⭕️ علی اصغر پیوندی، رییس جمعیت هلال احمر استعفا کرد. او دلیل استعفایش را مشکلات شخصی اعلام کرده است...
⭕️ #خبرفوری
پیوندی بازداشت شد
🔺صبح نو به نقل از یک منبع اگاه مدعی شد: عصر امروز علی اصغر پیوندی به دلیل تخلفات مالی گسترده در زمان تصدی جمعیت هلال احمر توسط یک نهاد امنیتی بازداشت شد
🔺به گزارش صبح نو صبح امروز خبر استعفای پیوندی از هلال احمر رسانه ای شده بود
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
❌آقای جهانگیری! تجربه دوران هاشمی را فراموش نکنید❌
✍️روز دوشنبه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، در مراسم روز ملی صادرات گفت:
« همواره بايد برابر ملت ايران به ويژه طبقات ضعيف سر تعظيم فرود آوريم كه اين روزها را با صبر و تحمل، سختيها را پشت سر گذاشتند و حاضر نشدند كمترين حركتي كه نشان دهد، كشور و نظام در معرض خطر قرار دارد از خود بروز دهند؛ آنها با سيلي صورت خود را سرخ نگه داشتند و كمر خم نكردند.»
✍درباره سخنان جهانگیری و شرایط فعلی دولت به لحاظ نحوه سیاست گذاری برای بهبود همان اقشار ضعیف و اقناع اجتماعی اشاره به نکات زیر حائز اهمیت است:
✍به نظر می رسد اظهارات معاون اول رئیس جمهور نوعی دلجویی نسبت به مردم محروم و مستضعف جامعه در پی اعتراضات بنزینی اخیر است.
کیست که نداند مردم حاشیه و ضعیف در طول سال های اخیر، بیشتر فشارهای اقتصادی را تحمل کرده اند و در شرایط بسیار نامناسبی قرار دارند.
✍اتفاقاً باید گفت بسیاری از حاشیه نشینان در مواجهه نابرابر با شرایط و سیاست های دولتی که میراث دار نگاه کارگزاران سازندگی در حکمرانی است کمر خم کرده اند و این وضعیت به گونه ای شده که ادامه سیاست های نامناسب و اشتباه می تواند موجبات ضربات جدی تر به آنها را فراهم نماید.
✍وقتی تورم حتی مطابق آمارهای رسمی ۴۰ درصد است انتظار می رود دولت گام های عینی و واقعی جهت کاستن از فشار بر طبقات متوسط و علی الخصوص محرومان جامعه بردارد. اما در سال های اخیر دولت تلاشی جهت بازتویع ثروت در جامعه بهدور از تنش های طبقاتی انجام نداده است.
✍دولت در موارد بسیاری به توصیه های کارشناسان وقعی ننهاده و در نهایت تصمیمی اتخاذ کرده که به ضرر تعداد بسیار بیشتری از مردم تمام شده است.
✍در واقع سهل انگاری دولت (اگر نخواهیم نگاه بدبینانه ای داشته باشیم) در وضع و اجرای سیاست هایی که تنها به نفع اقشار ثروتمند و مرفه جامعه تمام می شود موجب ایجاد چالش و بحران شده است.
✍اگر معاون اول، واقعاً به این گفته خود اعتقاد دارد، ضرورت دارد گفتمان حاکم بر سیاست گذاری های دولت حداقل اندکی به سمت مردم فقیر و مستضعف تغییر جهت دهد. از این نظر حتی می توان گفت وضعیت فعلی یک بزنگاه برای نه تنها دولت بلکه کل سیستم است. این چرخش همان اتفاقی است که در دوران سازندگی نیز رخ داد و بعد از شورش های اسلامشهر، چهاردانگه و ... جهت سیاست های دولت سازندگی از توسعه بدون ضابطه و به ضرر طبقات ضعیف جامعه اندکی تغییر پیدا کرد.
البته این اتفاق باید در سال ۱۳۹۶ رخ می داد اما هنوز فرصت برای کمک به قشر ضعیف و مستضعف جامعه وجود دارد.
✍ متاسفانه دولت «تدبیر و امید» تمایل و اعتقاد یا توانایی تغییر جهت سیاست گذاری های خود را برای عبور از شرایط موجود ندارد و همین موضوع، وظیفه همه را در قبال آن سنگین تر می کند.
