8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم، زندگی چند میلیون فلسطینی در حدود هفتاد سال گذشته است، هر وقت توئیت های روشنفکر مآبانه اسرائیلیها، یا صحبتهای دولتمردان آمریکا و اروپا در مورد حقوق بشر را دیدید، این ویدئو را به یاد بیاورید!
#روشنفکری
#صهیونیست
#مستند
#حقوق_بشر
🎥چرا حسن روحانی به این چهار سئوال پاسخ نمی دهد؟
1 حسن روحانی در کتاب خاطرات خود تصریح می کند که از سال 1340 زمانی که در حوزه علمیه قم بود، فامیلی خود را به صورت غیر رسمی از فریدون به «روحانی» تغییر داده اما در سال 1360 پس از ورود به مجلس شورای اسلامی، این تغییر فاملی را به صورت رسمي در شناسنامه خود ثبت شده است.
با این توصیف قاعدتا پاسپورت پیشین ایرانی که به نام حسن فیریدون شده است، باطل و پوزیسیون جدید خود را به نام حسن روحانی صادر شده است. اما در کمال تعجب، در روز مراسعه افت تحصیلی در دانشگاه گلاسکوی اسکاتلند - که فیلم آن منتشر شده است - مجری مراسم، با نام حسن فریدون خطاب می کند.
مدرک تحصیلی روحانی نیز از دانشگاه کلدونین گلاسگو اسکاتلند صادر شده است، به نام حسن فریدون صادر شده است! سئوال عمومی این است که آیا وی پاسپورت دیگری - که قطعا نمیتواند پاسپورت دوم ایرانی بودن - به نام حسن فریدون دارد؟
2 بریتانیا از چهار کشور انگلستان، اسکاتلند، ولز و شمال ایرلند تشکیل شده است. لندن، مرکز انگلستان و هم مرزهای بزرگ قلمرو کل کشور پادشاهی متحد بریتانیائی کبیر و ایرلند است. سه کشور دیگر هم دارای دولت های محلی و پایتخت های مجزا هستند. اگر کسی پاسپورت یکی از این چهار کشور را داشته باشد، می تواند به سایر کشورهای بریتانیا سفر کند.
دانشگاه کالدونین گلاسگو (دانشگاه کالدونی گلاسگو) مجموعه ای دولتی در شهر گلاسگو اسکاتلند در شمال بریتانیا است. مطابق آنچه در برخی از رسانه ها آمده است، با بررسی لیست دانشجویان خارجی که برای تحصیل وارد جزائر پادشاهی بریتانیائی کبیر (یکی از این چهار کشور) شده اند و از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند مشخص می شود فرد دانشجو یا فارغ التحصلیی به نام حسن روحانی یا حسن فریدون، در یکی از دانشگاه های اسکاتلند و حتی بریتانیائی کبیر تحصیل نکرده است!
در این راستا، حسن روحانی، مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود را در زمینه حقوق عمومی و حقوق اساسی از این دانشگاه دریافت و به همین دلیل پس از انتخاب به عنوان رئیس 11 دولت دولت ایران، این دانشگاه در صفحه اول وب سایت رسمی خود، این پیروزی به او تبریک خوانده.
در حقیقت قطعی بودن، این نکته حکایت از این می کند که از نظر سیستم اداری دانشگاه کلدونین گلاسگو، حسن روحانی دانشجوی خارجی به حساب نمی آمده
همین نکته در افکار عمومی شائبه تابعیت و وجود یک پاسپورت اسکاتلندی را تقویت کرده...
