حقه بازی...
🔹رهبر انقلاب اسلامی: «بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن جرم بزرگ اهانت به چهرهی قدسی حضرت رسول اعظم (ص) که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است.
@TasnimNews
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨بازدید از شرکت های داروساز(۱) | دستاوردهای کمنظیر زیست دارو دانش
🔸«زیست دارو دانش» با بهرهمندی از مجهزترین امکانات آزمایشگاهی و خط تولیدی، در آینده نزدیک به قطب تولیدکننده دارویی ایران در حوزه بیماری های «اِم اِس» و «آنکولوژی» دست خواهد یافت.
🔸این شرکت در حال حاضر با ایجاد ۴ خط تولیدی مجزا شامل خط تولید پروتئین های نوترکیب دارویی، بیومولکول های پیچیده، ویال های تزریقی و خط تولید فرآورده های جامد همچون انواع قرص و کپسول خوراکی در حال فعالیت است.
🔸«تبازیون»،«تکزیفوما»، «زیفرون» و «گلَتزی» برای بیماران مبتلا به ام اس و داروی «زیوِک» برای بیماران مبتلا به سرطان از جمله تولیدات این شرکت میباشد.
🔸ترکیه، سوریه، تونس، اوکراین و لبنان نیز مقاصد صادراتی ۹ محصول تولیدی در شرکت زیست دارو دانش هستند.
🔸با تولیدات این شرکت در سال جاری، مبلغی بالغ بر ۵۳ میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای کشور به ارمغان آمده است.
✅ @saeedjalily
🔴 به زودی
۱. انتشار گسترده صحبت چند سال قبل رهبری در توصیه به «سرمایهگذاری در بورس بهجای مصرفگرایی» همزمان با سقوط شاخص
۲. انسداد ناگهانی شبکههای اجتماعی، بدون بسترسازی داخلی، برای ایجاد شوک و منتسب کردن آن به «گلایه رهبری از وضعیت مجازی و طرح مجلس»
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🇺🇸 تشدید تنش
تفاوت ناآرامیهای کنونی آمریکا با پس از انتخابات در این است که اعتراضات کنونی، رهبر سیاسی ندارد و با وجود تنش حاکم میان سران دو حزب، هر نوع آشوبی از جانب آنان محکوم است، درحالیکه آشوب پسا انتخاباتی را بازنده و برنده انتخابات، رهبری، و علیه یکدیگر تحریک میکنند.
تحریک مردمی مسلح!
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
❌❌انتخابات1400_تحلیل_اختصاصی
♦️این روزها اتفاقات متفاوتی در مجلس می افتد. در این دو هفته که مجلس برای حضور نمایندگان در حوزه انتخابی صحن علنی ندارد, برخی نمایندگان علاوه بر حوزه خود, مسافر نقاط محروم کشور شده اند. دکتر قالیباف خوزستان را برگزید. دکتر نیکزاد; نایب رئیس مجلس دنبال پروژه های عمرانی نیمه کاره تربت حیدریه و مشکلات حوزه زعفران است و در این صد روزی که از آغاز مجلس میگذرد سفر به زابل, خوی, زنجان را نیز پشت سر گذاشته است. چند نفر از نمایندگان تهران هم پس از سفرهایی که به غیزانیه و هفت تپه داشته اند, پای حرف مردم محروم چابهار نشسته اند. در نگاه اولیه,این کار با منطق نمایندگی که نماینده هر شهر زبان گویای آن محدوده جغرافیایی است, متناقض به نظر می رسد و چندی پیش واکنش حسام الدین آشنا را نیز دربرداشت که از نمایندگان خواسته بود به مشکلات حوزه انتخابیه خود بپردازند و در دیگر مسائل دخالت نکنند, اما این مسئله از چند منظر قابل توجه است:
🔶یک. رها شدن مجلس از نگاه های قومی و قبیله ای که باعث ترجیح منافع منطقه ای بر منافع ملی میشود, یک نیاز تحولی جدی است و این قبیل کارها گام مهمی در این راستاست. در این سالها غلبه نگاه منطقه ای باعث شده است تا مسابقه بزرگی در جذب امکانات محدود دستگاه های دولتی با رایزنی و لابی و حتی تهدید به سوال و استیضاح راه بیفتد.
🔷دو. این رویکرد, یک تغییر نگاه در وظیفه نظارتی مجلس محسوب می شود. تا پیش از این, نظارت نمایندگان مجلس در تحقیق و تفحص, طرح سوال و استیضاح خلاصه شده بود که هم زمانبر بود و هم هزینه های اجتماعی و سیاسی زیادی را ایجاد میکرد. نماینده مجلس در پایان خط می ایستاد و پس از آنکه کار از کار گذشته بود, با سوت سوال و استیضاح دستگاه دولتی را متوجه و یا مجبور به اصلاح میکرد که نوش دارویی پس از مرگ سهراب محسوب میشد. در رویکرد جدید, اولا مشکلات نه به واسطه گزارشها و تحلیل ها بلکه بر اساس مشاهدات عینی و گفتگوهای رو در رو با مردم شناسایی میشود و با همراه کردن مسئولان اجرایی, وصول به نتیجه تسریع می شود.
