16.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محرمانه_مدیا
⭕️ گزارش ویدئویی پشت پرده غیبت روحانی در مجلس
▪️انحطاط یعنی مردم، اینفلوئنسر اینستاگرام که تو ترکیه داره الواتی میکنه رو میشناسن
ولی امیر رضایی که با وجود فلج شدن مغزی 130 اختراع کاربردی داره نمیشناسن
روز جهانی معلولان مبارک...
💬 مرتضی قربانی
@Fars_Plus
💢 ژنرال عاموس یادلین: اسرائیل به دلیل ملاحظات متعدد و پیچیده عملیاتی فخری زاده را در این زمان بدون کمک گرفتن از همپیمانش ترور کرد
✍ جروزالم پست
💬 عاموس یادلین، رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل (آمان) و رئیس کنونی اندیشکده «مطالعات امنیت داخلی اسرائیل» (INSS) طی سخنرانی در نشست خبری مرکز رسانهای اسرائیل گفت:
🔻 «در حالی که در مورد ترور قاسم سلیمانی، آمریکا مسؤولیت را برعهده گرفت و ایران نیز دهها موشک به پایگاه آمریکا در عراق شلیک کرد، اکنون هیچکسی مسؤولیت را برعهده نگرفته؛ پس احتمال دارد ایران تا روزهای پایانی [ریاست جمهوری دونالد] ترامپ [برای انتقام] صبر کند زیرا نمیخواهند زمان کافی به او برای سوءاستفاده از این انتقام جهت انجام حمله بدهد.» اسرائیل مسؤول ترور فخریزاده است. «اجتناب تلآویو از برعهدهگرفتن این اقدام به تهران فرصت داده که مجبور به انجام واکنش فوری و پر سروصدا نشود.» ایران فعلاً نمیخواهد واکنشی از سوی دولت ترامپ را به همراه داشته باشد. واکنش تهران در روزهای پایانی ریاستجمهوری ترامپ یا روزهای آغازین دولت «جو بایدن» میتواند خطر تلافیجویی آمریکا را کاهش دهد. شاید شدیدترین واکنش ایران، حمله موشکی به اسرائیل باشد. «البته شاید هم ایران فقط به شکل تسریع برنامه هستهای خود واکنش نشان دهد، چیزی که هماکنون نیز آشکار است و از می ۲۰۱۹ هم انجام دادهاند. آنها میتوانند [اورانیوم] بیشتری را نسبت به سطح کنونی، غنیسازی کرده و سانتریفیوژهای پیشرفتهتری نصب کنند. این یک گام یا واکنش استراتژیک خواهد بود.»
🔻 احتمال حمله ایران به سفارتخانهها یا اشخاص بسیار مهم اسرائیلی را میتوان از طریق واکنش این کشور به ترور چند دانشمند هستهای در سالهای ۲۰۱۰-۲۰۱۱ سنجید. گروههای حامی ایران در لبنان، سوریه، عراق، یمن یا هر جای دیگری نیز میتوانند برای انتقام استفاده شوند و راکت شلیک کنند، چیزی که میتواند خطرناک باشد که البته به اندازه شلیک موشک بالستیک توسط ایران تحریککننده نیست. «آمریکاییها خیلی سریع به نیویورکتایمز لو دادند که اسرائیل این [ترور] را انجام داد. هر مدرک بیشتری که به ایران کمک کند برای انتقام از اسرائیل تصمیم بگیرد، اشتباه است.»
🔻 یادلین با کنایه به اظهارات ذوقزده بنیامین نتانیاهو چند ساعت بعد از ترور فخریزاده، به مسؤولان کنونی این رژیم توصیه کرد که دهان خود را ببندند و چیزی را لو ندهند زیرا تا همین الان هم بیشتر از حد مجاز صحبت کردهاند. «بدون شک، او [ فخریزاده] هسته اصلی دانش، اختیارات و سازماندهی برنامه [هستهای ایران] بود.» «بهرغم اینکه ایرانیها برای وی جایگزین پیدا خواهند کرد اما کسی به اندازه مهارت و سطح تواناییهای او وجود ندارد.»
