فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیز زهࢪا کجایی🍃🌹
#یا_مهدی (عج الله تعالی فرجه)
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
#یا_صاحب_الزمان
ای_آفتاب #شب_یلدا ی همه💚
🌸🟦🌸🟦🌸🟦🌸
🟦🌸🟦🌸🟦🌸
🌸🟦🌸🟦🌸
🟦🌸🟦🌸
🌸🟦🌸
🟦🌸
🌸
سلام و صد سلام بر
مهربانان ولایت عشق😍😍😍
میلاد با سر سعادت #خانم_زینب_کبری (س) تبریک و تهنیت باد ❤️❤️❤️
و همچنین 👇☺️
#روز_پرستار بر همه ی پرستاران عزیز مبارک 🌹
☘️السلام علیک یا زینب کبری
خواهر ارباب خوبی ها 😊❤️
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭
امشب حتما در کانال باشید
جشن میلاد خانم #حضرت_زینب را داریم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#مولودی
#دختِ_شاهِ_خندق
#حضرت_زهرا س
#حضرت_علی
#عقیلة_العرب
#میلاد_حضرت_زینب
کانال ولایت عشـــــ🌺ـــــق313⤵️⌛️
https://eitaa.com/joinchat/690290744Ca39dddb009
#حکمت_سی_و_هفتم_نهج_البلاغه
📌 حکمت 37
📍ضرورت ترک آداب جاهلی
📍در بر دارنده مفاهیم: #اخلاقی، #سیاسی، #تربیتی
✅ «اين سخن را امام زمانى بيان فرمود كه در مسير حركتش به شام كشاورزان و دهبانان شهر انبار با او ملاقات كردند (و به عنوان احترام به امام) از مركب پياده شده و با سرعت پيش روى او حركت كردند (و اين مراسم را كه نشانه خضوع فوق العاده در برابر امراى ستمگر بود انجام دادند) .
🔻🔻🔻
#حکمت_سی_و_هفتم_نهج_البلاغه
1⃣ امام(عليه السلام)فرمود: اين چه كارى بود كه كرديد؟» «عرض كردند اين رسوم و آدابى است كه ما اميران خود را با آن بزرگ مى داريم» . «امام(عليه السلام) فرمود: به خدا سوگند زمامداران شما از اين عمل بهره اى نمى برند و شما با اين كار در دنيا مشقت بر خود هموار مى سازيد و در قيامت بدبخت مى شويد» . سپس افزود: «چه زيان بار است مشقتى كه به دنبال آن عقاب الهى باشد و چه پرسود است آرامشى كه با آن امان از آتش دوزخ فراهم گردد» .
🔻🔻🔻
#حکمت_سی_و_هفتم_نهج_البلاغه
2⃣ در زمان هاى گذشته معمول بوده ـ و هم اكنون نيز در بعضى از نقاط جهان معمول است ـ كه اهل يك كشور يا اهل يك شهر براى تعظيم امرا و سلاطين اعمالى انجام مى دادند كه نشانه نهايت ذلت بود. آنها نيز از اين رفتار خشنود مى شدند،چراكه علاقه داشتند همواره شهروندانشان خود راذليل و خوار وبى مقدار در برابر آنها بدانند تا فكر قيام در مغزشان خطور نكند و سلطه آنان باقى بماند.
◀️ ولى اسلام كه به انسان ها شخصيت داده و آدمى را مسجود فرشتگان و اشرف مخلوقات مى داند و جهان را مسخر او مى شمرد، اجازه نمى دهد افراد با ايمان براى بزرگداشت امرا تن به كارهاى ذليلانه بدهند.
🔻🔻🔻
#حکمت_سی_و_هفتم_نهج_البلاغه
3⃣ به يقين اگر به جاى على(عليه السلام)معاويه بود آنها را به اين كار تشويق مى كرد ولى امام به آنها هشدار داد و به سه دليل آنان را بر حذر داشت. نخست اين كه امرا هيچ گونه نفع عاقلانه اى از اين كار نمى برند، بلكه ممكن است باعث غرور و كبر آنها شود و شخصيت خود را گم كنند. ديگر اين كه زحمت فوق العاده اى بر دوش توده هاى مردم مى افتد و گاه ممكن است در چنين شرايطى افرادى ضعيف زير دست و پا بمانند. سوم اين كه اين عمل ناصالح مايه گرفتارى در آخرت مى شود، زيرا نوعى شرك محسوب مى شود.
◀️ به عكس، اگر آنها به احترامات معقول قناعت كنند و به جاى اين مشقت، آرامش را براى خود بپذيرند، آرامشى كه امان از آتش دوزخ را نيز به همراه دارد، هم امرا گرفتار كبر و غرور نمى شوند و هم مردم مشقت توأم با ذلت را نمى بينند و هم در آخرت سربلند خواهند بود .
🔻🔻🔻
#حکمت_سی_و_هفتم_نهج_البلاغه
4⃣ قابل توجه است كه در حديث ديگرى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم: روزى امير مؤمنان به سراغ اصحابش آمد در حالى كه بر مركب سوار بود. گروهى پشت سر حضرت به راه افتادند. امام نگاهى به آنها كرد و فرمود: با من كارى داريد؟ عرض كردند: نه يا اميرالمؤمنين ولى دوست داريم همراه تو راه برويم. امام به آنها فرمود: «برگرديد، زيرا راه رفتن پياده در كنار سوار موجب مفسده (غرور و خودبرتربينى) براى شخص سوار و سبب ذلت براى پياده است». سپس امام صادق(عليه السلام) افزود: دفعه ديگرى باز امام سوار بود و جمعى پشت سر او پياده به راه افتادند. امام(عليه السلام)فرمود: «بازگرديد، زيرا صداى كفش ها پشت سر انسان ها موجب فساد دل هاى احمقان مى شود» .
◀️ بايد توجه داشت كه هدف از اين سخنان اين نيست كه مردم، بزرگان را احترام نكنند، بلكه منظور اين است كه احتراماتى كه نسبت به شاهان و مانند آنها داشتند و نشانه ذلت و بدبختى احترام كنندگان بوده و مايه غرور و نخوت احترام شوندگان ترك شود.
🔻🔻🔻
#حکمت_سی_و_هفتم_نهج_البلاغه