⭕️ جدایی بحرین از ایران در سکوت خبری؛ دستور شاه برای بایکوت رسانهها /بخش دوم
♨️ انگلیس و آمریکا جداسازی بحرین را برنامهریزی کردند و محمدرضاشاه مهرۀ اصلی اجرای این طرح شد. در مصاحبه شاه در سال 1345 اولین جرقههای این جدایی را میتوان دید که شاه به خبرنگار روزنامه گاردین اعلام کرد «با توجه به اینکه نفت دارد به پایان میرسد و مروارید به پایان رسیده است، بحرین از نظر ما اهمیتی ندارد.» همین اظهار نظر پایه آن شد تا علی نقی عالیخانی به سفیر انگلیس اطلاع دهد «ایران ممکن است ادعای خود را نسبت به بحرین پس بگیرد.»
🔻مهمترین مانع در اجرای این طرح افکار عمومی بود که اهمیت آن را دنیس رایت سفیر بریتانیا در ملاقاتی که با سناتور عباس مسعودی مدیر روزنامه اطلاعات داشت بیان کرد که «به نظرم مهمترین مساله آموزش افکار عمومی برای پذیرش این است که بحرین در حقیقت یک داراریی ارزشمند برای ایران نیست.» او تاکید کرد که باید مقالههای آموزشی به جای مقالههای پرخاشگرایانه منتشر شود. ولی پیش از اینکه آموزشهای انگلیسی در روزنامهها شروع شود هر گونه صحبتی در مورد بحرین ممنوع شد تا مجالی برای اظهار نظر مخالف باقی نماند و سکوت خبری از اهمیت مساله بکاهد.
🔴 مسعودی در این مورد گفت: «مرحله نخست عملیات آمادهسازی افکار عمومی ایرانیان از زمانی آغاز شده است که تحت دستورالعمل شاه هیچ خبری درباره بحرین منتشر نگردیده است.» مسعودی به رئیس دفتر شیخ کویت نیز اظهار کرد «شاه منافعی در بحرین ندارد و دو سال است که به مطبوعات اجازه نداده است که مناقشه [بحرین] را برجسته کنند.» پس از این بایکوت خبری روند آموزشی که بریتانیا مدنظرش بود در پیش گرفته شد که نمونه بارز آن کتابچهای با عنوان «مدرکی از: آزادگی و آزاد منشی ایران و ایرانیان و بحرین» است که توسط اداره روابط عمومی ستاد بزرگ ارتشداران در پانزدهم فروردین 1349 منتشر شد تا بتواند نظر سفیر بریتانیا را مبنی بر این که «بحرین در حقیقت یک دارایی ارزشمند برای ایران نیست.» را به مخاطب بقبولاند.
💢 این اندیشه که رها کردن بحرین نه تنها با منافع ایران در تعارض نیست بلکه واگذار کردن سرنوشت مردم بحرین که ریشه های فرهنگی و تاریخی با میهن مادری خود دارند به سازمان ملل نشان آزاد منشی محمدرضاشاه است. به همین دلیل شاه در ابتدا می خواست در ژستی آزاد منشانه تصمیم نهایی را به خود مردم بحرین واگذار کند و پیشنهاد اجرای همه پرسی توسط سازمان ملل را داد. ولی شیوخ بحرین که از نتیجه همه پرسی ترس داشتند مانع شدند. در این مورد آنتونی پارسونز صاحب منصب عالی رتبه وزارت خارجه انگلیس که بعد به سمت سفیر انگلیس در ایران انتخاب شد به بحرین رفت و در مذاکره ای با شیخ عیسی آل خلیفه به توافق رسید که رفراندمی انجام نشود. به این ترتیب شاه حاکمیت بیش از دوهزار و پانصد ساله ایران بر بحرین را بی هیچ مقاومتی و تنها با یک اشاره #انگلیس از بین برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 گشتزنی بمبافکنهای روسیه بر فراز بلاروس در بحبوحه تنش اروپا-مینسک
🔻 در بحبوحه افزایش تنش بین بلاروس و لهستان بر سر بحران مهاجران در مرز مشترک، ۲ بمبافکن استراتژیکTu-۲۲M۳ روسیه بر فراز بلاروس پرواز کردند.