🔻 یادلین درباره زمانبندی ترور فخری زاده گفت: «او به دلیل ملاحظات متعدد و پیچیده عملیاتی و نیز محدودیتها و توانمندیهای خاص، در این زمان کشته شد، زیرا چنین عملیات دقیقی به برنامهریزی طولانیمدت و گسترده نیاز داشت.» «اگر[غیر از اسرائیل] دیگرطرفها مانند آمریکا، سعودی یا مخالفان [حکومت] ایران در این [عملیات] دخیل میشدند، زمان بیشتری میبرد و شرایط خاصی را نیاز داشت تا همه طرفها به این ترور دقیق چراغ سبز نشان دهند.»
▫️ jpost.com/middle-east/iran-news/yadlin-iran-may-wait-until-end-of-trump-era-to-retaliate-650623
▫️ @US_REVIEW
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دیدن این کلیپ روزی سه بار بعد صبحانه ناهار و شام توصیه میشه!*
*مخصوصا اونایی که دوباره قراره در انتخابات ۱۴۰۰ گول این دروغگوها رو بخورند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهلت دادن به اسرائیل اشتباه است
امام خمینی(ره):
🔹ما گفتهایم مکرر که اسرائیل- این جرثومه فساد- اکتفا به قدس، اکتفا به بیت المقدس، نخواهد کرد. و اگر مهلت داده شود، تمام دوَل اسلامی در معرض خطر است. ۲۶ مرداد ۱۳۵۸
📸#توییترگردی/واكنش يك نماينده مجلس به گفته هاي مشاور رييس جمهور؛ كاسبان مذاكره ناراحت شده اند
آقای روحانی! منظورتان از موفقیت، کدام شاهکار اقتصادی است؟
🔸جناب آقای رئیس جمهور امروز در سخنان کنایه آمیز از بذل و بخشش موفقیتهای دولت به دیگران سخن گفت.
🔹آیا جهش بیسابقه قیمت ارز در دولت آقای روحانی را باید بعنوان موفقیت بدانیم؟ افزایش قیمت دلار از ۳ هزار تومان به ۳۲ هزار تومان را در کدام قسمت جدول موفقیتهای دولت باید ثبت کنیم؟
🔹جهش قیمت ارز موجب شد تا در این سالها قیمت تمام کالا و خدمات رشد بیسابقهای را تجربه کنند آنهم درحالی که آقای روحانی و کابینه محترمشان سرگرم برجام و پسابرجام بودند.
🔹قیمت سکه در دولت آقای روحانی رکورد ۱۶ میلیونی را ثبت کرد؛ قیمت پراید به ۱۶۰ میلیون تومان هم رسید؛ قیمت مسکن در تهران از متری ۱۷ میلیون تومان به بیش از ۳۰ میلیون تومان رسید.
🔹گوشت گوسفندی از ۱۴۰ هزار تومان عبور کرد، مرغ نرخ ۴۰ هزار تومانی را به خود دید، قیمت برنج هندی که بین ۸ تا ۱۰ هزار تومان فروخته میشد و دهکهای پایین جامعه بیشتر از آن استفاده میکردند به واسطه مدیریت اقتصادی دولت روحانی به بیش از ۲۲ هزار تومان رسیده است!
🔹همین افزایش قیمتها را در سایر بازارها و کالاهای اساسی شاهد هستیم؛ نمونهای از موفقیتهای ستاد تنظیم بازار در دولت روحانی را در بازار روغن شاهد بودیم و کماکان هم هستیم!
🔹روغن جامد که مدتهاست در فروشگاهها و بازار یافت نمیشود و اگر هم پیدا شود با قیمتهای غیرقابل بارو به فروش می رسد.
🔹بهعنوان مثال روغن جامد ۴ کیلویی که قیمتش ۴۳ هزار تومان بود در برخی فروشگاهها آنهم در صورت موجود بودن به بیش از ۲۰۰ هزار تومان هم رسید! روغن ۱۷ کیلویی که قیمتهایی در حدود ۵۰۰ هزار تومان راهم دیده بود.
