فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
✅ محبت سردار سلیمانی به فرزند شهید
✍️ همسر شهید مدافع حرم حامد بافنده:
✍️ سردار با این مشغله کاری، همیشه تماس می گیرند و حال فاطمه را می پرسند، اینها مایه دلگرمی برای ماست و ما را آروم می کند.
⭕️ برای شادی روح سردار صلوات
⭕️ فوری/عاجل
🔴خبرنگار العالم از شنیده شدن آژیر خطر در شهرک صهیونیست نشین "کرم ابو سالم" در جنوب نوار غزه خبر داد
اعلام العدو: رصد عملية اطلاق صاروخ من قطاع غزة وسقوطه في منطقة مفتوحة في محيط كرم أبو سالم
🔴الخزعلی: یک شرکت انگلیسی در ترور شهید سلیمانی نقش داشت
🔵دبیرکل جنبش عصائب اهلالحق عراق: شرکت انگلیسی «جی.فور.اس» که در زمینه مسائل امنیتی با فرودگاه بغداد قرارداد دارد، در بخشی از مأموریت تأیید هدف برای اجرای عملیات ترور شرکت داشت.
رویه معمول در فرودگاه بغداد این بود که هر هواپیمایی فرود میآمد، این شرکت در مکان مشخصی، نزدیک محل فرود هواپیما حضور داشته باشد اما آن روز، تنها روز و دفعهای بود که خودرو شرکت کاملاً جلو باند مسافران توقف داشت.
افسران امنیت ملی دوربینهای نظارتی را نزدیک باند پیدا کردند که روی آن به سمت ورودی مهمانان مهم و رصد تحرکات سردار سلیمانی و المهندس بود.
@resanedameshgh
#فوری
🔴 یک کاروان نظامی دیگر آمریکاییها در منطقه "الدیوانیه" عراق هدف حمله قرار گرفت. هنوز از میزان دقیق تلفات و خسارات وارده اطلاعی در دست نیست.
🇮🇷🍁
🍁
🔴 چرا ۹ دی یک روز ملی؟
🔻 ۹ دی یک روز حزبی نیست، یک یوم الله ملی است. مردم با ذائقه متفاوت فکری سیاسی به خیابان آمدند.
🔸دی ۹ دی مردم دیدند که فتنهگران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشتند. در ۹ دی مردم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی را از فتنه ۸۸ می دیدند. در ۹ دی مردم از ذائقه سیاسی خود گذشتند.
🔹مردم حول محور منافع ملی و قانون اسلامی و بیرق امام حسین (علیهالسلام) جمع شدند. حماسه ۹ دی نه تنها برای فتنه گران بلکه هشداری هم برای کسانی بود که بخواهند در برابر رای مردم بایستند.
🔸امروز ۱۰ سال از فتنه ۸۸ میگذرد. اما ۹ دی نمادی برای همه مردم در حمایت از قانون اساسی و منافع ملی و مقدسات و امنیت ملی است.
🔺اگر ۹ دی بزرگداشت نشود چه بسا برای زحمت هایی که برای انقلاب کشیده شده به راحتی فراموش شوند.
#بصیرت
#یومالله_نهم_دیماه
آییننامه اجرایی مصوبه هستهای مجلس ابلاغ شد
🔹معاون اول رئیس جمهور آییننامه اجرایی قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران را که برای رفع موثر تحریمها و اجرای کامل برجام به تصویب هیئت دولت رسیده، برای اجرا به دستگاههای مربوطه ابلاغ کرد.
@TasnimNews
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای نور
🔹اثر جدید علی فانی دربارۀ حضرت زهرا (س)
tn.ai/2419819
@TasnimNews
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حاج قاسم چطور نبل و الزهرا را آزاد كرد؟
🔹تصاوير ديده نشده از اتاق عمليات آزادي نبل و الزهرا
#حاج_قاسم
tn.ai/2420142
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴تو فاطمیه زبون بگیرید...
▪️با صدای سید مجید بنیفاطمه
tn.ai/2419882
26.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شوکه شدن مردم با دیدن انگشتر حاج قاسم
🔹برگزیده بخش مجازی یادواره تولیدات رسانهای مکتب شهید سلیمانی
#حاج_قاسم
@TasnimNews