🔺️ رفع ۲ ابهام باقیمانده و ارسال مجدد لایحه حجاب به شورای نگهبان
موسی غضنفر آبادی درخصوص آخرین وضعیت لایحه حجاب و عفاف گفت:
🔸 شورای نگهبان نسبت به این لایحه ۲ ابهام داشت که این ابهامات در چند روز اخیر رفع و لایحه به شورای نگهبان ارسال شد.
🔸 اکنون لایحه ارسال شده و منتظر اعلام نظر شورای نگهبان در این زمینه هستیم، اگر این لایحه مجدداً با ایراد یا ابهامی مواجه نشود، به تایید خواهد رسید و اجرایی خواهد شد./ ایلنا
@vatan_news1
🔺️ تذکر آذری جهرمی به خودش و حامیان مسعود پزشکیان
جواد آذری جهرمی، در یادداشتی تلگرامی نوشت:
🔸تذکری مصلحانه به خودم و عزیزان همراهِ دولت چهاردهم:
🔸وفاق ملی، با به سخره گرفتن رسانهای سخنان عدهای که با نگرش ما مخالفند، امکانپذیر نیست. اگر رفتار حذفی موثر بود تا الان پاسخ داده بود. ضرورت دارد همهباهم «گفتگو» کنند.
🔸راه وفاق ملی، از گفتگو میگذرد.
🔸گفتگو با مناظره و جدل متفاوت است!
@vatan_news1
🔴پیدا شدن اجساد شش اسیر دیگر صهیونیست در نوار غزه
🔹ارتش اسرائیل از پیدا شدن اجساد شش اسیر دیگر صهیونیست در نوار غزه خبر داد.
🔹نتانیاهو موفق شد از شر این شش نفر هم راحت بشه تا با خیال راحتتر به کشتار کودکان فلسطینی ادامه بده
@vatan_news1
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥راهکار وزیر مسکن پیشنهادی برای خانهدار کردن مردم/ از مخالفت با واگذاری زمین تا اخراج مردم از کلانشهرها
فرزانه صادق مالواجرد، گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم است. گزینهای که بررسی صلاحیت او تاکنون حواشی زیادی را به همراه داشته است.
ریشه این حواشی را باید در اقدامات و اظهارات گذشته او بررسی کرد، از نامه اخیر وی به رئیسجمهور تا مخالفتهای او با واگذاری زمین که منجر به کنارهگیری او از دولت گذشته شد..
#بسیار_مهم
🔹آخرین وضعیتِ وزرایِ لبمرزیِ دولت در بهارستان؛
🔻تاریخِ جمعبندی: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۵۰
▪️به ترتیب افرادِ زیر در معرضِ خطرِ عدم رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی هستند:
▪️۱. محمدرضا ظفرقندی؛ وزارت بهداشت
▪️۲. احمد میدری؛ وزارت کار
▪️۳. سیدرضا صالحی امیری؛ وزارت میراث
▪️۴. محمد اتابک؛ وزارت صمت
▪️۵. فرزانه صادق مالواجرد؛ وزارت راه
▪️۶. محسن پاک نژاد؛ وزارت نفت
⭕️درباره این اسامی نکات زیر گفتنیست؛
▪️۱. علیرغم تخصص و تعهد "ظفرقندی" و تایید آن توسط بخش زیادی از نخبگان، ولی جوسازیِ سنگین علیه وی و بازنشر مصاحبه ظفرقندی علیه مجلس، توانسته روزهای خوبی را برای مخالفانش رقم بزند.
▪️۲. علیرغم نطقِ خوبِ "احمد میدری" ولی کماکان کفهی وزنهیِ مخالفان او سنگین است. تلاشهای علی ربیعی و اطرافیان او برای حفظ میدری در مجلس شدت گرفته است، برخی منابع نیز گفتند که در صورت افتادن میدری، شاید "علی ربیعی" شخصا و مجددا نامزد پست وزارت رفاه شود؛ البته این بستگی دارد که صالحی امیری از مجلس رای اعتماد میگیرد یا خیر. خاستگاهِ ماهیتی "ربیعی" و "صالحی امیری" هر دو یک وزارتخانه است.
▪️۳. "سیدرضا صالحی امیری" روزهای بهتری را نسبت به شنبه و یکشنبه گذرانده و اگر فردا بتواند در صحن مجلس به خوبی از خود و برنامههایش دفاع کند، زمینِ بازی به نفعش جابهجا میشود. راس منفی کمیسیون فرهنگی با ترکیبِ خاصِ خود علیه "صالحی امیری" شاید نسبت به کف صحن مجلس خیلی مهم نباشد!
▪️۴. "محمد اتابک" علیرغم مخالفان زیاد و همچنین دفاعِ جدی منتقدینش از موضع خودشان، ولی توانسته کمی شرایط خود را بهبود ببخشد. تلاشهای #غیررسمی زیادی برای اتابک در حال انجام است که اگر محقق شود شرایطش عوض خواهد شد و اگر شکست بخورد، درسِ عبرت کابینه خواهد شد.
▪️۵. "فرزانه صادق" با نطقِ خوب و ایجاد موجِ مثبت، نزدیکِ صندلیِ یک وزارت راه است.
▪️۶. "محسن پاک نژاد" هم این روزها با حمایت ویژهیِ بخشهایی از حاکمیت که روزی نیرویِ آنها بوده، بازی را تا حد زیادی به نفع خودش تغییر داده است. لابیهای سنگین و نیمهسنگینِ "پاک نژاد" او را از وزیرِ حتمیِ سقوط کننده" به گزینه ۶ لیست سقوطیها کشانده است. نطقِ روزِ دفاع پاک نژاد، یکی از مهمترین بخشهایِ کمپین رایِ اعتماد وی است.
