به تازگی این عکسهای ماهوارهای توسط یک ماهواره اسرائیلی از پایگاه موسوم به امام علی(ع) در نزدیکی شهر بوکمال سوریه منتشر شده که صهیونیستها مدعی هستند که ایران در حال ساخت یک شهرک موشکی با تونلهای بزرگ و مستحکم جهت استقرار موشکهای زمین به زمین خود است. این منطقه در طول ماههای گذشته بارها توسط جنگنده ها و پهپادهای این آمریکا هدف حملات متعدد قرار گرفت اما به نظر کار جهت به پایان رسیدن هیچ وقت تعطیل نشده است.
اگر واقعیت را بر اساس اظهارات رسانه های صهیونیستی قرار بدهیم، در واقع ایران تلاش کرده تا سطح دسترسی خود به سرزمین های اشغالی را افزایش دهد. به این ترتیب که از این فاصله تقریباً موشک های تاکتیکی ایران مانند ذوالفقار و دزفول و حتی یک موشک بالستیک مانند قیام میتواند اهداف مدنظر در فلسطین اشغالی را هدف قرار بدهد و در یک عملیات پیشگیرانه و شاید هم تلافی جویانه، سریعترین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کند.
نگرانی از صهیونیست ها از این پایگاه در صورت درستی ادعایشان کاملاً درست است، چراکه حجم آتشی که از اینجا روانه شهرکها خواهد شد در سرعت، دقت و تعداد وحشتناک است.
@syriankhabar
🔰 پاسخ «ضرغامی» رئیس اسبق صدا و سیما به ادعای حسن روحانی (گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار)/ خوابزده را نمیتوان بیدار کرد!
🔹اولین بار کلمه گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار را به عنوان کار خطای مالی شنیدم آنهم از زبان آقای رئیسجمهور، درست در مقطعی که مساله پرونده برادر ایشان به نتیجه رسید و حکم قضایی صادر شد.
🔹قرینه محذوف ایشان این بود که جای این که برادر من را بگیرید به سراغ نهادی بروید که ۹۴۷ میلیون دلار گرفته است.
🔹ایشان ادعا داشته این مبلغ چه شده و کجا رفته و دوستان هم به من گفتند جواب بده و من گفتم کسی که خودش را به خواب زده نمیتوان از خواب بیدار کرد اما کسی که واقعا خوابیده میشود به او اطلاعات داد و از خواب بیدار کرد لذا جواب ایشان را ندادم زیرا معلوم بود که دنبال گروکشی است چرا که لحظه آخر خبری به او دادند و گفتند که بخوانید.
🔹نه تنها این مبلغ بلکه مبالغی بیشتر از نظر ریالی و ارزی به طور قانونی به عنوان بودجه رسمی و بودجه خاص مثل صندوق ذخیره ارزی که آقای رئیس جمهور مرتب از آن استفاده میکنند در کشور هزینه میشود و تا ریال و دلار آخر توسط دستگاههای نظارتی مورد نظارت قرار میگیرد.
@bipardeh
همین الان که شماها دارید از اراجیف سلبریتیها علیه صدا و سیما انتقاد میکنید، خود صدا و سیما در حال تولید سلبریتیهای جدیدی است که در آینده به صف قبلیها می پیوندند.
یه ذره هم فکر کنید آب از سرچشمه گل آلوده و باید فرهنگ سلبریتی سالاری رو اول از خود رسانه ملی زدود، بزرگوارا!
#فرید_ابراهیمی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه انتخابات مجلس، مهمترین عامل حفظ انقلاب چیست؟
#حمید_رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✏سرلیست یک چکلیست!
نسبت درآمد مالیاتی به تولید ناخالص داخلی(tax to gdp) یکی از شاخصهای مهمی است که نشانگر میزان کنترل و مدیریت منابع اقتصاد توسط دولت است. هرچقدر نسبت مالیات به gdp کوچکتر باشد، یعنی دولت در مدیریت منابع اقتصاد ضعیف است.
به زبان ساده، هرچه این نسبت کوچکتر باشد، میزان ولنگاری اقتصادی بالاتر میرود؛ و وقتی میزان ولنگاری اقتصادی بالا بود، توان دولت در تخصیص بهینه منابع در جهت برنامههای ملی پیشرفت کاهش مییابد.
دقت کنیم که نسبت فوق ارتباطی به کوچکی یا بزرگی اقتصاد ندارد. ممکن است کشوری اقتصاد کوچکی داشته باشد، اما نسبت مالیات به جی.دی.پی بزرگی داشته باشد که نشاندهنده مدیریت صحیح منابع اقتصاد توسط دولت است.
میانگین نسبت درآمدهای مالیاتی به تولید ناخالص داخلی(tax to gdp) در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی که پیشرفته محسوب میشوند ۳۴ درصد، در کشورهای بریکس که در حال پیشرفت محسوب میشوند ۲۳ درصد و در کشورهای کمترپیشرفته ۱۶ درصد است.
متاسفانه این نسبت در اقتصاد ایران بین ۴ تا ۷ درصد در نوسان بوده است که حاکی از ضعف شدید مدیریت منابع اقتصاد توسط دولت است.
مهمترین مسئله دولتها برای ایجاد یک نظام مالیاتی قدرتمند و دقیق، اشراف کامل بر اطلاعات اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی و قدرت پردازش این اطلاعات بوده که اینک با ظهور فناوریهای نوین ارتباطی، کسی نمیتواند از فقدان این امکان به عنوان یک معضل یاد کند.
ارقامی در حدود ۱۵۰ هزار میلیارد (یعنی حدود یک چهارم بودجه عمومی سال آینده) که برای فرار مالیاتی در کشور ما ذکر میشود، نشاندهنده یک ولنگاری تمام عیار اقتصادی است که عملا اجرای هرگونه برنامه ملی پیشرفت را دچار اخلال جدی میکند. یکی از سیّئات مجلس کنونی، به فرجام نرساندن قانون مالیات بر عایدی سرمایه است؛ و انشاءالله یکی از اقدامات اساسی که در مجلس آینده باید انجام شود، همین موضوع یعنی برطرف کردن خلاهای قانونی مالیاتی و نظارت دقیق بر حسن اجرای قوانین موجود مالیاتی است.
مالیات فقط محل درآمد دولت نیست. مهمترین کارکرد مالیات، مدیریت اقتصاد و هدایت آن در جهت صحیح است. تا وقتی نظام مالیاتی کارآیی نداشته باشیم، هیچ برنامهای قابلیت اجرای صحیح و کامل را نخواهد داشت.
جریان انقلابی باید از کلیگویی در دوران مبارزات انتخاباتی به شدت پرهیز کند. چک لیستی تهیه کرده و به مردم قول دهد یک به یک موارد آن را با سررسیدهای مشخص به فرجام خواهد رساند. پس از پیروزی نیز، گزارش پیشرفت کار چک لیست خود را هفتگی به مردم بدهد. سرلیست این چک لیست، باید مسئله مالیات باشد.
@syjebraily
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بازهم قوه قضائیهی آیت الله #رئیسی به داد تولید کنندگان رسید
با دستور دادستان کل کشور، بانک ها از 5 اقدام که منجر به فلج شدن کارهای تولیدی میشود، منع شدهاند.
وقتی یک مدیر دارای عقل و تدبیر حاکم می شود چه آثار و برکاتی دارد و زمانی که یک انسان جاهل به اسم تدبیر امور مردم را به دست می گیرد وضعیت این گونه می شود که مشاهده می کنید
اگر رئیسی رئیس جمهور بود، چه میشد؟!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔴 دبیرکل سازمان ملل:
🔵حمله به آرامکو کار ایران نبوده.
🔵بلومبرگ گزارش داد که «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارش ۶ ماهه خود خطاب به شورای امنیت که به دست این رسانه رسیده نوشت است که این سازمان «قادر نیست مستقلاً تأیید کند که موشکهای کروز و پهپادهای مورد استفاده در حملات به تأسیسات شرکت نفت «آرامکو»، اصالتاً ایرانی بودهاند یا به شکلی مغایر با قطعنامههای سازمان ملل منتقل شدهاند.»
🔵محققان سازمان ملل متحد که برای تحقیق درباره حملات پهپادی و موشکی به تأسیسات شرکت نفت «آرامکو» در ماه سپتامبر روانه عربستان شدند هم اعتراف کردند که نتوانستهاند ادعاهای واشنگتن و ریاض مبنی بر اینکه ایران عامل این حملات بوده را تأیید کنند.
@resanedameshgh