#حمید_رسایی
🌹زندگی امام موسیبن جعفر(ع)؛تلاشی جهت تحقق اسلام ناب
♦️امام خامنه ای :این مقطع سیوپنج ساله (از ۱۴۸ تا ۱۸۳ هجری) یعنی دوران امامت حضرت ابیالحسن موسیبن جعفر(علیهماالسّلام) یکی از مهمترین مقاطع زندگینامهی ائمه(علیهمالسّلام) است. دو تن مقتدرترین سلاطین بنی عباس - منصور و هارون - و دو تن از جبّارترین آنان - مهدی و هادی - در آن حکومت میکردند. بسی از قیامها و شورشها و شورشگرها در خراسان، در افریقیه، در جزیرهی موصل، در دیلمان و جرجان، در شام، در نصیبین، در مصر، در آذربایجان و ارمنستان و در اقطاری دیگر، سرکوب و منقاد گردیده و در ناحیهی شرق و غرب و شمال قلمرو وسیع اسلامی، فتوحات تازه و غنایم و اموال وافر، بر قدرت و استحکام تخت عباسیان افزوده بود.
♦️جریانهای فکری و عقیدتی در این دوران، برخی به اوج رسیده و برخی زاده شده و فضای ذهنی را از تعارضات، انباشته و حربهیی در دست قدرتمداران و آفتی در هوشیاری اسلامی و سیاسی مردم گشته و میدان را بر عَلَمدارانِ صحنهی معارف اصیل اسلامی و صاحبان دعوت علوی، تنگ و دشوار ساخته بود...
♦️در این دوران، تنها چیزی که میتوانست مبارزه و حرکت فکری و سیاسی اهل بیت (علیهمالسّلام) و یاران صدیق آنان را مجال رشد و استمرار بخشد، تلاش خستگیناپذیر و جهاد خطیر آن بزرگواران بود و توسل به شیوهی الهی «تقیه». و بدین ترتیب است که عظمت حیرتآور و دهشتانگیز جهاد حضرتموسیبنجعفر (علیهوعلیابائهالتحیّةوالسّلام) آشکار میگردد.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲◾️▪️مرثیه خوانی رهبرمعظم انقلاب برای حضرت موسی بن جعفر(ع)؛ یکی از تلخیهای زندگی ائمه(ع) شهادت موسی بن جعفر(ع) است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔲◾️▪️سه نماد سمبلیک در اتاق مخصوص امام موسی کاظم علیه السلام در بیان امام خامنه ای
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹زیباترین فیلم ازحرمینِ شریفینِ
امام کاظم(ع) وامام جواد(ع)
#السلام_علیک_یا_موسی_بن_جعفر_ع
السلام عیک یا جواد الائمه ع
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔴دولت حسن روحانی برای ۵ دولت بعدی بدهی برجا گذاشت/ انتشار اورارق قرضه و مشارکت به اندازه ۲۰۰ سال دولتهای قبل
♦️ثروتی عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس : علی رغم گزارشهای هر ساله که بیانگر کاسته شدن از نقش درآمدهای نفتی در بودجه است اما آمار نشاندهنده به عکس قضیه است
♦️ درآمد نفتی در دولت یازدهم و دوازدهم تا کنون بیش از 4 برابر درآمدهای نفتی دولتهای نهم و دهم بوده است
♦️با توجه به برنامه ششم توسعه در سال گذشته باید دولت 13 درصد کوچک می شد
♦️ نه تنها کوچک نشده است بلکه 10 درصد نیز بزرگتر شده است چرا که تا وقتی مرسوم است هر فرد مسئولی با یک اتوبوس از آشنایان خود روی کار بیاید امکان کوچک سازی دولت محال است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ویژه
🔹پاسخ محکم و انقلابی سرلشکر محسن رضایی به اظهارات وقیحانه اخیر رئیسجمهور علیه نیروهای انقلاب
👈دلایل سخنان گزاف شیخ حسن روحانی چیست؟!
.
