🔺جهانگیری در یک سیاه نمایی کامل- 98/9/25 : «درآمدهای حاصل از صادرات نفت به شدت کاهش یافته است ،اما یقیناً میزان درآمد حاصل از صادرات نفت در سالهای ۹۷ و ۹۸ به شدت کاهش یافته و در چنین شرایطی و با این دو شوک حتماً زندگی و معیشت مردم با مشکل مواجه شده است.»
🔻جهانگیری - 98/9/11 : «نفت را به روشهای دیگر میفروشیم؛ ایران بهرغم اینکه حتی همسایگان و دوستان نزدیک بینالمللیاش نیز جرئت خرید نفت را ندارند، از طریق روشهای دیگر نفت خود را به فروش میرساند.»
❌فرصت سوزی 6 ساله دولت و عدم توجه به اقتصاد مقاومتی باعث این شده که دولت به جای اصلاح ساختاری تدریجی ،مجبور است فشارهای کسری بودجه رو به مردم انتقال بده.
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⛔️خسارات یک مدیر فرتوت و نالایق!
1️⃣زنگنه (امروز): “تاثیر کیفیت بنزین بر آلودگی هوا ناچیز است!”
2️⃣زنگنه (آذر ۹۳): “اگر میگویند کیفیت بنزین اثری بر آلودگی نمیگذارد باید به عقلشان شک کرد.”
❌زنگنه و ابتکار بنزین داخلی رو به بهانه آلوده کردن هوا تعطیل و واردات بنزین یورو چهار رو توسط عدهای خاص! کلید زدند.
همین آدم کارت سوخت رو هم حذف کرد و کلی خسارت به کشور وارد کرد!
⚠️کی قراره مردم شاهد محاکمه مدیران نالایق باشن؟
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⭕️یک روز که مدرس از مجلس به خانه بازگشت، عده ای از مردم به منزل او ریخته و با سر و صدای زیاد گفتند:
آقا! این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟ خلاف مصلحت است.
مدرس پاسخ داد: اگر بیست راس اسب و الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند ناهار چه میخورید، جواب چه میدهند؟! همه گفتند: جو!
مدرس گفت آن یک نفر هم ناچار است سکوت کند؛ این وکلایی که شما انتخاب کردهاید همین قدرند؛ بروید آدم انتخاب کنید...
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دیدن این فیلم برای همه لازم است
✍🏻 #حمید_رسایی
🔻کسانی که سال ۸۲ از حاکمیت خروج کردند، حالا نه تنها به برکت دولت حسن روحانی از در و پنجره به حاکمیت برگشتهاند و زندگی مردم را فلج کردهاند، معترضند که چرا برای ورودشان در مجلس فرش قرمز پهن نشده؟!
🔹انتخابات مجلس یازدهم در اسفند سال ۹۸ برگزار خواهد شد و این قطعه از تاریخ مربوط میشود به زمستان سال ۸۲ در اخرین مین مجلس ششم.
🔹یعنی جوان ۲۲ ساله امروز که پیگیر انتخابات و اخبار آن است، وقتی این حوادث اتفاق افتاد، شش ساله بود. بسیاری از ما هم فراموش کردهایم که ریشه برخی دولتمردان و اصلاح طلبان امروز، از چه تغکری شکل گرفته است.
#سرطان_اصلاحات
🎥 #پارلمان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چقدر این تیکهی فیلم میرزا کوچکخان جنگلی، زبانِ حالِ همین زمانه😔
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⭕️ رسول اکرم(ص) می فرمایند: "فتنه هایی خواهد بود که در اثنای آن
مرد به صبح مومن باشد و به شب کافر شود، مگر آنکه خدایش به علم زنده دارد."
(نهج الفصاحه ، حدیث 1734)
🔹 در مسیر انقلابِ اسلامی هم کسانی در صفِ اول انواع مبارزات با دشمان بودند و هستند ولی کم کم به وسیلهی اعضای خانوادهشان و تکبّر از این مسیرِ عدالتخواهی فاصله گرفتند!
👈 یکی از آثار فتنهها همین غربال شدنِ برخی از چهره های مردمی و مسئولین است.
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
⛔️نماینده مجلس یا چوپان دروغگو؟!
👤مطهری: “از شورای نگهبان با نمايندهای تماس میگيرند كه امضای استيضاح را پس بگيرد و میگویند اگر اين كار را نكند، رد صلاحيتت میكنيم.”
