👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ ما مردم مقصر هستیم که #حمید_فرخ_نژاد به خود اجازه میدهد گستاخانه در مقابل دوربین، ۸۰ میلیون ایرانی را بیخانواده و فدایی پسرش بداند!
او را قیاس کنید با مادرانی که بیادعا فرزندانشان را فدای ارزشها و میهنِ مردم شریف ایران کردند.
#سلبریتی_وطن_فروش ما مثل هم نیستیم.
#سلبریتی_دوزاری
36.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم
دنیای اسرارآمیز سکس فانتزی
#معلم_انقلابی
📥 نسخه باکیفیت
فحاشی، تهدید به خشونت و قتل؛ واکنش سلبریتیهای ظاهراً صلحطلب به یک انتقاد
🔺 بعد از حواشی اخیر پیرامون کمپین زنان بازیگر در اعتراض به تجاوز همصنفان خود و توییت استاد #رائفی_پور در این باره، شاهد حملات سازماندهیشدهای از سوی جریان پشتپردهٔ سیاسیامنیتی با لیدری چند بازیگر خاص بودیم.
🔸 فحاشیهای بیادبانهٔ این جماعت با استوری دیروز یکی از این سلبریتیها وارد فاز تهدید جانی و قتل شده است.
🔸 جماعتی که همیشه خود را صلحطلب، جنگگریز و بافرهنگ نشان میدادند، با یک انتقاد ساده به روابط خارج از شرع و عرف در صنفشان (که هر روز خودشان یا افراد خارجنشین در فضای مجازی افشا میکنند)، رو به تهدید جانی آوردهاند!
«غسل و نماز توبه یکشنبههای ماه ذیالقعده»
براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلىاللهعلیهوآله روایت شده است که هر که این نماز را بهجا آورد، توبههایش پذیرفته و گناهش آمرزیده میشود، طلبکاران او در قیامت از وى راضى میگردند، باایمان از دنیا خواهد رفت ، ایمانش از او گرفته نشود، قبرش وسیع و نورانى میگردد و والدینش از او راضى میشوند ...
نماز به این گونه اقامه میشود :
🔻 غسل کنید (نیت توبه)
🔻 وضو بگیرید
🔻 ۲ تا دو رکعت نماز مانند نماز صبح بجا آورید که در هر نماز ، در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره «ناس» را یک مرتبه بخوانید
🔻 پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کنید : (استغفرالله ربی و اتوب الیه)
🔻بعد از ۷۰ استغفار یکبار بگویید :
«لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
🔻 سپس یکبار بگویید:
«یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ الا انت».
✅ @Aminikhaah
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولت تالاب «هورالعظیم» را احیا کند
«ایزدخواه »عضو کمیسیون صنایع و معادن:
🔹از دولت میخواهیم این تالاب را با طرح مردمیسازی احیا کند.
🔹کشاورزان خوزستانی میگویند اگر سیستمهای آبیاری نوین توسط مسئولان در دسترس قرار گیرند ما نیز حاضریم سهم خود را پرداخت کنیم.
tn.ai/2721993
@TasnimNews
آیا حقوق بازنشستگان از خرداد افزایش پیدا میکند؟
🔹در حالی فروردین و اردیبهشت حقوق بازنشستگان بدون هرگونه افزایش پرداخت شده است که بازنشستگان همچنان منتظر این افزایش از سوی مسئولان هستند و این سوال مطرح میشود که آیا سرانجام این افزایش در خرداد عملیاتی میشود؟
🔹ابهام دیگری که وجود دارد این است که در صورتی که افزایش حقوق بازنشستگان از این ماه عملیاتی شود تکلیف مابهالتفاوت افزایش حقوق مربوط به ماههای فروردین و اردیبهشت چه خواهد شد؟
📝 گزارش تسنیم را اینجا (https://tn.ai/2722003) بخوانید
@TasnimNews
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اذعان ۲ فرمانده نفتکشیونایی به برخورد مناسب ایران
سازمان بنادر و دریانوردی:
🔹فرمانده هر ۲ کشتی تایید کردند که تمامی خدمه از لحاظ روحی و جسمی در وضعیت مناسبی قرار دارند و برخورد نیروهای نظامی نیز با آنها کاملا مناسب بوده است.
🔹جهت تسهیل ارتباط خدمه با خانوادههایشان قرار شد نماینده کشتی تعدادی سیمکارت به همراه تلفن تهیه و در اختیار آنها قرار دهد.
tn.ai/2722040
@TasnimNews
🔴 تاریخ خواهد نوشت....
