🔴 در لبنان چه خبر است؟
🔺اقدامات اخیر آمریکا موجب ورود لبنان به جنگ ارزی و کاهش ارزش پول این کشور شده است؛ بهطوریکه ارزش دلار در لبنان که از ۱۹۸۹ تا بهحال در نرخ ثابت ۱۵۰۵ لیر بود، در یک ماه اخیر به سطح ۱۶۰۰ لیر رسیده است و حتی برخی خبرها حکایت از رسیدن به نرخ ۱۷۰۰ لیر میکنند. البته این نرخ بازار آزاد است و نرخ رسمی بانک مرکزی همچنان ۱۵۰۵ لیر اعلام میشود.
🔹 این وضعیت به همراه مالیاتهای سنگین، موجب شده است که مغازهها تعطیل شده، پمپبنزینیها اعتصاب کرده و برخی از مردم اقدام به اعتراض خیابانی و پایین آوردن عکسهای مسئولین این کشور نمایند. به نوشتهی روزنامه الجمهوریه، «جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان گفته است که «فتنه جدیدی در قالب فتنه اقتصادی در لبنان در حال طراحی است؛ به گونهای که همزمان با فشارهای خارجی در زمینه اقتصاد و ارز، برخی طرفهای داخلی نیز علیه اقتصاد لبنان توطئه میکنند.»
🔺 البته محیط داخلی لبنان که امروز بستر منازعه اقتصادی شده است، نیز مستعد آغاز چنین شرایط بود. قابل توجه است که لبنان، از قدیم از حیث برخی زیرساختهای تجاری و مالی دچار مشکلات بزرگی بود چنانکه بعنوان مثال، نسبت بدهی دولتی این کشور به حجم تولید ناخالص داخلی آن، حدود ۱۵۰ درصد است که در این نسبت، پس از ژاپن و یونان، رتبه سوم جهانی را از آن خود کرده است و این امر بهنوبهی خود عامل مشکلات متعددی میشود.
📝 #جنبش_مقاومت_در_جنگ_ارزی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹باید فرهنگ اربعین را به شهرها و محله ها بکشانیم...
استاد رحیم پور ازغدی
از یک سو نقل قول #حمید_رسایی از مرحوم هاشمی را (که اگر مشارکت در انتخابات پایین باشد، به نفع ماست) با #تقطیع یک فیلمِ مصاحبه، به او نسبت میدهند و از سوی دیگر دقیقاً همسو با جناب #روحانی که صحبت از لزوم #رفراندوم و کم بودن اختیاراتش میکند، #روزنامه_شرق نیز به نقل از علی مطهری از لزوم کم کردن اختیارات #شورای_نگهبان تیتر میزند؛ یک بازی قدیمی برای فرار از #پاسخگویی بابت ناکارامدی و بیتدبیریهای دولت محترم، انداختن مشکلات بر گردن دیگران و احیاناً کسب رای مجدد در #انتخابات پیش روی مجلس (از طریق جذب #آرای_سلبی) با مظلوم نمایی، #فریب_مردم و رقیب هراسی !!
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
⭕️ چرا سرویسهای اطلاعاتی نمیتوانند از عملیات دستگیری «روح الله زم» رمزگشایی کنند؟!
✍️ تنها با گذشت چند روز از دستگیری روح الله زم و آشکار شدن ابعاد جدید و نحوه بازتاب این مساله در خارج از ایران نشان داده که چه شاهکار بزرگ اطلاعاتی توسط افسران امنیتی ایران اتفاق افتاده است.
🔻طی چند روز گذشته چندین پروژه رسانهای در خارج از کشور- که به اعتقاد نگارنده تنها گمانه زنی و کنجکاوی رسانه ای نبوده- توسط سرویس اطلاعاتی برای رمزگشایی و تحریک برای درز اخبار این حادثه اجرایی شده که همه آنها نیز با شکست مواجه شده است. برای پی بردن به ابعاد جدید این شاهکار اطلاعاتی لازم است یکبار دیگر از منظر ارزیابی اطلاعاتی حادثه دستیگری روح الله زم و ابعاد تازه آن را مرور کرد:
1️⃣ روح الله زم تحت حفاظت سرویس اطلاعاتی فرانسه بوده و سفر وی به خارج از فرانسه نیز با نظارت این سرویس انجام شده است. حتی درباره آخرین لحظات حضور وی در عراق نیز نزدیکانش مدعی هستند که آخرین هماهنگی ها با سرویس اطلاعاتی فرانسه از طریف سفارت این کشور در بغداد صورت گرفته است. برخی ادعاها درباره سفر وی ابتدا به اردن و سپس عراق نیز نشان میدهد که روح الله زم در یک سفر غیرمعمولی و با پوشش امنیتی به سر می برده است.