👤کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان: “این ادعا دروغی است آشكار؛ شورای نگهبان موضوع را از طريق مراجع قانونی پيگيری خواهد كرد.”
👈🏻مطهری در قضیه گرانی بنزین هم به رهبر معظم انقلاب دروغی نسبت داده بود، اما آیا این بار کسی به دروغهای این وکیلالدوله رسیدگی میکند؟!
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️پشت پرده گرانی بنزین و آشوبهای پس از آن از زبان حجتالاسلام حمید رسایی:
🔸دولت معیشت مردم را گروگان گرفت، برجام اول را تحمیل کرد.
الان هم امنیت مردم را گروگان گرفته!
🔹سفیر انگلستان گفته بود اگر امنیت ایران به هم بریزد، رهبر انقلاب و سپاه پاسداران عقب نشینی میکنند!
🔸سرویس امنیتی عربستان چهارم آبان خبر داشته که در تاریخ ۲۴ آبان، در ایران اتفاقی خواهد افتاد!
الان در ردههای بالا این بحث وجود دارد که سرویس امنیتی عربستان از کجا خبر داشته!
🔹یک وزیری سه روز به مرخصی میرود و تا عصر شنبه تلفنش را جواب نمیدهد!
آَشوبگران هم به راحتی در فضای مجازی هماهنگیها را انجام میدهند!!!
#سرطان_اصلاحات
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استاد عالی:
در زمان امام هادی(ع)، شخصی از یکی از شهرهای دور به امام نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم، گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟حضرت در جواب ایشان نوشتند:
"إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَهٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک
لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم."
🔻سهم شما پنج صلوات به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج).
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نطق مخالفت رسایی (به عنوان طراح) با افزایش حقوق نمایندگان مجلس هشتم
در مجلس هشتم بعد از طرح استفساریه ای درباره حقوق مسئولین، با پیشنهاد حمید رسایی و ۱۴ نماینده دیگر، طرحی ارائه و قانون مشهور به حقوق مادام العمر مسئولان کشور لغو شد.
بیشتر ببینید👇
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رو که نیست...
🔰 حمید رسایی: امیرکبیر مرد بزرگی بود. تا جایی که نوکران نظام سلطه برای مرگش نقشه کشیدند. شما و مثل شما چی حضرت والا ؟ دشمنان این خاک کجا برایتان نقشه کشیدهاند؟ شما خود به نوکران نظام سلطه و نقطه امید آنها تبدیل شدهاید.
علی شکوری راد، عضو سابق حزب منحله مشارکت، از جمله نمایندگان متحصن مجلس ششم که اعلام کردند از حاکمیت خروج میکنند، از فعالان کودتای سال ۸۸ در حالی که معتقد است حتی اگر کسی اسلام را نخواهد میتواند مسئولیت را در کشور اسلامی به دست بگیرد...
حالا چنین فردی با چنین سابقهای کاندیدای مجلس یازدهم شده و ادعا کرده که قانون اساسی را قبول دارد و به آن ملتزم است، اما رد صلاحیت شده و دو قورت و نیمش هم باقی است که چرا هیأت اجرایی ردش کرده است!
آخه مرد حسابی با این سابقه درخشان، چطور میتوانست تأییدت کند...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
⚡️کسانی که عدالت را بر ولایت مقدم میدارند، مفروضشان این است که فهمشان از عدالت بر فهم ولی برتری دارد!
این جماعت تسلیم عدالت ولیفقیه نمیشوند، بلکه از ولیفقیه میخواهند تسلیم عدالتی شود که اینها فهمیده و علَمش را بلند کردهاند.
🔹این جمله شهید سید مرتضی آوینی حکایت این روزهای ماست که "زمانه عجیبی است برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ،نه امام حاضر را. میدانی چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر می کنند،اما امام حاضر را باید فرمان بَرند!
وکوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند."
https://b2n.ir/259052
@syjebraily
✏سرلیست یک چکلیست!
نسبت درآمد مالیاتی به تولید ناخالص داخلی(tax to gdp) یکی از شاخصهای مهمی است که نشانگر میزان کنترل و مدیریت منابع اقتصاد توسط دولت است. هرچقدر نسبت مالیات به gdp کوچکتر باشد، یعنی دولت در مدیریت منابع اقتصاد ضعیف است.
