🟠توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای برای موفقیت جبهه مقاومت:
🔸خواندن سوره فتح
🔸دعای چهاردهم صحیفه سجادیه
🔸دعای توسل
@varmetoon
🔵 از دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
🔵 ۱۶ هزار شهروند در #آبادان با بهرهبرداری از بزرگترین آبشیرینکن خوزستان، از آب گوارا بهرهمند شدند
@varmetoon
از فرمایشات مقام معظم رهبری در وصف #شهید_رئیسی:
🟢یک نقطهی برجستهی دیگری که در ایشان وجود داشت این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان با هم و در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی...
🟢اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آنچنان تند و بهاصطلاح دورکننده که [ارتباط] قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن و مانند اینها.
🟢دوپهلو حرف زدن و ملاحظهی این را کردن که اگر ما مواضع انقلابیمان را صریح بیان کنیم، فلان آدم، فلان دسته، فلان شخصیّت ممکن است ناراحت بشوند، این ملاحظات را ایشان نداشت؛ یعنی مواضع انقلابی خودش را، همان که به آن معتقد و پابند بود، ایشان صریح بیان میکرد. در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، از او راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که شما ارتباط برقرار میکنید، ایشان گفت خیر! صریح؛ یعنی بی هیچ ملاحظه و حاشیه و لابهلا [چیزی گفتن]؛ نخیر، ایشان صریح بود. در همهی موارد، آنجور که ما دیده بودیم، ایشان همینجور بود.
@varmetoon
🎞سریال «بلندترین صدا»
🎞افشای نقش رسانههای فاسد در گزینش رئیسجمهور آمریکا
🔴 این مجموعهی تلویزیونی محصول ۲۰۰۹ به کارگردانی گابریل شرمن تصویری از سلطه و فساد در آمریکا است که بهطور ویژه از ماجراهای پشت پرده فسادهای اخلاقی، جنسی و مالی و پولی مدیرعامل شبکه FOX NEWS که یک شبکه تلویزیونی وابسته به حاکمیت ایالات متحده است پرده برداری کرده و به افشاگری بپردازد.
🔴 این مجموعه نمایشی اخیرا از شبکه چهار سیما پخش شد.
@varmetoon
این متن کمی طولانی است اما سرشار از نکتههای ناب است؛ اگر علاقمند به اطلاعات جالب دربارهی سیاستهای رسانهای غرب هستید، پیشنهاد میکنم حوصله و متن را مطالعه کنید
👇👇👇
🔴 اینجا جنگ است
✍️ سید محمدعماد اعرابی
🔸«تاکر کارلسون» مجری مشهور شبکه تلویزیونی فاکسنیوز در آمریکا بود. آقای کارلسون در اوج روزهای کاریاش قرار داشت و برنامه او یکی از ۴ برنامه پربیننده تلویزیونی در آمریکا محسوب میشد که هر شب به طور میانگین ۳ میلیون نفر را پای شبکه فاکسنیوز مینشاند. اما همه اینها باعث نشد که وقتی انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را با ادعاهای غیر مستند متقلبانه خواند و سیاست کلی آمریکا در حمایت از اوکراین را زیر سؤال برد؛ در برخورد با او تردید ایجاد شود. شبکه خبری فاکسنیوز 24آوریل 2023 (۴ اردیبهشت ۱۴۰۲) در بیانیهای از پایان همکاریاش با «تاکر کارلسون» خبر داد و او این شبکه را ترک کرد.
🔸شهرت و نفوذ کارلسون در مقایسه با کسی مثل «دونالد ترامپ» به عنوان رئیسجمهور آمریکا تقریبا هیچ به حساب میآمد اما حتی قدرت ترامپ نیز مانع از اعمال محدودیت رسانهای بر او نشد چرا که با ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ هوادارانش را تحریک به آشوب و حمله به ساختمان کنگره آمریکا کرده بود. «دونالد ترامپ» هنوز رئیسجمهور آمریکا بود و بالاترین قدرت اجرائی در ساختار سیاسی این کشور محسوب میشد که ظرف کمتر از یک هفته تمامی حسابهای کاربریاش در فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر و یوتیوب مسدود شد. او برای ارتباط با هوادارانش یک وبلاگ راهاندازی کرد اما آن وبلاگ نیز در کمتر از یک ماه مسدود شد.
