33.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظاتی کوتاه مهمان چهره نورانی شهید آیت الله آلهاشم
@varesoon
🍁🍁
علامه شیخ عبدالحسین امینی (قدس سره) :
🔅 مرحوم حجة الاسلام دكتر محمّد هادى امينى فرزند علاّمه امينى رحمه الله نقل مى كند :
وقتى پدرم را دفن كرديم مرحوم علاّمه بحرالعلوم آمد و به من تسليت گفت و معانقه نمود.سپس فرمود :
🌕 من در اين فكر بودم ببينم مولا اميرالمؤ منين عليه السلام چه مرحمتى در مقابل زحمات و خدمات مرحوم امينى مى نمايند.
در عالم خواب ديدم : حوضى است آقا اميرالمؤ منان عليه السلام بر لب آن ايستاده اند. افراد مى آيند و مولا از آن حوض آب به آنها مى دهند.
گفتند: اين حوض كوثر است .
◀️ در اين حال آقاى امينى به نزديك حوض رسيدن ظرف را گذاشتند، آستينها را بالا زده و دستان مباركشان را پر از آب كردند و به علامه آب خورانيدند و خطاب به او فرمودند:
بَيّضَ اللّه وَجهك كما بَيَّضت وجهى (پروردگار رو سفيد كند تو را كما اينكه مرا رو سفيد كرد).
🌕 مولا در اين عبارت دو حقيقت را بيان كردند.
🔅 علامه نسبت به حضرات معصومين عليهم السلام بسيار ادب داشت . وقتى وارد حرم مطّهر حضرت امير عليه السلام مى شد از پايين به بالاى سر نمى رفت. روبروى حضرت مى ايستاد و گريه شديدى مى نمود.
⏺ خود ايشان به من فرمودند: (از آن وقتى كه در نجف هستم از سمت بالاى سر حرم نرفته ام .) از پايين وارد شده و از همان سمت خارج مى شدند.
📗 احياگر حماسه غدير : صفحه 60 .
@varesoon
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله سیدجواد حیدری
🔸عنایت امام رضا (علیه السلام)
@varesoon
12Shaban1419 - <unknown>.mp3
1.49M
🎙آیت الله شیخ وحیدخراسانی:
🔸مائیم که به او ظلم کردیم. نه او را شناختیم؛ نه رعایت ادب او را کردیم.
🔸اگر هر روز صبح با این حضور و با این دقت دعا (عهد) را بخوانید و در اطراف معارف دعا تأمل کنید و از وقتی که به میدان کار قدم می گذارید تا آخر در این حد باشد که به قدری که به فکر خودتان هستید، به فکر او باشید، همین اندازه بس است. اگر چنین بشود خواهید دید چه خواهد شد.
🔸ولی هنوز به این جا نرسیده است. اگر چنین است ما چه انتظار داریم؟! سنت خدا عوض شدنی نیست، اول باید از ظلم به امام زمان پاکیزه شد.
🔸قدم اول این است که در هر مجلسی، در هر محفلی، در هر درسی، در هر بحثی به یاد او باشید...
فقط خدا و امام زمان(عج)
حواشی را رها کنید و به متن بپردازید.
🔸بدبختی ها، بیچارگی ها فرداً و اجتماعاً بر سر این است که به اندازه ای که من و تو به فکر نام و نشان خودمان هستیم، نه به فکر نام خدائیم و نه به فکر نشان خدا.
🔸نشان خدا امروز، ولی عصر است. کسی که بین سماء و ارض سبب متصل، او است.
🔸چنین کسی نباید این چنین مهجور باشد. مجالس شما، منابر شما، باید ابتدایش خدا باشد، اختتامش امام زمان باشد، شاید درِ لطفی به روی من و شما باز شود.
@varesoon
داستانی از ملاقات با امام زمان ع - @haghshenas_hozeh.mp3
1.34M
🎙آیت الله حق شناس (ره)
🔸داستانی از ملاقات امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
@varesoon
21.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان مرحوم حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی در مورد الطاف امام رضا (علیهالسلام)
@varesoon
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خاطره از ۶۰ سال آشنایی
@varesoon
@varesoon_bahjat
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وظیفه ما در قبال ولایت مولانا امیرالمومنین علی (علیهالسلام)
حضرت آیت الله وحیدخراسانی
@varesoon
📖 اینگونه موعظه کن!
🔰آیت الله المعظم حاج شیخ محمد فاضل لنکرانی ره:
🖋حضرت امام حسن عسكرى علیه السلام مىفرمايند: «مَنْ وَعَظَ أَخَاهُ سِرّاً فَقَدْ زَانَهُ وَ مَنْ وَعَظَهُ عَلَانِيَةً فَقَدْ شَانَه» هر كس برادر مؤمن خود را در خلوت و به دور از ديدِ ديگران موعظه كند، او را وزين ساخته و از سبكشدن او جلوگيرى كرده است؛ امّا اگر او را در حضور ديگران و به صورت آشكار، موعظه و نصيحت كند، به او اهانت كرده و مقام او را پايين آورده و چهره بدى به او پوشانده است.
🔹بنابراين، تبليغ، هدايت، موعظه و نصيحت نيز بايد در شرايطى انجام گيرد كه نه تنها شخصيتها حفظ شود و هيچ اهانتى از آن برداشت نشود؛ بلكه به عكس، ضمن اينكه هدايت و موعظه و نصيحت تحقق پيدا مىكند، به طرف مقابل شخصيت ببخشد؛ يعنى هم موعظه شود و هم به او ارزش داده شود؛
🔸امّا اگر در كنار موعظه، شخصيت طرف خُرد شود، چنين موعظهاى علاوه بر اينكه مذموم است، معلوم نيست نقش و اثرى هم داشته باشد و اگر اثرى هم بر آن مترتب شود به يقين اثرى اندك خواهد بود.
📚 منبع: کتاب «اخلاق فاضل» سلسله درسهای اخلاقی مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی قدّس سره
@varesoon