دستور فوری به سفارتخانههای رژیم صهیونیستی
🔹وزارت خارجه رژیم صهیونیستی رسما از سفارخانهها و نمایندگان این رژیم در خارج خواست برای پرهیز از حملات انتقام جویانه سطح آماده باش امنیتی را بالا ببرند.
🔸منابع خبری روز شنبه گزارش داده بودند که در پی ترور دانشمند ایرانی و تاکید تهران بر انتقام، سفارتخانههای رژیم صهیونیستی به حال آمادهباش کامل در آمدند.
tn.ai/2400599
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺روزی که حاج قاسم به خاطر یک سوال برآشفت!
👈🏻 سردار فلاحزاده مشهور به ابوباقر معاون هماهنگکننده نیروی قدس سپاه در برنامه #ققنوس میگوید از خود شهید حاج قاسم سلیمانی شنیدم که گفت من فقط به خاطر یک چیز در دوران جنگ به جبهه رفتم و حالا هم به خاطر یک چیز جبهه جنگ را در سوریه باز کردهام.
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدرقه دانشمند افتخار آفرین ایران با چشمان اشک آلود
@irinn_channel
www.irinn.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نقش #روحانی و #ظريف در ترور دانشمند هسته ای و دفاعی شهید محسن فخری زاده
در سخنان صریح سید محمود نبویان
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
#شهید_محسن_فخری_زاده
#نفوذ
👤 دکتر غلامرضا خلیلی نیا( دوباره محدود)
⭕️ ریشه ترور!
🔹 یکی از مهمترین اصول در روابط بین الملل برای جلوگیری از جنگ و تجاوز ایجاد بازدارندگی و حفظ موازنه قدرت است. در صورت به هم خوردن موازنه موجبات تجاوز از سوی قدرت برتر فراهم می شود. تجربه سال های گذشته کشور نیز ثابت کرده است، هرگاه ایران به دلایلی در موضع ضعف قرارگرفته یا در هرصورتی پالس ضعف و انفعال از سوی ایران صادر شده زمینه تحریک طرف های مقابل برای تشدید فشارها، خرابکاری، ترور و حتی جنگ های محدود فراهم شده است.
🔹فتنه سال 88 بهترین زمینه را مهیا کرد تا پس از آن آمریکا در دوران اوباما تحریم های فلج کننده را علیه ایران اعمال کند. اوباما در کتاب خاطراتش با عنوان «سرزمین موعود» می نویسد: «(بعداز دیدن اعتراضات در ایران) از مذاکره با ایران به سمت بسیج جامعه جهانی برای اعمال تحریم های سخت و چند جانبه اقتصادی تغییر مسیر دادیم.»
🔹در سال 96 نیز به واسطه بی کفایتی مسئولین و فشار اقتصادی بر مردم و نهایتا اغتشاش های دی ماه آن سال بستری برای اعمال راهبرد فشارحداکثری آمریکا شد و چندی بعد نیز وقتی آمریکایی ها مطمئن شدند در صورت خروج از برجام ایران اقدام متقابلی نخواهد کرد، رسما و بدون هزینه از برجام نیز خارج شدند. در همین رابطه نیکی هیلی نماینده وقت آمریکا در سازمان ملل چند روز قبل خروج آمریکا از برجام رسما گفت: «اگر ما از برجام خارج شویم، ایران در برجام خواهد ماند.»
🔹از سویی با اتخاذ استراتژی «صبر استراتژیک» از سوی دولت و از سوی دیگر در سال 98 پس از تصمیم بی خردانه مقامات دولتی در افزایش ناگهانی نرخ بنزین اغتشاش های آبان ماه و شکاف اجتماعی پس از آن موجب تغییر برآورد آمریکایی ها از وضعیت ایران شد و جرات و جسارت پیدا کردند تا سردار سلیمانی را ترور کنند.
🔹امسال نیز باوجود آنکه از برجام چیزی جز یک جسد متعفن باقی نمانده بود، اما مقامات دولتی کماکان با راهبرد صبر و انتظار برجام را حفظ کرده و به امید امتیازهای خیالی ماندند. همین امر بود که باربارا اسلاوین، مسئول میز ایران در شورای آتلانتیک، هفت روز قبل از اعلان آمریکا به شورای امنیت برای فعال کردن مکانیزم ماشه گفت: «من فکر میکنم آنها (ایران) جیغ و داد کنند و بگویند که اینکار غیرقانونی است اما آنها هنوز هم میخواهند در توافق بمانند.» لذا در این مساله نیز آمریکایی مطمئن بودند ایران واکنشی نشان نخواهد داد، پروژه فشارحداکثری خود را با استفاده از تمامی ابزارها و فعال سازی مکانیسم ماشه پیش بردند.
🔹در ادامه نیز این انفعال و بی عملی تداوم یافت تا ادراک دشمن بر ضعف و عقب نشینی جمهوری اسلامی تصویرسازی شود. پس از آن شاهد خرابکاری در سایت هسته ای نطنز بودیم، اما این تجاوز و اقدام خرابکارانه آشکار نیز با اعلام عباس عراقچی که نباید بهانه به دست آمریکا بدهیم ادراک آمریکایی ها را تثبیت و آنها را از عدم واکنش جدی از سوی ایران مطمئن کرد.
