🔴حل تنش در غرب آسیا ، راه کار دیپلماسی ندارد ، تنها دلیلی که برای اثبات این ادعا دارم تماشای گذر زمان در پنجاه سال گذشته و مشخص شدن راهبرد واقعی کشورهای بازیگر در منطقه است.
سال های سال دستگاه دیپلماسی کشورمان ، فریب شیوخ مسقط (عمان) را برای میانجیگری و واسطه های دیپلماتیک خورده اند و خیلی مواقع با فاکتور گرفتن برخی از پرونده های جاسوسی ، تصمیمات منطقه ای ایران را لغو ویا به تاخیر می انداختند .
در حالی که شیوخ مسقط نشین ، همان شاهزادگان اماراتی هستند که در عربستان سعودی و با دستور اربابان یهودی شان برای بازی دادن کشورها ی منطقه گمارده شده اند.
حیات سیاسی عمان تا زمانی است که تمام سیاست های کشور خود را بر اساس خواسته های عربستان سعودی تنظیم کند.
عمان که سال ها برای کشورهای منطقه ، پُز دیپلماسی و راه کارهای گفتمانی ارائه کرده بود به زودی با به رسمیت شناختن اسرائیل نقاب نخ نما شده و غیر واقعی خود را کنار خواهد زد و به یک امارات سعودی منش یهودی تبدیل خواهد شد
مفهوم دیپلماسی در غرب آسیا معنای جدیدی پیدا کرده است ، دیپلماسی در غرب آسیا به معنای کنترل سطح درگیری ها است نه پایان دادن به جنگ و خشونت
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
💠 محبت امام حسين(ع) اين گونه #طيب را به حر زمان تبديل کرد.
❇️طیب در سنین جوانی بارها به دلیل درگیری به زندان افتاد، از جمله: دو سال حبس انفرادی به دلیل درگیری با پاسبانها در سال ۱۳۱۶، پنج سال حبس با اعمال شاقه در سال ۱۳۲۲، تبعید به بندرعباس در سال ۱۳۲۳ به اتهام قتل. با تمام اين سوابق، در ماه محرم از کوتاه کردن ریش خودداری میکرد و لباس سیاه میپوشید و عزاداری ميكرد. او با برخی از علما و روحانیون در ارتباط بود و در گزارش ساواك در سال ۱۳۳۶ آمدهاست که طیب به منزل آیت الله کاشاني میوه فرستادهاست. طيب ابتدا به شاه وفادار بود، تا جایی که تصاویر رضا شاه و پرچم شیر و خورشید را روی بدن خود خالکوبی کرده بود.
❇️طیب در رويداد پانزده خرداد نقش چندان فعالی نداشت، هر چند نقش بازدارندهای هم نداشت. با اين همه، رژیم شاهنشاهی، در ۱۶ خرداد ۱۳۴۲ به همراه ۴۰۰ نفر دیگر او را به جرم بر هم زدن نظم عمومی دستگیر و سرکرده افراد دستگیر شده به اعدام محکوم شدند و این حکم در سحرگاه ۱۱ آبان ۱۳۴۲ اجرا شد. حاج رضايي ادامه داد : در واقع طيب يک دوره جواني داشت که شرور بود و نوخاسته بود و مي خواست در آن عصر اسمي به هم بزند. در آن بخش، حبسي به حبس ديگر و کلي دعوا و ماجرا داشت. در بخش دوم که بخش نمونه زندگي اش بود، به رفاه در زندگي اش رسيد و در آن دوره ساعت يک بعد از نيمه شب مي رفت ميدان، برايش بار مي آوردند، ساعت ۹ صبح صبحانه مي خورد و يک ساعت بعد خانه بود. اين سيستم و ساعت کاري اش بود. بعد زماني که وليعهد به دنيا آمد، در پايين شهر چراغاني کرد و محله را آذين بندي کرد و با شاه سلام و عليک داشت.تمام دهه اول محرم را تکيه داشت و شب هاي تاسوعا و عاشورا هم خرج مي داد و به اين کارها اعتقاد داشت. آن پيراهن مشکي که تنش مي کرد، به خاطر اعتقادش بود يا در عاشورا پابرهنه راه مي رفت يا فرض کنيد ۳ روز آخر را آب نمي خورد و نذر داشت که در اوج عزاداري تشنه باشد. خب شهرت زيادي پيدا کرد. اين شهرت حاصل اين بود که خيلي سخاوتمند بود، خانواده هاي زيادي را تحت پوشش خودش قرار داده بود و در جامعه خودش که حالا يا مي گويند جاهلان يا لوطي ها يا عيارها - هرکسي هر اسمي مي خواهد رويش بگذارد - با معيارهاي آنها، به طيب نمره بالا مي دادند.
