هدایت شده از مؤسسه گفتمان قرآن و ولایت
📖قرآن مخصوص گروه خاصی نیست...
✍🏻ثبت نام دوره دانشجویی تدبّر در قرآن
🔹ویژه برادران دانشجو، طلبه و فارغالتحصیل جوان
🔹پیش دوره آشنایی با تدبّر در قرآن، در طول سال حدوداً هر ماه یکبار برگزار میشود و مخاطبان میتوانند متناسب با شرایط خود در یکی از بازههای زمانی فعال زیر -که هم اکنون ثبت نامشان در حال انجام است- شرکت نمایند:
▫️ ۳ و ۴ شهریور
▫️۷ و ۸ مهر
✍🏻اطلاعات تکمیلی و ثبت نام:
🔗 tadabor.ir/nokhbegani
🆔 @tadabor_ir
هدایت شده از آرشیو سور مدنی
⚠️ وای به حال آنهایی که نمی گذارند مردم به قصد فهمیدن به سمت قرآن بروند!
✍️ سید علی خامنه ای (حفظه الله)
📚 منبع: کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، ص249-251
🔹 به قرآن مراجعه کنید. سعی کنید با قرآن آشنا شوید، سعی کنید محتاج این نباشید که آیه هایی را من بیایم برایتان معنا کنم. خودتان را به این گنج بی پایان و دریای بی کران نزدیک کنید...
🔹 این مطلب را چرا تذکر دادم راجع به قرآن؟ برای خاطر اینکه بدانید شما برادران و خواهران که دام های فراوانی، وسایل بی پایانی برای دورن گه داشتن مردم از قرآن، تاکنون در طول زمان تدارک دیده شده و یکی از این بهانه ها و دام ها و وسیله ها که تا امروز هم هنوز هست، هنوز یک عده جاهل یا مغرض این مطلب را تکرار می کنند، که آقا! قرآن را هیچ کس نمی فهمد جز ائمه معصومین(ع)، ائمه معصومین(ع) هستند که قرآن را می فهمند.
🔹 اینکه امام(ع) قرآن را خیلی خوب می داند، به این معنا نیست که بنده و جناب عالی یک کلمه اش را هم نمی فهمیم، یک قشر از قرآن را هم نمی توانیم بفهمیم. مثل آن بنده خدایی که می گفتند نماز بخوان، گفت ای آقا اگر نماز آن بود که مولایم علی کرد، من چرا دیگر نماز بخوانم. این منطق، همان منطق است. اگر آنها قرآن را می فهمند، ما و شما دیگر چرا لای قرآن را باز کنیم؟ ای بیچاره! ای محروم! ای محروم از معارف قرآن، وای به حالت! وای به حالت! وای به حالت که قرآن را نمی فهمی، اما بیشتر وای به حالت اگر آنکه خودت نفهمی، نگذاری مردم هم بفهمند. اجازه ندهی مردم تشنه کام هم از این چشمه فیاض و جوشان بهره ببرند. وای به حالت! وای به حال آنهایی که مردم را از قرآن دور می کنند، از قرآن می رمانند، به بهانه ها و معاذیر گوناگون نمی گذارند مردم قرآن را باز کنند به قصد فهمیدن، وای به حالشان!
🔹 و شما بدانید برادران و خواهران که امروز سر و کار ما با قرآن است. همان طوری که پیغمبر خدا(ص) فرموده است : «فإذا التبست علیکم الفتن کقطع اللیل المظلم فعلیکم بالقرآن» آن روزی که فتنه ها مثل پاره های شب سیاه بر زندگی شما سایه افکند، بر شما باد به قرآن... امروز روزی است که به قرآن باید مراجعه کنیم. شرط اولش این است که قرآن را بفهمیم.
هدایت شده از فانوس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افزایش چشمگیر ذخایر ارزی ایران طی یک سال
✅ افزایش ذخایر ارزی ایران در سایه دیپلماسی فعال و ارتباط مناسب با همسایگان...
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
هدایت شده از فانوس
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فساد در نظام و نحوه مواجهه با آن
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
هدایت شده از مطالبه گری حجاب ۱
📢📢📢📢📢📣📣📣
__________لینک پویش شماره ۱____________
مطالبه از صدا و سیما برای فرهنگسازی حیا و پوشش
لطفا سریعا در انتشار و جذب امضا برای این پویش اقدام کنید .
