سربازایِ آقا امام زمان !.
صدای "هَلمِنناصِریَنصُرنی" امام حسینِ زمانتو میشنوی؟!
منتظر لبیک توعه(:
ساکت نشینید، الان باید ی همت بکنید ی یا علی بگید بلند شید و نشون بدید به همه !!
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدان شریعتی(تقی آباد)
غیورمردای مشهدی
ماشاالله خداقوت
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجشنبه ۳۱شهریور
طوفان خروش و خشم ما در راه است
سوگند به آه، عمرتان کوتاه است
با سورهی انتقام برمیگردیم
این تازه فقط اول بسمالله است!
✳️ مشهد ، میدان تقیآباد، هماکنون...
شبهه
در واکنش به قضایای مربوط به فوت مهسا امینی آیه ۴۱ سوره زمر در حال انتشار است که مضمون آن این است: ای پیامبر تو مامور به اجبار آنها به هدایت نیستی!! (وَ ما أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِوَكيلٍ) در جواب چه بگوییم؟
پاسخ
شبهه افکنان گمان کرده اند به سند جدیدی دست پیدا کرده اند! درحالیکه قبلا جواب اینگونه شبهات مکررا گفته شده؛ پیامبر (و هیچ کس دیگر) نه تنها مامور به هدایت افراد نیستند، بلکه همانطور که در آیه (لا اکراه فی الدین) نیز آمده است اساسا امکان اجبار به هدایت وجود ندارد. اجبار به هدایت مانند آن است که کسی را بخواهید مجبور به دوست داشتن خود کنید! که اتفاقا در این باره هم در قرآن آیه ای وجود دارد: «اگر تو آنچه در زمين است همه را خرج مىكردى نمىتوانستى ميان دلهايشان الفت و محبت ایجاد کنی، اما خدا ميان مومنان الفت ایجاد کرده است» (انفال آیه ۶۳)
با این وجود رعایت قانون امر لازمی است که ربطی به هدایت و دین و اعتقاد ندارد و هیچ جا اجازه نقض قانون را نمی دهند. به همین دلیل در خود قرآن (مثلاً سوره نور آیه دوم) برای عدم رعایت قوانین مجازات تعیین شده است.
مثلاً ممکن است کسی اعتقاد داشته باشد قانون چراغ قرمز قانون غلطی است! اولاً با اجبار نمی توان اعتقاد او را تغییر داد (بلکه با استدلال و منطق باید این کار را انجام داد) ثانیاً اعتقاد نداشتن او به این قانون توجیه قابل قبولی برای عدم رعایت آن نیست.
(در مطالب قبل، در مورد حجاب قانونی در قرآن مطالبی منتشر کردهایم)