❇️وی در رابطه با نگاه طیب به علما گفت: ببينيد در دادگاه مي گفتند شما دسته راه مي انداختيد و روي علم ها عکس آيت الله خميني را مي گذاشتيد. طيب هم گفت؛ «من هميشه به مراجع تقليد اعتقاد داشتم و احترام مي گذاشتم. قبلاً هم عکس آيت الله بروجردي را مي گذاشتم و حالا هم عکس آيت الله خميني را مي گذارم و باز هم اگر باشم از عکس آنها استفاده مي کنم.» اين چيزهايي بود که من خودم در دادگاه شنيدم. به هرحال شنبه ۱۱ آبان، ساعت ۵ صبح اين اتفاق افتاد و اعدام شد.آن روز در دادگاه، طیب رو به سرهنگ نصیری گفت: حرفهای شما درست؛ اما ما تو قانون مشتیگری، با بچه های حضرت زهرا در نمیافتیم. من این سید رو نمی شناسم؛ اما با او در نمی افتم.بعد از اعلام حکم، ما را به بندهامون منتقل کردند. نصف شب، مأمور شهربانی آمد و زد به در زندان و گفت: محمد باقری! حاج علی نوری! اعلاحضرت با یک درجه تخفیف، عفو ملوکانه به شما داده.
❇️اینها را گفتند تا طیب تو بزنه و از ترس اعدام، حرفش رو پس بگیره و بگه آقای خمینی منو تحریک کرد؛ اما طیب که تو یک سلول دیگه زندانی بود، بلند گفت: این حرفها رو برای ننهات بزن! یک بار گفتم، باز هم میگم، من با بچه حضرت زهرا در نمی افتم.
❇️فردا شب، صدایی از سلول طیب آمد. فهمیدم دارن می برندشان برای اعدام. وقتی میرفتن،طیب زد به میله سلول من و گفت: محمد آقا! اگه یک روز خمینی رو دیدی، سلام منو بهش برسون و بگو خیلیها شما رو دیدند و خریدند ، ما ندیده شما رو خریدیم.بعد از پیروزی انقلاب، محمد آقا با جمعی از مردان انقلابی خدمت امام خمینی رسیدند و با ایشان عکس یادگاری انداختند. وقتی محمد آقا پیام طیب را به امام گفت، امام فرمود: طیب، حُر دیگری بود.
✅ #روانبخش
✳️ ولایت آفتاب
☀️
@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کوروش وجود نداشته است🤔
🔹 اصلا شخصی بنام #کوروش وجود نداشته است. در آثار ابوریحان بیرونی و تاریخ طبری
کتاب فارسنامه و در هیچ منبعی اسمی از هخامنشیان و کوروش نیامده است❗️
🔻 ابوریحان می گوید اینها طیفی از یهودی ها بودند که مدتی در ایران سلطنت کرد و در نهایت هم برگشت. در تورات هم آمده که خشایار دستور قتل عام 70هزار ایرانی مخالف یهود را داد. اینها همه یهودی و غیرایرانی بودند.
🖋دکتر #مظفر_نامدار نویسنده 125 مقاله و 18 عنوان کتاب و رئیس پژوهشکده مطالعه فرهنگها در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بوده است.
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفاع جانانه از ایران در پخش زنده شبکه i24 اسرائیل: "این حق ایران است که از خودش دفاع کند!"
کارشناس سعودی: چرا از ایران دفاع می کنید؟ مگر ایرانی هستید؟
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
معنای دقیق کلمات عاشورا و تاسوعا چیست ؟
.
