eitaa logo
کانال خبری والعصر
561 دنبال‌کننده
43.1هزار عکس
62.4هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 منابع عبری: ایران چراغ سبز خود را برای حملات گروه های تروریستی(مقاومت) به تل آویو را داده است.
🔺پایگاه های خبری رژیم صهیونیستی: از یمن موشک هایی شلیک شده است که رادارهای خارج از اراضی اشغالی توانایی شناسایی آن هارا ندارد و این اتفاق موضوعی نگران کننده است
⚠️ 🛑تل آویو دیگر امن نیست 🔺هواپیماها پس از بسته شدن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو و گزارش‌ها مبنی بر آسیب دیدن این فرودگاه در اثر موشک یمنی‌ها، نتوانستند به زمین بنشینند و مجبور شدند مسیر خود را تغییر دهند و فرود نیایند.
🛑اکنون در سرزمین‌های اشغالی صحبت از ماموریت ارتش برای ممانعت از انتقال سلاح ایران به لبنان از طریق سوریه است. 🔹در سوریه سه کریدور اصلی و مرکزی برای انتقال سلاح به حزب‌الله وجود دارد: البوکمال، حلب و دمشق. بنابراین انتظار می‌رود در روزهای آتی حملات صهیونیست‌ها به مرکز کریدورهای فوق و زیرساخت‌های آن‌ها مانند از کار انداختن فرودگاه‌های حلب و دمشق و ... یا انهدام گذرگاه‌های مرزی سوریه و لبنان منتقل شود. 🔸حتی انهدام پل‌های روی رود لیتانی که شمال و جنوب را به یکدیگر متصل می‌کند نیز به عنوان بخشی از تشدید تنش انتظار می‌رود. این‌ موارد همگی مقدمات حمله زمینی است و دشمن سعی دارد راه‌های تنفس حزب‌الله در جنوب لیتانی را یکی یکی قطع کند در حالی که آنچه پنهان است، بزرگتر  است. به طور کلی پیش‌بینی می‌شود حملات صهیونیست‌ها تا پایان هفته آینده به شدت در نقاط مختلف افزایش یافته و این همراه با کارزار جنگ روانی شبکه‌های خودفروخته عربی و لبنانی در ارعاب مردم مقاومت خواهد بود. 🔹 پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که حملات ترکیبی دشمن تا هفته آینده تشدید خواهد شد تا مقاومت مجبور به پذیرش توافق هوکشتاین - لودریان شود. در غیر این صورت تجاوز زمینی کلید خواهد خورد. در این چند روز نیز نتانیاهو در آمریکا به دنبال خرید مشروعیت بین‌المللی برای اقدام زمینی + باج‌گیری از آمریکا برای تامین کامل تسلیحاتی‌اش در جنگ آتی است. 🔸نتانیاهو علاقه دارد که تنش‌ را تا ۱۵ آبان پله‌ای افزایش دهد تا ترامپ وارد کاخ سفید شده و او نیز احیا شود. مقاومت نیز با توجه به شرایط، علاقه‌مند به حفظ فرسایش و زدنِ ضربات دردناک (هزار زخم) تا ۱۵ آبان به اسرائیل است. دولت فعلی آمریکا نیز به دنبال پیروزی صهیونیست‌هاست اما روش آن اِعمال فشار ترکیبی بر مقاومت تا پذیرش توافق همزمان در لبنان و غزه است تا هم صهیونیست‌ها را پیروز کرده و رای لابی یهودی را جمع کند و هم بگوید در منطقه صلح برقرار کرده و رای مسلمانان و نسل جدید را جذب کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻استفاده اسرائیل از بمب‌هایی با قدرت تخریب بالا 🔹رژیم اسرائیل در ادامه حملات خود به زیرساخت‌ها و خانه‌های لبنانی‌ها، در یک فقره حمله شدیدی به شهر القاسمیه در جنوب لبنان انجام داد که تصاویر منتشر شده حجم ویرانی گسترده‌ای را نشان می‌دهد.
23.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀حاج محمد حسين سرور "ابو صالح" فرمانده یگان پهپادی و پدافند هوایی حزب‌الله که امروز توسط اسرائیل در بیروت به شهادت رسید، یکی از چندین فرستاده حزب الله به یمن بود، البته مخفیانه. 🔸او برای اولین بار حدود ۸ سال پیش، زمانی که فردی از اعضای انصارالله یک فیلم داخلی را در یک جلسه آموزشی فاش کرد، شناخته شد. 🔹رسانه های عربستان سعودی در این گزارش بخش هایی از آن را منتشر کردند. در طول آن، او به آنها در مورد مثال ها، در مورد دفاع و حمله، رازداری ماموریت و غیره آموزش می داد.
🔆 راه‌کاری برای زیاد شدن روزی و کلی اتفاق خوب دیگه! 💠 امام صادق(ع) فرمودند: کسی که سوره‌ی صافات رو هر جمعه بخونه، از همه‌ی آفت‌ها حفظ می‌شه، همه‌ی بلاهای دنیا ازش دور می‌شه، و بیشترین حد ممکن از روزی در دنیا نصیبش می‌شه، و خدا مال و فرزندان و بدنش رو گرفتار شر شیطان و ستمگران نمی‌کنه. و اگر اون روز یا شب بمیره، خدا شهید محشورش می‌کنه و شهید از دنیا می‌بردش و تو بهشت با شهدا و هم‌درجه‌ی اونها قرارش می‌ده. 🔖 عنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ اَلصَّافَّاتِ فِي كُلِّ يَوْمِ جُمُعَةٍ ، لَمْ يَزَلْ مَحْفُوظاً مِنْ كُلِّ آفَةٍ مَدْفُوعاً عَنْهُ كُلُّ بَلِيَّةٍ فِي اَلْحَيَاةِ اَلدُّنْيَا مَرْزُوقاً فِي اَلدُّنْيَا بِأَوْسَعِ مَا يَكُونُ مِنَ اَلرِّزْقِ وَ لَمْ يُصِبْهُ اَللَّهُ فِي مَالِهِ وَ لاَ وَلَدِهِ وَ لاَ بَدَنِهِ بِسُوءٍ مِنْ شَيْطَانٍ رَجِيمٍ وَ لاَ مِنْ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ إِنْ مَاتَ فِي يَوْمِهِ أَوْ لَيْلَتِهِ بَعَثَهُ اَللَّهُ شَهِيداً وَ أَمَاتَهُ شَهِيداً وَ أَدْخَلَهُ اَلْجَنَّةَ مَعَ اَلشُّهَدَاءِ فِي دَرَجَةٍ مِنَ اَلْجَنَّةِ. 📙ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج۱، ص۱۱۲
037 (1).mp3
7.2M
🌱صوت سوره صافات 🎙شیخ عامر الکاظمی
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ 🌱 این نشونه ی زیبا 🌱 برای امروزِ تو ❤️☺️ خدا شاهکار میکنه 😉💐 استاد
🔴 کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده دست‌کم ۱۷ اسرائیلی در حمله موشکی یمن زخمی یا نفله شده‌اند. 🔹ارتش یمن هم همزمان با حمله موشکی به تل‌آویو اقدام به پرتاب پهپاد و موشک‌هایی از دریای سرخ به سمت شهر بندری «ایلات» در جنوب فلسطین اشغالی کرده است.
🔞 سلاح جدید ارتش رژیم صهیونی برای ترور اعضای حزب الله لبنان، پرتابه بدون سرجنگی ولی مجهز به تیغه های نینجا..! بر حرام زادگان کفار صهیونیست لعنت انتشار حداکثری با شما ✅