ایستگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
https://basijnews.ir/fa/news/9312032
اولین همایش مهارت های پیش از ازدواج ویژه دختران
https://basijnews.ir/fa/news/9312026
مراسم سالگرد سردار شهید قاسم سلیمانی در فلاورجان
https://basijnews.ir/fa/news/9312027
در آستانه شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) جلسه افتتاحیه ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش پیربکران باحضور مسئولین محترم بخش پیربکران و اعضای محترم شورای اسلامی شهر پیربکران و شهردار محترم و اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان فلاورجان و نماینده حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی پیربکران در روز سه شنبه مورخ 1399/10/23 در سالن اجتماعات شهرداری پیربکران تشکیل شد.
همچنین در پایان این جلسه حکم مسئولیت جناب آقای شکرگزار به عنوان مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش پیربکران تقدیم ایشان شد.
⚫️ انا الله و انا الیه راجعون
درگذشت حاج مصطفی اکبری پدر شهیدسرفراز شهید رحمت الله اکبری را به عموم مردم شهید پرور شهر وبخش پیربکران و خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده و طلب مغفرت برای روح این پدر و تسلای خاطر بازماندگانش را از درگاه خداوند خواستاریم.. #ما_همه_سردارسلیمانی_هستیم #خبرگزاری_بسیج_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_بهشتی_پیربکران
#ناحیه_مقاومت_بسیج_شهرستان_فلاورجان
مداح نوجوان امیرحسین محمدی از مداحان مجمع ذاکرین شهر و بخش پیربکران
🗓23 دیماه سالروز اولين حمله و بمباران شيميايي صدام عليه ايران در جريان جنگ تحميلي (1359 ش)
📌 حکومت عراق در زمان صدام به طرز گستردهای از #سلاحهای_شیمیایی برای مقابله با مخالفان و جنگ ایران استفاده کرد.
اولین حمله شیمیایی عراق (به ایران) که توسط سازمان ملل در جنگ ثبت شده بود، مربوط به ۲۳ دی سال ۱۳۵۹ میشد که در منطقهای واقع در پنجاه کیلومتری غرب ایلام بود که در آن عراق علیه نیروهای ایرانی بکار برد.
⬅️از سال ۱۳۶۳ استفاده گسترده عراق از گاز اعصاب، گاز تاولزا و گازهای عامل خون آغاز شد.
➕تنها در یکی از موارد استفاده عراق از این قبیل سلاحها علیه شهروندان عراقی حامی ایران در اسفند ۱۳۶۶، متجاوز از ۵۰۰۰ نفر غیرنظامی کشته و ۷۰۰۰ نفر دیگر مجروح شدند. #خبرگزاری_بسیج_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_بهشتی_پیربکران
#ناحیه_مقاومت_بسیج_شهرستان_فلاورجان
عملیات کربلای 6 در تاریخ 23 دی ماه 1365 با رمز یا زهرا توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران به اجرا درآمد. در صورت موفقیت این عملیات از فشار دشمن در جنوب کاسته می شد و پیشروی رزمندگان در منطقه شرق بصره تسهیل می شد اما اینگونه نشد و فرماندهان این عملیات به دستاوردهای موجود آن بسنده کردند.
در این عملیات که به وسعت 100 کیلومتر انجام شد بلندی های 249 241 289 306 285 294 286 325 295 265 252 و 277 در شمال شرقی نفت شهر آزاد و پل های ارتباطی منطقه رودخانه کنگاگوش به تصرف ارتش خودی درآمد.
#خبرگزاری_بسیج_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_بهشتی_پیربکران
#ناحیه_مقاومت_بسیج_شهرستان_فلاورجان