💢 خاندان پهلوی ۵۵ سال حکومت کردند، در سال ۵۷ جمعیت ایران ۳۶ میلیون نفر بود و روزی ۶ میلیون بشکه نفت صادر میکردند. (این جمله را سه بار بخوانید)
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 زمانی که یک کارمند ایرانی ماهیانه پنج هزار تومان حقوق میگرفت ۶۰ هزار مستشار آمریکایی در ارتش ایران علاوه بر حقوق ماهیانه، ماهی پنجاه هزار تومان بهعنوان حق توحش (زندگی در میان انسانهای وحشی) میگرفتند.
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 بزرگترین سازمان جاسوسی و شکنجهی ساواک توسط آمریکاییها تشکیل و توسط اسرائیلیها به بدترین شکنجهگاهها تبدیل شد.
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 در ۵۰ سال حکومت پهلوی پدرانشان با چراغ فانوس، گردسوز، و لمپا زندگی میکردند؛ ولی زمان فرزندانشان هیچ روستایی بدون برق نیست و به کشورهای همجوارشان هم برق صادر میکنند.✅
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 پدرانشان توسط دکترهای هندی و بنگلادشی معالجه میشدند؛ ولی فرزندانشان توسط بهترین پزشکان متخصص ایرانی معالجه میشوند و جزء بهترین کشورهای پزشکی جهان هستند و یکی از درآمد های کشور توریسم پزشکی است.🇮🇷
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 پدرانشان از آبهای چشمهها و رودخانه و چاهها برای آشامیدن استفاده میکردند؛ ولی فرزندانشان از آبهای لولهکشی و استخرهای شنا، سونا،جکوزی و.... استفاده میکنند.
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
پدرانشان بین دو شهر را با جاده های خاکی در چندین ساعت طی میکردند؛ ولی فرزندانشان در بزرگراهها و اتوبانها و جادههای آسفالت و....
پدرانشان فاصلهی بین مشهد و تهران را با قطارهای صندلی چوبی در سی ساعت طی میکردند؛ ولی فرزندانشان با قطارهای vip با کمتر از ده ساعت طی میکنند.👌🏻
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 کشوری که روی نفت و گاز زندگی میکرد، با چراغها و بخاریهای نفتی، ساعتها درباد و باران و سرما در صف نفت میایستادند تا چند گالن نفت بگیرند ولی فرزندانشان با خانه های گازکشی شده کاخ مانند زندگی میکنند.✌️🏻
🏷 تاریخ خواهد نوشت.....
💢 که کشور وابسته و در اختیار آمریکا، ابتداییترین سلاحش توسط آمریکا و اسرائیل تأمین میشد؛ حتی توان تولید سیم خاردار نداشت ولی امروز پیشرفتهترین سلاحها، از موشک، پهباد، ناو، تانک و.... را ساخته و در این زمینه جزء پنج کشور اول جهان است.💪🏻
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 زمانی که پدرانشان حتی گاهی یک حیوان چارپا برای جابجایی نداشتند، فرزندانشان از خودروهای آن چنانی استفاده میکنند.
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 اگر در زمان پهلوی ۸۰ درصد مردم زیر خط فقر زندگی میکردند، امروز علیرغم مشکلات و گرانی، کارگران پاکبان هم با خودرو ۴۰۵ و پراید رفت و آمد میکنند.
🏷 تاریخ خواهد نوشت....
💢 زمانی که سفارتخانه های انگلیس و آمریکا برای ایران شاه تعیین میکردند و سفارتخانه (جاسوسخانهی آمریکا) در زمان شاه با ۱۸۰۰ کارمند ایران را اداره میکردند، امروز کاندیدا های ریاست جمهوری آمریکا در یک مناظرهی آمریکایی ۶۵ بار نام ایران را میبرند تا بتوانند در انتخابات پیروز شوند.!😊
*#پهلوی_بدون_روتوش*
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چرا بعضی سیاسیون با ۱۵ خرداد دشمنی دارند؟
⚠️ چرا غربزدهها از این روز میترسند؟
✊🏼 شعار محوری این روز چه بود
🔻دولت انقلابی و هزینۀ تغییر
🖋 مهدی جمشیدی
____________________________
1. انتخابات برگزار شد. دولتی رفت و دولتی آمد. رئیسجمهور، تغییر کرد. دولت جدید، دولت انقلابی است و سیاستهای انقلابی را در پیش گرفته است. ما در انتظار بهثمرنشستن این سیاستهای جدید و وعدههای انتخاباتی هستیم.
2. آیا «تصویرِ پیشگفته»، همۀ واقعیّت است؟! مگر «تأثیرها» و «پیامدها»ی سیاستهای پیشین، به این زودیها برچیده میشوند؟! چگونه میتوان توقع داشت که آن همه «لطمههای بنیانی» و «آسیبهای عمیق»، در یک سال و دو سال، جبران شوند؟!