سند محکومیت غربگرایان:
"آمریکا نمی تواند تضمین بدهد"!
🔹غربگرایان، برای این که بار خیانت و عهدشکنی آمریکا در برجام را سبک کنند و ضمنا مطالبه تضمین از سوی ایران را مخدوش نمایند، ادعا می کنند دولت آمریکا نه از طرف دولت بعدی و نه کنگره، نمی تواند درباره لغو تحریم ها و عدم تکرار خروج از توافق "تضمین" بدهد. ضمنا می گویند برجام، معاهده نیست و به تایید کنگره نرسیده، بنابراین دولت آمریکا، تعهد قانونی نسبت به برجام ندارد(!)
♦️این سخنان، فاجعه تمام عیار است و نه تنها آمریکا و غربگرایان را نمی رهاند، بلکه سرشکسته تر می کند؛ نخست این که این ادبیات، تاکید بر "بی اختیار بودن" دولت آمریکاست. به بیان دیگر، دولت آمریکا ناتوان از مذاکره یا انجام تعهد است؛ و بنابراین، مذاکره و توافق با آن، بیهوده _بوده_ است.
🔹دوم؛ برجام، سند ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است و دولت ها -از جمله آمریکا که پایه گذار شوراست- قانونا ملزم به مراعات برجام هستند. برجام، صرفا توافق دو یا چند دولت محسوب نمی شود.
♦️سوم؛ اگر قرار است با هر تغییر در کنگره یا کاخ سفید، مقامات آمریکایی، سردی و گرمی شان بشود، اصلا توافق و قول و قرار با دولت آمریکا چه معنا و ارزش و اعتباری دارد؟!
🔹مفهوم دیگر ادعای غربگرایان این است که اعتماد به وعده های دولت آمریکا و بستن توافق برجام، از ابتدا اشتباه بوده است.
♦️اگر دولت آمریکا نمی تواند تعهد (وعده) اش را تضمین کند، پس غربگرایان چرا اصرار دارند آمریکا را بدون این که برای لغو تحریم ها و عدم تکرار عهدشکنی تضمین و تعهد بدهد، به برجام برگردانند و دوباره امکان دسترسی به مکانیسم ماشه (امکان بازگرداندن خودکار تحریم های شورای امنیت) را به او بدهند؟ وطن فروشی و خیانت از این روشن تر؟
@IMANI_mohammad
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دارو تحریم ولی سیگار آمریکایی آزاد!
🔹 حمزه پاریاب کارشناس برنامه فرامتن از تسخیر بی سر و صدای بازار دخانیات ایران توسط برندهای آمریکایی انگلیسی می گوید.
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شناسایی باند فساد در راهداری کهگیلویه و بویراحمد
🔹رئیس دادگستری کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی باند فساد در اداره کل راهداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: مدیرکل و تعدادی از کارکنان این اداره بازداشت شدند.
tn.ai/2606178
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اطلاعاتی جدید از لحظه شهادت حسن طهرانیمقدم
🔹خوابی که شهید قبل از شهادت دید
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرماندهی که بدون توپ، فرمانده توپخانه سپاه شد
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گل تساوی ایران به لبنان توسط سردار آزمون در دقیقه ۱+۹۰
⚽️ ایران ۱ - ۱ لبنان
@Farsna
گل دوم ایران به لبنان توسط نوراللهی آزمون در دقیقه ۵+۹۰
⚽️ ایران ۲ - ۱ لبنان
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران در ۵ دقیقه نسخه لبنان را پیچید
⚽️ ایران ۲ - ۱ لبنان
⏱فیلم: گل دوم ایران به لبنان توسط نوراللهی آزمون در دقیقه ۵+۹۰
@Farsna
📝 یادداشت اینستاگرامی «مهدی انصاری» کارگردان مستند «#اختاپوس» در مورد گرانی مجدد نجومی تولیدات ایرانخودرو و سایپا!!
📽 مهدی انصاری در مستند اختاپوس به پشتپردههای صنعت خودروسازی ورود کرده بود و به معرفی مافیای قطعهسازی شرکت کروز میپرداخت!
این مستند با برخورد شدید یک نهاد امنیتی روبرو شد و از طرف وزارت ارتباطات دولت روحانی از تمامی پلتفرمهای داخلی حذف شد!