🔹نهایتا صبر استراتژیک که چیزی جز انفعال و وادادگی معنا نمی یابد موجب شد تا دشمن دامنه اقدامات خود را گسترش دهد و دست به ترور دانشمند برجسته هسته ای ایران شهید محسن فخری زاده بزند. اساس ریشه اصلی ترور شهید فخری زاده نیز همچون اتفاقات گذشته در ارسال پالس ضعف و عدم اقدام متقابل و بهم خوردن موازنه قدرت است. آنچنان که تایمز اسرائیل 6 روز قبل از ترور شهید فخری زاده در گزارشی می نویسد: «اسرائیل و ایالات متحده در حال برنامه ریزی برای افزایش فشار بر ایران با عملیات پنهان و تحریم های اقتصادی در هفته های آخر ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده هستند. در این گزارش آمده است که ارزیابی آنها این است که تهران قبل از پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ پاسخی نظامی نخواهد داد.»
🔹لذا آنچنان که روشن است دشمن امروز این ادراک را دارد که هر اقدامی از سوی آنها هیچگونه واکنشی از جانب ایران به همراه نخواهد داشت و در صورت تداوم این روند باید شاهد افزایش کمی و کیفی فشارها علیه ایران باشیم. این واکنش های منفعلانه اخیر مقامات دولتی نیز در ادامه همان خطاهای گذشته است که می تواند در آینده خطرات بیشتری برای کشور ایجاد کند.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔴 برادر موسوی! مهلت ۲ یا ۳ ماهه یعنی در مجلس چشمهایی به انتخابات آمریکا دوخته شده و برای امنیت کشور هیچ چیز خطرناکتر از این نگاه نیست. از روز اجرای تعهداتمان در برجام در حال مهلت دادن هستیم و تحقیقا هیچ چیز عایدمان نشده! این درخت میوه دادنی نیست. با قدرت گزینه اول را پیش ببرید.
* سید یاسر جبراییلی
🔴 صَلاح هستهای
عموم کشورهای جهان و تقریبا تمام کشورهای خاورمیانه در یکی از این سه وضعیت بهسر میبرند: سلاح هستهای دارند (قرمز)، میزبان سلاح هستهای هستند (نارنجی)، توسط دارندگان سلاح هستهای محافظت میشوند (زرد)
ایران؟ هیچکدام!
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🔵 شوخی تلخ
تا وقتی وسایل ارتباطی-الکترونیکی در منزل یا محل کار دانشمندان و مقامات جمهوری اسلامی وجود دارد،
و بدتر از آن تا زمانی که انواع اپلیکیشن و پیامرسانهای خارجی روی گوشی خود یا خانوادههایشان نصب است،
حراست از اخبار و اسرار کشور و حفاظت از جان مسؤلان لشکری و کشوری، یک شوخی تلخ است.
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🔴 قواعد بازی
چرا انتقامی مشابه واکنش به ترور سردار سلیمانی، برای شهید فخریزاده متصور نیست؟
ترور حاج قاسم، هدفگیری مستقیم ارتش آمریکا توأم با قبول مسؤلیت توسط آن کشور بود و پاسخ درخور را میطلبید: اقدام نظامی آشکار و مستقیم.
اما جنگ اطلاعاتی یا نیابتی قواعد خاص خود را دارد؛ بدون گذاشتن ردپا زدهاند؛ بدون گذاشتن ردپا خواهیم زد.
بعد از دور اول ترورهای دانشمندان هستهای در دولت سابق، معاون موساد ترور شد.
کار چه کسی بود؟ نمیدانیم!
همچنین بعد از آتشافروزیهای سریالی خردادماه در کشور، سلسله آتشسوزیهای غرب آمریکا را شاهد بودیم.
کار چه کسی بود؟ باز هم نمیدانیم!
اما میدانیم گاهی تجاهل العارف لازم است.
حتی اگر بدانیم چه کسی زده و چرا، نباید به روی خود بیاوریم؛ زیرا علنی کردن خوردن، علنی کردن زدن را هم میطلبد و برای افکار عمومی انتظار ایجاد میکند.
میزنند، به روی خود نمیآورند؛ میزنیم، به روی خود نمیآوریم.
همه چیز را لازم نیست علنی کرد تا همه بدانند؛ کافی است آنکه باید بداند، بداند.
همین مقدار بدانیم که اگر دولت واداده و حقیر است، درعوض سیدعلی خامنهای، فرمانده کل قوا، مقتدر و منتقم است.
@GhadiriNetwork
25.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نادر | روایتی از سیلی ایران به آمریکا در خلیجفارس
🔸 اگر شهید نادر مهدوی متعلّق به کمونیستها بود، یک چهگوارا از او درست میکردند؛ یعنی [یک] چهره بینالمللی مبارز. این جوان کمسال، یک چهره این جوری دارد: حضورش در منطقه خلیج فارس، آن درگیریاش با آمریکاییها، بعد هم دستگیری و شکنجه و شهادتش... [الان] اسم فلان بازیکن فوتبال فلان کشور را همه بچّهها میدانند؛... [اما] اسم نادر مهدوی اصلاً به گوششان نرسیده! اینها الگو هستند.
۱۳۹۸/۱۰/۲۳ - رهبرانقلاب
#رهبر_انقلاب
#نماهنگ
#نوجوان
☑️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کسی به این بهانه فرانسه رو تحریم نخواهد کرد. قطعنامه علیهش صادر نخواهد شد، مکرون دیکتاتور خوانده نخواهد شد و سازمانهای درپیت حقوق بشری وابسته به ناتو در موردش گزارش زیرابزنی نخواهند نوشت. این داستانها صرفا مختص مخالفان غرب هست و بس!
💬 zahrahb
@Fars_Plus