✍ در درجه اول این رسالت برعهده رسانه ها و جریانات سیاسی است که این مطالبه را داشته باشند. در عرصه سیاسی نیز، وظیفه حامیان دولت بخصوص اصلاح طلبان شاید سنگین تر از دیگر جریانات باشد؛ چرا که در حال حاضر بدلیل ضعیف مفرط دولت، نوع سخنان رئیس جمهور و انتخابات پیش رو، اصلاح طلبان خود به عنوان منتقدان اصلی دولت در رسانه های مختلف حضور دارند اما بدون شک این رویکرد نه در کوتاه مدت و نه بلندمدت کمکی به آنها نخواهد نکرد و مورد پذیرش عموم مردم قرار نمی گیرد . اصولگرایان(که بخش قابل توجهی از آنها هم از حامیان روحانی بودند) نیز باید به این موضوع فکر کنند که شکست کامل سیاست های دولت به پای کل نظام اسلامی نوشته خواهد شد.
✍اما پیش از همه این ها، دولت باید قبول کند که از موضع گیری مقطعی و متغیر خود دست بردارد.
✍بدون شک اگر دولت تغییر جهت ندهد وظیفه نهادهای نظارتی است که دولت را موظف به انجام وظایفش در قبال طبقه ضعیف و محروم جامعه کند.
حسن کریمیفرد
@najva_net
❌۴نکته درباره مصوبه ضدجمعیتی یارانه بنزین!❌
✍اجرای سهمیه بندی بنزین در بدترین شرایط زمانی و به بدترین شیوه اجرا شد، آن هم در حالی که نسخه های تکمیل یافته تر که به عدالت نزدیک تر بود مانند تخصیص سهمیه بنزین به هر فرد به جای هر خودرو، نیز در دسترس بود. اما همین نسخه فعلی سهمیه بندی بنزین و شیوه های اجرایی آن مورد چالش های فراوانی است و اکنون که تصمیم برای اجرای آن است می طلبد دولت حداقل به پیشنهاهای اصلاحی توجه جدی کند تا حداقل از تبعات آن قدری کاسته گردد.
✍یکی از چالش های اساسی و عیوب اجرایی این طرح، رویکرد کاملا ضدجمعیتی آن است. به گونه ای که سیاست دولت در اعطای یارانه ها به مردم بر این اساس است که هرچه تعداد افراد خانواده ها بیشتر باشد، یارانه کمتری به اعضای آنها تعلق گیرد.
✍میزان مبلغ حمایت معیشتی دولت از یک فرد مجرد ۵۵ هزار تومان است. در حالیکه در یک خانواده ۵ نفره سهم هر فرد از یارانه اعطایی دولت بصورتی کاملا معکوس کاهش می یابد و به ۴۱ هزار تومان می رسد. و خانواده ۶ نفره نیز اساسا به رسمیت شناخته نشده است و هیچ سهمی از یارانه دولت به آنها تعلق نمی گیرد. به عبارت دیگر سهم خانواده ۶ نفره به ازای هر نفر ۳۴ هزار تومان خواهد بود و خانواده ۷ نفره به ۲۹ هزار تومان میرسد.
✍طبق سیاست های کلی کشور و نکات رهبری اتفاقا این مسیر باید معکوس شود و به تناسب افزایش تعداد اعضای خانواده ها میزان یارانه آنها افزایش یابد. میزان یارانه یک فرد متاهل باید از یک فرد مجرد بیشتر باشد و به تبع میزان یارانه خانواده ۶ نفره باید بیشتر از یک خانواده ۲ دو نفره باشد. این مسیر هم به عدالت نزدیک تر است و هم تشویق جامعه به ایجاد خانواده و فرزند آوری است.
✍اما سیاست دولت در طرح حمایت معیشتی نه تنها از جهت فرهنگی و اجتماعی تبعات منفی دارد، بلکه فرزندآوری و تشکیل خانواده را هم تقیبح می کند. از طرفی برخلاف مسیر تحقق عدالت و موجب فشار به طبقات ضعیف اما پرجمعیت می شود.