⭕️پی نوشت #مهم: علیرغم تلاشهای مهم و یکدست برای گرفتنِ رایِ اعتمادِ همهی وزرای پیشنهادی در مجلس، ولی باید صبر کرد و دید مجلس به دنبالِ عمل به وظیفهی قانونی خود است یا در آینده سیبلِ انتقادات افکار عمومی بابت ضعفهای برخی وزرا خواهد شد!
21.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عباسی، مخالف وزیر پیشنهادیِ علوم: در برنامهٔ آقای سیمایی آنقدر به موارد زیادی اشاره شده که هیچ اولویت مشخصی در آن وجود ندارد
🔹سهم آموزشهای مهارتی در انتهای برنامهٔ هفتم باید به ۴۰ درصد برسد که در برنامهٔ آقای سیمایی راهکار رسیدن به این مشاهده نشده است.
🔹هیچ برنامهای برای اجراییشدن مادهٔ ۲۳ قانون افزایش بهرهوری که تکلیف وزارت علوم است، مشاهده نشده است.
🔹افرادی که تهمت تقلب در سال ۸۸ به نظام اسلامی تهمت تقلب زدند و از کارشان پشیمان نیستند، صلاحیت حضور در ریاست دانشگاهها را ندارند؛ مراقب این موضوع باشید!
🔹آقای سیمایی! شما حتی سابقهٔ ریاست یک گروه آموزشی را هم ندارید.
🔹شما دربارهٔ حضور دختران بیحجاب در عزاداریِ روز عاشورا گفتید «نیازی به امر به معروف در روز عاشورا نیست.» اینطور میخواهید وزارت علوم را اداره کنید؟!
آیا مجلس دوازدهم اشتباه مجلس پنجم را تکرار میکند؟
مجلس پنجم با ریاست ناطق نوری در اختیار جناح راست بود و حدود یک سال پس از شروع به کارش دولت خاتمی روی کار آمد. اما برخلاف خیلی از پیش بینی ها تمام وزرای پیشنهادی خاتمی به مجلس _حتی تندروترین آنها_ توانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند. اتفاقی که از آن سال تا به امروز دیگر در هیچ مجلسی تکرار نشد! اما نتیجه این اتفاق چه بود؟
مجلس پنجم همان ابتدا با کرنش فراتر از اندازه مقابل دولت جدید، کار خودش را سخت کرد و یک سال بعد نشانه های پشیمانی نمایندگان از رای اعتماد به کل کابینه آغاز شد.
مجلس پنجم خرداد ۷۷ مجبور شد وزیر کشور وقت (عبدالله نوری) را استیضاح کند و چندی بعد به سراغ استیضاح مهاجرانی رفت که البته موفق نشد و او در جایگاه وزارت فرهنگ باقی ماند. مدتی بعد هم دری نجف آبادی از وزارت اطلاعات استعفا داد. در مجموع دولت خاتمی چالش های زیادی با مجلسی که به تمام وزرایش رای اعتماد دادند داشت و بعدا خیلی از نمایندگان از اعتماد اولیه شان به کل کابینه پشیمان شدند و آنکارشان را خوش بینی غیرواقع بینانه میدانستند.
۲۷ سال پس از آن تجربه مهم، نمایندگان مجلس دوازدهم میتوانند انتخاب کنند که چه مسیری را خواهند رفت؟ رای دادن به تمام وزرا یا بررسی دقیق سوابق و عملکرد گزینه های پیشنهادی و انتخاب افراد قوی و کارآمد و پاکدست؟ عملکرد امروز ما، نطقهای موافق و مخالف و رای مثبت یا منفی ما به تک تک افراد در تاریخ ثبت خواهد شد و تاریخ درباره آن قضاوت خواهد کرد.
🔺️ زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد مشخص شد
🔸معاونت امور آزمونهای سازمان ملی سنجش از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در هفته دوم شهریورماه خبر داد.
@vatan_news1
🔺️ قطع آنتن آیفونهای ۱۴ و ۱۵ قاچاق آغاز شد
🔸سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آغاز قطع آنتن آیفونهای ۱۴ و ۱۵ قاچاق گفت: افراد غیرمرتبط مسئولیتی برای ارائه آمار واردات تلفنهای همراه قاچاق ندارند.
@vatan_news1
ابتدا با تفکیک جنسیتی دانشگاهها و جدا کردن دانشگاه پسرانه از دانشگاه دخترانه (مانند مدارس و دبیرستانها) دانشگاه را به جایگاه واقعی آن که محل کسب علم و دانش است برگردانید، سپس در مورد کرامت دانشجو صحبت کنید چون الان به طور غالب نه دانشگاهی میبینیم و نه دانشجویی..!
یه مُشت دختر و پسر که در محلی مختلط با انگیزه هایی بجز کسب علم، دور هم جمع میشوند را نمیتوان دانشگاه نامید!
که از این دانشگاه نهایتِ پرسشگری و مطالبه ای که خواهیم دید، سلفسرویس مختلط خواهد بود!
@vatan_news1
🔴سردار آزمون که شب گذشته استوری در کنار مهاجم اسرائیلی شبابالاهلی منتشر کرده بود، با حذف استوریاش یک تصویر جدید با چفیه را به اشتراک گذاشت!
@vatan_news1
🔴ایران: آمریکا اسناد ادعای خود در مورد دخالت ایران در انتخاباتش را ارائه کند
🔹دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل: ایران هیچ هدف و انگیزهای برای دخالت در انتخابات آمریکا ندارد.
🔹چنین ادعاهایی بیاساس و فاقد هرگونه وجاهت است.
🔹اگر دولت آمریکا در این ادعا صادق باشد، اسناد خود را در اختیار ما قرار دهد تا پاسخ ما را دریافت کنند.
@vatan_news1