اکثر قریب به اتفاق اهل لغت این تصور را داشتهاند که چون عشر و عاشر از یک ریشهاند و واقعه کربلا هم در دهم ماه محرم اتفاق افتاده است پس عاشورا یعنی دهم محرم؛ و بر همین قیاس تاسوعا را نیز که با تسع و تاسع شباهت ظاهری دارند روز نهم ماه محرم گفتهاند. اما این معنا به دلایل زیر اشتباه است:
آیا واژه عاشورا برای دهم ماهها دیگر نیز به کار میرود؟ مثلاً آیا شنیده شده است که کسی به دهم ماه رجب هم عاشورا گفته باشد؟ یا این مفهوم مختص دهم ماه محرم است؟
آیا اگر امام حسین(ع) مثلاً در یازدهم محرم شهید میشد، آنگاه تاسوعا با عاشورا عوض میشد و عاشورا واژه دیگری داشت؟
در ریاضی اعداد قاعده خود را دارند و هر قاعدهای که بر شمارش اعداد حکم کند بر سلسله اعداد هم حاکم خواهد بود. اعداد بر خلاف کلمات استثناپذیر نیستند؛ به طور مثال در کلام عرب اعداد این گونه شمارش میشوند: اول – ثانی - ثالث - رابع ... و یا اولاً – ثانیاً - ثالثاً - رابعاً و... چنان چه تاسوعا و عاشورا در زمره اعداد باشند باید قاعدهپذیر باشند؛ یعنی باید بتوان بقیه اعداد را هم به همان سیاق تلفظ کرد؛ مثل تاسوعا – عاشورا – ثامونا – سابوعا-..، اما میبینیم که بقیه اعداد از این قاعده پیروی نمیکنند؛ لذا نمیتوانیم دلیلی داشته باشیم که تاسوعا و عاشورا عدد هستند تا از قاعده شمارش پیروی کنند و این دو روز هیچ ربطی به اعداد ندارد بلکه معنای دیگری دارند.
عاشورا؛ روز معاشرت با امام(ع)
عشر به کسر عین و عشرت، به معنای معاشرت و مصاحبت است. معاشر به ضم میم یعنی مصاحب و عاشر اسم فاعل عشر است که خودش ثلاثی مجرد اسم مصدر عشرت است. خداوند میفرماید: «وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹) با زنان آن گونه که شایسته آنان است معاشرت کنید. عشیر یعنی همدم و رفیق؛ «وَ لَبِئْسَ الْعَشِیر ُ» (حج/۱۳) چه بد دوستی انتخاب کردهاند و چه بد معاشر و رفیقی است.
العاشور از ریشه عشر به کسی گفته میشود که معاشرت خصلت او باشد. العاشوراء جایی که میل به معاشرت و رفاقت و مصاحبت نمایان میشود و افراد میل معاشرت خود را با کسی که مورد نظر است عرضه میکنند؛ و عاشورا مبالغه است از میل به معاشرت؛ یعنی روزی که میل معاشرت و رفاقت با امام(ع) به شدت بالا میرود.
تاسوعا؛ روزی برای وسعت ظرفیت
با خارج شدن عاشورا از سلسله اعداد، عدد بودن تاسوعا نیز مورد تردید قرار میگیرد و معنی نهم را از دست میدهد. اتسع به فتح الف یعنی گروههای ۹ نفره شدند. اما اتسع به کسر الف یعنی وسعت پیدا کرد - گشاد شد - فراخ گردید. اتساع یعنی گسترده شدن و گشاد شدن. بالا رفتن ظرفیت. اتساع شرائین؛ یعنی رگها گشاد شدند و ظرفیت شان برای عبور خون زیاد باشد. التاسوع چیزی که فراخی و گستردگی و ظرفیت اش زیاد باشد؛ و بالاخره التاسوعا یعنی جایی که بتوان ظرفیت را بالا برد و فراخی ایجاد کرد؛ و تاسوعا این معنی را پیدا میکند: روزی که ظرفیت بالا میرود و در سینهها فراخی ایجاد میشود و به جای تنگی، وسعت مییابد.
این دو نام از ابداعات امام سجاد (علیهالسلام) است و اگر در بعضی از روایات از پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) از عاشورا گفته شده است، اکثرا جعلیات بنیامیه برای کم کردن اثرات عاشورای امام حسین (علیه السلام) است، اما در مورد تاسوعا تقریباً نداریم که قبلاً از امام سجاد (علیه السلام) لغت تاسوعا به کار برده شده باشد و این معنا از عاشورا و تاسوعا خیلی عاشقانه است...
برگرفته از کتاب «سفری از عاشورا تا اربعین» تألیف عبدالله مستحسن
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
🔴 بوی کبابی که به مشام محسن هاشمی رسیده است!
💬 #نیمهمحرمانه
🔹 طبق خبرهای رسیده،چندی پیش جلسه ای در دفتر "اسحاق جهانگیری" با "محسن هاشمی" بر سر مسئله شهردار تهران "پیروز حناچی" برگزار شده، در این جلسه مسئله پیگیری روحانی برای برکناری حناچی به خاطر حواشی ملک جماران و اخراج حناچی از جلسات هیئت دولت مطرح شده و در نهایت توافقی بین آنها برای برکناری حناچی شکل گرفته است.