✍در حالی که کشور در معرض یک بحران جمعیتی قرار داد و سیاست های کلی نظام در جهت افزایش فرزندآوری تنظیم و ابلاغ شده است و حتی رهبری هم مکررا نسبت به این امر هشدار می دهند، اما دولت در یکی از مهمترین و البته ساده ترین شیوه های حمایت از خانواده و سیاست های افزایش جمعیت در اعطای یارانه های حمایتی دقیقا در تضاد با این راهبرد عمل می کند.
✍به نظر می رسد دولت فورا باید نسبت به اصلاح این رویکرد ضد جمعیتی طرح حمایت معیشتی مصوبه سهمیه بندی بنزین اقدام کند و مسیر اجرایی خود در اعطای یارانه ها را دقیقا معکوس و در جهت حمایت از فرزندآوری تنظیم کند.
علیرضا فقیهی راد
@najva_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📽 تا آخر ببینید
♻️ گفتگوی رسایی و #رشیدپور در سال ۹۴ است و مصاحبه عراقچی همین هفته گذشته. شما قضاوت کنید که چه کسی ... بود؟
@rasaee
🔷 گزیده صحبتهای اینجانب در جمع طلاب پردیسان قم مورخ ۱۲ مهر ۹۸
🔸یکی از تصورات غلطی که حاکمیت نیز به آن دامن میزند این است که با وقوع انقلاب اسلامی، کشور دگرگون شد و همه چیز دست انقلاب افتاد. این درحالی است که ساواک، موساد، سیا و امآی۶ از مدتها قبل شبکه نفوذ را در میان انقلابیون ایجاد کردند برای مهار و انحراف انقلاب پس از پیروزی آن.
🔸کودتای نوژه سال ۵۹ اگرچه کشف و خنثی شد اما اکثر عوامل آماده کودتا هرگز شناسایی نشدند. همچنانکه پرونده ۸ شهریور ۶۰ باوجود مشخص بودن عوامل دخیل، با فشار مسؤلان، توسط امام مختومه شد زیرا شرایط کشور اجازه نمیداد در وضعیتی که همزمان با عراق و منافقین در جنگ هستیم، با جبهه جدیدی متشکل از شبکه گسترده و پرنفوذ نفاق که تا عالیترین سطوح مدیریتی را در سه قوه اشغال کرده بودند برخورد شود. زیرا نفاق وقتی به انتها برسد، انتحار میکند و تدبیر امام این بود فعلا شمشیر شبکه در غلاف بماند.
🔸مظلومیت مضاعف امام جامعه چه در صدر اسلام و چه در عصر کنونی این است که حتی نمیتواند بگوید توان برخورد با شبکه نفاق را ندارد زیرا همین اظهارات دشمن را تشجیع و نیروهای خودی را ناامید، هراسان و تضعیف میکند. اینجا کار جامعه خیلی سخت است و مردم خود باید بفهمند حکمت مسامحه امام جامعه با منافقان چیست و اینجاست که ولایت پذیری تنها راه فرار از مهلکهی جهل و تردید است.
🔸تصور من این است که زمستان داغی را خواهیم داشت به چند دلیل و قرینه. اول آنکه برنامه دشمنان معمولا برای کل خاورمیانه است و وقتی در عراق فتنه میشود، باید منتظر سرایت آن به ایران نیز بود. دیگر آنکه دشمن برنامه ریزیهای ده ساله دارد برای کشور. ۱۸ تیر ۷۸، خرداد ۸۸ و اکنون زمستان ۹۸. قرینه دیگر نیز چند نوبت تلاش برای آشوب در کشور در دو سال اخیر است. دیماه ۹۶، تابستان ۹۷ و اکنون پاییز و زمستان ۹۸.
🔸اما اگر فتنهای رخ دهد، این فتنه فراتر از تجربههای گذشته و از جمله ۸۸ خواهد بود زیرا فارغ از ضدانقلاب همیشه در صحنه که در سال ۸۸ رخ نمود، عموم مردم را نیز با تحت فشار گذاشتن از داخل و خارج به نقطه جوش خواهند رساند؛ بنابراین دامنه آشوب کل کشور و خصوصا تهران و خوزستان خواهد بود. دیگر آنکه در سال ۸۸ هم حاکمیت یکدست بود و هم جبهه انقلاب یکپارچه بود. اما الان دولت و مجلس تکلیفشان مشخص است و طیفی نیز از با عنوان بهاری از جریان انقلابی و ولایی جدا شده و خود در وضعیت اپوزوسیون قرار گرفته است.
