امام زمان عجل الله تعالی فرجه در کلام امام حسن عسگری علیه السلام
سمعت أبا محمّد الحسن بن علي العسكري يقول: الحمدلله الذی لم یخرجنی من الدنیا، حتی ارانی الخلف من بعدی اشبه الناس برسول الله خلقا و خلقا يحفظه الله تبارک تعالی فی غیبته ویظهره فیملأ الارض قسطاً وعدلاً کما ملئت جوراً و ظلماً.
سپاس خدایی را که مرا از این دنیا نبرد تا اینکه امام بعد از خود را دیدم. او شبیهترین خلق به پیامبر اکرم از حیث خَلق و خُلق میباشد. خداوند تبارک و تعالی او را در زمان غیبتش حفظ میکند و ظاهر میشود و زمین را از قسط و عدل پر میکند چنانچه از جور و ظلم پر شده باشد.
📚 تالیف ابو القاسم خزار قمی، کفایة الاثر ص۴۱۳
۲۲ شهریور ۱۴۰۳
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : آیا نهم ربیع (سالروز امامت امام مهدی علیه السلام) را میتوان جشن گرفت و تبریک گفت؟
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_ابوالقاسمی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #غروب_سامرا
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
۲۲ شهریور ۱۴۰۳
🎥 پاسخ عجیب و تلخ صحابه به درخواست کمک حضرت زهرا سلام الله علیها چه بود❗
🎬 پاسخ و تماشای کلیپ در طریق لینک زیر :
🔗 https://youtu.be/d8ijqkwHOwc
#حضرت_زهرا #صحابه #مناظره #پاسخ_به_شبهات #آیت_الله_قزوینی #یوتیوب
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
۲۲ شهریور ۱۴۰۳
اعتراف محمد بن محمد حافظی بخاری مشهور به خواجه محمد پارسا (عالم اهل سنت حنفی مذهب) به ولادت امام مهدی علیه السلام
ولم یخلف الحسن العسکری رضی الله عنه ولدا ظاهرا ولا باطنا غیر أبی القاسم محمد المنتظر المسمى بالقائم عند الامامیة وکان مولد المنتظر رضی الله عنه لیلة النصف من شعبان سنة خمس وخمسین ومأتین وأمه أم ولد یقال لها نرجس توفی أبوه رضی الله عنهما وله ست سنین أو خمس سنین.
حسن عسگری رضی الله عنه هیچ فرزند ظاهر و باطنی به جز ابوالقاسم محمد منتظر مسمی به قائم در نزد امامیه از خود بر جای نگذاشت و ولادت منتظَر رضی الله عنه در شب نیمهی شعبان سال ۲۵۵ هجری بود و مادرش ام ولد که به او نرجس گفته میشود بود و پدرش که خداوند از هر دوی آنها راضی باد در حالی که منتظَر پنج یا شش سال داشت از دنیا رفت.
📚 الحافظی البخاری، فصل الخطاب بوصل الأحباب ص۴۴۳
۲۲ شهریور ۱۴۰۳
خوف و اختفاء امام زمان از دشمنان؛ نقص و عیب یا سنت الهی؟ (قرطبی عالم و مفسر بزرگ اهل سنت پاسخ میدهد)
یکی از مطالبی که نواصب در خصوص امام مهدی علیه السلام مطرح میکنند عدم امکان احتمال خوف از جان به عنوان یکی از دلایل غیبت است. جدا از پاسخهای متعدد نسبت به این شبهه، قرطبی مفسر و عالم مشهور اهل سنت ترس از دشمنان (در بعد عقلایی) را سنتی در بین انبیاء معرفی میکند که تضادی با ایمان و توکل هم ندارد:
وَهَذِهِ الْآیَةُ تَرُدُّ عَلَى مَنْ قَالَ: إِنَّهُ لَا یُخَافُ، وَالْخَوْفُ مِنَ الْأَعْدَاءِ سُنَّةُ اللَّهِ فِی أَنْبِیَائِهِ وَأَوْلِیَائِهِ مَعَ مَعْرِفَتِهِمْ بِهِ وَثِقَتِهِمْ.
{قرطبی میگوید} و این آیه به کسانی که میگویند او (پیامبران الهی و از جمله حضرت موسی) نمیترسد پاسخ میدهد و ترسیدن از دشمنان سنت خداوند در انبیاء و اولیائش میباشد با وجود این که آنان خداوند را میشناسند و به او اعتماد دارند.
📚 تفسیر القرطبی ج۱۱ ص۲۰۲
پس در نتیجه انکار دلیل عقلانی حفظ جان حضرت بر اساس این عبارات، انکار سنت الهی انبیاء علیهم السلام است.
۲۳ شهریور ۱۴۰۳
هدایت شده از آرشیو کلیپ های شبکه ولی عصر عجل الله فرجه
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : آیا ظهور برای خونریزی است؟!
🎙 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عباسی
✔️ #شبکه_جهانی_ولی_عصر_عج_الله_فرجه
✔️ #برگی_از_تاریخ
🔰 https://eitaa.com/archive_valiasrtv
۲۳ شهریور ۱۴۰۳
اعمال روز نهم ربیع الاول در "مفاتیح الجنان"
شیخ عباس قمی در کتاب مفاتیح الجنان مینویسد:
الیوم التاسع: عید عظیم وهو عید البقر وشرحه طویل مذکور فی محله، وروی أن من انفق شیئا فی هذا الیوم غفرت ذنوبه. وقیل یستحب: فی هذا الیوم اطعام الاخوان المؤمنین وإفراحهم والتوسع فی نفقة العیال ولبس الثیاب الطیبة وشکر الله تعالى وعبادته.وهو یوم زوال الغموم والأحزان وهو یوم شریف جدا.
روز نهم ربیع الاول: این روز عیدی بزرگ است و آن عید بقر است و شرح آن طولانی است و در محل آمده است و روایت شده است که هرکس در این روز چیزی انفاق کند گناهانش آمرزیده میشود و گفته شده است اطعام برادران مؤمن و شاد ساختن آنان و توسع در نفقهی عیال و پوشیدن لباسهای پاک و شکر خدا را به جا آوردن و عبادت او در این روز مستحب است و این روز، روز از بین رفتن غمهاست و روزی بسیار شریف است.
📚 القمی، الشیخ عباس، مفاتیح الجنان ص۴۰۲
۲۳ شهریور ۱۴۰۳
۲۴ شهریور ۱۴۰۳
۲۴ شهریور ۱۴۰۳
۲۴ شهریور ۱۴۰۳