🔸 بعد ازاین جلسه محسن هاشمی مسئله را با حناچی مطرح کرده و ازاو خواسته محترمانه استعفا دهد تاآبروی خود ومجموعه شهرداری حفظ شوداما حناچی فعلا قبول به استعفا نکرده و اعلام کرده که تنهادرصورتی که مجموعه شورای شهر او را برکنار کند،کنار خواهد رفت.
✅ بعد از این توافق و طراحی برای کنار گذاشتن حناچی افراد نزدیک به هاشمی همچون "احسان مازندرانی" نیز در فضای مجازی فعال شده و برای شهردار شدن هاشمی فضا سازی کرده اند، بوی کبابی که از گستردگی منابع مالی شهرداری تهران به مشام محسن هاشمی و اطرافیان او خورده همه آنها را مست کرده است.
💢 البته پروپاگاندای رسانه ای هاشمی پا را فراتر گذاشته اند و میخواهند او را به عنوان کاندیدای انتخابات۱۴۰۰ معرفی کنند!
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
💢 ایندیپندنت: احتمال وقوع درگیری "کشنده" بین روسها و امریکاییها در سوریه
🔻 روزنامه ایندیپندنت در مقالهای از احتمال وقوع جنگی "کُشنده" بین نیروهای امریکایی و روسی حاضر در سوریه خبر داد.
🔸 این روزنامه فرضیه خود را با حمله راکتی به پایگاه امریکایی در حومه دیرالزور، کشته شدن یک افسر عالیرتبه روس و همچنین درگیری بین امریکاییها و ارتش سوریه در "الحسکه" توجیه کرد.
🔸 نویسنده مقاله در ادامه گفت: شاید به دست فراموشی سپرده شده اما جنگ سوریه هنوز تمام نشده است و تقریبا با توجه به حوادث اخیر در سوریه، درگیری و تنش بین روسها و امریکاییها و ارتش سوریه افزایش خواهد یافت.
🔸 وی کشته شدن افسر روس در روزهای اخیر را جزئی از نبرد غیر علنی ولی کُشنده بین نیروهای امریکایی و روسی و متحدینشان در شرق سوریه عنوان کرد.
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
✅✅✅✅✅✅
*⛔ به این توییت روحانی دقت کنید...*
*🔸دولت احمدی نژاد تا روز آخر عمر دولت خود ۱,۲۰۰,۰۰۰ (یک میلیون و دویست هزار) واحد مسکن مهر تحویل #متقاضیان داده است.*
*🔹همچنین دولت احمدی نژاد یک میلیون واحد مسکن مهر را با پیشرفت بالای هفتاد درصد تحویل #دولت_روحانی داده است.*
*🔸آمار رسمی مرکز آمار جمهوری اسلامی میگوید میانگین تعداد واحد های مسکونی ساخته شده در دولت روحانی در هفت سال گذشته بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار واحد بوده است.*
*🔹سر جمع این اعداد و ارقام یعنی جناب روحانی در مجموع دو تا دو و نیم میلیون واحد مسکن ساخته است.*
*🔸جالب اینجاست که این دو و نیم میلیون مسکن کاملا توسط بخش خصوصی و سرمایه گذاری غیر دولتی ساخته شده و دولت آقای روحانی کوچکترین نقشی در بهره برداری از این دو و نیم میلیون واحد هم ندارد.*
*🔹عباس آخوندی که ۵ سال وزیر مسکن و راه و شهرسازی دولت روحانی بود در پایان، افتخار میکرد که در طول دوران وزارتش حتی یک واحد خانه هم نساخته پس حسن روحانی این آمار ها را از کجا آورده است که امروز میگوید چهار و نیم میلیون واحد مسکن ساخته است؟*
*🔸یعنی کل این چهار و نیم میلیون واحد مسکن در دو سال بعد از رفتن آخوندی ساخته شده؟*
*آقای روحانی، مسکن نساختن برای مردم مستضعف بد است. اما دروغ گفتن از آن بدتر است.*
*🔹مشاوران و معاونان شما عادت کردهاند به اینکه به شما آمار غلط بدهند. برایشان تفریح شده.*
*باید هرچه زودتر آقای نهاوندیان و جهانگیری را توبیخ کنید.*
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات شیرین و شنیدنی استاد دانشمند
محل اختفای داماد فراری وزیر اسبق لو رفت!
