eitaa logo
کانال خبری والعصر
564 دنبال‌کننده
43.2هزار عکس
62.6هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹امام سجاد علیه السلام:هشدار كه منفورترين مردم نزد خداوند كسى است كه سيره امامى را برگزيند ولى از كارهاى او پيروى نكند. 📚 کافی / ج۸ /ص ۲۳۵
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸‍ واکنش جالب کاربر عراقی به ناوشکن جدید ایران 🔹سُعاد القيسي نوشت : «ایران ناوشکن می سازد و عربستان با سگ ها و رقصنده ها جشن می گیرد.»
🎥درگیری در شهر جنین از سرگرفته شد 🔹منابع خبری از درگیری مجدد و تبادل آتش در اردوگاه و شهر جنین بین مبارزان فلسطینی با نظامیان صهیونیست خبر می‌دهند. هواپیماهای شناسایی رژیم صهیونیستی نیز بر فراز شهر جنین در حال پروازند. 🔹۳ فلسطینی در جریان یورش به شهر و اردوگاه جنین بر اثر اصابت گلوله نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی مجروح شدند.
📌 هدف رژیم صهیونیستی از حمله به جنین چیست؟ 🔸 پس از شروع عملیات طوفان‌الاقصی در ۱۵ مهر، تل‌آویو برای جلوگیری از فعال شدن هسته‌های مقاومت در کرانه باختری، با بسیج نیروهای ارتش، پلیس و شاباک از همان ساعات اولیه، یورش به نقاط مختلف کرانه را آغاز کرد که در نتیجه هزاران نفر از مبارزان فلسطینی دستگیر و بیش از ۱۰۰ نفر به شهادت رسیدند. 🔸روند این حملات پس از برقراری آتش‌بس ۴ روزه این‌بار با هدف تداوم آرایش تهاجمی رژیم صهیونیستی شدت گرفت علی‌الخصوص اینکه این حملات به دستور ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صورت می‌گیرد که از مخالفان آتش‌بس ولو محدود بوده و نتانیاهو برای کنترل او، دست وی را برای انجام جنایات در کرانه باختری باز گذاشته است. 🔸 از ساعاتی قبل اما تهاجم به نقاط مختلف جنین شدت گرفته است؛ مکان‌یابی و نوع این حملات حاکی از تمرکز نیروهای اشغالگر بر تخریب گسترده منازل، زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی همچون بیمارستان‌ها و جاده‌ها و ... استوار است. 🔸 رژیم صهیونیستی و به طور کلی محور غربی - عبری - عربی در تاریخچه تقابل خود با محور مقاومت، همواره در ابتدا تلاش داشته‌اند تا هسته‌های مقاومت در منطقه را با اقدام سخت از بین ببرند اما همواره به در بسته خورده و از این رو به سراغ پلن بعدی که ایجاد دوگانه ادراکی "معیشت - مقاومت" است روی آورده‌اند. 🔸 ارتش رژیم در مرداد ماه امسال نیز تهاجم وسیعی از زمین و هوا به جنین ترتیب داد تا شاید بتواند بخش وسیعی از هسته‌های مقاومت را منهدم کند؛ با این همه این نیروها حتی به میدان مرکزی شهر هم نرسیدند و بزودی مجبور به عقب‌نشینی بدون حتی یک دستاورد مشخص شدند. 🔸 در روزهای اخیر اما تمرکز دشمن بر تخریب گسترده زیرساخت‌ها استوار است تا هزینه مقاومت برای مردم این منطقه بالا رفته، برای تداوم جریان اقتصاد و رفاه دست از مقاومت برداشته، بر علیه مقاومت اقدام کنند. اشغالگر می‌تواند نتیجه این استراتژی را در آینه غزه، عراق، لبنان و حتی ایران مشاهده کند.
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️️امروز در بیروت فصلی تازه داریم در غزه از روح حماس آوازه داریم با هر که اسراییل را در جنگ باشد تنها سلاح او اگرچه سنگ باشد تا پای جان یاریگر آن سرفرازیم باید که اسرائیل را نابود سازیم شعری حماسی که در ابتدای دیدار امروز بسیجیان با رهبر انقلاب خوانده شد.
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب، صبح امروز: حادثه تاریخ‌ساز طوفان‌الاقصی علیه رژیم صهیونیستی است اما آمریکازدایی است؛ طوفان‌الاقصی توانست جدول سیاست‌های آمریکا در منطقه را بهم بریزد و انشاءالله ادامه پیدا کند جدول را محو خواهد کرد.
19.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️فرهنگ غرب در قضیه جنایت غزه بی‌آبرو شد رهبر انقلاب، صبح امروز: حرکت وحشیانه و بی‌رحمانه‌ای که رژیم صهیونیستی در جنایت علیه مردم غزه انجام داد، نه فقط آبروی خود رژیم که آبروی آمریکا را هم برد. آبروی کشورهای معروف اروپایی را هم برد، بلکه آبروی تمدن و فرهنگ غرب را برد. فرهنگ و تمدن غرب، همان تمدنی است که وقتی با بمب فسفری پنج هزار کودک را شهید میکند، رژیم فلان کشور غربی میگوید اسرائیل دارد از خودش دفاع میکند. این دفاع از خود است؟ فرهنگ غرب این است. در این قضیه فرهنگ غرب بی‌آبرو شد.
17.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 امام خامنه‌ای صبح امروز خطاب به بسیجیان: از دو قطبی‌های کاذب بپرهیزید. کسانی که مبانی و اصول اسلام و انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند برادر شما هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل بیمارستان الرنتیستی رو اشغال و پزشک‌ها و کارکنان بخش آی.سی.یو نوزادان زودرس رو مجبور به ترک محل کرده. صلیب سرخ هم قول داده نوزادان رو به جای مناسبی ببره. امروز که پدر و مادرا به بیمارستان برگشتن اجساد فاسد شده نوزادان رو همونجا پیدا کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ امام زمان (عج) به آیت الله بهبهانی درباره ظهور حضرت ...
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب، در دیدار بسیجیان: فجایع 50 روز اخیر، فشرده جنایات 75 ساله رژیم صهیونیستی در فلسطین است؛ طوفان‌الاقصی خاموش شدنی نیست و بدانند که این وضع هم ادامه پیدا نخواهد کرد