👇👇👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/161772
هدایت شده از مجاهدان تبیین
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۷🌷
كامل ترین برنامه ی اجتماعی:
یكی از ویژگی های قرآن كریم، ارائه ی مفاهیم والا و پرمعنا در قالب جملات كوتاه و مختصر است. قرآن که قانون اساسی اسلام و مهم ترین برنامه ی زندگی بشر است، به تمام نیازهای انسان توجّه داشته است. از این رو ما وظیفه داریم كه در آیات این كتاب ارزشمند بیندیشیم و راه زندگی خود را از آیات آن پیدا كنیم. این آیه، با دادن شش دستور مهم اجتماعی، به مهم ترین عوامل سعادت بشر اشاره كرده است. از این شش فرمان، سه دستور، جنبه ی امری، و سه دستور، جنبه ی بازدارندگی دارند.
سه موردی كه به آن ها امر شده، این هاست:
1ـ عدل: شاید بهترین تعریفی كه از عدل ارایه شده، «قرار دادن هر چیزی در جای مناسبش» است. در روایتی از پیامبر می خوانیم كه «آسمان ها و زمین، به وسیله ی عدل برپاست و اداره می شود»؛ زیرا هر مجموعه ای هنگامی مفید و پربازده است كه اجزایش در جای درست خود قرار گرفته باشند و به اندازه و به دور از افراط و تفریط عمل كنند. از این رو مهم ترین نیاز جامعه ی انسانی، عدل و داد است و مردم تنها در سایه ی این نعمت بزرگ می توانند رنگ خوشبختی را به خود ببینند.
2ـ احسان: هرچند عدالت، اساس جامعه ی انسانی است، به تنهایی نمی تواند نیاز مردم را برطرف کند؛ زیرا مردم در بسیاری از اوقات باید فراتر از وظیفه ی خود، كمك كنند و بیش از حقّ دیگران به آنان یاری رسانند. برای مثال، در هنگام جنگ یا بروز حوادث طبیعی نمی توان دست روی دست گذاشت و منتظر مالیات های عادلانه و سایر قوانین عادی شد؛ بلكه باید با تمام وجود به یاری هم نوع شتافت و از حق خود به آنان بخشید. در حقیقت، عدالت، دادن حقوق مردم به آنان، و احسان، لطف و بخشش به ایشان است.
3ـ نیكی به نزدیكان: چون هر جامعه ی بزرگ، از جامعه های كوچك تر یعنی خویشاوندان تشكیل شده، بی شک اتحاد و كمك رسانی در این جامعه های كوچك تر، باعث سلامت و سعادت كل جامعه خواهد شد. از این رو خداوند پس از توصیه به احسان و نیكی به همه ی مردم، توصیه ی ویژه به نیکی به خویشاوندان کرده است. سه موردی كه از آنها نهی شده، این هاست:
1ـ فحشاء: فحشاء به معنای كار بسیار زشت است، و منظور از آن در این آیه، احتمالاً گناهان زشت پنهانی ست. گناهان پنهانی، بی شک روحیه ی خداترسی را در انسان از بین می برد و انسان را به كارهای زشت دیگر تشویق می كند.
2ـ مُنكَر: منكر، كاری ست كه از نظر دین و عقل، زشت و ناروا باشد، و در این آیه، احتمالاً به معنای گناهان آشكار و علنی ست.
3ـ بَـغی: بغی به معنای فراتر رفتن از حق خود و ظلم و ستم و تجاوز به حقوق دیگران است. بیشک بخش عمده ای از مشكلات هر جامعه ی ناسالمی به این صفت ناپسند و خودخواهانه مربوط می شود. این شش دستور، منشور سعادت اجتماعی انسان هاست و عمل به آن می تواند هر جامعه ای را به گلستان تبدیل كند. پیامبر گرامی اسلام فرموده است: «مجموعه ی تقوا در این گفتار خداست كه می-فرماید: اِنَّ اللهَ یَأمُرُ بِالعَدلِ وَ الاِحسانِ وَ ... »
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو #کلیپ
#سخن_علما
پاسخ هاۍ ڪوتاه و دقیـق و شنیدنۍ #آیت_الله_قائـم_مقامـی
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
💎مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده...
╔═💎💫═══╗
@aamerin_ir
╚═══💫💎═╝
به کانال آمرین بپیوندید👆
هدایت شده از خبرگزاری فارس
امام سجاد، رهبری تشکیلاتی و کادرساز بودند
🔹رهبر انقلاب: امام صادق میفرمایند که از لحاظ رفتار، زهد و عبادت، هیچکس به اندازه علىبنالحسین به امیرالمؤمنین شبیهتر نبود. شخصیت ایشان بهصورت عملی و ذهنی دست نیافتنی است و ما تنها میتوانیم شعاع آن خورشید تابان را از دور ببینیم.
🔹امام سجاد در طول ۳۵ سال عمر پر برکتشان توانستند مردم غافل و بیخبر را از چنگ شهوات، تسلط دستگاههای جبار و علما وابسته به حکومت نجات دهند و یک مجموعه مؤمن علاقهمند صالحى را خلق کنند.
