eitaa logo
کانال حضرت ولیعصر (عج)
139 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
763 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
انهدام پهپاد غول‌پیکر اسرائیلی در غزه گروه مقاومت «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین، امروز از انهدام یک پهپاد غول پیکر ارتش اسرائیل به نام «هرون تی پی» (ایتان) خبر داد. سرایا القدس در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که این پهپاد شناسایی را مورد هدف قرار داده است. پهپاد ایتان با طول بال ۲۶ متر و طول بدنه ۱۳ متر به اندازه یک هواپیمای مسافربری است. ایتان، واژه‌ای عبری و به معنای با صلابت است.
سخنان رئیسی در اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری اسلامی امروز یک روز تاریخی در دفاع از مسجدالاقصی است. جنگ غزه، جنگ خیر و شر است. امروز همه‌ باید مشخص کنند که در کدام سمت ایستاده‌اند. رژیم اشغالگر با نقض حقوق بین الملل حمله تمام عیاری علیه باریکه غزه به راه انداخته است. بدترین نقش در جنگ علیه غزه، نقش آمریکا است. آمریکا هرگونه کارآیی نهادهای بین المللی را سلب کرده است. تحریم تجاری اسرائیل به ویژه در سطح انرژی باید در اولویت باشد. برای محاکمه جنایتکاران جنگی اعم از صهیونیست‌ها و آمریکایی‌هایی که در جنگ شرکت کرده‌اند باید دادگاه بین‌المللی تشکیل شود. تنها راه حل اخراج اشغالگران، مقاومت است. اگر مقاومت غزه و لبنان نبود، بیشتر کشورهای اسلامی درگیر جنگ بودند. ملت‌های مسلمان این را مایه ننگ خود می‌دانند، در زمانی‌که خون برادرانشان در غزه روی زمین می‌ریزد. دولت‌ها برای منافع اقتصادی سوخت ماشین جنگی اسرائیل را تامین می‌کنند.
مردان مقاومت عراق نیروهای آمریکا را به چالش طلبیده‌اند دبیرکل حزب‌الله لبنان: عملیات در عراق به ایده آزادی عراق و سوریه از پایگاههای باقی مانده اشغالگران آمریکایی کمک می‌کند، ولی انگیزه اصلی آن، همبستگی با غزه است. آنچه مقاومت عراق به آن دست می‌زند، بیانگر شجاعت بالاست، آنها با آمریکایی‌هایی می‌جنگند که ناوگان‌های خود را وارد منطقه کرده‌اند. مردان شجاع مقاومت عراق، با آتش سلاح، نیروهای مسلح آمریکا را به چالش طلبیده‌اند. آمریکایی‌ها بر برادران ما در عراق و بر خود ما در لبنان فشار وارد می‌کنند، هر کانال غربی و عربی و لبنانی را برای رساندن تهدیدهایشان رها نکردند. اگر آمریکایی‌ها به دنبال توقف عملیات علیه خود در عراق و سوریه هستند، باید جنگ علیه غزه را متوقف کنند و این تنها راه برای توقف این عملیات است. سوریه با وجود شرایط دشواری که در آن به سر می‌برد، مبارزان مقاومت را در آغوش گرفته است و البته پیامدهای آن را هم به عهده گرفته است.
سید حسن نصرالله: تنها گزینه‌ای که به پیروزی در برابر اشغالگران منجر می‌شود مقاومت است نه سازش و تسلیم کسی که باید ناامید شود اسرائیل است. دشمن باید بداند از خون شهدا نسل‌های بعدی مقاومت شکل می‌گیرد که قوی‌ترند و نابودی اشغالگران مصمم‌اند.
‌سید حسن نصرالله : فشار ما ادامه خواهد داشت، صبر هم باید ادامه پیدا کند. همه باید تحمل کنند، ملت غزه تحمل میکنند ما هم امیدواریم به روزی که مقاومت در آن پیروز شده و دشمن شکست خواهد خورد. ‌اگر شما رنج میکشید آنها (دشمنان) نیز رنج میکشند. از خداوند نا امید نشوید؛ ‌ان شاء الله پیروزی در راه است. ‌من از شما می خواهم برای تعجیل در پیروزی مقاومت دعا کنید و این را کوچک نشمارید
ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام: برای 36امین روز متوالی وارد نبرد طوفان الاقصی شدیم که طی آن پوزه رژیم اشغالگر و ارتش جنایتکار آن را به خاک مالیدیم. حماسه طوفان الاقصی هرگز با جنایات وحشیانه دشمن صهیونیستی علیه زنان و کودکان فلسطینی پاک نخواهد شد. دشمن صهیونیستی در میدان جنگ در غزه هرچه را که در مقابل خود می‌بیند نابود می‌کند.
ابوعبیده: ما تاکید می کنیم که غزه قتلگاه سربازان متجاوز دشمن خواهد بود و اشغالگران یک روز یا یک ساعت آرامش نخواهند داشت. ابوعبیده: رزمندگان مقاومت از زیر زمین، بالای آن و از زیر آوار بیرون می آیند و زره و تانک های دشمن را منهدم می کنند. ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام: جانفشانی بزرگ مبارزان مقاومت مقدمه و سرآغاز پیروزی است. دشمن اشغالگر به یاری خداوند بهای بسیار سنگینی پرداخت خواهد کرد. به یاری خداوند دشمن اشغالگر یک روز و ساعت آرامش نخواهد داشت.