مادام ژان دیولافوآ و تخریب آثار هخامنشی!
♦️فرانسویها در ایران کاوش نکردند، بلکه بیرحمانه غارت و تخریب کردند
به احتمال زیاد این آثار، بازمانده همان تندیس سنگی کاخ داریوش بزرگ در شوش باشد که مادام ژان دیولافوا، غارتگر فرانسوی حدود ۱۴۰ سال پیش با پتک تخریب کرد
وی در کتاب خاطراتش میگوید:👇
"با تاسف تماشا میکردم، در حدود ۱۲ هزار کیلو وزن دارد، تکان دادن چنین توده عظیمی غیر ممکن است. بالاخره نتوانستم به خشم خود مسلط شوم، پتکی بدست گرفتم و بجان حیوان سنگی افتادم. ضرباتی وحشیانه به او زدم. سر ستون در نتیجه ضربات پتک مثل میوه رسیده از هم شکافت "
✍️الان صادق زیباکلام میگه؛ چه کار خوبی کردن! چرا ما ایرانی ها اینقدر متعصب و نژاد پرستیم؟😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سیسیل
📍کشوری شیعی در ایتالیا!
🔴 مجموعه عکس نوشته های ویژه سالگرد اعلام بحرین به عنوان استان چهاردهم ایران در ۲۰ آبان ۱۳۳۶
⭕️حمله پهبادی به واکسنسازیبرکت
🔻روز دوم تیر ۱۴۰۰ خبری مبنی بر حمله پهبادی به واکسن سازی برکت در رسانهها منتشر شد اما بطور عجیبی در میان اخبار ناپدید شد!
🔻پس از چند روز از دریافت مجوز تزریق عمومی برکت و در حالی که در خرداد۱۴۰۰ میلیونها دز برکت تولید شده بود و خطوط تولید، آماده تولید میلیونها دز ماهانه بودند، یک حمله پهبادی پیچیده به کارخانه تولید واکسن برکت انجام شد و متاسفانه بخش قابل توجهی از خط تولید و واکسن های تولیدی از بین رفت.
🔻اما با توجه به اینکه پس از دریافت مجوز واکسن برکت، تحریم واکسنی آمریکا لغو شده و واردات واکسن افزایش یافته بود، گویا مسئولان مربوطه برای تداوم واردات و البته برخی مصالح امنیتی، خبر را رسانهای نکردند.
🔻این حادثه موجب شد که تولید ۵۰ ملیون دز واکسن برکت محقق نشود و انتقاداتی را در مردم و رسانههای مشتاق ایجاد کند.
🔻هر چند قضاوت پیرامون درستی سیاست اتخاذ شده در مورد این حادثه دشوار است اما احتمالا اتخاذ سیاستی مشابه اطلاع رسانی حمله سایبری به پمپ بنزینها میتوانست موجی از همدلی ملی را همراه دستان پرتوان دانشمندان عزیز برکت نماید.
🔸پ.ن۱: ممکن است اعلام یکباره خبر تزریق واکسن برکت توسط رهبر معظم انقلاب، دقیقا در روز دوم تیرماه از تدابیر برجسته ایشان به منظور ایجاد پشتیبانی قوی و تقویت روحیه در دانشمندان صنعت واکسن سازی پس از این حادثه باشد.
🔸پ.ن۲: واکاوی ابعاد این حادثه میتواند گویای ارزش جهاد علمی دانشمندان کشور و تلاش بی امان دشمنان برای جلوگیری از دسترسی ایران به واکسن مطمئن باشد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔸️ریشه مطرح شدن مسئله یارانه پنهان انرژی ناتوانی دولت در تامین بودجه خود از طریق مالیات ستانی عادلانه است. در شرایطی که دستمزد کارگر در ایران اختلاف زیادی با دستمزد در دیگر کشورها دارد، جهانی سازی قیمت حاملهای انرژی در داخل کشور یک ظلم آشکار به مردم است.
🔸️چون بودجه دولت با مالیات تامین نمیشود دنبال منابع دیگری برای تامین بودجه دولت مثل یارانه پنهان برای جبران کسری بودجه مطرح میشود. در حاضر وضعیت دولت در اخذ مالیات مطلوب نیست و نسبت درآمدهای مالیاتی به تولید داخلی درحدود ۷ درصد است که به مراتب کمتر از استانداردهای جهانی است.
