eitaa logo
وزنه سیاسی
568 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3هزار ویدیو
17 فایل
تحلیل سیاسی روز
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکارهای عالمانه و عاقلانه دولت روحانی! به نام خدا و برای خدا حسن روحانی قبل از برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی وقت اتحادیه اروپا دیدار و دستورات او را در امور هسته ای ایران اجراء کرد! شاید اولین دستور حسن روحانی پس از حضور در ریاست جمهوری، جلوگیری از تکمیل نیروگاه آب سنگین اراک و اخراج نیروهای کاردان و مؤثر سازمان انرژی اتمی کشور بوده! لذا نیروگاه آب سنگین اراک را که کمتر از ۲۰ درصد تا راه اندازی فاصله داشت، متوقف و اجازه حمل تجهیزات جدید را بر اساس نظر کدخدایش نداد! یعنی یک نفوذی تحصیل کرده در انگلیس، دستور اجرا برجام را دو سال قبل از امضاء آن صادر کرده است! رابطه روحانی با سولانا آنقدر خوب بود! که سولانا می گوید: گاهی از داخل توالت قطار هم پاسخ التماس‌های حسن روحانی را برای داشتن ۴ عدد سانتریفیوژ داده ام! خاویر سولانا در سال ۸۲ با هدایت وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان، حسن روحانی را وادار به تعلیق کلیه فعالیتهای هسته ای کشورمان کردند! آری راهکارهای عالمانه! و عاقلانه! دولت روحانی را در کلیپ ببینید!
بزرگترین خیانت و جنایت جریان تحریف به نام خدا و برای خدا 🔺با خیانت جریان تحریف، مردم ایران بجای امید به وعده های دولت روحانی، به انتخابات آمریکا و پیروزی امید بسته اند، چرا؟! برای اینکه عملکرد دولت روحانی، امید مردم را به ناامیدی تبدیل کرد. 🔷حسن روحانی در انتخابات سال ۹۲ دولت خود را دولت اعتدال و نام نهاد! اما بعد از گذشت ۷ سال، گویا جنس تدبیر و امید حسن روحانی، از جنس تضمین است(وزیر وقت خارجه آمریکا) می باشد! 🔶بزرگترین این بود، که به جای توکل بر خدا و استفاده از توانمندی داخلی، ملت ایران را به نتیجه مذاکرات هسته ای، توافق با کدخدا، عنایت سه کشور اروپایی و اخیرا هم به نتیجه انتخابات آمریکا کرده است! 📣حسن روحانی، با تدبیر و امید! ملت ایران را را در سال ۹۲ و مجددا در سال ۹۶ فریب داد! ولذا جریان تحریف با سازی تبلیغاتی و کردن مردم، بزرگترین خیانت و جنایت را در حق ملت ایران مرتکب شدند! ✳ راهکار مشکلات اقتصادی همان است که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اگر شکست بخورد، قطعا هم شکست خواهد خورد.» والسلام
⚠️امام صادق عليه السلام: گرانیِ نرخ ها، اخلاق مردم را بد مى‌كند، امانتدارى را از بين مى‌برد، و انسان مسلمان را دلتنگ و بى‌قرار مى‌سازد.
🔸‏بخشی از وصیتنامه🌹 شهید🌹 حاج قاسم: ‌خدایا برای دفاع از دینت ، دویدم و افتادم و بلند شدم... 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اینجا تهران سال 1345پایتخت ایران پهلوی است.. ◀️این فیلم را برای سلطنت طلبان پخش کنید! ♨️‌مستندی از تهران در دهه ۴۰ که تا سالها توقیف و پخش آن ممنوع شده بود فیلم مستند "تهران پایتخت ایران است" این فیلم مستند تکان دهنده توسط گروه فرهنگ ملی، وابسته به سازمان زنان ایران در سال ۱۳۴۵ و به کارگردانی کامران شیردل ساخته شد که بلافاصله توسط وزارت فرهنگ و هنر در آن زمان توقیف شد و در سال ۱۳۵۹ بصورت اتفاقی نگاتیو این فیلم پیدا شده و اجازه پخش یافت.. @bayyeneh 📎 باما همراه باشید👇 @maktabolhusein
‏فیلم از طرف My
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز مبادای مردم یا کدخدا به نام خدا و برای خدا 🔺در حالی که دولت ‏روزانه حدود ۷۰۰۰۰۰ بشکه نفت می‌فروشد، اما دلارهای دریافتی به حسابی خاص، که خزانه بانک مرکزی نیست، واریز می شود! چرا؟! 🔹در حالی که دولت مقصر اصلی افزایش قیمت دلار، کوچک شدن سفره مردم و رها سازی بازار است و مردم از وضعیت افسار گسیخته عمدی قیمتها و افزایش تورم ناراضی‌اند، چرا دولت دلارهای فروش نفت را به خزانه بانک مرکزی واریز نمی کند؟! ❓آیا ارتباطی بین عدم واریز فروش نفت با نتیجه انتخابات آمریکا وجود دارد؟! 🔻حسن روحانی ۶ شهریور ۱۳۹۷با حضور در مجلس دهم در خصوص افزایش قیمت دلار گفت: «برای روز مبادا داریم کار احتیاطی می‌کنیم، والا به بانک مرکزی بگویم مثل قبل عمل کند، قیمت ارز دوهفته‌ای به قیمت پارسال می‌رسد.» ✍️پس؛ کاهش قیمت دلار همزمان با افزایش شانس جو بایدن بعنوان پیروز انتخابات ریاست جمهور آمریکا، توسط دولت روحانی با هماهنگی تروریستهای اقتصادی متصل به نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور کلید خورده است! زیرا قصد دولت روحانی بر این بوده، که همزمان با پیروزی جوبایدن، کمر و سکه را با هدف مذاکره مجدد با آمریکا بشکند! ولذا هدف روز ، حل مشکلات اقتصادی مردم نیست، بلکه و مذاکره با کدخدای جدید خود است! والسلام
تحریف لیبرالی از صبر و ایستادگی به نام خدا و برای خدا 🔺حسن روحانی تبریک خود به جو بایدن را چنین ارسال کرد: «امیدواریم مردم، پاداش و ایستادگی شونو لمس کنن»!! 🔹اوج حماقت و وابستگی به آمریکا تا آنجا است، که حسن روحانی همچنان امیدش به است، این بار به# جو_بایدن ! 🔺هر احمقی به جای روحانی بود، بعد از تحمیل ۷ سال ذلت، بدبختی و بیچارگی بر مردم و کشور ایران، خفه می‌شد و نمی‌کرد! 🔻جنس غلط‌های اصلاح طلبان و اعتدالیون، از جنس غلط‌های پادشاهان سرسپرده ایران در عصر قاجار و پهلوی است! ✴️ماموریت‌ مهم ، تحریف است این بار صبر و مقاومت مردم ایران، دست‌مایه تحریف دولت روحانی شده! که رهبر معظم انقلاب در این باره می‌فرمایند: «اگر شکست بخورد، قطعا هم شکست خواهد خورد.» فیلی رفت، الاغی آمد، اما خوشحال و گاوهای شیرده عربی نگران!
تغییر ریل کدخدای روحانی از اروپا به آمریکا به نام خدا و برای خدا 🔺حسن روحانی دیروز دولت را ملزم کرد، "که را متناسب با تحولات جدید بین ‎المللی سریعاً تدوین و به هیئت وزیران ارائه دهد." 🔺رئیس جمهور احمقی چند روز قبل گفت: «در ماجرای ... فهمیدیم که در روزهای مبادا باید روی پای خودمان بایستیم.» که گفت! 🔻نمایندگان مجلس به کشور و مردم ظلم کردند؛ زیرا کدخدا در نهاد ریاست جمهوری را ویران نکردند! 🔺کار نظام اسلامی و مجلسیان سخت خواهد شد، چرا که دوست جواد ظریف رئیس جمهور آمریکا شده و حسن روحانی به غلیان درآمده! ولذا برنامه جامع روحانی، همان برنامه اقدام مشترک(برجام) با ادبیات سیب و گلابی جدید است! 🔺آری؛ در قوه مجریه، 1⃣مدت 2 سال مردم را منتظر نوشتن برجام، 2⃣و سپس 2 سال برای اجراء برجام 3⃣و در ادامه 3 سال با اروپا پای جنازه برجام نگه داشتند! 4⃣و در 8 ماه باقی مانده از عمر نکبت دولت روحانی، می‌خواهند با نفس مصنوعی ، برجام را زنده کنند، تا جریان اعتدال و اصلاحات در انتخابات 1400 مردم را بفریبند و آمریکا و را از حضور لیبرالهای غربزده در قدرت، خوشحال نمایند!