eitaa logo
وتین .
332 دنبال‌کننده
221 عکس
95 ویدیو
6 فایل
یا اله العاصین . . ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند . [ من؟! گمشده‌ای بداهه نویس حوالی دمشق .] https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_kmiln1u&btn=وتین
مشاهده در ایتا
دانلود
وتین .
عزیز بن عزیز . .
- روزگاری می گفتند نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران؛ کجایند ببینند که این روزها حزب الله از خاک و جان و تمام وجودش دارد برای دفاع از ایران می گذرد یا این غزه ای ها برای تک تک موشک هایی که ایران بر سر اسرائیل آوار می کند بانگ دعا و شادی سر می دهند،کجایند ببینند؟! مشغول وطن فروشی؟ نکنند دارند دلارهایی که از راه وطن فروشی به دست آورده اند را می شمارند... راستی قیمت وطن چند بود؟ اصلا مگر می شود مادر را بُر زد،مادرتان را چند فروختید؟! راستش را بخواهید ما را زیاد با این الفاظ نمی شناسند ولی گویا باید به خیلی ها این الفاظ را بچسبانیم بلکه سرشان را از این برف بیرون بیاورند،بفهمند دور اطرافشان از چه قرار است،بفهمند باطل کجاست حق کجاست بفهمن چیزی و جایی به اسم اپستین و فضاحتش وجود دارد. راستی از کودکان میناب چه خبر؟ آن ها کودک نبودند یا فقط جوان های هجده و نوزده و دی جوان و فرزند ایران بودند . انسانیت را هم فروخته اید... شما درست همراه وطن انسانیت را هم حراج زدید ،ما که بخیل نیستیم خدا شمارا در دلار هایتان خفه کند .
برای رزمندگان حزب الله ویژه دعا کنید.
- نه ببین دانشگاه صنعتی و باید میزد اونجا آخوند و پاسدار پرورش میدادن نه نخبه های مملکت!!
-
وتین .
-
اینجارو راه انداختم .
- از همان دفاع مقدس هشت ساله تا جنگ دوازده روزه و بعد می رسیم به جنگ رمضان . تجربه ثابت کرده که ایرانی ها حین جنگ به دنبال تجربه و راهبرده ای استراتژیک هستند از همان سال ها با ساخت شهرهای موشکی از سال شصت و سه و سوخت رسانی هوایی هواپیماها به دست شهید عباس بابایی تا این روزها زدن هواپیماهای رادارگریز با سلاح های دوش پرتاب!! شاید براتون جالب باشه ولی به این دلیل از این سلاح ها استفاده می کنند که بتونن راحت اون ها رو از کوه ها و ارتفاعات بالا ببرند تا دسترسی نزدیک تر و راحت تری برای زدن به این به جنگنده ها داشته باشن . ایران یعنی همین نبوغی که حین تحریم ها و حین فشارها به دست آورده میشه .
گاهی دل از غم مالامال می شود .
زمان: حجم: 594.7K
- هناسِ نیشتمانم . .
- عبادتِ عالی این روزها خیابان است .