🔸️چنانچه دولت بتواند نیازهای بودجهای خود را از طریق مالیات تامین کند، مسائلی مثل حذف یارانه پنهان یا افزایش نرخ ارز مطرح نخواهند شد و مسیر صحیح تامین بودجه دولت نیز اخذ عادلانه مالیات است. درحالیکه دولت به جای این مسیر به سمت افزایش قیمتها، فروش اوراق بدهی، اخذ تعرفههای گمرکی از واردات و در نهایت استقراض از بانک مرکزی حرکت کرده است که نتیجه آنها وخیم تر شدن وضعیت عدالت در کشور بوده است.
🔸️خاصیت جریان لیبرال موجود در کشور این است که همیشه در جایگاه منتقد قرار میگیرد و از دولت طلبکار است. وقتی سیاستهای پیشنهادی این جریان در کشور اجرا میشود و به نتیجه مطلوب نمیرسد، هیچگاه مسئولیت قبول نمیکنند و همچنان خود را در جایگاه طلبکار قرار میدهند. بنابراین در زمینه یارانه پنهان نیز مسببان وضع موجود در جایگاه منتقد قرار گرفتهاند و در تلاشند بازهم دولت را به سمت یک تصمیم غلط سوق دهند.
🔸️آنچه مسلم است اینکه ایجاد عدالت با افزایش قیمت حامل های انرژی به مقصد نمی رسد و اگر دولت به دنبال افزایش عدالت اقتصادی است باید به جای افزایش قیمت حاملهای انرژی، از پرمصرفها و ثروتمندان مالیات بیشتری بگیرد.
▫️نشست نیمه پنهان یارانه پنهان|مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع)
@syjebraily
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکای ابر قدرت، مُرد
این تازه اول کار است
مربوط به سخنرانی #استاد_حسن_عباسی
🔺 موضوع: پروژه قرن جدید در ۱۴٠٠ بدون آمریکا (۲)
🗓 ۱۳ آبان ۱۴۰۰
لینک سخنرانی کامل
https://t.me/Dr_abbasi/682
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟
کبری آسوپار نوشت:
🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔹ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
http://eitaa.com/rasaee/5220
🔻ماهی چقدر حقوق میگیری؟
کبری آسوپار نوشت:
🔹در جدولبندی وسط اتوبان تعدادی کارگر با بیل و نهال و... مشغول کار هستند. رئیسجمهور نزدیک کارگران میرود و یکی از آنها را مخاطب قرار میدهد: «ماهی چقدر حقوق میگیری؟» پاسخ سریع داده میشود: «۳۷۰۰». همین و تمام. کسی از هیچ طرف این دیالوگ، نمیگوید کم است، زیاد است، خوب است و یا هر چیز دیگری که یک فایدهی آنی را بر دانستن میزان حقوق او مترتب کند. گویی همه ارزش قرار است همین اصل گفتگو باشد!
🔹نفر بعدی که مخاطب همین سؤال واقع میشود، مستأصل میماند که چه بگوید و دستهایش را به گونهای حرکت میدهد و به کارگران دیگر نگاه میکند که یعنی چه بگویم! یکی از همراهان رئیسجمهور متوجه استیصال او نمیشود و –شاید کمی بی فکرانه- میگوید خبر نداری چقدر میگیری؟!
🔹تعجب از او و نگفتن حقوق ماهیانهاش نیست؛ تعجب از کسی است که تا سطح همراهی رئیسجمهور بالا آمده، اما توانایی تشخیص استیصال و بلکه ترس آن کارگر را ندارد. تعجب است که درنمییابد موضوع «ندانستن» نیست. مگر میشود کارگر حساب ریال ریال حقوقش را نداشته باشد؟! اهل حساب و کتاب هم که نباشد، نسبت وضعیت اقتصادی کشور با میزان دریافتیاش، او را اهل حساب میکند. نسبت به نفر اول، او کمی فرصت مصلحتاندیشی داشته؛ به همین دلیل مستأصل است. موضوعش «ترس» است. یک حرکت اشتباه، او را به کیش و مات میرساند و همان حقوقی را هم که از بیان مقدارش میترسد، از دست میدهد و با خود فکر میکند آن وقت رئیسجمهور کجاست؟
🔹یکی میگوید ۴ تومان و دیگری ۴۸۰۰ و... یک نفر از میان جمع، غائلهای را که مسئولان حاضر گویی حتی متوجهاش هم نشدهاند، جمع میکند و میگوید بقدر قانون کار. همین پرسش و پاسخ و استیصال، بعد از سؤال «روزی چند ساعت کار میکنید؟» رئیسجمهور هم تکرار میشود.
