✨مثل آمریکا باشیم، مثل کره شمالی نباشیم
🔹هانا آرنت، تعریف زیبایی از ایدئولوژی به معنی منفی این مفهوم دارد. او میگوید "ایدئولوژی واقعیات پیچیده را ساده میکند". لیبرالهای ایرانی، هم در فرآیند فهم مسائل و هم در فرآیند تفهیم آنها، به شدت گرفتار این بیماری ایدئولوژیک بودهاند و همواره تلاش کردهاند مردم در پیچیدگیهای واقعیات دقت نکنند. خاطرم هست در مناظرهای با یکی از شخصیتهای مشهور لیبرال، احساس کردم اساسا برجام را نخوانده اما از خوبیهای آن برای منافع ملی سخن میگوید. سوال کردم، صادقانه اعتراف کرد که برجام را نخوانده است. ذهن آن فرد روی این منطق ساده قفل شده بود که آمریکا خوب است، پس هر توافقی با آمریکا هم خوب است.
🔹این منطق ایدئولوژیک برای فهم و تفهیم، هر از چندگاهی توسط جریان لیبرال در سپهر سیاسی کشور چون بمبی دودزا منفجر میشود تا چشمها را از دیدن پیچیدگیهای واقعیات عالم، کور کرده و کشور را وارد یک مسیر غلط نماید.
🔹تشبیه ایران به کشورهایی نظیر کره شمالی یا بورکینافاسو، یا دستهبندی کشورمان در یک اقلیت معدود بینالمللی در مقابل یک اکثریت مطلق، یک ابزار قدیمی و شناخته شده لیبرالها برای دور کردن اذهان از توجه به پیچیدگیهای مناسبات جهانی است. مثلا گفته میشود کشورهای پیشرفته فلان اقدامات را انجام میدهند و بهمان کاری که ما انجام میدهیم، مختص کشورهای عقبمانده است. یا جمع کثیری از کشورهای دنیا به فلان معاهده پیوستهاند و فقط چند کشور انگشتشمار از جمله ایران و چند کشور ضعیف یا ناشناخته، از الحاق به آن معاهده اجتناب میکنند. سپس نتیجه میگیرند که در شان ایران نیست در این دستهها قرار گیرد و سریعا باید راهش را عوض کند.
🔹این منطق ساده که هدف عمده آن تخدیر تودههای بی اطلاع از پیچیدگیها، برای دست یافتن به یک سری اهداف سیاسی خاص است، اشکالات مبنایی فراوانی دارد. اساسیترین اشکال نیز این است که هر کشور و ملتی، فارغ از اینکه پیشرفته است یا عقب مانده، ابرقدرت است یا مستضعف، میتواند خصلتی منفی یا مثبت داشته باشد. خصلتهای مثبت را باید ارج نهاد و منفیها را تقبیح کرد، فارغ از اینکه آن خصلت متعلق به چه کشور و ملتی است، فارغ از اینکه چند کشور در جهان چگونه هستند. جنایتکار بودن آمریکاییها، بمب اتم داشتن آنها، ابتذال فرهنگی آنها، شکاف طبقاتی آنها، نظام بانکی ربوی آنها، همه مذموم است. اما ارادهشان برای پیشرفته شدن و قدرتمند شدن، حتما ممدوح است و آموختنی. کره شمالی هم صفاتی ممدوح دارد و صفاتی مذموم. استقلالطلبی کره و باج ندادنش به تبهکاران بینالمللی، حتما ممدوح است، اما استبداد سیاسی آن، حتما مذموم.
🔹این است که صرف قرار گرفتن در دستهای از کشورها که فیالمثل آمریکا و انگلیس و فرانسه(صاحبان بمب اتمی) در آن جای دارند، یا پیوستن به جمع اکثریت کشورها(مانند پذیرش برخی کنوانسیونها) نمیتواند و نباید ملاک ما برای انتخاب یک مسیر باشد. حسن و قبح، ذاتی است، نه نسبی.
🔹راه مقابله با این منطق ایدئولوژیک، مبارزه با هدف غایی مروجان این منطق، یعنی همان تخدیر تودههاست. هرچقدر مردم به پیچیدگیهای واقعیات آشنا شوند، این دست سادهسازیهای فاقد عقلانیت برای تحمیل یک سیاست غلط، کارگر نخواهد افتاد. از آگاه کردن مردم و باسوادکردن آنها نباید غفلت کرد.
#سید_یاسر_جبراییلی
#رهبر_انقلاب:
بنده از سابق،از قدیم،نه حالا،بارها گفتهام،من با سرمایهگذاریهای خارجیها در کشور موافقم،من هیچ مخالفتی ندارم؛غربی یا اروپایی مشکلی نیست؛منتها تکیهی اقتصاد کشور نباید به ستونی باشد که ممکن است با نعرهی مثلاً یک ترامپی بلرزد؛ این[طور] نباید باشد.
