7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات رسمی مجری شبکه سعودی العربیه: ایران باید مثل عراق و سوریه شود! حمایتهای آمریکا نشان میدهد که ایران هم باید طبق مدل سوریه و عراق پیش رود!
💢 «جلیل آزادیخواه» عنصر تجزیهطلب مقیم اربیل در گفتگو با شبکه العربیه:
🔸 "مدتهاست که خواستار حمایت آمریکا از جنبشهای کُردی و آزادی تمام ملتهای تحت اشغال ایران از جمله ملتهای کُرد، عرب، بلوچ و... هستیم، اگر دخالت مستقیم و فعالی کنند، ملت کُرد میتواند همانند سوریه و کردستان عراق به حقوق و دولت خود دست یابد!!"
عملیات پیچیده و چندلایه برای شروع #جنگ_داخلی و پروژه #فروپاشی_از_درون که به شرح ذیل برنامه ریزی شده بود:
1_انتشار خبر دروغ فوت رهبر انقلاب برای تضعیف روحیه مردم
2_شروع علمیات روانی و رسانه ای برای تهییج احساسات مردم در ماجرای فوت مهسا امینی و ایجاد آشوب و اغتشاش
3_تداوم ناامنی ها و شروع اقدامات گروه های تروریستی و تجزیه طلب در زاهدان و کردستان با شروع درگیری های مسلحانه
4_بمب گذاری و سقوط هواپیمای مسافربری با هدف رویاروکردن مردم و حکومت جهت اثبات ضدمردمی بودن نظام اسلامی
5_استفاده اسرائیل از این فرصت و حمله به مراکز هسته ای و نظامی
🔺 گفتیم میخواستند هواپیما بزنند بیاندازند گردن نظام
بعد که درگیر شدیم، با جنگنده به #ایران حمله کنن...
ببینید بی بی سی چی نوشته...
@mrtahlilgar1
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید زلنسکی دلقک فیلمهاشو چطوری درست میکنه... اینقدری که خرج جلوههای ویژه میکنه خرج جنگ میکرد یه چیزی میشد
📍آیا دولت آمریکا هنگام اغتشاشات اینترنت را قطع میکند؟ +عکس و فیلم
🔺یکی از مسائلی که در اغتشاشات اخیر ایران بهانهی انتقاد دولتهای غربی، از جمله آمریکا، از جمهوری اسلامی بود، ادعای «سرکوبگری» از طریق محدودسازی دسترسی مردم به اینترنت بود. در گزارش پیش رو بررسی میکنیم که آیا دولت آمریکا از محدودسازی دسترسی به اینترنت برای کنترل اعتراضات مردمی استفاده میکند یا خیر.
آیا رئیسجمهور آمریکا میتواند اینترنت کشورش را قطع کند؟
🔺«جسیکا روزنورسل» رئیس هیأت مدیرهی «کمیسیون فدرال ارتباطات» (یکی از آژانسهای مستقل دولت فدرال آمریکاست که مقررات این کشور را در حوزهی ارتباطات رادیویی، تلویزیونی، ماهوارهای، اینترنتی، و غیره تعیین میکند) به این سؤال پاسخ مثبت میدهد. روزنورسل میگوید رئیسجمهور آمریکا در صورت اعلام وضعیت جنگی، تهدید جنگ، یا «فاجعه یا اضطرار ملی»، «قدرتهای وسیع و نامحدودی» برای قطع کامل یا تعلیق موقت ارتباطات باسیم و بیسیم در کشور خواهد داشت. این اختیار طبق بخش ۷۰۶ از لایحهی ارتباطات سال ۱۹۳۴ به رئیسجمهور محول شده است. روزنورسل طی گزارشی در روزنامهی آمریکایی واشینگتنپست مینویسد: «اگر رئیسجمهور بخواهد اینترنت را خاموش کند یا به انتخاب خودش یکی از رسانههای اجتماعی را قطع کند، تنها چیزی که لازم دارد، حکم دادستان کل مبنی بر این است که بخش ۷۰۶ به او اختیار انجام این کار را میدهد.»
🔺بنابراین به شکل بالقوه امکان چنین اتفاقی در آمریکا وجود دارد و قانون در این کشور چنین اختیاری را برای دولت در نظر گرفته است. اما سؤال دیگر این است که آیا تا کنون این اتفاق در آمریکا رخ داده است؟ پاسخ کوتاه این سؤال منفی است، اما پاسخ دقیق آن، نیاز به توضیح دارد. اگرچه تا کنون قطعی سراسری اینترنت در آمریکا با تصمیم دولت رخ نداده، اما این به هیچ عنوان به معنای آزادی کامل شهروندان در استفاده از اینترنت یا شبکههای اجتماعی نیست.
🔺«مؤسسهی بروکینگز» یکی از برجستهترین اندیشکدههای آمریکا و جهان، طی گزارشی در همینباره مینویسد: «دهها میلیون آمریکایی دسترسی یا توان مالی لازم برای استفاده از خدمات اینترنتی باکیفیت را ندارند. ایالات متحده مشکل دسترسی به اینترنت دارد؛ بهویژه در مناطق روستایی... همزمان، آمریکا مشکل هزینهی بالای اینترنت را نیز دارد. آمریکاییهای کمدرآمد بیشماری توان پرداخت هزینهی دسترسی به اینترنت پهنباند را ندارند.»
چرا دولت آمریکا هنگام اغتشاشات اینترنت را قطع نمیکند؟
🔺تا اینجا دیدیم که اولاً دولت و شخص رئیسجمهور آمریکا اختیار قطع اینترنت را دارد؛ به این معنا که اگر شرایط تحقق این مسئله پیش بیاید، دیگر حقوق بشر، آزادی بیان، آزادی تجمع، آزادی اعتراض، و غیره، «قانوناً» نادیده گرفته خواهند شد. دوماً، یکی از دلایل اینکه دولت آمریکا لزومی نمیبیند با وجود وقوع اعتراضات سراسری و خشونتآمیز، اقدام به قطع عمومی اینترنت برای مبارزه با آشوب بکند، این است که بخشی از شهروندان آمریکایی که بیش از همه مستعد اعتراض و شورش هستند، اصالتاً دسترسی به اینترنت ندارند. اما عدم توسل دولت آمریکا به قطع کامل اینترنت به عنوان ابزاری برای خاموش کردن شعلهی اغتشاشات، دلایل دیگری نیز دارد که در اینجا برخی از مهمترین آنها را برمیشماریم.
💢ادامه #گزارش_مشرق را بخوانید.
mshrgh.ir/1423974
@mashreghnews_channel
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موزیک ویدئو دنیا دادرسان خواننده خارجنشین رو یه بار با هم مرور کنیم
۲۲اسفند۱۴۰۰ این موزیک ساخته شد
و ۵فروردین۱۴۰۱ موزیک ویدیوش ساخته شد
نوشتهی قبل ازشروع ویدیو: تهران۱۴۰۱
شروع داستان با دستگیری گشت ارشاد
و تصادف ون
کشف حجاب خواننده
دختران بیحجاب پشت سرش
طراحی صحنه شبیه به جنگ داخلی
متن آهنگ:یه طرف جنگه....
این موزیک ویدئو طی ۶ ماه فقط در یوتیوب ۲.۳ میلیون بازدید داشته
به نظرتون همه اینا همین طوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ویدئوی دیگر از شاهکار شب گذشته شاهدها در حومه کیف. در این ویدئو در حالی که آتش ناشی از اصابت اولین شاهد ۱۳۶ به هدف نمایان است؛ سیستم پدافندی موجود در آن نقطه تا آخرین لحظه تلاش میکند تا لااقل مانع از برخورد دومین پهپاد به همان نقطه شود. اما همانطور که در ویدئو مشخص است، اینبار نیز توفیقی برایش حاصل نمیشود. ضبط کننده این ویدئو در نهایت میگوید: «باز هم موفق نشدند ساقطش کنن!»
این از همون دسته پهپادهایی است که شب گذشته از بلاروس به سمت اهداف ناتو پرواز کردند...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روزی است که درگیریهای شدیدی بین گروهکهای تروریستی در شمال غرب سوریه در جریان است و از قرار معلوم گروهک تروریستی جبهة النصره / القاعده با چراغ سبز سازمان امنیت ترکیه برای کنترل منطقه عفرین به گروههای حاضر در این منطقه حمله کرده است. در این درگیریها تاکنون دهها نفر کشته و زخمی شدند و شهر جندیرس نیز به تصرف القاعده درآمده است. این در حالی است که منابع خبری نزدیک به تروریستهای القاعده میگویند که آنها از بامداد امروز شهر عفرین در شمال غرب حلب را از چهار جهت محاصره کردهاند....
@syriankhabar
تلاش آمريكا براى حذف فيلترينگ از اينترنت ايران
وندى شرمن قائم مقام وزیر امورخارجه آمریکا گفت:
🔸من با شرکتهای بزرگ فناوری ایالات متحده گفت وگو کردم و از آنها خواستم از مجوز عمومی موسوم به دی -دو برای ارائه خدمات و ابزارهای ارتباطی اضافی به مردم ایران استفاده کنند.
🔸شرمن ادامه آنچه را كه "سرکوب خشونت آمیز معترضان مسالمت آميز" ناميد را "توهین به حقوق بشر" دانست.