🔸تهران و خوزستان کانون آشوب خواهد بود. تهران به دلیل پایتخت بودن و اکثریت بیتفاوت؛ و خوزستان به دلیل مرزی، قومی و نفتی بودن و اینکه رتبه نخست کشف سلاح متعلق به این استان است و سرمایه گذاری سنگینی که سعودی به واسطه عوامل وهابی بر این استان کردهاند.
🔸تز انقلاب قم بود و آنتیتز آن نیز قم خواهد بود. پیشبینی میشود به زودی جمعی از معممین فاسد با خطاب قراردادن رهبری، مدیریت و درایت ایشان را زیر سؤال ببرند و خواهان عزل یا استعفای ایشان شوند. حوزه باید آماده باشد و نقش فعالی ایفا کند و این حوزه محدود به موضعگیری چند مرجع تقلید نیست. حوزه خود شما طلاب هستید که باید پیش از وقوع فتنه به جنگ آن روید.
@GhadiriNetwork
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لغزشگاه
🔴 انتقاد صریح رهبر حکیم انقلاب از وزارت ارتباطات
#نهضت_پرسشگری ✊️ @jebheh
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️ خاتمی هنگام توصیه به تکرار:
🔺فریب شعارهای رقیب روحانی را نخورید! دود این شعارها به چشم محرومین می رود!
👤جهانگیری هنگان ایفای نقش در کاندیدای پوششی:
ملت! ۲۰۰ هزارتومان میدهند یا بنزین را گران می کنند یا دست در جیب مردم میکنند!
👤روحانی بعد از گران کردن بنزین:
من هم مثل شما صبح جمعه فهمیدم بنزین گران شده!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
⛔ شبکه ملی اطلاعات آری یا خیر؟
📡 آیا کشور دیگری در جهان به فکر ایجاد شبکه ملی اطلاعات بوده است؟
🌐 کـانـال بـــیپــــــرده در ایتا:
@bipardeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
💠 صفتی که پای ثابت همه بدیهای ماست!
👈🏻 هیچ لذتی را ازدست نخواهیم داد؛ اگر ...
☑ استاد #پناهیان
🌐 کـانـال بـــیپــــــرده در ایتا:
@bipardeh
🔶 گزارش تکاندهنده از وضعیت مردم یمن
🔴 20 سال زمان برای رفع سوءتغذیه کودکان یمنی لازم است/ ۵۰۰ هزار کشته جدید در صورت تداوم جنگ تا سه سال دیگر/ ۸۰% از مردم یمن در وضعیت رسیدگی فوری و نیمی بدون غذای کافی هستند
↙↙ هزینه اصلی سوءتغذیه و فقدان امنیتی غذایی در بلندمدت دیده میشود که کودکان امروز در رشد ذهنی و فیزیکیِ فردا دچار مشکل خواهند شد. تصور کنید ۱.۱ میلیون زن باردار در فقر غذایی به سر میبرد.
↙اگر جنگ تا ۵ سال بعد ادامه یابد، ۲۹ میلیارد دلارِ دیگر فقط برای کمکهای بشردوستانه روی دست جهان هزینه خواهد گذاشت و تازه این کمک در شرایطی ممکن است مؤثر باشد .
👉👉 mshrgh.ir/1015992
▪️کتاب امام خمینی در دستان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
🔻رسانههای رژیم صهیونیستی: نفتالی بنیت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هنگام بازدید از پایگاه هوایی حتسور کتابی از [امام] خمینی رهبر انقلاب ایران را در دست داشت
🔹باراک رافید روزنامهنگار اسرائیلی در توییتر خود نوشت: کتابی که نفتالی بنیت در دست داشت جلد اول کتاب «اسلام و انقلاب» اثر [امام] خمینی بود. وی این کتاب را از هنگام پیاده شدن از هواپیمایش در پایگاه نظامی به همراه داشت و به نظر میرسد در طول پرواز مشغول مطالعه آن بوده است
@Fars_Plus