♻️ عصر جدید یا عصر دلقکها
🔹 نگاهی متفاوت به برنامه نوروزی «عصر جدید» سیما
🔰 عصر جدید، برنامه ایست که استعدادهای برتر رشته های مختلف را کشف می کند و نمایش می دهد. اما بعد از دیدن چند برنامه، مخاطب این مسابقه، چه چیزهایی را به عنوان استعداد خواهد شناخت؟ با نگاهی به برنامه های پخش شده، مواردی که بیشترین تکرار را داشته اند می شماریم:
توانایی های عجیب و غریب ذهنی (مثل محاسبات ریاضی، حافظه و...)
توانایی های خاص جسمی و ورزشی (مثل حرکات رزمی، دوچرخه سواری و...)
توانایی های خارق العاده خدادادی (مثل چسبیدن اشیاء به بدن)
خوانندگی
مجری گری
بازیگری
استندآپ کمدی
احتمالا چیز خیلی بیشتری نمیتوانید به این فهرست اضافه کنید. یک بار دیگر فهرست را مرور کنید، به نظر شما کسی که طی دو سال گذشته مثلاً 10 اختراع علمی داشته است، صاحب استعداد نیست؟ یا کسی که توانسته با دست خالی 15 شغل ایجاد کند، کارش کمتر از شکستن چوب با بدن است؟ توانایی تدریس خوب به نحوی که دانش آموزان شیفته درس و مدرسه شوند، چه نسبتی با استندآپ کمدی دارد؟
میبینیم که عصر جدید به طور جدی معنای کلمه «استعداد» را در یک مجرای مشخص قرار میدهد. بدیهی است که در برنامه، هرگز سایر انواع استعداد نفی نمیشوند و چه بسا گاهی نیز مورد تأکید قرار میگیرند، اما همانطور که در بخش بدیهیات رسانه ای گفته شد، چیزی که رسانه به آن میپردازد، مهم میشود و چیزی که به آن پرداخته نشود، از اهمیت می افتد.
گویی عصر جدید، بیشتر به چیزی «استعداد» میگوید که برای سیرک مناسب باشد! شاید این لفظ، تند به نظر بیاید، اما احتمالا با مرور آن چه در برنامه میبینید و مقایسه آن با سیرک هایی که از تلویزیون دیده اید، تصدیق خواهید کرد.
اینجا خوب است برای مشخص شدن این مفهوم، یک مقایسه دیگر را هم پیشنهاد دهم. به نظر شما تفاوت برنامه «عصر جدید» با «مسابقه محله» در چیست؟ دکور فاخر؟ هزینه زیاد؟ مجریان و داوران؟ آیا ذات این دو برنامه با هم تفاوتی دارد؟
هر دو به نوعی «شیرین کاری» های مخاطبان را نمایش می دهند؛ حالا اگر یکی شان اسم «استعداد» بر این «شیرین کاری ها» بگذارد، چیزی به ارزش هایش اضافه نمی شود!
مخاطبی که خوره عصر جدید باشد، حتماً یک معیار ارزش دهی جدید در ذهنش (خودآگاه یا ناخودآگاه) شکل خواهد گرفت: «عجیب بودن ارزش است»
شما تصور کنید که بلدید خیلی خوب و عادی دوچرخه سواری کنید. حتما هر چهار ضربدر قرمز شما با این استعداد شگرفتان روشن خواهد شد. کسانی امتیاز میگیرند که بتوانند با دوچرخه پشتک بزنند. کار عادی اصلا هنر نیست.
ممکن است بگویید اساس برنامه بر نمایش کارهای پیچیده و متفاوت است؛ و پاسخ بگیرید به همین دلیل، این برنامه «عادی بودن و عالی بودن» را به تدریج از ارزش می اندازد، و «عجیب بودن» را معیار خوبی می کند.