نکات مهم سخنان سید حسن نصرالله سید حسن نصرالله :جنگی مقدس تر با صهیونیست ها نیست تصمیم و اجرای عملیات اخیر ۱۰۰درصد فلسطینی بود آنچه در 7 اکتبر رخ داد، یک زلزله امنیتی، نظامی، سیاسی و روانی در سطح موجودیت اسرائیل ایجاد کرد. عملیات سیل الاقصی پیامدها و پیامدهای استراتژیک و وجودی دارد و آثار خود را بر حال و آینده خواهد گذاشت. اسرائیل سست‌تر از لانه عنکبوت است کو اسرائیلی که مدعی بود قوی ترین ارتش منطقه است؟ حالا جوری شده که ناو آمریکایی باید بیاید این هارا کمک کند! عجله آمریکا برای حمایت از اسرائیلی ها نشان داد که رژیم اسرائیل چقدر ضعیف است. از همان روزهای اول، «اسرائیل» از آمریکا درخواست تسلیحات جدید کرد... آیا این کشور قدرتمندی است که توانایی ایستادن روی پای خود را دارد؟ صبح 7 اکتبر اسراییلی ها تا فهمیدن چه خبر است خیلی زمان کشید و همه مسئولان مثل نتانیاهو مست بودن «طوفان الاقصی» مرحله تاریخی جدیدی از درگیری با دشمن و تعیین سرنوشت ملت فلسطین و مردم منطقه و کشورهای آن را رقم زد. دشمن پس از گذشت یک ماه از نبرد غزه نتوانست حتی یک دستاورد نظامی ارائه دهد. ( فقط مردم بیگناه رو بمباران کردند ) در جنگ 33 روزه نیز به همین بهانه آمدند و گفتند می‌خواهیم اسرای مان را آزاد کنیم و آمریکا و غرب و کشورهای عربی ازشان حمایت کردند اما هیچ غلطی نکردند. ارتش دشمن 75 سال است که چیزی جز دودلی، ترس، ضعف و قتل‌عام بدست نیاورده است. ما از نزدیک شاهد قهرمانی مقاومت فلسطین بودیم، پس چگونه دشمن در این سرزمین و با رزمندگانی از این نوع خواهد جنگید؟ دشمن در تهاجم زمینی به غزه ترسیده، درمانده و شکست خورده است. اسرائیل فقط بازوی آمریکا است آمریکا امروز مسئولیت مستقیم در جنایات غزه دارد . تاوان این کشتارهای اخیر را باید آمریکا بپردازد آمریکا باید تنبیه شود بخاطر جنایاتش در منطقه کجاست اسرائیلی که به ارتش خود افتخار میکرد؟ تصمیم مقاومت اسلامی عراق برای حمله به پایگاه‌های اشغالگر آمریکا در عراق و سوریه تصمیمی حکیمانه، درست و مبارک است. آمریکا مانع محکومیت اسرائیل در شورای امنیت و جلوگیری از آتش بس در غزه است و باید پاسخگوی جنایات خود باشد.
سید حسن نصرالله: چشم‌هایتان به میدان باشد نه به سخنرانی‌ها ای خواهران و ای برادران! این نبرد مثل بقیۀ نبردها نیست، گام‌به‌گام حرکت می‌کنیم. میدان است که عمل می‌کند، میدان است که سخن می‌گوید. بعد ما می‌آییم گزارش می‌دهیم.
سید حسن نصرالله: یمن دشمن اسرائیلی را مجبور کرده که بخشی از سامانۀ دفاعی‌اش را به‌سمت ایلات در جنوب بفرستد کار یمن آثار بزرگی دارد و دشمن اسرائیلی اصابت موشک‌ها و پهپادها را سانسور می‌کند.
سید حسن نصرالله : ای برادر و ای خواهران این نبرد مثل بقیه نبرد ها نیست.گام به گام حرکت میکنیم. سیاست ما در نبرد کنونی، میدان است که عمل میکند ، میدان است که سخن میگوید. بعد ما می آییم گزارش میدهیم. بنابراین چشم هایتان به میدان باشد نه به سخنرانی ها نصرالله: آیا ۵۷ کشور عربی و اسلامی نمی توانند گذرگاه غزه را باز کنند و انواع کمک ها را وارد کنند و مردم را نجات دهند؟ کسی از شما ارتش نخواست. نمی خواهیم خودتان را خسته کنید. جنگ را متوقف کنید.
نصرالله: آیا در جنگ 33 روزه نکشتند؟ آواره نکردند ؟ نتیجه چه شد؟ آیا مردم لبنان از مقاومت دست کشیدند؟ برعکس بیشتر به مقاومت ایمان آوردند. سید حسن نصرالله: متاسفانه رسانه های عربی و جهانی به طور عمد و غیرعمد برای تحقق اهداف اسرائیلی ها یعنی نابودی مقاومت تلاش می‌کنند. نصرالله: حکام را ول کنید.. مردم عادی سازی (روابط با رژیم صهیونسیتی) را رد می کنند.