@Farsna
هدایت شده از حجاب عقلانی
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️این کلیپ رو حتمااااا ببینید و لطفا از دست ندهید❗❗
یکی از زیباتریین وجذاب ترین کلیپ هایی بود که تا به حال دیدم.حرف هاش رو باید با آب طلا نوشت💯
4_6039648325202873739.mp3
3.54M
📼 #پادکست استاد #رائفی_پور
📝 «امر به معروف مسئولین»
شهید بهشتی : انتقاد سالم وسازنده نه تنها حق مردم است، بلکه وظیفه مردم است
📥 لینک دانلود سخنرانی کلیپ👇
🌐 t.me/Masafbox/3848
☑️ @Masaf
📌 #مختصات_زمان_ما و آیندهای که تا ظهور در پیش داریم– ج۴
🔘 در یک جامعۀ محبّ اهلبیت(ع) یک فقیه را مظلومانه وسط شهر بهدار میکشند و همه سکوت میکنند
🔘 گاهی یک ملت به یک امر مهم بیاعتنایی میکند و ده سال بعد ضربهاش را میخورد
🔘 وقتی خدا نعمت معنویِ محبت اهلبیت(ع) به ما داده است متناسب با آن از ما امتحان خواهد گرفت
🔘 وقتی خدا نعمت اربعین و محبت امام حسین(ع) را در اوج به ما داده، چه انتظاری از ما دارد و چه امتحانی خواهد گرفت؟
____
وقتی خدا به یک ملت و یک جامعهای نعمت معنوی داد، بههمان نسبت از آن جامعه انتظار دارد و امتحان میگیرد. وقتی خدا نعمت محبت اهلبیت(ع) را به ما داده است متناسب با آن از ما امتحان هم خواهد گرفت.
الآن که خدا به ما نعمت اربعین و فرصت عشقبازی و ابراز ارادات به امام حسین(ع) در اوجش به ما داده است، باید ببینیم چه انتظاری از ما دارد؟ چه امتحان سختی در پیش خواهیم داشت؟ خدا الکی اینها را به هیچ امتی نمیدهد.
سنتهای الهی عجیب و غریب است. بعضی وقتها یک ملتی نسبت به یک امر مهم بیاعتنایی میکند و ممکن است بعد از ده سال، خداوند به آنها یک ضربۀ سختی بزند.
یک نمونهاش سکوت مردم در ماجرای شهادت شیخ فضل الله نوری بود. لااقل در تاریخ معاصر نداریم که در یک جامعۀ محبّ اهلبیت و مرید اهلبیت و شیعه و با حضور علماء، یک فقیه را در وسط میدان شهر به دار بشکند و خیلیها ساکت بمانند. بعد از شهادت شیخ فضلالله نوری، حدوداً دهسال نشد که نزدیک به ده میلیون ایرانی در یک بلای قحطی نابود شدند. آیا ربطی بین این دوتا هست؟ چه عرض کنم!
شهید شیخ فضلالله نوری خیلی مظلوم بود. واقعاً شهادتش مظلومانه بود و بعد از شهادت هم در تهران به پیکر ایشان هتک حرمت شد...
بدن این شهید را بعد از مدتها از خانهای که در آن مدفون بود، برداشتند و به قم بردند که دفن کنند؛ از ترس اینکه دشمنانش بدن را بیرون نیاورند و آتش نزنند...دیدند که بدن سالم است.
شیخ فضل الله نوری یک عالمِ زمانشناس بود. آقای بهجت(ره) توضیح میدهند که فرق شیخ فضل الله نوری در زمانشناسی با بقیه علما چه بوده است.
به شیخ فضلالله گفتند که شما فقط یک سر بیا سفارت انگلیس و برگرد؛ دیگر هیچکسی با شما کاری ندارد. ایشان فرمود: من هرگز این کار را نمیکنم و میدانم که من را قطعاً میکشند.
وقتی میخواستند طناب دار را دور گردن ایشان بیندازند، خودش عمامه را از سرش برداشت و انداخت و فریاد زد: عمامهها از سرها برخواهند داشت... این در شرایطی بود که مشروطهخواهان رفته بودند امضای علما را گرفته بودند که «شما علما تأیید کنید تا ما این مشروطه را راه بیندازیم» لذا وقتیکه ایشان گفت عمامهها از سرها برخواهند داشت، هیچکسی باور نمیکرد.
ایشان پیشبینی میکرد مشروطهای که با دست پنهان خبیث انگلیس ساخته و پرداخته بشود، بعداً هم یک کسی مثل رضاخان را میآورد که هم عمامهها را برمیدارد و هم «سرها بریده بینی بیجرم و بیجنایت» این نشانۀ زمانشناسی شیخ فضلالله بود.
🔻دانشگاه امام صادق(ع)
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۱/۵/۱۰