2️⃣ عملیات به معنای واقعی غافلگیر کننده بوده است. یعنی علاوه بر اعضای خانواده، نزدیکان، همکاران محدود وی در آمدنیوز؛ افسران سرویس های اطلاعاتی حامی روح الله زم نیز غافلگیر و شوکه شده اند. . زیرا بنا به شواهد تا آخرین ساعات مکان و افراد ملاقات کننده با زم توسط افسران اطلاعای فرانسه بررسی شده است. دستگیری نیز در مکان و شرایطی اتفاق افتاده است که نه روح الله زم و نه افسران اطلاعاتی فرانسه نیز تصورش را نمیکردهاند. روح الله زم گوشی و تجهیزات اصلی و خصوصی خود را موقع دستگیری به همراه داشته و این شاهدی دیگری است که نشان میدهد روح الله زم حتی درصدی هم افتادن در تور سازمان اطلاعات سپاه را احتمال نمیداده است.
3️⃣ جدای از غافلگیرکننده بودن روح الله زم نکتهای که همچنان ابهام آمیز مانده، مساله فرآینده فریب اطلاعاتی است که اتفاق افتاده است. این عملیات فریب تاکنون به نحوی بوده است که با وجود آشکار شدن چندین روزه دستگیری روح الله زم هنوز هم به صورت معما باقی مانده است. جزییات این فریب مشخص نیست و ولی ابعاد آن مشخص است. ابعادی که نشان میدهد که با گذشت چندین روز، مکان، زمان، فرآیند فریب، افراد دخیل و همکار در عملیات فریب و... به صورت معما و محرمانه باقی مانده است. با توصیفات گفته شده بخشی از علت اینکه چرا سرویس های اطلاعاتی از عملیات دستگیری روح الله زم نمیتوانند رمزگشایی کنند، را می توان فهمید.
4️⃣ سرویس اطلاعاتی فرانسه اینک در شرایط منفعلانه ای به سر می برد. این سرویس روح الله زم را به عنوان یک شامهره اطلاعاتی از دست داده و تنها کاری هم که برای حفظ آبروی خود کرده تاکنون دو چیز بیشتر نبوده است. اول اینکه تنها اعلام کنند، روح الله زم در فلان زمان و تاریخ از فرانسه رفته و برنگشته! و دوم نیز انتظار کشیدن برای پخش برنامه نحوه دستگیری روح الله زم از تلویزیون و رصد لحظه به لحظه بخشهای خبری صدا و سیما و رسانه های داخلی جمهوری اسلامی.
5️⃣ با توجه به برخی از فواید آشکار شده در تاخیر اعلام اخبار جزییات دستگیری روح الله زم و همچنین لزوم رعایت ملاحضات خاص امنیتی که همه فرآیند فریب اطلاعاتی و شگردها و ابتکارات بکار گرفته شده سازمان اطلاعات سپاه را نمایان نکند، می توان برخی از دلایل تاخیر در عدم اعلام رسانهای جزییات این دستگیری را نیز درک کرد.
پایان بخش سوم// ادامه دارد...
#مهدی_جهان_تیغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آتشسوزی پالایشگاه نفت در آبادان
🔸پالایشگاه نفت شهر آبادان در استان خوزستان به علت نامعلوم دچار آتشسوزی شد
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در میان تصاویر منتشر شده از اعتراضات مردمی در لبنان، گفته های این خواهر دغدغه مند بیش از سایرین توجه همگان را به خود جلب کرده است.
او ضمن سرزنش دولت لبنان به جهت گرسنگی مردم، از مطالبات خویش از حکومت پرده بر می دارد:
«به این لب ها نگاه کنید، پول رژ لب ندارم. به گونه هام نگاه کنید، پول برای بوتاکس کردن ندارم!!!»
@Middleeastdeadend
به بهانه ی بازگشت نابخردانه ی برخی خبرگزاری های ایرانی به پیامرسان خارجی تلگرام
مقایسه درصد بازدید دو خبر یکسان در کانال خبرگزاری فارس
ارسال پیام در ساعت 10:12 در کانال تلگرامی سه هزار بازدید داشته است:
3k / 809.6k * 100 = 0.37 %
ارسال پیام در ساعت 10:14 با دو دقیقه تاخیر در کانال ایتایی هزار بازدید داشته است:
1k / 69.1k * 100 = 1.44 %
بازدید در ایتا به طور نسبی حدود چهار برابر تلگرام است.حال باید دید چرا خبرگزاری های داخلی و ایرانی همچنان به دنبال استفاده از پیامرسان های خارجی هستند
به بهانه ی بازگشت نابخردانه ی برخی خبرگزاری های ایرانی به پیامرسان خارجی تلگرام
مقایسه درصد بازدید دو خبر یکسان در کانال خبرگزاری فارس
ارسال پیام در ساعت 10:12 در کانال تلگرامی سه هزار بازدید داشته است:
3k / 809.6k * 100 = 0.37 %
ارسال پیام در ساعت 10:14 با دو دقیقه تاخیر در کانال ایتایی هزار بازدید داشته است:
1k / 69.1k * 100 = 1.44 %
بازدید در ایتا به طور نسبی حدود چهار برابر تلگرام است.حال باید دید چرا خبرگزاری های داخلی و ایرانی همچنان به دنبال استفاده از پیامرسان های خارجی هستند