👉 tn.ai/2402642
@TasnimNews
ماجرای مزاحمت آمریکاییها برای هواپیمای حاج قاسم
«سردار غلامپور» استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع):
🔹واقعاً عظمت و بزرگی کار حاج قاسم دشمن را به وحشت انداخته بود.
🔹برخیها فکر میکنند شهادت حاج قاسم توسط آمریکاییها کاری بینظیر و خارج از تصور بود.
🔹اما واقعاً اینطور نبود، چون آمریکاییها خیلی پایگاه در منطقه داشتند که زدن حاج قاسم برای آنها کاری نداشت.
🔸خود حاج قاسم میگفت یک سفر میرفتم سمت سوریه، در آسمان دو جنگنده آمریکایی آمدند ما را اسکورت کردند آنقدر نزدیک شدند خلبان جنگنده را دیدم.
🔹 شخصیت حاج قاسم طوری بود که آنها وحشت داشتند که عواقب این کار چه پیامدهایی خواهد بود.
🔹اما نابودی داعش با تیزهوشی حاج قاسم دشمن را به نقطهای رسانده بود که مجبور شدند دست به این جنایت بزرگ بزنند و این تصمیم گیری را تنها فرد دیوانهای چون ترامپ میتوانست انجام دهد.
👉 tn.ai/2402743
@TasnimNews
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بزنیم یا بخوریم؟ سازش با آمریکا جواب میدهد؟
@TasnimNews
▪️ظریف و گرای تحریف
🔻انکار خطایی که کردهایم، خود خطایی دیگر است؛ گرچه در عالم سیاست، بسیاری اوقات این انکار را با توجه به مختصات شرایطی که در آن بیان میشود، میتوان عقب نشینی و یا نوعی جبران اشتباه دانست. اما نسبت دادن خطایی که خود کردهایم به منتقدان و مخالفان سیاسی، بی آنکه دلیلی برای آن داشته باشیم، نه رنگ عقب نشینی دارد و نه مقدمه جبران است، بلکه عین بی اخلاقیست.
🔻محمدجواد ظریف در گفتگویی با یک سایت خبری مدعی شده که «بعضی دوستان میروند و به امریکا گرا میدهند که با ما بهتر میتوانید کار کنید. ما که سکوت میکنیم، دلیل نمیشود متوجه این گراها نیستیم. من کسی را متهم نمیکنم، ولی میدانم و خبرش را بهم میدهند که گفتهاند اینها در قدرت نمیمانند و قدرت اینها چند روزه است.»
🔻سخنان ظریف البته اتهام زنی کلی و ادعایی بی سند است، گرچه که با عبارت «من کسی را متهم نمیکنم» بخواهد به آن رنگ اخلاق بزند. از قضا اگر فردی خاص را متهم میکرد، اخلاقیتر بود تا آنکه یک عبارت کلی «بعضی دوستان» را بکار ببرد و انگشت اتهام را به سمت همه ببرد. البته آن وقت کار او سخت میشد و صدای همان فرد خاص بلند میشد و دیگر ظریف نمیتوانست همین طور راحت از بار مسئولیت ادعایش، شانه خالی کند.