#قول_سدید
🔴روحاني در ۴۱ سال گذشته بهدنبال تسليم مقابل آمريكا بود
حسين شريعتمداري در سرمقاله امروز «كيهان» نوشت: آمريكا و اروپا با صراحت اعلام ميكنند كه منظورشان از مذاكره، حل و فصل مسائل فيمابين نيست بلكه نتيجهاي كه از مذاكره در نظر گرفتهاند، چرا روحاني ديكتهنويسي ايران براي غرب را مذاكره! معرفي ميكند؟!
جناب روحاني! تسليم كه به رفراندوم و مذاكره نياز ندارد، براي تسليم شدن نيم متر پارچه سفيد كافي است تا در مقابل آمريكا روي دست بلند كنيد!
طي ۴۱ سال گذشته، يك جريان كمشمار كه روحاني از اعضاي اصلي آن بوده، به جاي مقاومت در مقابل باجخواهيهاي آمريكا، نسخه تسليم ميپيچيد.
🔴اتاق فکرهای دولت به فکر مردم باشند نه جنگ روانی با ملت
🔹🔸روزنامه کیهان نوشت:
♦️این روزها و در حالی که کشور با مسائل جدّی اقتصادی و معیشتی روبهرو است و دشمن نیز تمامقد تلاش میکند تا از این نقطه ضعف ماهی درشتی برای خود صید کند ، رئیسجمهور کشورمان ترجیحش این است که همچنان به طرح مسائل دو قطبی و حاشیهای که هیچ ثمری جز رادیکالیزه کردن فضای سیاسی کشور ندارد، بپردازد.
♦️حجتالاسلام روحانی روز چهارشنبه گذشته در آیین در آئین بازگشایی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه تهران در اظهاراتی بیربط به مراسم بازگشایی دانشگاهها گفت: «دعوا سر برجام نیست، مسئله بالاتری است. یک عده میگویند وقت تلف میکنید با خارجیها حرف میزنید. ما باید قوی شویم و خارج را تهدید کنیم، روزی در برابر ما به زانو درمیآید. پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیا به دست میآید یا تقابل با آن؟ 41 سال است ما هنوز به جواب راهبردی نرسیدهایم. برخی میگویند دشمن خبیث است و باید با او دوئل کرد و زد و کشت یا کشته شد. عدهای در مقابل میگویند باید تعامل کرد. 40 سال است بحث میکنیم، پس اگر به نتیجه نرسیدهایم راهش این است که در همهپرسی از مردم بپرسیم».
♦️این اظهارات رئیسجمهور در حالی مطرح شد که وی شش سال قبل این نسخه را به اجرا گذاشت و پاسخ آن را با عهدشکنی و دهنکجی اروپا و آمریکا گرفت. آقای روحانی، چنان تصویری به دست میدهد که انگار نه در مهر 98 بلکه فروردین 92 سخن میگوید!
♦️دوقطبی خودساخته روحانی درباره تعامل و زد و خورد با دنیا از آن دست دوقطبیهایی است که هدفی جز انحراف اذهان از واقعیت صحنه دنبال نمیکند. سخنان رئیسجمهور درباره تعامل با دنیا در حالی است که ایران با همه کشورهای دنیا جز آمریکا در تعامل است و در نتیجه از این سخنان تنها میتوان مذاکره و تعامل با آمریکا را برداشت کرد.
♦️رئیسجمهور هچنین 17 مهرماه در نشست هیئت دولت درخصوص انتخابات و شورای نگهبان، حرفهای عجیب و البته بیسابقهای را مطرح کرده و با بیان اینکه «بهترین مجلس در طول تاریخ انقلاب اسلامی مجلس اول بود»، گفته است: «در آن مجلس، نظارت به این شکل وجود نداشت و حتی شورای نگهبان و اینهمه دفاتر نظارتی وجود نداشت و همه از جناحهای مختلف آمدند و ثبتنام کردند؛ حتی منافقین هم در آن انتخابات ثبتنام کردند. همچنین گروههایی مانند دفتر هماهنگی، نهضت آزادی و جبهه ملی نیز ثبتنام کردند و بهترین انتخابات و بهترین مجلس ثمره آن بود.»
♦️حجتالاسلام روحانی افزوده است: «نباید اینقدر سختگیری کرده و فشار بیاوریم و فکر کنیم هرچه این فیلتر را تنگتر کنیم، نتیجه مثبتتری خواهد داشت چراکه «مردم خودشان خوب میفهمند و بهترینها را انتخاب میکنند.»
