خبر مهم اینکه عوامل اصلی حادثه تروریستی ایذه و شهادت #کیان_پیرفلک دستگیر و دو نفر هم کشته شدند. جالبه بدونید که در زمان عملیات دستگیری نزدیک به ۳ هزار تیر به سمت ماموران شلیک شده، دوربین دید در شب حرفه ای و سلاح لیزری هم همراهشان بوده!
اینها مردم بودند؟ اینها معترض بودند؟!
🗣اسماعیل معنوی
افشای استفاده سِنتکام از شبکههای اجتماعی برای انجام عملیات نفوذ روانی
🔹اسناد به دست آمده از توییتر نشان میدهد که ستاد مرکزی ارتش آمریکا در نامههایی از توییتر خواسته تا برخی اکانتها را به عنوان «لیست سفید» علامتگذاری کند.
🔹این اکانتها از قوانین اعلامی توییتر درباره هرزنامه و سواستفادههای دیگر معاف شدند تا قدرت عمل بیشتری برای وایرال کردن اخبار و محتواهای دروغین خود داشته باشند.
👤سید علیرضا آلداود
🛢 نفت به زبان ریاضی
براساس آنچه در بودجه ۱۴۰۱ پیشبینی شده، صادرات نفت خام کشور، روزانه ۱.۴ میلیون بشکه به ارزش صادراتی بشکهای ۷۰ دلار است. با این حال میدانیم لوایح بودجه یک پیشبینی خوشبینانه است که عموما محقق نمیگردد و دولتها هرسال و از جمله امسال با کسری بودجه مواجه هستند.
حال سرانه ماهانه را ابتدا براساس اعداد و ارقام بودجه و سپس برمبنای برآورد مستقل اندیشکدههای معتبر بینالمللی محاسبه میکنیم.
۱. بودجه:
۱۴۰۰۰۰۰ (صادرات روزانه بشکه نفت) × ۳۰ (ماه) × ۷۰ (قیمت هر بشکه نفت به دلار) ÷ ۸۵۰۰۰۰۰۰ (جمعیت ایران) = ۳۴ دلار
۲. برآوردهای بینالمللی:
اندیشکدهها و منابع معتبر خارجی با توجه به میزان فروش رسمی و غیررسمی، صادرات نفت ایران را بین ۸۰۰ هزار تا ۱.۲ میلیون بشکه در روز تخمین زدهاند که به مراتب کمتر از ارقام مندرج در بودجه است.
در این حالت، با تغییر مؤلفه میزان صادرات روزانه، سرانه ماهانه نفتی بین ۲۰ دلار (در فرض صادرات ۸۰۰ هزار بشکه در روز) تا ۳۰ دلار (در فرض صادرات ۱.۲ میلیون بشکه در روز) متغیر خواهد بود.
پاسخ به چند پرسش:
۱. سایر منابع درآمدی دولت نظیر گاز و پتروشیمی چرا محاسبه نشده؟
زیرا سؤال صرفا از تصور عموم راجع به درآمدهای ناخالص نفتی، بدون احتساب هزینههای استخراج و صادرات آن بود.
۲. سرانه ماهانه از بودجه عمومی چقدر میشود؟
بودجه عمومی دولت ۱۵۰۵ هزار میلیارد تومان است که به ازای هر ایرانی، میشود ۱.۵ میلیون تومان در ماه.
۳. با احتساب همه درآمدهای صادراتی و غیرصادراتی کشور، سرانه ماهانه از بودجه کل کشور چقدر میشود؟
بودجه کل کشور (عمومی دولت + شرکتها) شامل همه منابع صادراتی و غیرصادراتی، ۳۶۳۱ هزار میلیارد تومان است که به ازای هر ایرانی، میشود ۳.۵ میلیون تومان در ماه.
۴. این اعداد و ارقام متعلق به ۱۴۰۱/۲۰۲۲ هست یا هرسال چنین بوده است؟
هرسال با کمی نوسان، ارقام تقریبا همین بوده است.
۵. نتیجه تصور غلط عمومی از درآمد نفتی کشور و سرانه خود چیست؟
خروجی قهری تصورات غلط، توقعات غلط است و هرچه فاصله توهم تا واقعیت در ذهن مخاطب بیشتر باشد، این خلاء با گزارههایی نظیر «همه مسؤلان دزد هستند» و «پول ما خرج اعراب میشود» بیشتر پر میگردد که در یک کلام زمینهساز القاء فساد سیستماتیک و ناکارآمدی نظام است.