👌بنظر میرسد در این رویکرد, چند ملاحظه وجود دارد که میتوان با لحاظ کردن آن, این تلاش را تبدیل به رویه کرد و بر اثرگذاری آن افزود:
🔺اول. اصلاح آیین نامه داخلی مجلس در این زمینه ضروری است تامجلس خانه ملت شود.
🔺دوم. اثربخشی این سفرها نیازمند یک کار مشترک بین دولت و مجلس است. تجربه سفرهای دکتر نیکزاد که در هر سفر حداقل سه معاون وزیر او را همراهی کرده و سفر به یک صورتجلسه منتج شده است, میتواند یک نمونه موفق محسوب شود.
🔺سوم. باید الگویی برای نظام مند شدن و تکثیر این رویه طراحی کرد.
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعید جلیلی @saeedjalily برای اینکه نشان دهد می توان بدون اتکا به غرب مشکلات کشور را حل کرد، از مراکز صنعتی، اقتصادی و دارویی مختلفی بازدید میکند که در این زمینه کارنامه موفقی داشته اند.
او یک تنه جور رسانه های دیگر را هم می کشد تا افکار عمومی دوباره با دیدن یک کلید یا چهارتا تکه کلام به ظاهر زیبا، مسیر اصلی را فراموش نکند.
در میان اخبار زرد و خاله زنک بازی های سیاسی این روزها، اینکلیپ را ببینید تا مصادیق واقعی اداره کشور در شرایط تحریم را بشناسید.
@Sabeti ✅
🔆در طول برنامه پنجم توسعه، مسکن مهر هم اجرا شد و هم مزخرف خوانده شده و کنار گذاشته شد/ این یعنی برنامه شما نمیتواند از اعوجاج جلوگیری کند
🔹️به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیّد یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی ونظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، صبح امروز (یکشنبه ۱۶ شهریور) در آیین افتتاحیه سامانه نجم (نظام جمعسپاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام) که با محوریت تدوین سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه برگزار شد، گفت: اقدامات ارزشمندی که در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت شاهد آن هستیم، محصول جوانگرایی آقای محسن رضایی است.
🔹️وی با بیان اینکه تحول به معنای به کارگیری ابزارهای نوین برای رسیدن به اهداف مشخص است، گفت: نزدیکترین افراد برای رسیدن به این تحول همین جوانان هستند.
🔹️جبرائیلی با بیان اینکه مشکل ما در کشور، تولید فکر نیست بلکه مصرف فکر است، تصریح کرد: افکار خوبی در گوشه و کنار، تولید میشود اما به مصرف نمیرسد. چه بسا اندیشههایی که اگر به کار گرفته شوند بسیاری از مسائلی که دستگاهها و مدیران نظام سالهاست با آنها دستوپنجه نرم میکنند، حل شود.
🔹️وی با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه کشور، گفت: یکی از مشکلات برنامه های توسعه این است که تکلیف دولت را در اقتصاد مشخص نکرده است. یعنی تکلیف دولت نسبت به بخش خصوصی، تعاونیها و ... مشخص نیست.
🔹️جبرائیلی ادامه داد: مشخص نشدن تکلیف دولت نسبت به اقتصاد، در برنامههای توسعه، باعث شده در طول یک برنامه پنج ساله، دو فکر متضاد را شاهد باشیم. مثلاً مسکن مهر در طول برنامه پنجم هم اجرا شد و هم مزخرف خوانده شده و کنار گذاشته شد؛ این یعنی شما تکلیف دولت را در برنامه مشخص نکردهاید و برنامه شما برنامهای نیست که از اعوجاج جلوگیری کند.
🔹️کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: رهبر انقلاب، نه دولتی شدن دهه شصت را میپذیرند نه لیبرالیسم را؛ بلکه نظارت، حمایت و هدایت دولت در اقتصاد را قبول دارند. دولت به موازات کوچک شدن و سپردن اقتصاد به مردم، باید در زمینه هدایت، نظارت و حمایت قویتر شود. دولت اگر ضعیف شد، شاهد هرج و مرج در اقتصاد خواهیم بود.
🔹️وی، مسئلهمحور نبودن برنامههای توسعه را مورد انتقاد قرار داد و افزود: برنامهها میآیند و میروند اما مسائل کشور، همچنان به قوت خود باقی میمانند.