♦️تخریب جدید و تقریبا بیسابقه شورای نگهبان توسط رئیسجمهور به عنوان یک نهاد انقلابی حافظ اسلامیت نظام و مورد تاکید جدی امام(ره) و رهبری انقلاب در نوع خود قابل تامل است؛ چرا که رئیسجمهور تمام روند از ثبتنام تا انتخاب و دریافت اختیاراتش را از قانون اساسی کسب میکند و بعد از آنکه سر کار میآید به آن میثاق ملی و مفسرش یعنی شورای نگهبان حمله میکند. این رفتار رئیسجمهور به عنوان مجری قانون اساسی در نوع خود طنز تلخی است و گویای یک رفتار دوگانه عمیق است که متاسفانه از آقای روحانی بسیار دیده شده است؛ بدین شکل که به نام رفتار فراجناحی، عمیقترین رفتارهای حزبی و گروهی را به اجرا میگذارند، به نام وحدت، شدیدترین دوقطبیها را میسازند و به نام قانون اساسی، به قانون اساسی ضربه میزنند.
♦️بارها شاهد بودهایم که بسیاری از فرصتهای کشور در سالهای پایانی دولتها صرف اقدامات حاشیهای شده که این امر صدمات زیادی به کشور وارد کرده که از جمله میتوان به ایجاد دوقطبیهای کاذب و نظریهپردازیها و حاشیه سازیهای بیفایدهاشاره کرد.
♦️حالا که شش سال از عمر دولت تدبیر و امید میگذرد و کمتر از دو سال از زمان این دولت باقی مانده، ضروری است که دولت به خود آمده و با دوری از حاشیهسازی، حداقل از فرصت باقی مانده برای بهبود وجهه خود در میان مردم و عمل به وعدههای خود استفاده کند.
☑️ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
🔺نشنال اینترست( نشریه آمریکایی): ایران در تولید جنگندهها به خودکفایی رسیده است.
🔸تهران مایل به تولید جنگندههای ساخت داخل است و نیروی هوایی ایران در سالهای گذشته پیشرفت خود را در تولید چندین هواپیمای جنگنده داخلی نشان داده است.
👈توان داخلی جوانان ایرانی را گویا رسانههای غربی و آمریکایی، بیشتر از برخی مسئولین داخلی باور دارند...
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
🔺برائت استاد «علی نصیریان» پیشکسوت تلویزیون و تئاتر از فساد مالیِ تهیّهکنندهی سریال شهرزاد
🔸علی نصیریان: «اگر اطلاع داشتم که سرمایهگذار سریال "شهرزاد" مشکلات مالی دارد، وارد پروژه نمیشدم.من هم مسئله پولهای آلوده را یک آسیب میبینم...»
👈رانتبازان و مفسدان اقتصادی برای به درجهای از بیرحمی رسیدهاند که حتّی هنرمندان پیشکسوت و ارزشی تاریخ کشور را قربانی اشتهای سیریناپذیر خود میکنند...
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده فحاشی به #مهدی_ترابی چیست؟
🔴 اطاعت از رهبری باید همیشگی باشد...
در اینکه تقریباً هیچ یک از روزنامههای حتی ورزشی امروز حاضر نشدند از #مهدی_ترابی یادی بکنند (برخلاف #دروغ_دختر_آبی) و تمام هجمهها از سوی مدعیانِ آزادی بیان و اندیشه نسبت به او برای اینست که دیگر کسی هوس "تَکرار" این کار به سرش نزند هیچ شکی نیست اما اولاً حمایت از او نباید بنحوی باشد که #ضدانقلاب تمام توانش را برای حذف و نابودی او بسیج کند و درثانی باید مراقب بود که همچون برخی مسایل دیگر با کِش دادن بیش از اندازهی موضوع، سبب دلزدگی و از دست رفتن جذابیت و تاثیرگذاری آن نشد؛ البته در این بین کمی نیز باید جامعه را متوجه کرد که #کلید حل مشکلات علاوه بر اطاعت از رهبری، در گِرو انتخابهای آنها نیز هست و قرار نیست هر جور که دوست داشتند #انتخاب کنند و بعداً از #رهبری انتظار معجزه داشته باشند!!
#مهدی_قاسم_زاده
❌ وقتی به موجب مادهی ۶ از کنوانسیون منحوس CFT، هرگونه حق تحفظی که مطابق با آرمانهای کشور متقاضی عضویت باشد رسما مردود و غیرمؤثر اعلام شده و به بیان روشنتر، بهانههای غربیها در موضوع «حمایت از تروریسم» علیه ملت ایران عملا به رسمیت شناخته شده و به کرسی نشسته است، معلوم نیست چگونه میتوان با عضویت در چنین معاهدهای و پذیرفتن دستورالعملهای FATF بهانه را از طرفهای غربی گرفت!
🔰 استناد
در مادهی ۶ از این کنوانسیون میخوانیم:
«هر کشور عضو در موارد لزوم و عندالاقتضاء اقداماتی را نظیر تدوین قانون داخلی اتخاذ خواهد نمود تا اطمینان حاصل نماید اعمال جزائی منظور در این کنوانسیون تحت هیچگونه شرایطی با توجه به ملاحظات مربوط به ماهیت سیاسی، فلسفی، عقیدتی، نژادی، قومی، مذهبی و یا غیره توجیه نباشند.»
#رها_عبداللهی