🔹باشگاه خبرنگاران نوشته: علی اشرف ریاحی که بعد از شرکت در ۹ جلسه دادگاه پتروشیمی از کشور گریخته بود، هم اکنون تحت رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان قرار دارد.
🔹در تصویری از اشرف ریاحی، وی در حال قدم زدن در یکی از خیابان های تورنتو در کاناداست.
🔹این متهم فراری تحت نظر و رصد اطلاعاتی قرار گرفته و کارهای مربوط به استرداد وی در حال انجام است. بزودی اطلاعات بیشتری از این متهم فراری منتشر می شود.
💫کنایاتِ « أبلغ من التّصريح» در کلام رهبری
✍#امیر_حمزه_مهرابی
سخنان رهبر معظم انقلاب در آغاز هفته دولت (2شهریور 99)در پاسخ به گزارش رئیس جمهور ( از طریق ارتباط تصویری) حاوی «#کنایات» و نکته های دقیق و مهمی بود که نباید به سادگی از کنار آن گذشت. پیشنهاد می کنم این بیانات بسیار ارزشمند و راهگشا را چند بار مرورکنید.
✅به اعتقاد اهل ادب و منطق، استفاده از «کنایه» برای بیان یک مطلب گویا تر و واضح تر از اشاره صریح و مستقیم به مطلب است . (الكناية أبلغ من التّصريح) استفاده از کنایه در فرمایشات ایشان (به عنوان یک اندیشمند بلیغ)به وفور یافت می شود. در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم:
♦️آقای روحانی با مقایسه این دولت با دولت قبل مدعی شد: در طول ۷ سال گذشته ۴.۵ میلیون واحد مسکن ساخته شده است! در حالی که در دولت قبل تنها ۷۷۵ هزار واحد مسکن مهر به بهرهبرداری رسیده بود! و...
🔹 رهبر انقلاب فرمودند : خب امروز خبرهای بزرگ و مهمّی به وسیلهی رئیسجمهور محترم و آقایان وزرا داده شد که خیلی از آنها برای ما تازه بود؛ انتشار این خبرها و نقد این خبرها مهم است؛ با مردم مستقیم حرف بزنید و دستاوردهایتان را بگویید؛ مردم از گزارشهای صادقانه خرسند میشوند
در ادامه فرمودند : یک سال سه تا ۱۰۰ روز به اضافهی یک ۶۵ روز است.
👈کنایات:
1️⃣-«خیلیاز آنها برای ما تازه بود».
کنایه از اینکه من با این شبکه اطلاعاتی گسترده هم، از این آمار شگفت انگیز بی خبرم
2️⃣-«نقد این خبرها مهم است ».
کنایه از اینکه نمی توان گزارش شما را به راحتی قبول کرد باید مورد واکاوی و نقد واقع شود
3️⃣-«مردم از گزارش های صادقانه خوشحال می شوند» .
قاعدتاً اگر مردم این گزارشات را در صحنه عمل مشاهده نکنند و با واقیت منطبق ندانند خوشحال نخواهند شد. به تعبیر دیگر اگر مردم از این گزارشات خوشحال نشدند، در صحت آن باید شک کرد
4️⃣-«یک سال سه تا ۱۰۰ روز به اضافهی یک ۶۵ روز است».
اشاره به وعده های روحانی که بیش از سه برابر آن مدت هنوز باقی مانده و اگر قرار است کاری بکنید هنوز یکسال فرصت دارید . اگر 7 سال به بهانه برجام کاری نکردید، حداقل یکسال باقی مانده کاری بکنید.
🔹به هنگام امضای برجام نیز در پاسخ به تبریک پر طمطراق روحانی، به شکل مختصر و مفید فرمودند:
5️⃣-«دستیابی به آنچه مرقوم داشتهاید در خور تقدیر است»
ایشان به جای ابراز خوشحالی از امضای برجام یا تایید دستآوردهای خیالی مذکور در نامه رئیس جمهور، صرفا با کنایه فرموده اند اگر این دستآوردها محقق شود، قابل تقدیر است.
Eitaa.com/Gera_97
دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
دکتر فرهنگ هلاکویی
چهل سال پیش، دخترهای خانه صبح ها زود بیدار می شدند تا قبل از مدرسه رفتن،
همه جای خانه را رفت و روب کرده باشد و بعد اجازه داشتند راهی مدرسه شوند.