به زبان ساده، هرچه این نسبت کوچکتر باشد، میزان ولنگاری اقتصادی بالاتر میرود؛ و وقتی میزان ولنگاری اقتصادی بالا بود، توان دولت در تخصیص بهینه منابع در جهت برنامههای ملی پیشرفت کاهش مییابد.
دقت کنیم که نسبت فوق ارتباطی به کوچکی یا بزرگی اقتصاد ندارد. ممکن است کشوری اقتصاد کوچکی داشته باشد، اما نسبت مالیات به جی.دی.پی بزرگی داشته باشد که نشاندهنده مدیریت صحیح منابع اقتصاد توسط دولت است.
میانگین نسبت درآمدهای مالیاتی به تولید ناخالص داخلی(tax to gdp) در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی که پیشرفته محسوب میشوند ۳۴ درصد، در کشورهای بریکس که در حال پیشرفت محسوب میشوند ۲۳ درصد و در کشورهای کمترپیشرفته ۱۶ درصد است.
متاسفانه این نسبت در اقتصاد ایران بین ۴ تا ۷ درصد در نوسان بوده است که حاکی از ضعف شدید مدیریت منابع اقتصاد توسط دولت است.
مهمترین مسئله دولتها برای ایجاد یک نظام مالیاتی قدرتمند و دقیق، اشراف کامل بر اطلاعات اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی و قدرت پردازش این اطلاعات بوده که اینک با ظهور فناوریهای نوین ارتباطی، کسی نمیتواند از فقدان این امکان به عنوان یک معضل یاد کند.
ارقامی در حدود ۱۵۰ هزار میلیارد (یعنی حدود یک چهارم بودجه عمومی سال آینده) که برای فرار مالیاتی در کشور ما ذکر میشود، نشاندهنده یک ولنگاری تمام عیار اقتصادی است که عملا اجرای هرگونه برنامه ملی پیشرفت را دچار اخلال جدی میکند. یکی از سیّئات مجلس کنونی، به فرجام نرساندن قانون مالیات بر عایدی سرمایه است؛ و انشاءالله یکی از اقدامات اساسی که در مجلس آینده باید انجام شود، همین موضوع یعنی برطرف کردن خلاهای قانونی مالیاتی و نظارت دقیق بر حسن اجرای قوانین موجود مالیاتی است.
مالیات فقط محل درآمد دولت نیست. مهمترین کارکرد مالیات، مدیریت اقتصاد و هدایت آن در جهت صحیح است. تا وقتی نظام مالیاتی کارآیی نداشته باشیم، هیچ برنامهای قابلیت اجرای صحیح و کامل را نخواهد داشت.
جریان انقلابی باید از کلیگویی در دوران مبارزات انتخاباتی به شدت پرهیز کند. چک لیستی تهیه کرده و به مردم قول دهد یک به یک موارد آن را با سررسیدهای مشخص به فرجام خواهد رساند. پس از پیروزی نیز، گزارش پیشرفت کار چک لیست خود را هفتگی به مردم بدهد. سرلیست این چک لیست، باید مسئله مالیات باشد.
@syjebraily
🔶یکی از تعهداتی که کاندیداهای جریان انقلابی باید به مردم بدهند این است که در طول دوره نمایندگی، هر هدیهای از سوی هر شخصیت حقیقی/حقوقی دریافت میکنند، ضمن انتشار تصویر هدیه، آن را تقدیم کمیته امداد نمایند.
🔸یکی از شگردهای شیادان سیاسی این است که رشوههای خود را در قالب هدایای نقدی و غیرنقدی تقدیم نمایندگان میکنند و این جمله را اضافه میکنند که "شما این پول را در کارهای خیر هزینه کنید"! اما مدتی بعد، درخواست رانت میکنند. نمایندهای که هدیه دریافت کرده و آن را به منزل میبرد، در واقع بیآنکه بداند، در حال معامله جایگاه نمایندگی خود است. وکیلی که ملت با هزاران امید برگزیدهاند، نباید با یک یا چند سکه وکیل یک فرد شود.
@syjebraily
🔷نامزدهای جریان انقلابی پیش نویس طرح مالیات بر خانههای خالی را تدوین و منتشر کرده، به مردم تعهد دهند در نخستین ماه کاری خود، آن را به تصویب خواهند رساند تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن احتکار شده را آزاد کنند.
این تدبیر، مسکن را از سبد سفتهبازی نیز خارج کرده و باعث کاهش قیمت آن خواهد شد.