3. جبرانِ کاری که دولت فاجعهخیز و مصیبتبارِ اعتدالگرا، با معیشت و اقتصاد مردم کرده است، محتاج «صبوری» است. توقع «معجزه» از دولت انقلابی، خطاست. «مجال» دهیم که رئیسجمهورِ شریف و خدوم، «گامهای اصلاحی» را یکی پس از دیگری بردارد و گرهها را بگشاید.
4. «تلاطمها» و «نوسانها»ی کنونی، بخشی از دردهای این «تغییر ریل» هستند. چارهای نیست؛ نمیتوان از «گذشته» بگریزیم و «اکنونِ بریده از گذشته» بسازیم. گذشته بر ما سایه افکنده و در هر گام، ما را به خود «مشروط» ساخته است. این «تعیینشوندگیِ پیشینی»، پارهای از واقعیّتِ اجتنابناپذیر است. به اندازۀ اشتباهها و خطاهای گذشته، باید «تغییر مسیر» بدهیم و این «دگرگونی» و «چرخش» هرچه بزرگتر است، «دشواریها» و «دردها»یش نیز بیشتر است.
5. اگر در «مسیر درست» قدم برداشتیم، پس از «تکانهها»ی حرکت در این مسیر نهراسیم. عاقلانه این است که این «هزینههای کوتاهمدّت» را بپردازیم تا «جابجاییِ ساختاری» و «چرخشِ سیاستی» رخ بدهد و وارد افق تاریخیِ جدیدی بشویم. جامعهای که رشدِ فکری یافته، اهل «محاسبههای راهبردی» و «ارزیابیهای کلان» است و برای خوشی و شادکامی در اکنونِ گذرا، «آیندهفروشی» نمیکند و «فردای تباهشده» را رقم نمیزند.
6. «شتابزدگی» و «بیصبری»، آفت مهلکِ حرکتهای تاریخی است؛ پا بر زمین کوفتن و تحقّق وعدهها را در کوتاهمدّت طلبیدن، حربه و حیلهای که جریان غیرانقلابی برای «بازگشت به گذشته» و «ملامتِ دولت انقلابی» در پیش گرفته است. میخواهند با ناامیدسازیِ بدنۀ اجتماعیِ دولت انقلابی، «نتوانستنها»ی خودشان را به «نشدن» تعبیر کنند و به متنِ قدرت بازگردند.
7. سخن در این نیست که «اعتراضهای مردمی»، ناصواب هستند و باید مسیر سکوت در پیش گرفت و زبان در کام کشید. باید زبانِ انتقاد، گشوده باشد، امّا نباید غفلت کرد که این دردها و مصائب، ریشه در چه دولتی و چه سیاستهایی دارند و چه کسانی چنین کردند و رفتند و اینک نتایجِ مخرّبِ سیاستهایشان، زندگیِ روزمرّۀ ما را گرفتار تلخی کرده است. «مقصرانِ بیتدبیر»، در پسِ پرده نشستهاند، امّا «دولت انقلابیِ نوپا» باید پاسخگوی زنجیرۀ علّیِ سیاستهای غلطِ آنها باشد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🌟قدرت نظامی و پیشرفت اقتصادی
برخی لیبرالها میان امنیت و پیشرفت دوگانهسازی کرده و نفی اولی را مستلزم رسدین به دومی میدانند. آنها پاکستان و مصر را مثال زده و میگویند این دو کشور جزو ۲۰ قدرت برتر نظامی جهان هستند، اما رتبه اقتصادی قابلتوجه و منزلتی در جهان ندارند. این شبهمغلطه، یک پاسخ ضدمغلطه دارد و آن اینکه امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما پاسخ دقیقتر، باید پاسخگوی چرایی عقبماندگی اقتصادی امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی باشد پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط لیبرالها تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است. پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند. وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان دادهام که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است. از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند. میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند. زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد. سامانه موقعیتیابی جهانی (GPS) از طریق برنامه ماهوارهای نظامی ناواستار وزارت دفاع امریکا ایجاد شد و همچنان از منابع عمومی تأمین مالی میشود. شرکتهای کرهای کیا، سامسونگ، الجی و دوو همه مجریان پروژههای نظامی در دولت پارک چانگ هی بودند که پس از تحریم تسلیحاتی امریکا، رو به خوداتکایی نظامی آورد. این است که تجربه جهانی میگوید فناوری و قدرت اقتصادی ناشی از آن را باید در پروژههایی نظیر ماهواره نور و موشکهای دوربرد جست، نه در تنشزدایی با دشمن.
@syjebraily
متن کامل یادداشت "استراتژی بیشینهسازی قدرت" را میتوانید از لینک زیر مطالعه فرمایید.
mshrgh.ir/1067149