🔹جبرائیلی ادامه داد: هدفگذاریهای ما در برنامههای توسعه، ناظر به اقتصاد کلان است و مثلا میگوئیم باید به فلان درصد نرخ رشد اقتصادی برسیم. این در حالی است که شاخصهایی مثل نرخ رشد اقتصاد، دماسنجهایی هستند که وضعیت محیط اقتصاد را به ما نشان میدهد، اما شما وقتی هدفتان عدد روی دماسنج بود، میتوان دماسنج را طوری تنظیم کرد که دما را بالا یا پایین نشان دهد و دمای نامطلوب محیط سرجای خود باقی بماند.
🔹️وی، مسئلهمحور بودن در برنامههای توسعه را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه مسئله ما تیراژ خودرو نیست، گفت: ما در برنامههای توسعه به عنوان مثال قید میکنیم که تیراژ خودرو باید به این مقدار برسد یا فلان تعداد لاستیک خودرو تولید کنیم. این در حالی است که کره جنوبی در دوره توسعهاش، قطعات خاصی را مشخص کرد و گفت باید در طول برنامه خود، توان تولید این قطعات را به دست بیاوریم.
@syjebraily
گزارش بیزینس مانیتور از پیر شدن جمعیت ایران تا ۲۰۵۰
نشریه تخصصی «بیزینس مانیتور»:
🔹تا سال ۲۰۵۰ جمعیت این کشور به ۱۰۳/۱ میلیون نفر خواهد رسید.
🔹در سال ۲۰۵۰ ایران ازنظر جمعیتی در جایگاه دوم منطقه پس از مصر قرار خواهد گرفت.
🔹امید به زندگی نیز از ۷۶/۹ سال در سال ۲۰۲۰ به ۸۱/۹ سال در سال ۲۰۵۰ افزایش خواهد یافت.
🔹ایران بر اساس پیشبینی بلندمدت ما با پدیده پیری جمعیت روبهرو میشود.
🔹 تا سال ۲۰۵۰ جمعیت مقرریبگیر ایران یعنی جمعیت بالای ۶۵ سال به ۲۰/۸ میلیون نفر خواهد رسید که معادل ۲۰/۲ درصد از کل جمعیت ایران در این سال خواهد بود.
☑️ @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 «مقایسه نرخ ولادت و وفات به تفکیک زن و مرد در ایران از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸»
🔷 به نظر می رسد با روند کاهشی نرخ جمعیت ایران در سالهای آینده کشور دچار بحران جمعیت می شود!
☑️ @Masaf
🔴 عصر کرونا
در عصر کرونا دو حوزه در جهان بیش از پیش ثروتساز شده: آیتی و دارو و محصول مشترک آن، میکروچیپهای قابل کاشت در بدن با توان کنترل ذهن بشر، موسوم به پروژه MK-Ultra.
دو حوزهای که بیلگیتس بیشترین سرمایهگذاری را در آن کرده.
این است دلیل تظاهرات جهانی علیه آن ابرسرمایهدار یهودی.
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
سخنان اخیر حجه الاسلام پناهیان درباره "عدالت" دقیق نبود و به آن نقد وارد است. خیلی هم خوب است که منتقدان به طور منطقی و مستدل وی را نقد کنند اما برخی حرفهای بعضی دوستان اسمش نقد نیست، عقده گشایی است.
این همه بی رحمی درباره کسی که عمرش را در راه انقلاب و ترویج معارف دینی گذاشته از کجا آمده؟ چرا اینقدر در برابر ظرفیت های اجتماعی جبهه انقلاب بی انصافی می کنیم؟ چرا به خاطر یک یا چند سخن اشتباه، یک نفر را از حیز انتفاع ساقط می کنیم؟ پناهیان با همه انتقاداتی که به او وارد است، یکی از ظرفیت های جبهه انقلاب است که در دو دهه اخیر نقش مهمی در جذب بسیاری از انسان ها به اصل دین و جریان انقلاب داشته. بنده هم هیچ وقت پامنبری و حتی سمپات او نبوده ام و مخالفتی هم با نقد او ندارم اما سکوت در برابر این همه هجمه ای که بخش قابل توجهی از آن عقده گشایی است را نامردی می دانم.
پناهیان و سرمایه هایی مثل او یک شبه خلق نشده اند که اینقدر بی رحمانه کل وجودش را از اساس میخواهید نفی کنید. حداقل آن است که برخی از دوستانی که این روزها کل وجود پناهیان را می خواهند نفی کنند، پیش خود منصفانه محاسبه کنند به لحاظ اجتماعی "یک دهم" او کارکرد واقعی برای اسلام و انقلاب داشته اند یا خیر؟
@Sabeti ✅
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سوال: اون دنیا خداوند خانمهای بدحجاب و بیحجاب را از موهایشان آویزان میکند و شکنجه میدهد؟!
🔹پاسخ جالب را از زبان دکتر غلامی بشنوید
@Afsaran_ir