🔻با این همه، بیایید فرض کنیم ظریف راست میگوید و کسانی از مخالفان او به آمریکا گرا دادهاند؛ در این صورت، مخالفان ظریف تازه شدهاند مثل خود ظریف. ظریف گرچه در ادامه ادعایی که طرح کرده، میگوید که: «اینجاست که فکر میکنم سیاست خارجی نیاز دارد که منسجم باشد، اینجاست که فکر میکنم ما با خارجی که طرفیم، یک نفر واحد باید تلقی شویم. شخصا وقتی به خارج از کشور میروم، همان اندازه که از همکارانم دفاع میکنم، از کسانی که علیه من حتی اتهام میزنند نیز دفاع میکنم.» اما به نظر میرسد مستنداتی را که اثبات میکند او چگونه در مواجه با خارجیها، سخن از منافع جناحی گفت و یا چطور توییتی زد که انتخابات ایران را به مذاکرات آژانس گره بزند، فراموش کرده است! یادآوری برخی مواضع و اقدامات ظریف، اول برای خود او و بعد برای افکار عمومی مفید خواهد بود:
🔻اول، مهر ماه ۹۳، محمدجواد ظریف در پاسخ به هاله اسفندیاری در شورای روابط خارجی آمریکا میگوید که «اگر غربیها قدر فرصت ایجاد شده را ندانند و با دولت آقای روحانی توافق نکنند، مردم ۱۶ ماه بعد در انتخابات مجلس پاسخ آنها را با رای دادن به جریانات غرب ستیز خواهند داد.» ظریف گرچه مدعی شد سخنانش به درستی ترجمه نشدهاند، اما انتشار فیلم سخنانش نشان داد که چنین جملاتی را گفته است. جالب آنکه ظریف در پاسخ به سئوالی دیگر، اشاره میکند که در سال ۲۰۰۵ به دلیل کارشکنیهای صورت گرفته در مذاکرات، مردم به رئیس جمهوری متفاوت (احمدی نژاد) رای دادند و در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!
🔻دوم، ظریف گرچه میخواهد موضع نادرستش در شورای روابط خارجی را با بهانه ترجمه نادرست توجیه کند، اما او پیشتر و پس از مذاکرات وین نیز در توییتی همین نکته را نوشته بود: «بازگشت از وین پس از مباحثات سخت. توافق شدنی است. نیاز است که توهمات کنار گذاشته شود. نباید مانند سال ۲۰۰۵ فرصت از دست برود.» ۲۰۰۵ سالی بود که اصلاحطلبان انتخابات ریاستجمهوری را پس از آنکه ۸ سال دولت اصلاحات بر سر کار بود، باختند و روندی که در مذاکرات سعدآباد آغاز کرده بودند، به پایان رسید. لذا گزافه نیست که بگوییم ظریف برای پیشبرد مذاکرات خارجی همواره چشم به داخل داشته و برای بردن انتخابات داخلی، چشم امید به عملکرد مناسب خارجی.
🔻سوم، انتشار ویدئویی از گفتگوی غیررسمی ظریف و محمد البرادعی، رئیس وقت آژانس انرژی اتمی که به شکلی غیررسمی نشسته و صحبت میکردند، نشان داد که ظریف چگونه در تعامل با خارجیها پیگیر منافع جناحی داخلیست. این سخنان او با البرادعیست: «بسیاری از کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری (۱۳۸۴) از شکست مذاکرات ما سود میبرند. آنها موفقیتی در این گفتوگوها نمیبینند، از طرفی آدمهای پرنفوذی هم هستند. اعتبار اروپاییها و مذاکرهکنندگان ایرانی هر دو در ایران از دست رفته است. این تنها مشکل اعتماد به آنها نبود؛ این مشکل اعتماد به جبهه ما هم بود. اعتماد به نوع اعتبار ما در خانه.»
🔻ظریف در گفتگوی اخیرش میخواهد تحریف کند؛ میخواهد آنچه را که خود انجام داده، به «برخی» نسبت دهد که معلوم نیست کیستند و کجا گرایی به دشمن دادهاند. هر چه ادعای او در گرا دادن مخالفانش به آمریکا بی سند است، اما صحبت ما در گرا دادن ظریف به بیگانگان مستند است. هنوز آن گرا دادنها فراموش نشده، باب تحریف باز کردهاند. اما مستندات موجود است و اینترنت، حافظه مردم نیست که فراموش کند، فقط یک جستجوی ساده لازم دارد.
💬 کبری آسوپار
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#فیلم_نوشت/ مهلت دادن به اسرائیل اشتباه است
🔹ما گفتهایم مکرر که #اسرائیل- این جرثومه فساد- اکتفا به قدس، اکتفا به بیت المقدس، نخواهد کرد. و اگر مهلت داده شود، تمام دوَل اسلامی در معرض خطر است.
📅امام خمینی(ره) | ۲۶ مرداد ۱۳۵۸
@Fars_Plus
▪️آقای روحانی!
امروز سفره مردم، شاخص موفقیتِ(!) دیپلماسی به روش شماست
@Fars_Plus