eitaa logo
ولايت
33 دنبال‌کننده
69 عکس
255 ویدیو
32 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️ فرقِ اسلام‌ها ??«حسين جان! اسلام به ما نياز دارد، والّا همراهت مي‌آمديم.» ??عده‌اي وقتي امام حسين از آنها خواست براي کشته شدن در راه خدا آماده شوند، چنين توجيهاتي آوردند. اما مگر اسلامِ حسين با اسلامِ آنها فرق داشت؟! مگر هدفِ اين جماعت حفظ اسلام نبود؟ پس چرا بهترين راه را انتخاب نکردند؟ ??حقيقت اين است که آنها ترسوهايي بودند که چون از کُشته شدن مي‌ترسيدند، حفظ اسلام و ترويج آن را بهانه کردند. در حاليکه حفظ اسلام در آن زمان به جهاد و فداکاري و ريخته شدن خونشان بود. ??اي منتظرانِ ظهور مهدي! آيا آماده‌ي هرگونه تلاش و فداکاري و جهاد هستيد؟ بدانيد حفظ اسلام در هر زمان وابسته به همراهي با ولي زمان است، پس بايد ببينيد ولي زمانتان چه مي‌خواهد. توجيه المسائل کربلا
✍️ از کربلا دور شو! نداي هل من ناصر امام حسين در روز عاشورا، خطاب به همه کساني بود که توانِ دفاع از حرمِ اهل بيت را داشتند. امام حسين فرمودند هر که مرا ياري نمي‌کند، از اين منطقه دور شود و اِلّا اگر نِدايَم به او برسد و حرم و حريمم را ياري نکند، گرفتار دوزخ است. شايد ما گمان مي‌کنيم فرياد ياري‌خواهي، فقط مخصوص آن زمان بوده و فقط امام حسين نياز به کمک و ياري داشت، اما يک سوال: چرا کسي که امامتِ امام زمانش برايش روشن بود و مي‌دانست جانِ امامش در خطر است، باز صحنه را خالي کرد؟ چه دليلي و توجيهي مي‌تواند باعث اين رفتار شود؟ بياييد اين سوال را از خودمان بپرسيم. چرا ما با اينکه مي‌دانيم امام زمان در شرايط سختي‌ست و نياز به کمک دارد، صحنه را خالي کرديم؟ توجيهِ ما براي اين همه بي‌خيالي و نشنيدنِ صداي هل من ناصر امام چيست؟ آيا بايد کار از کار بگذرد تا به خودمان بياييم؟! توجيه المسائل کربلا 11
هدایت شده از آوا
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 - (جان خواهرت بر لب آمده) 🎤 علی https://Gap.im/ava66 -https://eitaa.com/avalavi
هدایت شده از نی نوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 واکنش تماشاگران لبنانی به تعزیه، وقتی که شبیه خوان امام حسین (علیه السلام) یاری می طلبد...
علامه طباطبایی(ره): از روایات برمى‌آید که حضرت زینب(س) در نهضت حسینى که علیه سلطنت استبدادى یزید و ستمگران بنى ‏امیه بود، طبق وصیت سیدالشهدا وظایف سنگینى به عهده داشت و در عمل به وظیفه، لیاقت علمى و عملى و شخصیت فوق‏ العاده دینى خود را به ثبوت رسانید. اصولًا باید دانست که از نظر اسلام، ارزش انسان در جامعه به علم و تقوا (خدمات دینى فردى و اجتماعى) است و سایر امور که در اجتماعات دیگر وسیله امتیاز و نفوذ مى ‏باشند، مانند ثروت و عظمت، عشیره و اتباع و شرافت خانوادگى و تصدى مقامات حکومت و قضا و مقامات لشکرى هیچ‏ گونه ارزش و امتیازى ندارند که ملاک افتخارشان گردیده و آنان را مافوق دیگران قرار دهد. در اسلام هیچ امتیازى را نباید ملاک نفوذ اعمال قدرت قرار داد. بنابراین یک بانوى اسلامى مى‏تواند در امتیازات دینى پا به پاى مردان پیش رود و اگر عُرضه داشته باشد از همه مردان جلو افتد، چنان که مى‌تواند به استثناى سه مسئله حکومت و قضا و جنگ، در همه مشاغل اجتماعى با مردان شرکت نماید. خداى متعال مى‌فرماید: «گرامى ‏ترین شما پیش خدا با تقواترین شماست» و مى‌فرماید: «هرگز کسانى که مى‏دانند با کسانى که نمى ‏دانند برابر نمى ‏شوند». 📚بررسی‌های اسلامی،ج‏2، ص297
❤️ ثاره؛ یعنی، خون، دشمن، کین خواهی و خونخواهی. به شخص کین خواه «ثائر» گویند 🌹 «ثار الله» برای اولین بار در متون شیعه، در زیارت های مربوط به امام حسين عليه السلام و زیارت عاشورا ذکر شده است. مرحوم کلینی در باب زیارت قبر امام حسين عليه السلام، به این ترکیب اشاره کرده و پس از آن، در کامل الزیارات و مصباح کفعمی و بعدها در بحارالانوار نقل شده است ...: «السلام علیک یا ثارالله و ابن ثاره و الوتر المؤتور» این عبارت در زیارت وارث هم آمده. قرآن درباره قصاص و خونخواهی می فرماید: «و من قتل مظلوما فقد جعلنا لوليه سلطانا فلا يسرف في القثل إنه كان منصورة» (سوره اسراء (17)، آیه 33.) (و کسی که خون مظلومی را ناحق بریزد ما به ولی او حکومت و تسلط به قاتل دادیم، پس در مقام انتقام آن ولی در قتل و خونریزی اسراف نکند که او از جانب ما مؤيد و منصور خواهد بود.» امام صادق عليه السلام ذیل این آیه فرمود: «مراد از این آیه حسین بن علی علیه السلام است که مظلوم کشته شد و ما اولیای اوییم و قائم ما وقتی قیام کند «ثار» او را طلب خواهد کرد و انتقام او را خواهد گرفت.» 📚 بحارالانوار، ج 44، ص 218، ح 7
✡️ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (١) 🎯 تلاش‌های یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص) ⚔️ الف. ترور هاشم 1️⃣ حضرت ، جدّ اعلای پیامبر (ص) مکّی بود، اما قبرش در غزه فلسطین است! 2️⃣ ایشان از مکه برای تجارت به سوی شام خارج شد و در یثرب مهمان رئیس یکی از قبایل مستقر در مدینه به‌نام عمرو بن زید بن لبید خزرجی گردید. 3️⃣ هاشم با سلمی، دختر عمرو، ازدوج کرد و او را به مکه برد. وقتی سلمی حامله شد، طبق شرطی که هنگام ازدواج کرده بودند، هاشم او را برای وضع حمل، به نزد خانواده‌اش در یثرب بازگرداند و خود از آنجا برای تجارت به شام رفت. 4️⃣ او هنگام رفتن به سفر، به همسرش گفت: «احتمال دارد از این سفر بازنگردم. خداوند به تو پسری خواهد داد. از او بسیار نگهداری کن»! 5️⃣ هاشم به غزه رفت و پس از پایان تجارت، آهنگ بازگشت کرد. اما همان شب، به‌ناگاه بیمار شد. پس اصحابش را فراخواند و گفت: به مکه بازگردید. به مدینه که رسیدید، همسرم را سلام برسانید و دربارهٔ فرزندم که متولد خواهد شد، سفارش کنید؛ به او بگویید که این فرزند، بزرگ‌ترین دغدغهٔ من است. سپس قلم و کاغذی خواست و وصیّت‌نامه‌ای نوشت که بخش عمده‌ای از آن در سفارش به پاسداری از فرزند و اشتیاقش به زیارت او بود. 6️⃣ موسی (ع) به خبر آمدن پیامبر اکرم (ص) را داده بود. اینان از قیافه، پدر و مادر و نسل او آگاه بودند و گنجینه‌ای از اطلاعات را در اختیار داشتند. علم نیز که از موسی (ع) آموخته بودند، نسل به نسل در آنان منتقل شده بود. 7️⃣ با این اطلاعات، هاشم، در چشم آنها آشنا بود و به‌خوبی می‌دانستند که ، از نسل اوست. اما تیرشان دیر به هدف خورد و هنگامی هاشم ترور شد که نطفهٔ عبدالمطب در مدینه بسته شده بود.
✡️ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (٢) 🎯 تلاش‌های یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص) ⚔️ ب. ترور عبدالمطلب 1️⃣ فرزند هاشم در مدینه به دنیا آمد و رشد كرد. او را نامیدند. به توصیهٔ هاشم، مادر، پاسداری از او را برعهده گرفت و جالب است كه مادر دیگر ازدواج نکرد. 2️⃣ مردی از بنی‌عبدمناف برای تجارت به یثرب رفته بود، کودکی را در آنجا دید که خود را فرزند هاشم می‌خواند. از حال او پرسید و او خود را معرفی کرد. 3️⃣ آن مرد این خبر را به مُطلب رساند و مُطلب کودک را از این خانه فراری داده، همراه خود به مکه برد. [طبق نقلی دیگر وی با توافق مادر شیبه این کار را کرد.] 4️⃣ به‌هنگام بازگشت مطلب و شیبه، آنان را شناسایی كرده و به آنها حمله کردند که آن دو با اعجاز نجات یافتند. 5️⃣ وقتی مطلب شیبه را به مکه آورد؛ مردم به گمان این‌که وی غلام مطلب است، او را نام نهادند و این نام بر وی ماند.
✡️ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (٣) 🎯 تلاش‌های یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص) ⚔️ ج. ترور عبدالله 1️⃣ یهود در عبدالمطلب ناكام ماند و از او عبدالله به‌دنیا آمد. عبدالله اهل مکّه بود ولی قبرش در مدینه (مقرّ یهود) است و این عجیب می‌نماید! 2️⃣ دربارهٔ عبدالله، داستان‌ها صریح‌تر است. یهودیان بارها دست به او زده و ناکام ماندند. 3️⃣ روزی وهب بن عبدمناف، یکی از تاجران مکه، عبدالله ٢۵ساله را دید که در میانش گرفته بودند و می‌خواستند او را بکشند. وهب گریخت و میان بنی‌هاشم آمد و فریاد زد: عبدالله را دریایید که دشمنان، او را در میان گرفته‌اند. عبدالله معجزه‌آسا نجات یافت. 4️⃣ وهب که شاهد نجات معجزه‌آسای عبدالله بود و نور نبوت را در چهرهٔ او می‌دید، پیشنهاد ازدواج دخترش، آمنه و عبدالله را داد و این ازدواج مبارک سر گرفت. 5️⃣ گفته‌اند: یهودی زنی را فرستادند که همسر عبدالله شود تا نطفهٔ پیامبر آخرالزمان به این زن منتقل گردد. وی هر روز راه بر عبدالله می‌گرفت و به او پیشنهاد ازدواج می‌داد، ولی بعد از ازدواج عبدالله، دیگر این پیشنهاد را نداد. عبدالله از او پرسید: چرا این بار سخن پیشینت را تکرار نکردی؟ زن گفت: نوری که در پیشانی تو بود، دیگر نیست! عبدالله، ازدواج کرده بود. 6️⃣ چند ماه پس از ازدواج آن‌دو و در شرایطی که آمنه باردار بود. عبدالله در راه بازگشت از شام بیمار شد و در مدینه از دنیا رفت! 7️⃣ تیر برای بار دوم دیر به هدف می‌خورد. عبدالله به‌گونه‌ای کاملاً مشکوک در یثرب درگذشت، اما نمی‌توان خط ترور را ردیابی کرد.
✡️ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (۴) 🎯 تلاش‌های یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص) ⚔️ د. تلاش برای ترور پیامبر (ص) 1️⃣ یک روز بعد از میلاد حضرت محمد (ص)، یکی از علمای یهود به آمد و از حاضران پرسید: آیا امشب در میان شما فردی متولد شده است؟ گفتند: نه. گفت: پس باید در فلسطین متولد شده باشد؛ پسری که نامش احمد است و به‌دست او خواهد بود! 2️⃣ حاضران، پس از جلسه، سراغ گرفتند و دریافتند که پسری برای عبدالله بن عبدالمطلب به‌دنیا آمده است. پس آن عالم را خبر کردند و بنابر درخواست وی، او را نزد کودک بردند. او به محض دیدن طفل، بی‌هوش شد. 3️⃣ چون به‌هوش آمد گفت:... این همان کسی است که بنی‌اسرائیل را نابود می‌کند. آن‌گاه با دیدن شادی از این خبر، ادامه داد: به خدا قسم، کاری با شما کند که اهل مشرق و مغرب از آن یاد کنند. 4️⃣ به این ترتیب، حضرت محمد (ص) از همان نخستین روز تولد شناسایی شد. تیرهای برای جلوگیری از تولد او، همه به خطا رفته بود و آنها برای رسیدن به هدفشان، می‌بایست ایشان را از میان برمی‌داشتند. 5️⃣ در مقابل این توطئه‌ها، برای جلوگیری از پیامبر (ص) نیز تلاش‌هایی صورت گرفت که در ادامه به آنها می‌پردازیم:
✡️ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (۵) 🎯 تلاش‌های یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص) 🌐 ١- دوری از محیط مکه 1️⃣ در آن شرایط، وظیفه‌ای خطیر بر عهده داشت. پیامبر (ص) برای مادر و نیز جدّمادری و جدّپدری بسیار محبوب بود. 2️⃣ عبدالمطلب، محبوب‌ترین فرزندش، ، را از دست داده و دختر وهب نیز دو ماه پس از ازدواج بیوه شده بود. 3️⃣ محصول این ازدواج، یک پسر بسیار زیبا بود. از این‌رو، اهمیت پاسداری از محمد (ص) برای سرپرستان ایشان، کاملاً آشکار بود. 4️⃣ او در محیط مکه، به‌دلیل رفت و آمد کاروان‌های تجاری و زیارتی، در امان نبود. تنها چاره، دور کردن وی از مکه بود؛ آن هم مخفیانه و دور از چشم اغیار. 5️⃣ محمد (ص) را به دایه سپردند تا ایشان را در سرزمینی دورتر از مکه و پنهانی نگهداری کند. منطقهٔ سکونت از مکه، بسیار دور بود. 6️⃣ اما چرا عبدالمطلب، محمد (ص) را پس از ۵سال به مکه بازگرداند؟ در تاریخ، دلایلی برای بازگرداندن پیامبر (ص) نقل کرده‌اند. 7️⃣ علت بازگرداندن حضرت به مکه، آن بود که ایشان را شناسایی کرده بودند و می‌خواستند او را با خود ببرند. نقل‌هایی، این مطلب را تایید می‌کنند.