🔸ترامپ با سرمایه شخصیاش یک شبکه اجتماعی به نام «تروث سوشال»(truth social) راه انداخت اما مدتی بعد این برنامه نیز از فروشگاه رسمی نرمافزار گوگل حذف شد تا دسترسي كاربران گوشيهاي هوشمند به شبكه اجتماعي ترامپ محدود شود. اینطور به نظر میرسید که سیاستگذاران آمریکایی برای کنترل افکار عمومی با هیچکس شوخی ندارند حتی با رئیسجمهور آمریکا!
🔸در جریان جنگ غزه این سیاستهای سختگیرانه با شدت بیشتری توسط رسانههای غربی اعمال شد. ۱۶ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۴ مهر ۱۴۰۲) کمتر از ده روز از شروع طوفانالاقصی میگذشت که رسانه وزارت خارجه انگلستان (BBC) ۶ خبرنگار خود را به دلیل حمایت از فلسطین در صفحات شخصیشان در فضای مجازی کنار گذاشت حتی با وجود اینکه مطالب آنها اندکی بعد از صفحاتشان حذف شد.
🔸«سلما خطاب» خبرنگار BBC در قاهره فقط به دلیل پسندیدن(Like) یک توئیت که «حماس» را «مبارزان راه آزادی» خوانده بود؛ کنار گذاشته شد و «ندا عبدالصمد» سردبیر برنامههای BBC عربی در بیروت که سابقه ۲۷ سال همکاری با این شبکه را داشت به دلیل بازنشر یک ویدیو که در عنوانش «حماس» را «رزمندگان مقاومت» لقب داده بود؛ از کار برکنار شد.
🔸تقریبا همان زمان «استیو بل» کاریکاتوریست قدیمی روزنامه انگلیسی «گاردین»، «مایکل آیزن» سردبیر مجله علمی «ای لایف»(eLife) در انگلستان و «دیوید ولاسکو» سردبیر ارشد مجله هنری «آرتفروم»(Artforum) آمریکا به دلیل تولید، تأیید یا بازنشر محتوای انتقادی از اسرائیل و حمایت از فلسطین اخراج شدند. شبکه آمریکایی «اماسانبیسی»(msnbc) نیز در اقدامی پیشدستانه بدون اعلام هیچ دلیلی سه مجری مسلمان خود را از 7 اکتبر 2023 کنار گذاشت. یکی از این افراد «مهدی حسن» مجری سرشناس این شبکه بود که برنامهاش مخاطبان بسیاری داشت. اقدامات پیشگیرانه رسانههای آمریکایی و اروپایی برای اینکه مطمئن شوند همه چیز را برای هدایت افکار عمومی در کنترل دارند؛ طی هفتههای اولیه شروع طوفانالاقصی به اندازهای بود که
«جنویو لیکیر» استاد حقوق دانشگاه شیکاگو آن را با سانسور رسانهها و تصفیه نویسندگان و هنرمندان آمریکایی در دوران جنگ سرد(موسوم به مک کارتیزم) مقایسه کرد و به نشریه پولیتیکو گفت: «این [وضعیت] شبیه یک مک کارتیزم جدید است.»
🔸حدود یک سال پس از جنگ غزه و با برپایی اعتراضات مردمی به جنایات رژیم صهیونیستی در آمریکا و اروپا؛ اعمال این محدودیتها همچنان ادامه داشت. ۱۶آوریل ۲۰۲۴ (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۷۷ رأی موافق در مقابل ۴۴ رأی مخالف طرحی را تصویب کرد که عبارت «فلسطین آزاد از بحر تا نهر» را در زمره محتوای «یهودستیزانه» قرار داد و مشمول قوانین و مجازاتهای این حوزه کرد. در اراضی اشغالی نیز علاوهبر مقررات سخت برای انتشار اخبار جنگ وقتی «آموس شوکن» ناشر روزنامه عبری «هاآرتص» در نشست خبری این روزنامه در لندن نیروهای حماس را «مبارزان راه آزادی فلسطین» خواند با واکنش شدید زمامداران رژیم صهیونیستی مواجه شد.
🔸«شوکن» اندکی بعد به خاطر سخنانش عذرخواهی کرد و روزنامه هاآرتص نیز در مقالهای جداگانه سعی کرد سخنان او را اصلاح کند اما هیچکدام از این اقدامات رژیم صهیونیستی را از برخورد با این روزنامه منصرف نکرد. وزیر ارتباطات [فرهنگ] رژیم صهیونیستی پیشنهاد تحریم این روزنامه توسط تمامی ارگانهای دولتی را داد.
🔻ادامه دارد...