@syjebraily
📃شفافیت آرا، شفافیت کارنامه
🔸️نمایندگان کنونی مجلس، برای فرار از شفافیت آرایشان، مغلطهای تدارک دیدند که مگر رای اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام شفاف است که رای ما هم شفاف باشد؟
🔸️رای نهادهایی چون مجمع و شورای نگهبان، برای رهبر انقلاب که اعضای آنها را منصوب کردهاند، شفاف است. من شنیدهام وقتی موضوعی در مجمع تصویب میشود، حضرت آقا برای تصمیم نهایی درباره مصوبه، در اینکه کدام عضو مجمع چه رایی داده نیز دقت دارند. یعنی نوع تخصص و تجربه افراد موافق و مخالف موضوع برایشان مهم است. غرض اینکه برای ایشان، آرای منصوب شدگانشان شفاف است!
🔸️نمایندگان مجلس نیز منصوب مردم هستند و مردم حق دارند بدانند وکیلشان از جانب آنان چه تصمیمی میگیرد. البته استثنائات امنیتی اندکی وجود دارند که به راحتی قابل تفکیک است.
🔸️جامعه ما باید به بلوغی برسد که نماینده به جای اینکه با میزان حضورش در مجالس جشن و عزا، سفارش افراد به مقامات و... ارزیابی شود، با عملکرد واقعیاش ارزیابی شود. اگر چنین شد، با روشن شدن نتایج اجرای قوانین، عیار موافقان و مخالفان آن قوانین در هنگام تصویب برای ملت روشن خواهد شد. امروز معالاسف برای ما روشن نیست که کدام نمایندگان رای مثبت به برجام دادند تا در پای صندوقهای رای درباره آنها قضاوت کنیم.
🔸️ائتلاف نامزدهای انقلابی باید طرح دقیق "شفافیت آرا برای شفافیت کارنامه" را تدوین و پیش از دوم اسفندماه منتشر کرده، به مردم تعهد دهند که در ابتدای کار خود در مجلس آن را به تصویب خواهند رساند.
@syjebraily
⚡️آقای صادق زیباکلام گفتهاند "اشتباه ما این بود که به مردم گفتیم به روحانی رای دهند". این حرف، نه ابراز ندامت است و نه اقرار به اشتباه، بلکه تداوم توهین به شعور مردم است. آیا این جماعت همچنان انتظار دارند مرجع تقلید سیاسی مردم باشند؟
آقای زیباکلام و دوستانشان اگر واقعا نادم هستند، باید بپذیرند که صلاحیت تشخیص مسیر صحیح را ندارند. باید بگویند "اشتباه مردم این بود که به حرف ما گوش کردند".
@syjebraily
🔹آقای ظریف در واکنش به اعلام وزارت خارجه آمریکا مبنی بر استفاده واشنگتن از #مکانیسم_ماشه گفتهاند این کار "شرمآور" است.
🔸️شرم واقعی بر کسانی است که در آنجا که نباید و افرادی که نباید، به دنبال اخلاق میگردند.
وقتی رئیس جنابعالی درباره لغو تحریمهای تسلیحاتی در ۲۰۲۰ خیالپردازی میکرد، پیش بینی کردم که "بدون تردید" آمریکا از مکانیسم ماشه استفاده خواهد کرد.
ماهیت واقعی آمریکا همین است جواد عزیز!
https://b2n.ir/061079
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبرانقلاب: بنده به دستور امام خمینی مانع دیوار کشیدن بین دختر و پسرها در دانشگاه شدم!
🔹شبکه «من و تو» اخیرا با تحریف سخنرانی امام خمینی(س)، مدعی شده که امام، دانشگاه را منشاء فساد میدانند.
🔻سایت رهبرمعظم انقلاب در مورد نقش آفرینی زن و اهمیت بحث خانه داری، تصاویری را به اشتراک گذاشته است.
🔺امام خامنه ای : «اگر ما به خانهداری به چشم حقارت نگاه کنیم، این میشود گناه. خانهداری یک شغل است؛ شغل بزرگ، شغل مهم، شغل حساس، شغل آیندهساز. ۱۳۹۲/۰۲/۱۱»
🔻نگاه لیبرالی به زن، خانه داری را مذموم و در مقابلش نگاه اسلام، خانه داری و تربیت فرزند را مهمترین مسئولیت زن می داند.
🔺برسد به دست غرب گرایان...
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببر کاغذی FATF به روایت آمار...
@syjebraily