پسرها بايد يا صبح زود يا عصر، نان و مايحتاج خانه را خريد ميكردند و كارهای مردانه را در كمك پدر خود انجام ميدادند.
حالا با نسلی روبرو هستیم که صبح که بیدار می شوند، از هتل خانه شان خارج می شوند.
چون که والدینشان به عنوان مستخدمین "هتل خانه " همه جا را رفت وروب خواهند کرد.
و با يك تلفن همه چيز درب خانه مهياست.
نسلی که در برابر اتاقی که در آن می خوابد و خانه ای که در آن زندگی میکند و ظرفی که در آن غذا می خورد احساس مسئولیت ندارد؛ آیا در برابر سرزمینی که از آب وخاک آن بهره مند است حس مسئولیت خواهد داشت‼️
برای این نسل، سرزمین هم چون هتلی است که می توان خورد و خوابید و ریخت و پاشید؛ از مواهب طبیعی آن بهره مند شد و بعد اگر باب میل نبود آن را ترک کرد.
سرزمین هم، مثل خانه، برای این نسل، هتل است.
با این تفاوت که متأسفانه مستخدم سرجهاز ندارد و همه فقط برای خوردن و خوابیدن و بردن آمده اند.
این نسل را چه کسی وچه کسانی چنین تربیت کردند❓کی بود❓کی بود⁉️ اتفاقاً این دفعه، من بودم، تو بودی، ما بودیم
و...همه بودند.
کمی به خود بیاییم و تکانی به خودمان
و این نسل هتل نشین بدهیم‼️
گرچه به نظر من نسلی که این بچه ها رو تربیت کرد، فکر می کرد چون خودش سختی کشیده باید هرجور امکاناتی رو برای بچه اش فراهم کنه و این موضوع از تهیه سیسمونی برای کودک به دنیا نیومده شروع میشه و متاسفانه ادامه پیدا میکنه تاجاییکه شان والای مادر و پدری خودش رو در حد یک مستخدم برای اربابش پایین بیاره مبادا که آبی در دل فرزندش تکون بخوره.اما غافل شد از اینکه هر باغچه و مزرعه ای با آب زیادی فاسد میشه و به لجنزار تبدیل خواهد شد.
گاهی باغبان به گیاهش بی آبی رو تحمیل میکنه چون میدونه اون گیاه نیاز داره چند روز بستر خشکی داشته باشه تا بتونه ریشه هاش رو توی خاک رشدبده و به حیاتش ادامه بده❗
امیدوارم همه ما مادرها و پدرها بتونیم به این درک برسیم که امکانات هتلی ایجاد کردن برای فرزندانمون افتخار نیست❗مسئولیت پذیر کردن و قدردان بار آوردن کودکمون افتخاره❗
دکتر فرهنگ هلاکویی
✳️ ولایت آفتاب
☀️@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌براتون سواله که دولت چطور ۱۸ میلیارد دلار رو به باد داد؟
ببینید دلار جهانگیری چه بلایی سر کشور آورد؛ از واردات لوازم آرایشی به اسم واردات دارو تا واردات آدامس!
🔻بزرگترین مشکل ما تحریم نیست، مسئولین بی تدبیر و بی مسئولیت هستن...
*گلایه دوباره مقام معظم رهبری در خصوص واگذاری مدیریت فضای مجازی به دشمنان و عدم اجرای شبکه ملی اطلاعات:* ۱۳۹۹/۶/۲
مسائل دیگری هم البتّه در کشور وجود دارد. یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئلهی فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینهی فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است -که ما هم قبول داریم؛ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که به جای خود محفوظ است- شکّی نیست [امّا] آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است. فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند مدیریّت میکنند این فضا را. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکارش هستیم و مبتلابهِ ما است- هدایت میکنند و مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛ ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند. عوامل مسلّط بینالمللی در این زمینهها بشدّت فعّالند: از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال گوناگون؛ هزاران کار دارد انجام میگیرد روی فضای مجازی. برای خاطر این است که بنده روی مسئلهی شبکهی ملّی اطّلاعات این همه تأکید میکنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملّی فضای مجازی که تشکیل دادهایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این [شورا] تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیمگیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمّیّت این مسئله است؛ نمیشود این مسئله را رها کرد. و من میبینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود. خب الان شبکهی ملّی اطّلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخّص تحقّق پیدا کند؛ آدم میبیند که تحقّق پیدا نمیکند، از زمانبندیها عقبند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینهی پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است.