🔸«شلومی کرهی» خواستار فسخ همه قراردادهای دولتی و ممنوعیت تبلیغات در این روزنامه شد. وزارتخانههای داخلی، آموزش و امور جوامع دور از رژیم صهیونیستی (دیاسپورا) نیز کلیه روابط خود با روزنامه هاآرتص را قطع کردند. «یاریو لوین» وزیر دادگستری رژیم از مقامات قضائی اختیارات ویژهای برای محدود کردن روزنامه هاآرتص درخواست کرد و خواستار جرمانگاری اظهارات ناشر این روزنامه و در نظر گرفتن مجازاتی
تا 10 سال حبس برای آن شد.
🔸اقدامات اسرائیل و آمریکا برای هدایت افکار عمومی فقط به برخوردهای سلبی با رسانهها محدود نمیشد. رژیم صهیونیستی با همکاری شبکههای اجتماعی آمریکایی و شرکتهایی نظیر گوگل از روز اول حمله به غزه کارزاری تبلیغاتی با هدف مخاطبان اروپایی و آمریکایی راه انداخت تا افکار عمومی این کشورها را با عملیات نظامی خود همراه کند. تنها در 9 روز ابتدائی جنگ یعنی از 7 تا 16 اکتبر این شرکتهای آمریکایی با چشمپوشی آگاهانه از قوانین خود اجازه انتشار بیش از 100 تبلیغ را به وزارت خارجه اسرائیل دادند که از بزرگسالان تا کودکان را هدف میگرفت و حس همدردی با رژیم صهیونیستی برای مشروعیت بخشیدن به جنایات آن در جنگ پیش رو را برمیانگیخت. برخی از این تبلیغات تنها در یوتیوب حداقل 16 میلیون بازدیدکننده داشت. وزارت خارجه اسرائیل برای این تبلیغات در 9 روز ابتدائی جنگ بیش از 1.5 میلیون دلار هزینه کرده بود.
🔸علاوهبر وزارت خارجه اسرائیل؛ وزارت امور جوامع دور از رژیم صهیونیستی (دیاسپورا)- یک نهاد دولتی که یهودیان سراسر جهان را با اسرائیل مرتبط میکند- از ابتدای جنگ کارزاری گسترده را برای هدف قرار دادن افکار عمومی آمریکا و حتی قانونگذاران آمریکایی رهبری کرده است. آنطور که «آمیچای چیکلی» وزیر امور دیاسپورا نوامبر 2023 در کنست (مجلس اسرائیل) گزارش داد علاوهبر اقدامات سنتی روابط عمومیها و تبلیغات پولی دولت، بودجه جدیدی برای اجرای 80 طرح و برنامه فقط با هدف تحت تأثیر قراردادن افکار تودههای مردم آمریکا در نظر گرفته شده است. طبق گزارش گاردین در 24 ژوئن 2024 از اکتبر 2023 تا می2024 وزارت دیاسپورای اسرائیل حداقل 8.6 میلیون دلار (32 میلیون شکّل) برای این کار هزینه کرده است.
🔻این وزارتخانه پویش دیگری را نیز با پیمانکاری شرکت «استویک»- یک شرکت بازاریابی سیاسی مستقر در تلآویو- در شبکههای اجتماعی شکل داد که طی آن حدود ۶۰۰ حساب کاربری جعلی بیش از ۲۰۰۰ مطلب در هفته با محتوای حمایت از اقدامات نظامی اسرائیل، محکومیت گروههای فلسطینی و رد موارد نقض حقوقبشر توسط صهیونیستها منتشر میکردند. نیویورکتایمز طبق اسناد و اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی بودجه این پویش را حدود
۲ میلیون دلار برآورد کرده است.
🔻اینها فقط بخشی از اقدامات رژیم صهیونیستی برای عملیات روانی آن هم در آمریکا است که به منظور مقابله با جریانهای مخالف اسرائیل در نظر گرفته شده و اطلاعات آن به دست رسانهها رسیده است. مارس ۲۰۲۴ کنست (مجلس اسرائیل) رهبران گروههای اصلی طرفدار اسرائیل را از سراسر جهان گرد هم آورد تا گزارشی از فعالیتهایشان طی جنگ ارائه کنند. «مئیر هولتز» رئیس تشکیلات Mosaic United (متحدان موسوی) در این جلسه گفت آنها امسال ۱۲.۸ میلیون دلار (۴۸ میلیون شکّل) از دولت اسرائیل برای تبلیغات بودجه گرفتهاند. کاملا قابل پیشبینی است که مشابه همین برنامهها و بودجهها برای تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی ایران نیز در نظر گرفته
شده باشد.
🔸اولویت اصلی «بنیامین نتانیاهو» در برخورد با ایران نه حمله نظامی که بمباران تبلیغاتی است. او 12 سپتامبر 2002 در جلسه استماع «کمیته اصلاحات دولتی» مجلس نمایندگان آمریکا با تأکید بر اینکه استفاده از گزینه نظامی در مقابل ایران برخلاف عراق لازم نیست؛ گفت: «ایران برای مثال 250 هزار دیش ماهورهای دارد؛ اینترنت دارد؛ به رؤسای سیا گفتم اگر میخواهید در ایران تغییر رژیم انجام دهید، لازم نیست [جاسوسبازی] کنید فقط کافی است فرستندههای خیلی بزرگ و قوی بگیرید و سریالهای «محله ملرُز»، «بورلی هیلز» و از این چیزها برای مردم ایران پخش کنید. همینها باعث خرابکاری و توطئه میشود. مردم و جوانها نگاه میکنند و میخواهند همانطور باشند و اینها ظرفیتهای موجود داخلی برای ایجاد اختلاف در ایران است؛ کشوری که بازترین جامعه را در منطقه دارد.»
🔻ادامه دارد...
🔸از ابتدای جنگ غزه تاکنون علاوهبر رسانهها و صفحات فارسیزبان وابسته به رژیم صهیونیستی، محتوای فارسی تولید شده توسط ارتش اسرائیل و اظهارات گاه و بیگاه سخنگوی فارسیزبان این رژیم؛ شخص نتانیاهو نیز دو پیام تصویری برای مردم ایران منتشر کرده است. آنها بر روی تغییر افکار عمومی مردم ایران حساب باز کردهاند. آمریکا و رژیم صهیونیستی همزمان که جنگی خونین برای اشغال زمینها را پیش میبرند؛ جنگی به همان اندازه مهم برای تسخیر ذهنها به راه انداختهاند.
🔸جنگی که در آن حاضرند چهرههای سرشناس رسانهای خود را کنار بگذارند، برنامههای پرمخاطب تلویزیونی خود را تعطیل و میلیونها دلار برای کنترل افکار عمومی خرج کنند.
🔸پرداخت چنین هزینههایی برای حفظ افکار عمومی نه تنها عجیب نیست بلکه کاملا منطقی است. آنچه عجیب به نظر میرسد این است که در کشور ما به عنوان یکی از طرفهای درگیر منازعه؛ افکار عمومی آنقدر بیپناه است که میتوان در آن فرمانده بزرگ مقاومت شهید یحیی سنوار را جاسوس خواند؛ در اوج جنگ و تجاوز رژیم صهیونیستی طرح به رسمیت شناختن این رژیم کودککُش را تئوریزه کرد و حتی حامیانش را به دیدار رئیسجمهور بُرد و برای مدیرمسئول روزنامهای که خوراک رسانهای شبکه صهیونیستی اینترنشنال را تأمین میکند، جشن تجلیل گرفت و او را در هیئت دولت نشاند.
🔸وقتی رسانهها بخشی از برنامهها و هزینههای رژیم صهیونیستی برای تحت تأثیر قرار دادن افکار مردم در اروپا و آمریکا را افشا کردند؛ سخنگوی هیئت رژیم صهیونیستی در اتحادیه اروپا در واکنش به این گزارشها به پولیتیکو گفت: «جنگ فقط در زمین نیست.» بله؛ جنگ فقط روی زمین نیست؛ جنگی به همان اندازه واقعی در افکار ما جریان دارد. جنگ واقعی اینجاست اما ما هنوز این جنگ را باور نکردهایم.
@varmetoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تکرار هشدار دو ماه قبل ثابتی این بار از زبان خود عراقچی!
✍️ خسارت محضی به نام برجام همچنان گریبانگیر ایران است
@varmetoon
هدایت شده از ورمتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارگر صنایع چوب و کاغذ مازندران در حضور #شهید_رئیسی :
📌 برجام که آمد، شغل ما رفت! با واردات بی رویه کاغذ در سال ۹۵ کارخانه تعطیل شد، کارگران بیکار شدند و کارخانه تا مرز توقف، پیش رفت اما با پیگیری شما وضعیت تغییر کرد
@varmetoon
🟠دانش آموز ۱۰ سالە ساکن شهر #هورامان_تخت در استان کردستان ۳۸ ربع سکه را به صاحبش برگرداند.
🟠فردی که این سکهها را گمکرده بود، با درج آگهی مفقودی، به دنبال اموال گمشده بود که یک ساعت بعد، این دانش آموز سکهها را به صاحبش برگرداند.
@varmetoon