Resalate Basij_970905.mp3
39.76M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙استاد #حسن_عباسی
🔰موضوع: "رسالت بسیج در دهه پنجم انقلاب"
⏰ مدت: ۱۰٩:٧ دقیقه
📶 حجم: ۱٧ مگابایت
🗓 ۵ آذر ۹۷ – مهدیه بزرگ تبریز
#هفته_بسیج
#بسیجی #بسیج
#رسالت_بسیج
🆔 @ashora_karbala
📌هشدار:
✍ سلبریتیها ، دم انتخابات توسط دولت از ماليات معاف شدند !!
🔹تعدادی از سلبریتیهای بیسواد، متحدالشکل متنی را در پیج اینستاگرامشان منتشرکردند و هزینههای مادی و معنوی اتفاقات پس ازگرانی بنزین را متوجه حاکمیت نظام دانستهاند.
🔸مگر همین سلبریتیها نبودند که اردیبهشت۹۶ صفحه خود را تمام قد در اختیار ستادِ تبلیغاتی روحانی قرار دادند؟!
حالا مدعی چه هستند؟!
🔸نکته جالب در این بین، متن یکدستی است که در بازه حدوداً ۲ساعته در تمامی پیجهای اینستاگرامی سلبریتیهای حامی روحانی، کار شده است؛
🔹پای اتاق فکر منظمی در میان است که یوزر و پسورد اینستاگرام سلبریتیها را در اختیار دارد و سربزنگاهها، این جماعتِ سرخوش را هماهنگ علیه نظام، میشوراند!
#دولتبیکفایت
#سلبریتیهایخائنبهملت
#انتخابات_مجلس_نزدیک_است
💠 #کانالفردا
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مقایسه اغتشاش وطنفروش تحت فرمان بیگانه با اقدام پلیس برای حفظامنیت، ازخریت وازخیانت ناشی میشه
پلیس و یگانویژه باحقوق دو سه میلیون ،جور لال بودن مسئولینی باحقوق بیستسی میلیون رو میکشن!
به جای اینکه وزیر و وکیل بیادبین مردم به حرفشون گوش بده #پلیس_مردمی باید این کارو بکنه
👤 اسکیزوئیـــد
💠 گروه رسانهای تٖیمورا
🆔 @timoora
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم| مرد هویتساز
🔸#میرزاکوچک_خان_جنگلی را بیشتر بشناسید
🆔 @rasanewsagency
25.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بسیج چگونه تشکیل شد؟
🔺 نماهنگی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در #دیدار_بسیج
💻 @Khamenei_ir
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢یوسف گم نگشته
#خط_در_میون
#قسمت_چهارم
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢استاد پناهیان :حقوق مسئولین را خرج کنید برای مشکلات مردم
🔹️ پیشنهاد جالب حجت الاسلام پناهیان: حقوق استاندار ها و قوه قضائیه را به مردم بدهید.
🔸️ نگذارید هر ام قمری به مجلس برود.
🔹️این همه بزهکاری دولت را ندیدید؟
#حقوق_مسئولین
#مشکلات_مردم
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سرخط_فارس| چرا هنرمندان مالیات نمیدهند؟
fna.ir/ddq22a
@Farsna
✍ امام سجاد عليهالسلام :
مردى خدمت پيامبر خدا صلى الله عليه و آله آمد و به ايشان عرض كرد: هيچ كار زشتى نيست كه نكرده باشم. آيا راه توبه و بازگشت برايم وجود دارد؟ حضرت فرمود : آيا از پدر و مادرت كسى زنده هست؟ عرض كردم: پدرم. فرمود: برو و به او نيكى كن. وقتى آن مرد رفت، رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: كاش مادرش مى بود!
📚 بحار الأنوار
💠: @momenane🌷
♨اظهارات منتشر نشده معاون اسبق سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) در جمع روحانیون استان اصفهان
❌قرار بود با یک نقشه بسیار دقیق و طراحی شده با محوریت فضای مجازی و تجمعات اعتراض آمیز، انقلاب در این ایام مورد آسیب قرار گیرد و در اسفندماه برچیده شود. بر اساس اطلاعات واصله برای رقم خوردن این آشوب های اعتراضی از سال گذشته یار گیری شد، لذا دستگیری روح الله زم برای مقابله با این طراحی در دستور کار قرارگرفت.
♨۱۵ روز قبل از آنکه به صورت عمومی در رسانه ملی اعلام شود زم دستگیری شد. نزدیک به ۲۴۰ نفر از داخلی ها با آمدنیوز مستقیما در ارتباط بودند که طبق آخرین اخبار به زودی این اعترافات روح الله زم از رسانه ملی پخش خواهد شد .
🔻طراحی کرده بودند که نصف جمعیت معترضین توسط اشرار قتل عام بشوند بنابراین خدا کمک کرد و چنین نشد.
در این آشوب ها اشرار به صورت تیمی هدایت می شدند و تیم های ۵ الی۷ نفره که از لحاط بدنی بسیار ورزیده بودند شکل داده بودند.
❌در اصفهان ۲۸ بانک به صورت کامل تخریب و ۴۸ بانک آتش گرفت؛ غارت، تخریب و آتش زدن مغازه ها در دستور کار فتنه گران در آشوب ها بود.
❌خیلی از سرشبکه ها در آشوب ها دستگیری شدند و توسط نیروهای اطلاعات، خانه بسیاری از نقاب دارها در آشوب ها نامحسوس شناسایی شدند، همچنین سرشبکه اصلی آشوب ها در فضای مجازی هم دستگیر شده اند.
⛔اغلب اشرار مجهز به وسایل و تجهیزات بسیار خاص از جمله قیچی ها و دستگاه های برش قوی برای انواع قفل ها، انواع سلاح های سرد و گرم کوچک و سیار و وسایل ارتباط ماهواره ای بودند.
⛔نکته مهم در این بود که چرا قطع اینترنت کشور که مصوبه شورای عالی امنیت ملی بود روز جمعه صبح اتفاق نیفتاد و تا روز شنبه به دستور وزیر ارتباطات ادامه پیدا کرد که باعث شبکه سازی تیم های اشرار در کشور شد.
🔻 اگر رهبری وارد این قضیه نمی شدند به دلیل طرح دوفوریتی که فراکسیون امید مجلس برای بازگشت نرخ بنزین آماده کرده بودند، فروپاشی دولت و استیضاح رئیس جمهور حاصل می شد.
🔻 ۵۰ درصد نمایندگان فعلی برای مجلس آتی ردصلاحیت خواهند شد چرا که اسناد رشوه گرفتن برخی از آنها در قالب دریافت کلید خانه و ماشین مشخص شده است.