🔹رئیسجمهور و آن جمع باید این سؤال برایشان پیش بیاید که چرا این کارگرها گلایه ندارند. تعارف که نداریم؛ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا ۲ میلیون و... که از دهان یکیشان در میرود و عدد را ناتمام میگذارد، رقمی نیست که وقتی آن را به بالاترین مقام اجرایی کشورت گفتی، بعدش گلایه نکنی... اصلاً مگر او چندبار فرصت صحبت با چنین مقامی را خواهد یافت؟ رئیسجمهور بالاترین مقام اجرایی کشور است؛ اما برای آن کارگر، بالاترین مقام مسئول همان سرکارگر و در نهایت کارفرماست که به او حقوق میدهد. امورش دست اوست و اگر از خلال گفتوگویش با رئیسجمهور، حرفی بزند که منافع کارفرما را به خطر بیندازد، زندگیاش به هم میریزد و آن وقت رئیسجمهور کجاست؟ همین دوربینها هم برای رئیسجمهور آنجاست؛ وگرنه صدای کارگر را وقتی بیکار شود، چه کسی میشنود؟ برای او مسئول کسی است که میتواند صدایش را به او برساند.
🔹همه فایده صحبت با رئیسجمهور نباید این خشنودی و فخرفروشی احتمالی باشد که «من رئیسجمهور را از نزدیک دیدم و با او حرف زدم»؛ رئیسجمهور که سلبریتی نیست تا صرف گرفتن یک سلفی با او یا فخرفروشی از دو جمله همکلامی، همه هدف از دیدار او باشد؛ او باید کار کند، زندگیها را بهتر کند، رسیدگی کند، تغییر دهد، متحول کند؛ او رئیس همه رؤساست.
آقای رئیسی عزیز!
🔹از سر زدن شما به کارگرها باید کارفرما و سرکارگر بترسند، نه آنکه آن کارگر لکنت بگیرد و حتی از پاسخ به بدیهیترین سؤال ممکن درماند. میدانم در دوره بدی رئیسجمهور شدهاید و مردم انتظار تحقق همه وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور ۹۲ و ۹۶ را هم از شما دارند؛ باید شکر کنیم از رئیسجمهوری که داخل کارخانه منتخب و از پیش تعیین شده هم، فقط از پشت شیشه شاسی بلندش با تکان دادن سر، جواب استقبال کارگرها را میداد، به رئیسجمهوری رسیدهایم که از نزدیک و سرزده با کارگرها صحبت میکند، اما یادآوری تفرعن دیگری، کار شما را بیشتر از یک «انجام وظیفه» قابل تحسین نمیکند. فرامتن دیدارهایتان را هم دریابید.
🔹شما گفتید و ما شنیدیم و در همین شنیدن متوقف نشدیم و رأی هم دادیم؛ حال کارگرها گفتند و شما شنیدید و دیدید، شما هم در همین شنیدن و دیدن متوقف نشوید. میخواهید با کارگرانی که میترسند حتی میزان حقوقشان را به شما بگویند، چه کنید؟ میدانید، در سرزمینی که گرفتن حقوق نجومی شرمآور نباشد، داد زدن حقوق کارگر میتواند ترسناک باشد! وقتی کسانی که امور مردم دستشان است، از مقامات عالی رتبه حساب نبرند و اقتدار قانون را بر خود ناظر ندانند، کارگر باید حتی از حرف زدن با عالیترین مقام اجرایی بترسد!
🔹ما قدردان اتفاق مبارکی که دارید رقم میزنید، هستیم؛ اما از این گفتگوها قرار است به چه نتیجهای برسید؟ این هدفگذاری است که باید مبنای ارزشگذاری چنین رویدادهایی قرار بگیرد.
فیلم را اینجا ببینید:
eitaa.com/rasaee/5219
🔺صفحات حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee