eitaa logo
وطن نیوز
954 دنبال‌کننده
69.5هزار عکس
41.1هزار ویدیو
63 فایل
🌷🌷🌷وطن نیوز🌷🌷🌷 یک کانال خاص سیاسی مطالب کوتاه جذاب و به روز، اخبار تحلیلی ایران و جهان کانال وطن نیوز را به دوستانتان معرفی کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
استقرار گشت‌های پلیس برای مقابله با بی‌حجابی 🔹سخنگوی فراجا: پلیس از امروز با استقرار گشت‌های خودرویی و پیاده، با آن دسته از کسانی که متأسفانه بدون توجه به تبعات و عواقب پوششِ خارج از عرف همچنان بر هنجارشکنی خود اصرار دارند ضمن انذار و تذکر در صورت عدم تمکین از دستورات پلیس برخورد قانونی و آنان را به دستگاه قضائی معرفی خواهد کرد. ✍️ برخورد قهری با قانون‌شکنان وظیفه حاکمیته، تذکر لسانی وظیفه همه اقشار مردم... کاش یه روزی رو ببینیم که با مسئولین فرهنگی که در زمینه و سایر مسائل فرهنگی کم کاری کردن هم برخورد قهری بشه..
🔺مطلع شدم آقای حامد سلطانی مجری توانمند صداوسیما که سال گذشته همسرشون فوت کردن، ازدواج کردن! چقدر خوشحال شدم… ان‌شاءالله این سنت‌های جاهلی که زن یا مرد بعد از فوت همسرش نباید ازدواج کنه شکسته بشه!
2.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ محمد صادقی لحظاتی قبل از دستگیری! رفته لب پنجره عربده میزنه کمک، میگه غیر قانونیه!!!!! تو که دیروز میخواستی همه رو بُکشی چی شد پس؟ تهدیدهای دیروزت غیرقانونی نبود؟
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ فیلم دیگری از لحظه دستگیری محمد صادقی!
❌ برای نشون دادن گرما تو ایران از یه کویر خشک و ماهی های مرده عکس میزارن.. برای نایس های اروپایی از این عکسا! انگار گرمای اروپا توش یه خنکی و لذت خاصی داره😁 گرما اگه تو کشور خودشون باشه: وای چقدر گرمای اینجا خوبه و همه دارن کیف می کنن! گرما اگه تو ایران باشه: حالا بیاین از بدبختی هاتون بگید!
1.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داشتن مزاحم خانما میشدن که ... 👌
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عزیز دلم حسین 🔹نماهنگ «عزیز دلم حسین» با شعری از سیدجواد پرئی و صدای رضا هلالی منتشر شد.
❌ طبق قانون جدیدی که تو کمیسیون قضایی مجلس تصویب شده اگر یه سلبریتی توی مجازی یا به هر طریق دیگه‌ای بی‌حجابی رو تبلیغ کنه ، یک دهم اموال و داراییش (بجز مستثنیات) ازش بعنوان جریمه گرفته میشه 🔺بی‌صبرانه منتظر لحظه‌ی اجرایی شدن این قانونیم آقای قاضی :)
🔴 تجاوز 6 گردشگر آلمانی به یک دختر 18 ساله اسپانیایی در مایورکا 🔹‌ اگر حجاب و پوشش آزاد بود چشم و دلها سیر میشد و همچین جنایتی رخ نمیداد مگه نه!؟
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیام سردار منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا درباره گشت هنجار اجتماعی
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کشتار سرنشینان یک خودروی غیر نظامی توسط نظامیان اوکراینی 🔹‌ رسانه‌های روسی از جمله «ریانووستی» تصاویری جنجالی منتشر کردند که نشان می‌دهد نیروهای ارتش اوکراین یک خودروی غیرنظامی روس را متوقف می‌کنند، سرنشینان آن را به قتل می‌رسانند و بعد تلاش دارند برای پنهان‌کردن این جنایت، اجساد و ماشین را مخفی کنند. 🔹‌ نیروهای ارتش اوکراین درحالی این افراد غیرنظامی را به قتل می‌رسانند که پیش از نزدیک‌شدن به آنها، پرچم سفید را به نشانه تسلیم روی خودرو نصب کردند. 🔹‌ این جنایت، بازتاب‌های فراوانی در شبکه‌های اجتماعی داشته و کاربران آن را به عنوان جنایت جنگی توصیف کردند.