یکی از شرکت کنندگان مسابقه، با حافظه عجیب خود اسم همه شهرهای هر استان را حفظ بود، عدد پی را تا دوهزار رقم اعشار حفظ بود، جدول مندلیف و چیزهای دیگری را هم از بر کرده بود. این مرد بزرگوار تلاش کرده بود چیزهایی حفظ کند که همه بگویند «عجب چیزی حفظ کرده» ولو این که هزار و نهصد و هشتاد و پنجمین رقم عدد پی به درد هیچ درازگوشی نخورد، اما حفظش خوب است، چون عجیب است. اما حفظ قرآن عجیب نیست، بنابراین اهمیتی هم به آن نداده است. شما مخاطب گرامی هم نتیجه می گیرید که اگر حافظه دارید با آن چیزی حفظ کنید که تعجب بیافریند، اگر قدرت بدنی دارید، آن را در راهی خرج کنید که چشم های دیگران را از حدقه در بیاورد. استفاده از این استعدادها در راهی که مفید است، مفید نیست!
با این حساب، چرا باید موتورسوارانی را که در خیابان «تک چرخ» می زنند سرزنش کنیم...
✍ علی اصغر جوشقاننژاد
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
parhang.ir.domains.blog.ir/post/381
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
.
♻️ کشور در بحران سیل و مدیریت پیر و تنبل دولتمردان گرفتار است، گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان، مرغ کیلویی ۱۵۰۰۰ تومان و پیاز تا مرز ۱۳۰۰۰ تومان رسیده اما دغدغه عوامل حسن روحانی چیست؟ یادتان هست، روحانی خودش را متخصص جنگ روانی معرفی کرده بود. تعجب نکنید این سربازان هم در حال انجام وظیفه انحراف افکار عمومی هستند!
🔹آقای آشنا مستندی درباره این وضعیت بازار ضروری تر نیست؟
🔹آقای تاجزاده با منطق شما تمام فسق فجورها را باید رسمی و قانونی کرد!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🌧 پربارانترین استانها در سال آبی ۹۷-۹۸ تا ۱۰ فروردین
1- لرستان 939 میلیمتر
2- کهگیلویه بویراحمد 927
3- گیلان 812 میلیمتر
4- چهارمحال بختیاری 812
5-ایلام 763 میلیمتر
6- کرمانشاه 627
7- گلستان 575
8- مازندران 537
9- خوزستان 532
10-کردستان 506
🇮🇷 جمهوری اسلامی، شاخۀ ایرانی «انقلاب جهانی اسلام»
✍️ یادداشت علیرضا پناهیان به مناسبت ۱۲فرودین روز جمهوری اسلامی
🔸سالروز نهادینه شدن نهالی از انقلاب جهانی اسلام در ایران مبارک باد. نهال «جمهوری اسلامی» شاخۀ ایرانی شجرۀ طیبۀ انقلاب جهانی اسلام است که تاریخی به قدمت و عظمت اسلام دارد. انقلابی که سرآغازش از مکۀ مکرمه بود و مقدماتش را تمام انبیاء فراهم کرده بودند. بذر شجرۀ طیبۀ «انقلاب اسلامی» در کنار چشمۀ زمزم به دستان پاک پیامبر اکرم(ص) کاشته شد. در مکه آن را سرکوب کردند، از مدینه سربرآورد. در مدینه مظلوم واقع شد و در کوفه به اقتدار رسید. در کوفه با ناجوانمردی خواستند آن را به خاک بسپارند، در کربلا قیام کرد. در عاشورا آن را به خاک و خون کشاندند تا نابودش کنند، ریشههای خود را در دل زمین گستراند و جاودانه شد؛ تا در زمان ما جلوهگر گشت و ۲۲بهمن ۵۷ سرزمین ما را رویاند. ما از این شجرۀ تنومند طیبه که در جان جامعۀ ما سر از خاک تاریخ بیرون زده بود، شاخهای با نام «جمهوری اسلامی ایران» دریافت کردیم و آن را به مثابه نهالی نهادینه کردیم که زیر سایۀ آن زندگی کنیم. پس اولا ...
👈🏻ادامه متن:
📎 panahian.ir/post/2035
@Panahian_ir