eitaa logo
کانال خبری والعصر
956 دنبال‌کننده
47.3هزار عکس
69.2هزار ویدیو
367 فایل
قسم به عصر ما، هنگامی که حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. #والعصر 🇮🇷 به کانال خبری #والعصر بپیوندید: https://eitaa.com/joinchat/269156353Ccd257414da
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻عبرت ملی! ✍سپهر خلجی 🔹در تاریخ ایران عزیز ثبت شد که مردان حاضر در این تصویر و اعضای دولت سیزدهم با ریاست شهید رییسی، دولتِ ناتراز و زمین‌خورده‌ای را در سال ۱۴۰۰ تحویل گرفت در شرایطی که کشور همزمان دچار بحران برق، آب، کرونا، بیکاری، تورم، رشد نقدینگی، کاهش تولید، افت صادرات نفت و ... شده بود. 🔹در عرض سه سال غالب این بحرانها مدیریت و شاخصهای اقتصادی در بسیاری از حوزه‌ها ترمیم و مثبت شد. نتیجه تلاش جهادی و شبانه‌روزی این گروه بی‌ادعا اما معتقد به اقتدار و پیشرفت ایران نهایتا در سال ۱۴۰۳ به گروه دیگری که از اول معتقد بود «می‌داند که نمی‌داند» منتقل و در کمتر از یکسال دوباره کشور درگیر بی‌برقی، بی‌آبی، افزایش تورم، کاهش تولید، رشد نقدینگی، افزایش بیکاری و ... شد، علاوه‌ بر اینکه در همین مدت کوتاه تصویری تعطیل، شکست‌خورده، کلنگی و ضعیف از ایران به دنیا مخابره و کشور در عرض چند هفته جنگزده شد. 🔹درک چرایی و فهم عمق این خسارتهای ادامه‌دار و بازگشت به عقب و به سختی افتادن زندگی اجتماعی مردم، باعث عبرت ملی خواهد شد، ان‌شاءالله.
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عملیات نوپو پس از حمله تروریستی زاهدان 🔹در پی حمله تروریستی عناصر مسلح ناشناس به ساختمان دادگستری زاهدان ۶ نفر شهید شده‌اند که بین شهدا یک نوزاد کمتر از یک سال دیده می‌شود. 🔹در این فیلم دقایق ابتدایی این حمله تروریستی و تجهیزات و مهمات تروریست‌ها به نمایش گذاشته شده است.
4.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدام در حمایت عملیات ناجوانمردانه منافقین، پایگاه های هوایی ما رو با بمب های تاخیری بمباران کرده‌بود روایت زیبایی از جانفشانی ارتش در خنثی‌سازی این حمله بشنوید
🆕‼️وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، کاتز در پایگاه هوایی رامون، گستاخانه رهبر انقلاب را تهدید میکند : می‌خواهم پیام روشنی به رهبر ایران برسانم: اگر به تهدید اسرائیل ادامه دهید، بازوی بلند ما دوباره و با قدرتی حتی بیشتر به تهران خواهد رسید؛ و این بار به شخص شما؛ ما را تهدید نکنید، مبادا آسیب ببینید!
🆕‼️ کاتز وزیر دفاع اسرائیل : 🔻ما فقط در یک صورت به ایران حمله نمی‌ کنیم که نظام کامل تسلیم شود.
🆕 مالک شریعتی: 🔻مکانیزم ماشه دیگر وجود ندارد، مراقب باشیم چیزی که وجود ندارد را به ما نفروشند. این ماشه تنها یک تیر داشته تا به اصطلاح ما را ذیل فصل ۷ برده و تهدید به جنگ کند که در جنگ اخیر ماشه چکانده شده، لذا تیرش مشقی است و فقط صدا دارد.
⭕️ بمب الکترومغناطیس در آستانه ساخت یا رونمایی؟ 🔻 واشنگتن پست: منبع اسرائیلی خاطرنشان کرد که رهبران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تلاش برای بمب الکترومغناطیس حمایت کرده بودند. 🔴 زیرا معتقد بودند که این کار فتوای رهبر عالی ایران، علی خامنه‌ای، علیه سلاح‌های هسته‌ای را نقض نمی‌کند.
⚠️ هشدار رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها 🔺سردار مجید خادمی به تهدیدات رژیم صهیونیستی و واکنش‌های اروپایی‌ها اشاره کرد و گفت: اگر اروپایی‌ها بخواهند اقداماتی انجام دهند، ما راهکارهایی داریم که می‌توانیم به خوبی از آن‌ها استفاده کنیم و متضرر اصلی در این میان، خود اروپایی‌ها خواهند بود.
🔴گزارش‌ها: حزب‌الله آماده‌باش نظامی خود را افزایش داده و اکثر نیروهایش را برای هر سناریویی آماده‌باش کرده است 🔺حزب‌الله در پی افزایش تنش‌ها در منطقه، سطح آماده‌باش نظامی خود را به طور قابل توجهی بالا برده و بیشتر نیروهای خود را در حالت آماده‌باش کامل برای مواجهه با هرگونه سناریوی احتمالی قرار داده است. این اقدام در راستای تدابیر پیشگیرانه و افزایش آمادگی‌های دفاعی این گروه صورت گرفته است.
2.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنفرانس جاییست که حمله نظامی اسرائیل به ایران که منجر به شهادت ۱۱۰۰ تن از هموطنان ما شد را 《فرصت استثنایی》 معرفی می‌کنند و همه حضار در کنار با تشویق خود، بر صحبت‌های گوینده مهر تایید می‌زنند!
🔹‏دو فوریت بررسی "لایحه دولت برای مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی" در مجلس تصویب شد! ▪️پی‌نوشت: امیدوارم این لایحه قادر به حلِ بحران‌هایی چون "نفوذ"، "حکمرانی"، "وضعیت نامعلوم اقتصادی"،" ناترازی‌ها" و "سیاست خارجی" باشد!
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خراب بود،ویران تر شد! 🔹عراقچی: قبل از آتش بس در شعام مصوب شده بود اگر دشمن درخواست آتش‌بس کرد ما قبول می کنیم.جنگ(۱۲ روزه)را آنها شروع کردند و متجاوز بودند وما دفاع می کردیم و مصوبه شورا این بود اگر آنها ادامه ندهند ما هم ادامه نخواهیم داد! ▪️اگر بنا باشد هر که به کشور ما تجاوز کند و بزند و بکُشد و بعد جنگ را متوقف کند،ما هم دفاع را متوقف کنیم چه پیش می آید؟ اگر متجاوزی به خانه جناب عراقچی تجاوز کند و پس از قتل و تخریب،حمله را متوقف کند،آقای عراقچی او را رها خواهد کرد؟؟اگر بنای شعام این باشد،آیا چراغ سبز به دشمنان ج.ا.ا نیست که بیایید حمله و قتل عام و تخریب کنید و در صورت توقف تجاوز،ما هم دفاع را متوقف خواهیم کرد!؟ آیا این مصوبه با حقوق بین الملل و اصل مسئولیت در نظام بین الملل سازگار است؟ یعنی رژیم صهیونی نباید مسئولیت تجاوزش را بپذیرد و بابت آن خسارت بدهد و تنبیه شود؟؟ (درحقوق بین الملل خسارت‌هایی که توسط مدافع به متجاوز وارد می شود به مثابه جبران خسارت‌هایی که متجاوز وارد کرده و تنبیه متجاوز محسوب نمی شود!) ▪️مگر چقدر زمان گذشته که عراقچی تاریخ مصوبه شعام را فراموش کرده؟چرا در هنگام اعلام توقف جنگ به این مصوبه و تایید آن از جانب رهبر انقلاب،اشاره ای نشد؟(که اگر شده بود،نیروهای انقلابی در برابر تصمیم رهبری جز تسلیم و اطاعت واکنشی نداشتند!) ▪️نشانه هایی بر عدم اطلاع نیروهای مسلح از مصوبه مورد ادعای عراقچی وجود دارد!آیا نیروهای مسلح از این مصوبه مطلع بودند؟ ▪️جناب عراقچی! توضیحات شما ابهامات این مسئله را بیشتر کرد! لطفا کار را از این خرابتر نکنید! @pas_kouchehaie_enghelab