@GhadiriNetwork
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری بزرگترین شبکه خرابکاری تهران در شهرک اکباتان
⭕️ جریان غربگرا با وعده بهبود ارتباط با آمریکا ، حل و فصل مسئله حجاب و آزادی اغتشاشگران در انتخابات شرکت خواهند نمود و طبق استراتژی رسانه ای دموکرات ها ، تمامی رسانه های فارسی زبان از ایده رای ممنوع به ایده رای به انقلابیون ممنوع تغییر موضع خواهند داد .
🔹 بدین شکل اگر غربگراها رای بیارند ایران به قهقرای دوره لیبرال های روحانی خواهد رفت . و اگر رای نیاوردند مواجه هستیم با میلیونها نفر رای دهنده که تو مغزشان فرو کرده اند : رای شما دزدیده شده است .
🔸️ من یبار هم گفتم با مسایل اقتصادی پشت این حکومت رو خالی نمیکنم ولی انتقادم به تیم اقتصادی دولت از این رو است که دارند موجبات سر کار آمدن افراد غربگرا را فراهم میاوردند .
🔹 دو سال گذشته ، نه موضوع خودرو حل شده ، نه موضوع مسکن و نه موضوع ارز . با دست خودتان میخواهید باعث اغتشاش شوید ؟
💬واکنش بهادری جهرمی به ناکارآمدی واکسن های فایزر و مدرنا
بهادری جهرمی، سخنگوی دولت:
🔹مگر فایزر و مدرنا شفابخش کرونا نبود و بسته واکسن ما ناکارآمد؟!
🔹فوتیهای ۳رقمی آمریکا، فرانسه و آلمان ثابت میکند آن زمان هم فضاسازی رسانهایشان دروغ بود.
🔹آنروز هم اسیر سیاهنمایی نشدیم و با دانش بومی و بهرهمندی از ظرفیتهای جهانی، فقط در همین آذر ماه ۱۳روز بدون فوتی داشتیم.
🔴فرصت بزرگ
عموم مدیران فرهنگی جمهوری اسلامی محافظه کار تر از این بودند که در شرایط عادی بخواهند با سلبریتی هایی که همیشه سرشان در جیب نظام بود و فحشش را هم به نظام میدادند، تسویه حساب کنند.
لذا قهر خودخواسته فرخ نژاد، علیدوستی و سایر بازیگرانی که تک تک سلولهای بدن شان با پول جمهوری اسلامی رشد کرده، یکی از بزرگترین «فرصتهای فرهنگی» پیش آمده نظام در این 43 سال است.
👤امیرحسین ثابتی
گاهی اوقات برخی چیزها یا بهتر بگم برخی خاطرات باعث میشوند بغض در گلوی آدم گیر کند و یک عمر همانجا بماند؛ بغض میکنی، اشک میریزی اما کسی صدای گریهات را نمیشنود و کسی حس بغض کردنت را نمیداند الا اینکه درد را بداند و بداند که چه فکر میکنی. از آن شب تلخ دی ماه سرد سه سال پیش تا به امروز این باور در گلوی من و ما ایستاده استو گاهی اوقات چون سیل جاری میشود و انگار باران بی رعد و برقی است که آرام آرام میبارد و گونههایت را سیراب میکند؛ این بغض نمیدانم چرا فرو نمیخوابد و نمیدانم چرا آرام نمیگیرد و نمیدانم چرا احساس میکنم که در غربت کلمات آشنای همیشگی تمام لحظهها میگردد. این بغض در انتظار یک انتقام سخت مانده است تا در امتداد سرخ تاریخ این آب و خاک یک بار دیگر بودن ما را معنی کند... از آن روز روزها، هفتهها و ماهها گذشته است و این خونها هنوز میجوشند و انگار که همین چند ثانیه پیش اتفاق افتاده است؛ این راه خونین و این مسیر همیشگی شهادت است که ما را به سعادت رسانده است و کیست که دنبال سعادت نباشد! دوباره باز زمستان شد و دیماه و تکرار خاطرات تلخ و شیرین ما رسید....
@syriankhabar