10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍در دورانی که آمریکا (بی توجه به آن همه مذاکرات فراوانی که انجام شده بود) تعهداتش را طبق برجام انجام نمیداد، این گفتگو با مردم انجام شده است.(چندوقت بعد از این گفتگو آمریکا کلّاً از برجام خارج شد)،
این گفتگو با مردمی انجام شد که اکثراً موافق ظریف، رویکرد دولت، مذاکرات، برجام و... بودند و امیدوار به حل مشکلات معیشتی ازطریق مذاکرات.
⭕️ «نمیدونستیم!»
🔺امید به برجام۲ و برجام۳
❗️حالا هِی بِرید بگید مرگ بر آمریکا
@najva_net
❌مکرون، والرشتین و پایان هژمونی غرب❌
✍ایمانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، امروز (سهشنبه، ۵ شهریور ۱۳۹۸/ ۲۷ اوت ۲۰۱۹)، پس از اتمام اجلاس گروه هفت، سخنان مهمی بیان کرد.
✍این سخنان مکرون بازتاب تحلیل کانونی بسیار هوشمند و متنفذ و جهان وطن است که مکرون از برکشیدگان و کارگزاران سرشناس آن بوده و از این پایگاه به ریاست جمهوری فرانسه رسیده است.
✍رئوس سخنان مکرون به شرح زیر است:
"ما شاهد پایان هژمونی غرب بر جهان هستیم. غربیها مرتکب اشتباهاتی شدهاند. برخی تصمیمات و اقدامات غلط از سوی ایالات متحده اتخاذ شد. امروزه واقعیات ژئوپلتیک تغییر کرده است. امروزه با ظهور قدرتهای جدیدی روبرو هستیم که آنها را دستکم گرفته بودیم. در وهله اول چین و سپس روسیه در سالهای اخیر راهبردهای موفقتری از ما داشتهاند. به چین، هند و روسیه بنگرید که انگیزههای سیاسی به مراتب قدرتمندتری از اروپاییها دارند. آنها با فلسفه، منطق و تصوراتی عمل میکنند که ما از دست دادهایم و این امر ما را نیز دستخوش تحول میکند. اقتصاد بازار با بحرانی بیسابقه روبرو شده است."
✍سخنان امروز مکرون یادآور مباحثی است که از سپتامبر۲۰۱۳ / شهریور۱۳۹۲، در پی تحولات جنگ داخلی سوریه و بروز علائم جدی شکست پروژه عظیم بالکانیزاسیون خاورمیانه که سوریه نقطه آغازین آن بود، مطرح شد.
✍در آن زمان، ایمانوئل والرشتین، متفکر سرشناس معاصر، در مقاله اول نوامبر۲۰۱۳ خود بر این تحول تأکید کرد.
✍امروزه شبیه به آن تحلیل را از زبان یکی از مهمترین رهبران جهان غرب، رئیس جمهور فرانسه، میشنویم.
✍این تحول مهمی است و نشان میدهد که بخشی از رهبران تأثیرگذار جهان غرب پایان یک دوران تاریخی و گذار به دوران جدید را دریافته و برای آینده در پیشرو در حال برنامهریزیاند.
✍این برنامهریزی به معنی تلاش برای حفظ نظم جهانی در حال افول نیست بلکه برای انطباق با دوران تاریخی جدید است.
پایان هژمونی غرب و تکثر ناشی از ظهور قدرتهای جدید جهانی و منطقهای (چین، روسیه، هند، ایران، ترکیه)، استقلال و جهانگستری کانونهای فراملیتی، که در سدههای شانزدهم تا بیستم میلادی از درون غرب سربرآوردند، تحولات بزرگ جمعیتی و به تبع آن فرهنگی و سیاسی در درون جوامع غربی به دلیل چند نسل مهاجرت از جهان پیرامونی به غرب، شاخصهای این دوران تاریخی جدید است.
✍والرشتین در مقاله اول نوامبر ۲۰۱۳ خود نوشت:
"افول نقش هژمونی آمریکا در جهان از اوائل دهه۱۹۷۰ آغاز شد و بتدریج سرعت گرفت. این در حالی است که پس از فروپاشی اتحاد شوروی و از میان رفتن جهان دوقطبی در دهه ۱۹۹۰ غالب تحلیل گران از تک قطبی شدن جهان و به تبع آن اوج قدرت بلامنازع آمریکا سخن میگفتند. از سال ۲۰۰۸ وضع دگرگون شد و بسیاری به این امر توجه کردند که قدرت آمریکا در حال افول است.
یکی از پیامدها، افزایش استقلال و اقتدار متحدان پیشین آمریکا است که در ماجرای ماه گذشته افشاگری اسنودن (عملیات جاسوسی آمریکا علیه رهبران رده بالای آلمان و فرانسه و مکزیک و برزیل) رخ نمود. در دهه ۱۹۵۰ ماجرای مشابهی رخ داد ولی هیچ یک از متحدان آمریکا جرئت نکردند خشم خود را ابراز و ماجرا را به رسوایی بدل کنند. اینک آمریکا مجبور شد در برابر اعتراضها تمکین کند و اوباما قول داد که دیگر این کار تکرار نخواهد شد.
