#اخبار_خارجی
🔸فرماندهی عملیات حشدالشعبی در استان الانبار از آغاز عملیات رمضان ۲ برای سرکوب بقایای داعش خبر داد.
🔸نیروهای حشدالشعبی عراق حمله سنگین داعش در استان صلاح الدین را دفع کردند.
🔸جنگندههای عراقی مواضع داعش را در شرق صلاح الدین هدف قرار دادند.
🔸نیروهای امنیتی عملیات پاکسازی داعش را در صلاح الدین، الانبار، دیاله و موصل آغاز کردند.
@irinn_channel
🔴 بنابر گفته منابع میدانی دست کم 12 منطقه مختلف عراق از جمله 4 پایگاه در دیالی و سه منطقه در جرف النصر، بعقوبه و... هدف حملات تروریستی بقایای داعش قرار گرفته است.
🔵 الحضر در استان موصل، جرف الصخر در استان بابل، الیوسفیه، اللطیفیه و عرب جبور در استان بغداد، جلولاء، ابی صیدا و السعدیه در استان دیالی، النخیب در استان الانبار، قادسیه و الریاض در کرکوک و العیث و العباسیه در استان صلاح الدین درگیر این حملات بوده اند.
@resanedameshgh
🔴انتقاد محسن رضایی از عملکرد الاکلنگی دولت در حوزه اقتصاد و بورس
🔸اقتصاد را نباید تک بعدی و الاکلنگی اداره کرد.
🔸داستان کاهش ارزش پول ملی با سیاست های فعلی ادامه خواهد یافت.
🔸اقتصاد ایران بیشترین آسیب را از تصمیمهای ناآگاهانه دریافت کرده است.
🔸نظام پولی و مالی باید با تولید و اشتغال تراز شود و به تعادل برسد، نه اینکه به صورت تک بعدی به بازاری توجه شده و بازارهای دیگر رها شوند. نبايد خروجي سياستهاي اقتصادي دولت به پولدارتر شدن سفته بازان و تضعيف کارگران و کارآفرینان بيانجامد!
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
🖊چرا پاکستان و مصر قدرت نظامی هستند، اما رتبه اقتصادی نازلی دارند؟
▫️آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما چرا امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی، از نظر اقتصادی عقب ماندهاند. پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط طیف فکری متبوع آقای امینزاده تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است.
▪️پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند.
▫️وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. نگارنده در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان داده است که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است.
▫️از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند. میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند.
▪️زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد.
🔸برشی از مقاله استراتژی بیشینه سازی قدرت
@syjebraily
⭕️ هدف تداوم تحریم تسلیحاتی؛ بازگشت آمریکا به برجام یا ورود میانجی؟
🔹از هفته گذشته که «مایک پمپئو» سناریوی تداوم تحریم تسلیحاتی ایران را رسانهای کرد، اینگونه برداشت یا القاء شد که آمریکا خواهان بازگشت به برجام است، در حالی که آنها اساسا چنین قصدی ندارند.
🔹گرچه ماشین جنگ روانی غرب همواره تلاش زیادی برای نادیده انگاشتن قدرت بازدارندگی ایران داشته، اما اتاق فکرهای آنان به درستی به توان بالای ایران پی بردهاند.
🔹به نظر میرسد که تیم ترامپ پس از آزمودن راههای متعدد برای به سازش یا شکست واداشتن ایران، اکنون به دنبال آن است که در آخرین فرصت، با ورود یک میانجی به دعوای دو طرف، خوراک تبلیغاتی خوبی برای داخل آمریکا مهیا کند.
🔹ترامپ که قبل از بحران کرونا تحت هر شرایطی خود را پیروز رقابت با رقیب ضعیف و فرتوتی چون «جو بایدن» میدید، اکنون با افتضاح کرونایی به وجود آمده در آمریکا، خود را نیازمند رو کردن برگ برندهای از جنس شکست یا تسلیم ایران میبیند تا بلکه از این رهگذر فضا را به سود خود تغییر دهد./ نور نیوز
✅ @Masaf
▪️ روحانی میتوانست قبل از درخواست آزادسازی سهام از رهبری، عدالتِ آن را شامل همه مشمولین کند که نکرد
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا ایران در عراق نفوذ دارد؟
فرمانده گاردملی عراق: موقعیکه که داعش به عراق حمله کرد، ما از اوباما خواستیم به ما کمک کند. گفت "نه"
سهماه طول کشید تا بمباران را آغاز کردند
درحالیکه که برای ایران تنها ۲۴ساعت طول کشید. کامیون تسلیحات و نیروهایی که برای دفاع از بغداد آمدند
💬 toomadj
@Fars_plus
دیشب مردم ایران با خیال راحت سحری خوردند، نماز خواندند و خوابیدند مثل هر روز با امنیت ولی بهتره بدونید دیشب داعش فقط ۴۰ کیلومتر با مرز ایران فاصله داشته!
برای این امنیت خونهای زیادی ریخته شده و کودکان زیادی یتیم شدهاند، در این راه حاج قاسمها دادیم، پس قبل از هر انتخابی حواستون رو خوب جمع کنید چون بار سنگینی روی دوش ماست...
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از اوایل بحران کرونا که یه عده لاشخور لندننشین هرچقدر تونستن لجنپراکنی کردن...
🎥 این یکیشون میگفت از خودتون بپرسید چرا در انگلیس کسی تا حالا فوت نشده!!
🔺کاش میفهمیدیم الان نظرش راجع به اینکه انگلیس با بیش از ۲۸ هزار کشته داره تو رتبه دوم مرگ و میر کرونایی قرار میگیره چیه 😁
@Afsaran_ir
دنیای عجیبی شده، اونایی که تو عاشورای ۸۸ هرگونه جسارتی به ساحت مقدس امام حسین علیه السلام کردند و از باعث و بانی آن حمایت میکنند و هر روز دم از رفع حصر میزنند، امروز نگران وهن دین و شان ائمه شدهاند!
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین واکنش به فشارها علیه حزبالله رو رهبر انقلاب داشتن؛
گیرم که فلان دولت وابستهی فاسد، با پول و دلار نفتی، حزبالله را محکوم کند، به درک! چه اهمیتی دارد، حزبالله مثل خورشید میدرخشد و مایهی افتخار دنیای اسلام است 👌
@Bisimchimedia
🔴 #عکس_نوشت| مجلس انقلابی ؟!
🔹وقتی لایحه کنواسیونFT از لوایح FATF در دستور کمیسیون امنیت ملی مجلس بود به عنوان مدیرکل حقوقی مرکز پژوهشها در کمیسیون شرکت و عواقب الحاق به این کنوانسیون را مطرح کردم.جلسه بعد دستور رسید درجلسه حضور نداشته باشم ولایحه را تصویب کردند.
بله آقای لاریجانی ، مجلس دهم انقلابی بود در همین حد!
جلیل محبی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi