📩 نیت خدایی در روزه
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: شرط روزه، نیّت است. نیّت یعنی این عمل را، این حرکت را، این امساک و تمرین را، جهت دادن برای خدا، در راه خدا، به خاطر انجام دستور الهی. این است که به هر کاری ارزش میبخشد... یعنی از بعد از لحظهی طلوع فجر - تا آخر روز به طور دائم به خاطر این نیّت، در حال عبادتید. اگر هم بخوابید، عبادت میکنید. همینطور راه بروید، عبادت میکنید. ۱۳۷۶/۱۰/۱۲
🏷 #بهار_قرآن
❇@velayat_82
📩 نشانههای لطف الهی
✍حضرت آیتالله خامنهای: شما تصور بفرمائید که در شبهای ماه رمضان و سحرهای ماه رمضان، یک جمعیت میلیونی دارند دعای ابوحمزه میخوانند؛ چه آنهائی که در جلسات حضور دارند، چه آنهائی که از طریق تلویزیون و رادیو این دعا را میشنوند و داخل منزل حال میکنند، صفا میکنند، اشک میریزند؛ اینها چیزهای کمی نیست؛ اینها نشانههای لطف الهی است.
۱۳۹۰/۰۶/۱۷
🔴بیخبران از ماهیت انسان و «حقوق بشر»
🔹 امام خمینی(رحمهالله) : این غربیهایی که دور هم جمع شدند برای منافع ابرقدرتها، اینها از انسانیت اصلًا اطلاعی ندارند.
⚠️ اینها میخواهند «حقوق بشر»! تو چه میدانی بشر چه هست تا حق بشر چه باشد!
#حقوق_بشر
🔴هرچه که شما با قرآن بیشتر انس پیدا کنید، ذکر بیشتر خواهد شد
🔻 یکی از نامهای مبارک قرآن ذکر است؛ در خود قرآن چند جا تعبیر ذکر بکار برده شده و مراد قرآن است؛ مثلاً «و هذا ذکرٌ مبارکٌ انزلناه»، یادآورنده است. ذکر وسیله ارتباط است. ذکر یعنی یاد. شما اگر یادتان بود ارتباط برقرار میکنید با هرکسی، با هر چیزی، اگر او یادتان رفت قهراً دیگر ارتباط برقرار نمیکنید.
۱۴۰۱/۰۱/۱۴
#ماه_رمضان
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 تحلیلی جالب و منطقی امام خامنه ای از نظام اسلامی و وظیفه ما🌹
‼️فرو بردن سر در آب
🔷 اگر روزهدار عمداً تمام سر را در آب فرو ببرد، بنابر احتیاط واجب روزهاش باطل است و باید روزهی آن روز را قضا کند.
🔷در حکم مسئلهی قبل فرقی نیست میان اینکه در هنگام فرو بردن سر در آب، بدن او نیز در آب باشد یا اینکه بدن او در بیرون باشد و فقط سر را در آب فرو ببرد.
❇@velayat_82
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: من اهل دعا هستم. به دعا خیلی اعتقاد دارم. تک تک مردم را دوست میدارم و برای همه دعا میکنم.
❇@velayat_82
امام خميني رحمه الله علیه: تا اصلاح نکنيد نفوس خودتان را، از خودتان شروع نکنيد و خودتان را تهذيب نکنيد، شما نميتوانيد ديگران را تهذيب کنيد. آدمي که خودش آدم صحيحي نيست نميتواند ديگران را تصحيح کند؛ هرچه هم بگويد فايده ندارد. کوشش کنند علمايي که الان در حوزهها هستند؛ در هر حوزهاي از حوزههاي اسلامي که اين جوانها که با يک فطرت سالم ميآيند، بعد از ده، بيست سال با يک فطرت فاسد بيرون نروند. تهذيب لازم است؛ عالم اگر فاسد بشود، يک شهر را، يک مملکت را به فساد ميکشد، چه عالم دانشگاه باشد و چه عالم فيضيه، فرقي نميکند.
❇@velayat_82