پیامد دیگر افول هژمونی جهانی آمریکا، عدم قدرت تصمیمگیری است که در حوادث اخیر خاورمیانه رخ نمود. آمریکا، مانند گذشته، «برنده جنگها» نیست و به هر اقدامی در خاورمیانه دست زند بازنده خواهد بود. این امر خطرناک است و میتواند به اقدامات تخریبی احمقانه از سوی آمریکا بینجامد. امروزه هیچ یک از نیروهای قدرتمند مؤثر در خاورمیانه از آمریکا تبعیت نمیکنند."
✍ والرشتین تأکید کرد: «منظورم هیچ کدام است» و از مصر، اسرائیل، ترکیه، سوریه، سعودی، عراق، ایران و پاکستان نام برد.
✍بنظر والرشتین، در دهههای آتی، به احتمال زیاد، نقش جهانی دلار بعنوان ارز مرجع به پایان خواهد رسید و در نتیجه آمریکا پشتوانه بودجه ملی و هزینه عملیات اقتصادی خود را از دست خواهد داد. پیامد از میان رفتن اعتبار جهانی دلار، افول نسبی سطح زندگی شهروندان آمریکایی خواهد بود. این امر پیامدهای سیاسی نه چندان کماهمیت خواهدداشت که هنوز نمیتوان به درستی پیش بینی کرد.
✍با افول نقش سرکردگی آمریکا، شاهد دورانی پرآشوب از جنگ قدرت میان قطبهای متعدد قدرت خواهیم بود که هیچ یک توانمندی کافی ندارند. آمریکا بعنوان یک غول باقی میماند ولی غولی پوشالی خواهد بود. آمریکا همچنان قدرتمندترین نیروی نظامی جهان خواهد ماند ولی توان استفاده درست از این نیرو را نخواهد داشت.
عبداللّه شهبازی
@najva_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف غرب از مذاکرات جدید چیست ؟
ظهرهوند ؛ سفیر سابق ایران در ایتالیا پاسخ می دهد.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بعد از قرن ها دوباره به مديترانه رسیدیم!
📍نگرانی رسانه ضد ایرانی از رسیدن ایران به دریای مدیترانه و واگذاری بندر لاذقیه به کشورمان
➕روزنامه تایمز انگلیس: تهران برای تامین مسیر تجاری تهران-دریای مدیترانه، به تسلط کامل بر بندر لاذقیه روی آورده است
ویژه IGTV اینستاگرام
🔵🔴 @amoofidel 🔴🔵
🔴 حسن عباسی به عنوان یک استراتژیست به کدام استراتژی دشمن حمله کرده؟
🔺یکی از تاکتیکهای مهم در عملیات روانی در جنگ شناختی، تئوری رسانههای بازتابی یا Reflective Media Theory میباشد
🔹در RMT هر جناحی که در نقش اپوزیسیون حرفهای رادیکال خودش را نمیتواند در جامعه مطرح کند آنها را به اپوزیسیون خارجنشین ارسال میکند و آنها به داخل بازتاب میدهند. به این ترتیب یک چتر رسانهای ایجاد میشود که حالا اپوزیسیون داخل میتواند حرف خودش را در این اتمسفر بیان کند
🔹قویترین تاکتیک انجام شده تا به امروز توسط دستگاه قدرت نرم آمریکا با بازیگری لیبرالهای داخلی طراحی شده است. جناح سیاسی لیبرال در چهار موج و طی ۲۰ سال این تاکتیک رسانهای را اجرا کرده است. در ادامه به نمونههای عینی رسانههای بازتابی (RMT) در جمهوری اسلامی ایران میپردازیم.
1️⃣ موج اول: در سال ۱۳۷۸ و پس از فتنهی کوی دانشگاه.
در این سال، لیبرالها تعدادی از عوامل و مهرههای سوختهی خود را از کشور خارج کردند و در آمریکا از طریق رسانههای ضدانقلاب، برای آنها تریبون ایجاد کردند.
🔸این افراد اعزامی، اغلب روزنامهنگار بودند که جذب رادیوها و تلویزیونهای ضد انقلاب و عمدتاً سلطنتطلب شدند.
2️⃣ موج دوم: در سال ۱۳۸۲ و با شکست لیبرالها در شورای شهر و مجلس هفتم، موج دوم تاکتیک رسانهای بازتابی اصلاحطلبان شروع شد که گروهی با ادعای عبور از خاتمی، رویهی رادیکال در پیش گرفتند و از کشور خارج شده و در اروپا و آمریکا عملیات بازتابی رسانهای خود را آغاز کردند.
