eitaa logo
کانال خبری والعصر
564 دنبال‌کننده
43.2هزار عکس
62.6هزار ویدیو
341 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 مارک زاکربرگ "مالک متا" در مصاحبه با جو روگان اعتراف کرد که سیا "CIA" به واتساپ دسترسی کامل دارد و می تواند همه چیز را بخواند.
🔻 ۲ بار گرانی لبنیات در ۳ ماه 🔹قیمت مصوب محصولات لبنی غیر تنظیم بازاری که سهم مهمی در سبد خانوار دارند به فاصله کمتر از سه ماه دوباره افزایش یافته و مصرف کنندگان را با شوک قیمتی مواجه کرده است. 🔹گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که خامه ۱۰۰ گرمی که در تابستان امسال ۱۶۵۰۰ تا ۱۹ هزار تومان بود، اکنون به قیمت ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۷ هزار تومان به فروش می‌رسد. 🔹قیمت شیر موز و شیر کاکائو پاکتی کوچک نیز در روزهای اخیر افزایش یافته و از ۱۵ هزار تومان به ۱۸ هزار تومان رسیده است. 🔹قیمت ماست ساده و همزده نیز با افزایش همراه شده و تقریباً عمده محصولات لبنی که مشمول قیمت مصوب نیستند، گران شده‌اند.
🔻محمدجواد ظریف با بزرگنمایی قدرت ترامپ به دنبال تحمیل مذاکرات است 🔹 با نزدیک شدن آغاز به کار دونالد ترامپ در ریاست جمهوری آمریکا، جریان غرب‌زده داخلی هم تلاش مضاعفی برای بزرگنمایی مشکلات اقتصادی کشور از یک‌سو و از سوی دیگر قدرت آمریکا در دوره ترامپ انجام می‌دهد. 🔹هدف جریان غرب‌زده از پیگیری هم‌زمان این دو محور مشخص است: شکل‌گیری این گزاره در ذهن تصمیم گیران کشور که برای رفع مشکلات اقتصادی، راهی جز مذاکره مستقیم با آمریکا در دوره ترامپ نیست. 🔹سردمدار این تفکر، همچنان محمدجواد ظریف است. او که در دولت حسن روحانی، وزیر خارجه و مسئول مذاکرات هسته‌ای بود، در دولت پزشکیان در جایگاه معاونت راهبردی (البته غیرقانونی) قرارگرفته و به‌بهانه ترویج وفاق، در حال ترویج همان ایده‌های ذهنی است که در دولت حسن روحانی اجراء کرد؛ همان ایده‌ای که جهان را در غرب و غرب را در آمریکا، خلاصه کرده و چاره همه مشکلات را مذاکره می‌داند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تذکر حاجی دلیگانی به رئیس مجلس: ثبت‌نام برای نطق باید مطابق آیین‌نامه انجام شود / پیوستن به FATF هیچ نفعی برای کشور ندارد نماینده شاهین شهر در صحن علنی مجلس: 🔹طبق آیین‌نامه، ثبت‌نام برای نطق باید یک ساعت قبل از شروع جلسه انجام شود اما آنچه اکنون اجرا می‌شود، باز شدن سامانه در ساعت ۷:۱۵ است که برخلاف آیین‌نامه است 🔹لازم است این روند اصلاح شود تا مطابق آیین‌نامه پیش برویم. 🔹از شما به‌عنوان یکی از خواص طرفدار حق انتظار داریم که موضع خود را به‌موقع و شفاف بیان کنید. 🔹همان‌گونه که در مجمع اعلام نظر کرده‌اید، اکنون نیز مردم را از موضع خود آگاه کنید. 🔹پیوستن به FATF نه‌تنها نفعی برای مردم و کشور ندارد، بلکه ممکن است به ضرر انقلاب تمام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مرتضی محمودی، نماینده مجلس: از یک سوراخ چند بار نباید گزیده شویم؛ FATF هیچ نتیجه‌ای برای اقتصاد نداشته است.
🗯توییت جنجالی داریوش سجادی تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا 🗯 وعده صادق ۳ تحت فرماندهی «خداوند» در لوس آنجلس کلید خورد. محور مقاومت اربابی داره و خوشا بحال ایرانیان که در جبهه خدایند.
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺یک دهم هزینه جنگ‌افروزی، شعله‌های آتش آمریکا را خاموش می‌کرد! 🔸داریوش سجادی، تحلیلگر سیاسی مقیم آمریکا: "در طول یک سال و نیم گذشته، بالاترین میزان کسر مالیات از شهروندان آمریکایی صرف کمک‌های تسلیحاتی به اسرائیل و اوکراین شده است. اگر یک دهم این بودجه صرف مسائل داخلی می‌شد، می‌توانست بحران‌هایی مانند آتش‌سوزی‌های مهیب را مهار کند."
👤 توییت استاد ✍ ای بر پدرت لعنت بی.بی.سی
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقصودی: برای اغتشاش و درگیری، لاستیک برای آتش زدن در کنار اتوبان دپو شده بوده و سطل زباله‌های دارای سنگ علامت داشته مجری ثریا: 🔹باید بدانیم برنامه‌ریزی اغتشاش توسط دشمن بوده و طراحی مردمی که از روی غفلت به آنها اضافه شدند نبوده است. @sorayatv
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻استفاده از کواد کوپتر انتحاری توسط واحد ریز پرنده های سپاه در رزمایش پیامبر اعظم (ص) 19 نزسا جهت هدف قرار دادن نقطه تجمع دشمن (زمین سفید شده با گچ) و انهدام اهداف از پیش تعیین شده
🔻بانک‌ها ۳۲۱ همت به خودشان وام دادند 🔹بررسی آمارهای جدید تسهیلات پرداختی بانک‌ها به شرکت‌های زیرمجموعه خود نشان می‌دهد تا پایان آذرماه امسال بانک‌های دولتی و خصوصی جمعا ۳۲۱ هزار میلیارد تومان وام به شرکت‌های خود پرداخت کرده‌اند.