطلب چه اصولگرا) نامش را به صندوق بیاندازند؟
🔹 این شیوه "النصر بالرعب" که زیر زبان هر دو جناح مزه کرده و چند دوره است مد شده و از مردم میخواهد از ترس رای آوردن اصولگراها یا اصلاحطلبها به لیست مقابل رای بدهند چه نسبتی با جمهوریتی دارد که دویست و پنجاه هزار خون پاک به پایش ریخته است؟
🔹 مگر انتخابات نباید فرصتی برای ارتقای فرهنگ سیاسی جامعه و آگاهتر شدن مردم و بالا رفتن قدرت تحلیل شان باشد؟
🔹هزاران دانشکده، دهها هزار مدرسه، هفتاد هزار مسجد؛ چهل هزار پایگاه بسیج؛ دهها هزار فعال اجتماعی و فرهنگی و... در کشور، چرا در این فرصت کمنظیر؛ "یستمعون القول فیتبعون احسنه" را بشارت نمیدهند؟
🔹 "جمهوری" اسلامی اینگونه ساخته میشود؛ نه با فرار به اتاقهای تاریک و الزام مردم به انتخابهای کور
🔹 فرق میکند مردم با شوقِ تحول مثبت به سمت صندوقها بیایند یا از بیمِ تغییر منفی
🔹 جالب است همان بازی که در پایتخت برای تنظیم فهرست سینفره نامزدها از بین صد تا دویست کاندیدای قابل اعتنا با محوریت جناحها شکل میگیرد، به شکل غیرمنطقی، بیکم و کاست در حوزههای انتخابیه دیگر برای ارائه فهرستهای چند نفره و حتی یک نفره! تقلید و تکرار میشود.
🔹 فقط خدا میداند که جوخههای ترور نرم این قبایل سیاسی تا کنون ملت را از چند هزار نفر از فرزندان انقلابی خود، محروم کرده است.
🔹 عادت شده است که در شهرستانهایی که یک یا چند نماینده انتخاب میکنند هم؛ پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی؛ لابیها گرد بیایند و تکلیف انتخابات را پیشاپیش یکسره کنند از ترس آن که مبادا مردم گیج بشوند و نتوانند به انتخاب درست دست پیدا کنند! جناحها و قبایل سیاسی چرا این همه از آن که مردم بشنوند و فکر کنند و مقایسه کنند میترسند؟
🔹 ظاهر کار آن است که میخواهیم کار مردم را آسان کنیم ولی حقیقت این است که میخواهند با بیرون راندن مردم از دایره بررسی و تامل و تحلیل و مقایسه کار خود را آسان کنند.
🔹 در انتخابات مردم باید بشنوند و بپرسند و بیاموزند و بسنجند و برگزینند نه آنکه بترسند و آن چه اصلاحطلبان یا اصولگرایان دیکته میکنند بنویسند.
🔹 مدل فیل و الاغ؛ ارمغان استحمارگران است و خصوصا در گام دوم و با افق تمدنسازی؛ تقلید حریصانه از این مدل؛ نشانه انحطاط و ارتجاع است و نه انقلابیگری و تحولخواهی.
🔹در انتخابات انقلابی رای با چشم باز و با معیار و آگاهی و تحلیل و مقایسه شکل میگیرد و نه از ترس رقیب و با چشم بسته و اعتماد کور به قبایل قدرت
🔹 ماجراهای اخیر روشن کرد یک میدان نبرد اصلی حزباللهیها در سالهای آتی با حزباللابیها خواهد بود.
🔹 حزباللهیها طرفدار "جمهوریت دینی" مبتنی بر رای مسولانه و آگاهانه و بصیرانهاند و حزباللابیها (در هر دو طرف) به دنبال رای تزیینی، غیرمسولانه و کور
🚩🚩 @vaghtesahar