🔸در این مقطع بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر فکری و سیاسی و رسانهای و هنری جناح لیبرال جمهوری اسلامی، در رسانههای جدیدالتأسیس به سخنپراکنی علیه نظام و دفاع از اصلاحطلبان مشغول شدند. این گروه اعزامی دوم، عمدتاً وبلاگنویس بودند و از ظرفیت فضای سایبر در وبلاگنویسی علیه نظام و دفاع از اصلاحطلبان استفاده میکردند.
3️⃣ موج سوم: در سال ۱۳۸۵ آمریکا این ظرفیت را در چنگ خود گرفت و با راه اندازی تلویزیون فارسی یک تریبون جامع برای جناح لیبرال درون جمهوری اسلامی فراهم آورد و عملاً اینها را ذیل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه آمریکا تعریف کرد.
🔸انگلیس هم از قافله عقب نماند و در سال ۱۳۸۷ تلویزیون بیبیسی فارسی را راهاندازی کرد و اصلاحطلبان ایرانی اروپای غربی را به کار گرفت. البته رادیو فردا و رادیو آزادی هم فعال شدند.
4️⃣ موج چهارم: با شکست فتنهی سال ۱۳۸۸ در مراسم ۹ دی، لیبرالها به سوی رسانهی جدید رفتند و از ظرفیت شبکههای اجتماعی برای مقاصد سیاسی خود بهره بردند؛ ابتدا در توئیتر و فیسبوک، و بعداً به مرور در واتساپ و اینستاگرام و از همه مهمتر در تلگرام.
🔺اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تلویزیون VOA و BBC فارسی محمل رسانهای اصلاحطلبان بود، در انتخابات ۱۳۹۲، ۱۳۹۴، ۱۳۹۶ این شبکههای اجتماعی و به ویژه در این اواخر، تلگرام بود که بسیار نقشآفرین بود.
🔺در این بیست سال از ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۸ لیبرالها در این چهار موج رسانهای، با بهرهگیری از ظرفیت رسانهای در بیرون مرزها، به تخریب نظام جمهوری اسلامی و تقویت جناح اصلاحطلبان پرداخته و همزمان از مواهب درون نظام هم بهرهمند بودهاند.
🔺این رویهی لیبرالها، وجه مهمی از فساد سیاسی است که بخش کوچکی از آن در قالب آمدنیوز جلوه میکند. جناح لیبرال در تعامل با این رسانه، و تغذیهی آن از درون کشور، بیش از پانزده هزار پست تخریبی علیه نظام، رهبری، سپاه، قوه قضائیه و ... رفته است، بدون این که مسئولیت آن را بر عهده بگیرد.
🔺امروز که این راز بر ملا شده است و رئیس جمهور حسن روحانی در هیأت دولت از آمدنیوز دفاع کرده و جملهی معترضهی معروف خود، یعنی «مگر آمدنیوز از کدام خط قرمز عبور کرده است؟» را ایراد نموده است، جناح لیبرال نمیتواند منکر رابطه با اینگونه رسانهها شود.
🔺پرسش جدی این است: نقش رسانههایی مانند VOA و BBC فارسی و آمدنیوز و … در بیرون مرزها، در تخریب موضع جناح مقابل، و تقویت جناح لیبرال اصلاحطلب و اعتدالگرا، چقدر بوده و هست؟
🔺پاسخ مثبت به این پرسش، هر قدر که باشد، این همان وجوهی از فساد سیاسی جناح لیبرال است که از رانت ضد انقلاب و اپوزیسیون و حتی دشمن این ملت بهره میبرد تا موضع خود را در درون کشور و نظام تقویت و تثبیت کند.
#رسانه_های_بازتابی
#فساد_سیاسی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍از نظر حضرت آقا، خطی که انقلاب اسلامی دنبال میکند، خط رسیدن به «تمدن نوین اسلامی» است.
اما سوال اساسی این است که انقلاب اسلامی چگونه و با چه فرآیندی میخواهد این آرمان بلند خود را محقق سازد؟
#گام_دوم_انقلاب
#تبیین_مساله_دولت_اسلامی
💠 #کانال_فردا
🔴 پاکستان مرزهای هوایی و زمینی خود را به روی هند بست
🔵 دو کشور در این ماه چند بار با یکدیگر در خط کنترل مرزی درگیر شدهاند.
🔵 اسلام آباد به دلیل بالاگرفتن تنش ارتباطات تجاری و ترابری خود را با هند به طور کامل بست.
#تلگرام_رسانه_دمشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ| جنایتکاران ادکلنزده
🔊 بیانات روشنگرانه رهبر معظم انقلاب در مورد سیاست مداران اروپایی
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تامین #اینترنت کشور توسط شرکت آمریکایی مرتبط با سازمان #سیا !!
❌ پس از ۴ سال، عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت فاش کرد.
▪️دلیل اختلالات اخیر در #اینترنت کشور چه بود!؟☝️
✊ وزیر جوان بهتر است پاسخگو باشد.
#جواد_ناظری؟
مسئول امنیت شبکه
واجا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ
💢منتظر رسانه ای
👤 #علیرضا_پورمسعود
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm