🌹حضرت #امام_خامنه_ای
(مدظلّهالعالی)
🔹رابطهی قلبی و معنوی بین آحاد مردم و امام زمان(عج) یک امر مستحسن، بلکه لازم و دارای آثاری است؛ زیرا امید و انتظار را به طور دایم در دل انسان زنده نگه میدارد.
۱۳۶۸/۱۲/۲۲
❇@velayat_82
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚مقام معظم رهبری:
"کاری کنید که از منافع و سودها و بهرههای فضای مجازی همه بتوانند استفاده کنند."
❇@velayat_82
'🌸'
کاری که شما مهندسین باید بکنید این است که مسئلهی «ما میتوانیم» را به مردم نشان بدهید. در باب مسائل مهندسی، بگردید دنبال خلأها، ببینید کجا ما خلأ داریم. کارهایی را که خلأ و نیاز کشور است، این ها را دنبال بکنید.
[ حضرت آقا فرمودن📻🌱]
❇@velayat_82
🍃🌺حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾:
💠 آن کسانی که با توهّم تکیهی به دیگران، و با تکیهی به دیگران گمان میکنند که امنیّت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.
❇@velayat_82
∞♥️∞
🌟 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
🔸 رهبر معظم انقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹 در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔸 بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
📆۱۳۶۹/۱۱/۱۹
❣ #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ ❣
❣#لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک ❣
❣#اللّٰھـُـم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ❣
❇@velayat_82
✅خاطره رهبر معظم انقلاب از دیدار حاج آقا مصطفی خمینی(ره)
✍️رهبر انقلاب: حدود اسفند 42، یا شاید هم اوائل 43 بود که من از زندان آزاد شده بودم -در تهران در قزل قلعه زندان بودم- آزاد شدم و خیلی مشتاق بودم که بروم امام را زیارت کنم. آمدم با زحمت منزل امام را که در یکی از این محلات شمران بود -نمیدانم- چیذر بود، کجا بود، الان درست یادم نیست، پیدا کردم و آمدم آنجا دیدم بله پاسبانها آنجا هستند و نمیگذارند آدم برود خدمت امام. گفتم به پاسبانها.
خیلی ساده گفتم من زندان بودم، از زندان آزاد شدم، امام را مدتهاست ندیدم و شاگرد ایشانم، به ایشان ارادتمندم و میخواهم بروم ببینم و اصرار کردم که بروم خدمت امام. یکیشان مخالفت کرد، یکیشان موافقت کرد، بالاخره با یک مناظری وادارشان کردیم که موافقت کنند. گفتند پس 10 دقیقه؛ گفتم باشد. با عجله دویدم یک زمینِ افتادهای بود طرف بیت امام و درِ منزل ایشان را زدم.
یک وقت دیدم حاج آقا مصطفی در را باز کرد که خیلی برای من جالب بود دیدن حاج آقا مصطفی در آنجا که مدتی بود ایشان را هم ندیده بودم و ایشان من را برد خدمت امام و دقایقی خدمت امام بودم و آمدیم بیرون یک قدری با حاج آقا مصطفی صحبت کردیم و آمدم پهلوی پاسبانها و برگشتم. به هرحال ایشان در خدمت امام بود؛ یعنی جزو آن لحظات حساس زندگی امام محسوب میشود خاطره و یاد این عزیز. بعد هم که ایشان را تبعید کردند به ترکیه باز در خدمت امام بود و سالهای متمادی در خدمت امام ماند تا هنگام شهادت.
📚منبع: مصاحبه پیرامون شهادت حاج آقا مصطفی خمینی در سال 1362
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: آن کسانی که با توهّم تکیهی به دیگران، و با تکیهی به دیگران گمان می کنند که امنیّت خودشان را می توانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.
✅سفر رهبر معظم انقلاب به سوریه در نیمه شهریور سال 1363
✍️نیمه شهریور سال ۱۳۶۳ خورشیدی بود. با گذشت شش سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هنوز هیچکدام از رؤسای جمهوری اسلامی ایران به شهر یا کشور خارجیای سفر نکرده بودند. حساسیت رخدادهای جنگ تحمیلی و بیش از همه، بحرانهای داخلی که یکی پس از دیگری همه نیروهای دولت و ملت را صرف مبارزه با معارضان انقلاب میکرد، فرصتی برای دید و بازدیدهای بینالمللی باقی نگذاشته بود.
در این شرایط، نخستین سفر خارجی یک رئیس جمهور در تاریخ ایران، زمانی رقم خورد که حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور وقت کشورمان، به دعوت «حافظ اسد» رئیس جمهور فقید سوریه، راهی «دمشق» شدند. این سفر که در پانزدهم شهریور ۱۳۶۳ آغاز و به مدت هفت روز ادامه پیدا کرد، آغاز یک دور سفر منطقهای بود که افزون بر سوریه، کشورهای لیبی و الجزایر را نیز دربرمیگرفت.
✅به وسیله حربه صبر بر دشمنان پیروز شوید
✍️رهبر انقلاب: استعینوا بالصبر و الصلاة؛ به وسیله حربه صبر بر دشمنان پیروز شوید، به وسیله صبر هدفهای خودتان را از پیش ببرید، این معجزه برای صبر است، آن دستی که باید از آستین بیرون بیاید و کاری بکند، دست صبر انسانی است؛ صبر. ما صبر را هم بد معنا میکنیم.
ما خیال کردیم صبر به این است که حالا بنشینیم ببینیم چگونه خواهد شد. بنده میگویم به شما چگونه خواهد شد، نمیخواهد بنشینیم ببینیم. اگر بدون فعالیت، بدون تلاش، بدون تپش نشستی، عاقبت، بدبختی است، ذلت است، خواری است، بیدینی است و بیدنیایی است.
📚کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی
🔺امام خمینی(ره):
تکلیف ماها را حضرت سیدالشهدا(ع) معلوم کرده است: در میدان جنگ از قلّت عدد نترسید، از شهادت نترسید.
❇@velayat_82
❌ رهبر انقلاب: بعضی از کشورها طبق فرهنگ خودشان #فضای_مجازی را قبضه کردهاند. ما چرا نمیکنیم؟
🔸 این فضای مجازی امروز از فضای حقیقیِ زندگی ما چند برابر بزرگتر شده؛ بعضیها اصلاً در فضای مجازی تنفّس میکنند؛ اصلاً آنجا تنفّس میکنند، زندگیشان در فضای مجازی است. جوانان هم سروکار دارند با فضای مجازی، با انواعواقسام چیزها و کارها، با برنامههای علمیاش، با اینترنتش، با شبکههای اجتماعیاش، با مبادلات و امثال اینها سروکار دارند؛
✖️خب، اینجا لغزشگاه است.
👈 هیچکس نمیگوید آقا جادّه نکش.
اگر شما در یک منطقهای جادّهای لازم دارید، خیلی خب، جادّه بکش، جادّهی اتوبان هم بکش امّا مواظب باش! آنجایی که ریزش کوه محتمل است، آنجا محاسبهی لازم را بکنید.
ما به دستگاههای ارتباطی خودمان، به مجموعهی وزارت ارتباطات و شورای عالی مجازی - که بنده از آن هم گله دارم- سفارشمان این است.
❌ ما نمیگوییم این راه را ببندید؛ نه، اینکه بیعقلی است.
یک کسانی نشستهاند، فکر کردهاند، یک راهی باز کردهاند بهعنوان این فضای مجازی و به قول خودشان سایبری؛ خیلی خب، از این استفاده کنید منتها استفادهی درست بکنید؛ دیگران دارند استفادهی درست میکنند؛
👈 بعضی از کشورها طبق فرهنگ خودشان این دستگاهها را قبضه کردهاند. ما چرا نمیکنیم؟ چرا حواسمان نیست؟ چرا رها میکنیم این فضای غیرقابل کنترل و غیرمنضبط را؟
مسئولند، یکی از مسئولین هم همینها هستند؛ دستگاه وزارت ارتباطات است.
● بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان - ۱۳۹۵/۰۲/۱۳
#طرح_صیانت
❇@velayat_82