eitaa logo
کانال خبری والعصر
987 دنبال‌کننده
46هزار عکس
67.1هزار ویدیو
359 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رژیم صهیونیستی مدعی انجام حملۀ زمینیِ محدود به نوار غزه شد ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار تصاویری ادعا کرده «در چهارچوب تدارک برای مرحله بعدی عملیات نظامی» با استفاده از تانک یک یورش را در شمال غزه انجام داده و نیروهایش شبانه برای یورش در چهارچوب انجام عملیات زمینی وارد نوار غزه شده‌اند و پس‌از آن منطقه را ترک کرده‌اند. پ ن : در فیلم دقت کنید می‌بینید که تانکها در فاصله چندمتری از فنس مرزی هستند و بیشتر شوآفی برای روحیه دادن است
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طوفان‌الاقصی علاوه بر سیلی به اسرائیل، کشیده‌ای به صورت اپوزیسیون ایران بود! فرامرز دادرس، فعال سیاسی اپوزیسیون: نه تنها اسرائیل در شوک فرو رفته بلکه شبکه‌های فارسی زبان و اپوزیسیون، همگی ضربه مغزی شدند! اسرائیل در برابر یک گروه و نصفی عاجز و ناتوان شده؛ تازه این‌ها یک دهم حزب‌الله لبنان هم نمی‌شوند! اکنون صهیونیست‌ها در حال فرار از اسرائیل هستند و موجودیت آن در خطر است!
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار الجزیره با انتشار این ویدیو از به شهادت رسیدن این دختر و تمام خانواده‌اش در حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.
1.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنگوی ارتش اسقاطیل میگه ایران از طریق تحریک در شبکه های اجتماعی کمک می‌کنه به حماس حضورتون در این فضا رو دست کم نگیرید وقتی سخنگوی ارتش کودک کش اسقاطیل اشاره می‌کنه به شبکه های اجتماعی یعنی درددارن ازین بخش و این معنیش اینه که هر پست و تلاش شما در این فضا تیریه به سمت صهیونیستها
2.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپی که باید هزار بار ببینیم؛ نظامیان صهیونیست چگونه تسلیم فلسطینی‌ها می‌شوند؟ 🔺فیلمی جدید از اسارت نظامیان دلیر صهیونیست در عملیات طوفان الاقصی منتشر شده است که به تعبیر کاربران عرب زبان، حیثیت ارتش اشغالگر را به باد داده است. 🔹علاوه بر موضوع ظاهر شنیع و خفت‌بار صهیونیست‌ها در این کلیپ کوتاه، حالا عملا اثبات می‌شود که اکثریت اسرای صهیونیست، نظامیان تا بُن دندان مسلح ارتش مثلا ظفرمند صهیونیست‌ها بوده‌اند، نه کودکان و افراد سالخورده.
🚨روسیه با فرود هواپیماهای ترابری ایران در پایگاه هوایی حمیمیم موافقت کرد. پس از آنکه اسرائیل دو فرودگاه دمشق و حلب را در روزهای اخیر بمباران کرد، تا زمان بازگشت به وضعیت عملیاتی این فرودگاه‌ها پرواز‌های ترابری ایران با موافقت روسیه در پایگاه هوایی حمیمیم فرود خواهند آمد
🔷پایگاه میدل ایست آی نوشته بنا به اطلاعاتی که از منبع خود دریافت کرده است اسرائیل بنا دارد با نظارت ارتش ایالات متحده تونل‌های حماس در غزه را در گاز اعصاب غرق کند. 🔹استفاده از گاز اعصاب در جنگ ممنوع و به عنوان جنایت جنگی رده‌بندی شده است.
🔴کشته شدن 808 پلیس اسرائیلی از آغاز نبرد طوفان الاقصی سخنگوی پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تلاش‌ها برای شناسایی کشته شدگان ادامه دارد و تا این لحظه هویت 808 نفر از نیروهای پلیس که در درگیری‌ها با مقاومت در نبرد طوفان الاقصی کشته شدند، مشخص شده است.
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند یک تانک ارتش رژیم صهیونیستی امروز هنگام حرکت در امتداد حصار مرزی غزه منهدم شده است.
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کولاک ملیحه محمدی در مناظره با منشه امیر؛ ۷۰۰ هزار نفر آمدید در میان ۲ میلیون عرب و گفتید که اینجا سرزمین ماست! «ملیحه محمدی» فعال و تحلیلگر سیاسی: از زمانی که خودم را شناختم ذره به ذره و نسل به نسل شکنجه شدن فلسطینیان به دست اسرائیلی‌ها را به یاد دارم. ستم بر مردم فلسطین هر روز بیشتر می‌شود؛ شما راشل کوری این دختر آمریکایی که فقط می‌خواست مانع تخریب خانه فلسطینیان شود را با بولدوزر از رویش رد شدید! تمام مدیای دنیا برای اسرائیلی‌هاست؛ ما در آلمان حق تظاهرات در حمایت از فلسطین را نداریم!
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بغض همراه با عصبانیت شدید تحلیلگر آمریکایی از جنایات بی‌پایان رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها 🔹‌ می‌دانید بمب‌ها چگونه مردم را می‌کُشند؟ آنها را زنده زنده می‌سوزانند یا باعث می‌شود جمجمه‌شان منفجر شود! 🔹‌ تصور کنید نام فرزندتان را روی پاهایش بنویسید تا بعد از اینکه اسرائیل بمبی روی آنها انداخت بتوانید جسد او را پیدا کنید.