موشکهای جمهوری اسلامی ایران بیشتر از آنکه جنایتکاران را بکُشد، انسان می سازد.
میلیاردها نفر انسانِ تحقیرشده بدست استعمارگران، موشکهای ایرانِ تحریم شده را که می بینند، باورِ نمی توانیمشان میشود: می توانیم.
صدها میلیون مردمِ منطقه عاصی از دست اسراییل، اراده ایران را که می بینند، می فهمند جور دیگری هم میشود آزاده زیست.
دهها میلیون عربِ سرخورده، از شجاعت ایران، غیرت میگیرند.
میلیونها فلسطینیِ دل خسته و تنها با دیدن موشکهای ایران، جان میگیرند برای مبارزه ی بیشتر.
در این چند روز کسانی را میدیدم که غُر میزدند در این حملات موشکی ایران چند نفر تلفات از دشمن گرفته شد؟! بعضی ها نفرت پراکنی میکردند که جمهوری اسلامی دنبال جنگ است! یاللعجب!
اما من جور دیگری نگاه میکنم. موشکهای ما به وقتش سگ کشی هم خواهد کرد انشاءلله. اما فعلا انسان می سازد. انسانم آرزوست.
#وعده_صادق_2💪🇮🇷
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
رهبر انقلاب اسلامی در ۸۵ سالگی و در عین تهدیدات بسیار خطرناک اسراییل، ۵۰ دقیقه ایستاده و بدون کوچکترین اثری از تعلل یا تردید خطبه خواندند.
ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
👌
رهبری تو خطبه هاشون، اقتصاد سیاسی مبارزه با رژیم رو تشریح کردند و گفتند که وجود رژیم باعث میشه کل واردات و صادرات منطقه به اسراییل وابسته بشه!
بنابراین هر ضربه به اسراییل خدمت به کل منطقه است.
تابحال عمده ی ادبیات مبارزه با رژیم بر حمایت از مظلوم و... متکی بود. این باعث میشد که منطق مادی بیاد وسط و حسابگری کنه و حمایت از ارمان فلسطین رو با دودوتاچارتا زیر سوال ببره.
ایشون با این منطق مادی اقتصادی، مبنای ذهنی خیلی از کشورهای منطقه در عادی سازی با رژیم رو به چالش کشیدند.
اگر این گزاره درست برای مردم منطقه تبیین بشه، یک چالش جدی در منطق عادی سازی روابط با رژیم پیش میاد.
#نمازجمعه_نصر
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
امروز حتی روزنامه هایی مثل شرق هم در فضای همدلی با فلسطین و لبنان قرار گرفتند و با عکسی باشکوه از نمازجمعه تیتر زدند: قاب تاریخی ملت.
بارها عرض کردم که از 7 اکتبر به بعد یک فرصت تاریخی برای ارتباط نیروهای نظامی با بدنه همومی مردم ایجاد شده است. 12.5 میلیون نفر برای اعزام، ثبت نام اینترنتی کرده اند. مهم نیست که اصلا اعزام ممکن هست یا نه و از این جمعیت چه کاری بر می آید.
مهم این است که بستر لازم برای خیلی کارها از مسیر «شور مبارزه با اسراییل» ایجاد شده است.
طراحان فرهنگی اگر باهوش باشند، انرژی این شور را در مسیر جهاد تبیین قرار خواهند داد.
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
سید قاسم وزیری
امروز حتی روزنامه هایی مثل شرق هم در فضای همدلی با فلسطین و لبنان قرار گرفتند و با عکسی باشکوه از نم
یکی از کارهایی که میشود کرد، راه اندازی مجدد تجربه آموزشهای نظامی است.
برگزاری اردوهای آمادگی جنگ که همراه خودش کلاسهای عقیدتی سیاسی هم داشت.
این بهترین فرصت برای ارتباط با دهه هشتادی هاست.
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
سید قاسم وزیری
یکی از کارهایی که میشود کرد، راه اندازی مجدد تجربه آموزشهای نظامی است. برگزاری اردوهای آمادگی جنگ که
اگر بتوانیم مانند دهه شصت و دفاع مقدس، مساله «سازماندهی» را حل کنیم، انرژی مبارزه با اسراییل قابل استفاده میشود.
اشتباه بزرگی که داریم این است که به مخاطب میگوییم «موبایل دستت اسلحه توست برو و بجنگ!»
اما مخاطب شدیدا گیج و سردرگم است. نمی داند چطور بجنگد. به چه حمله کند. از چه دفاع کند.
انرژی متراکم مبارزه با اسراییل، باید از مسیر عملیاتهای جمعی خرج شود و گرنه هدر می رود.
طراحان فرهنگی باید بتوانند عملیات تعریف کنند و به مخاطب در عملیات نقش بدهند.
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیتونم برم جنگ.
نمیتونم کمک مالی کنم.
نمیتونم به دیگران آرامش بدم.
نخوردن چی؟ نمیتونی کوکا نخوری؟!
مصرف نکردن کالاهای حامی اسراییل کار سختی نیست.
فقط مصرف نکن. همین!
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ساخت #متراکم مراکز مسکونی و نواحی شهری، باعث افزایش بسیار زیاد سطح آسیب پذیری در مقابل حوادث انسانی و #درگیری_نظامی است.
✅ خسارت های ناشی از تخریب ساختمان های بلند و متراکم در زمان #حمله_نظامی بسیار زیاد و در بعضی موارد غیرقابل جبران است در حالی که در صورت وجود شرایط مناسب با افقی سازی و کاهش تراکم، سطح پدافند غیرعامل افزایش یافته و تاب آوری شهری در مواجه نظامی بسیار افزایش پیدا میکند.
#پدافند_غیر_عامل
@zistshahr
نمونه شهرک سازی های اسراییل که با توسعه افقی انجام میشود و باعث میشود در صورت حمله موشکی، خسارتها کم باشد.
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
مسئولیت_ماست_که_این_امام_عظیم_را_به_امت_بشناسانیم.pdf
652.1K
🔰 مسئولیت ما نسبت به امام خامنهای
🔸 متن کامل سخنرانی شهید سیدحسن نصرالله در همایش «نوآوری و اجتهاد از دیدگاه آیتالله خامنهای»
در این سخنرانی جناب سید حسن نصرالله چندین واقعه تاریخی در دو دهه اخیر از کنفرانس مادرید تا جنگ سی و سه روزه را مثال می زنند و تشریح میکنند که چطور تحلیل و پیش بینی های امام خامنه ای (مدظله العالی) بر خلاف تحلیل های سایر اندیشمندان و سیاسیون به واقعیت می پیوندد.
درباره کنفرانس مادرید و اجماع جهان عرب برای سازش، مذاکرات صلح سوریه و اسرائیل، عقب نشینی اسرائیل از لبنان، جنگ سی و سه روزه، اشغال عراق و افغانستان توسط ایالات متحده.
اما آخرین موضوعی که سید از زبان امام خامنه ای مطرح می کند و این شیرینی را بیشتر می کند درباره اسرائیل است و اعتقاد به نزدیک بودن نابودی اسرائیل.
(این همایش در خرداد 1390 در بیروت انجام شده است)
https://eitaa.com/vaziri_seyed_qasem
🔴 حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2️⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3️⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4️⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5️⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6️⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7️⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8️⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9️⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و سستی پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
🇮🇷 در دوران اخیر ایران پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ..
این را برای فرزندان و اطرافیان بازگو کنیم
حال جالب است که طرفداران قاجار و پهلوی در کنار اسرائیل ایستاده اند و آمریکا و این رژیم را تحریک می کنند که به ایران حمله کنند.
پان ترکها و پان عرب ها و پان کردها و پان بلوچ ها هم در کنارشان ایستاده اند. احمقهای خرمقدسی مثل مهدی نصیری و اون طلبه بیسواد و تکفیریهای خرمقدستر هم در کنار اینها قرار گرفتهاند.
حال باید چگونه جوانانمان را متقاعد کنیم که مسئله ما با اینها، موجودیت ایران و ایرانی است نه فیلترینگ و گشت ارشاد؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi