#سخن_هفته
📝 چرا آمریکاییها اصرار به مذاکره با ایران دارند؟
❇️ پیشنهاد #مذاکره با ایران از طرف مقامات آمریکایی، گرچه از ابتدای انقلاب تا به امروز ادامه داشته است، اما در سالهای اخیر شدت بیشتری گرفته است. سؤال آن است که چرا #مقامات_آمریکایی تا این حد اصرار به مذاکره با ایران دارند و از طریق رابطهها و واسطههای مختلف، دائما آمادگی خود را برای این امر اظهار میکنند؟ در پاسخ به این سؤال، حداقل دو محور کلی را میتوان بیان کرد:
💢 اول، گرفتن ژست ابرقدرتی: نظم جهانی حداقل در یک دههی اخیر تغییر کرده است و جهان، آنگونه که ایالات متحده و استراتژیستهای آن تصور میکردند، به سمت #نظام_تکقطبی مبتنی بر الگوی #لیبرال_دموکراسی پیش نرفت. #قدرتهای_نوظهور منطقهای و بینالمللی موجب #افول_قدرت هژمونیک آمریکا در جهان شدهاند بهطوری که برخی از تحلیلگران، از #افول_موریانهوار آمریکا سخن گفتهاند. ادارهی تحقیقات وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) در گزارشی اعلام کرد: "آمریکا در سال ۲۰۳۵ احتمالا خود را در محیطی مییابد که روسیه یا چین با این کشور برابری میکنند یا حتی در برخی زمینههای اقتصادی و نظامی از غرب پیشی گرفتهاند." این مرکز در ادامه نوشت: "آمریکا و متحدان این کشور در 20 سال آینده در جهانی زندگی میکنند که شکلدهی #نظم_جهانی در آن به شیوهای که از زمان پایان جنگ سرد مرسوم بوده است اگر نگوییم غیرممکن، بسیار دشوار خواهد بود."بنابراین ایالات متحده نیازمند آن است که نشان دهد همچنان ابرقدرت دنیا است و برای این کار، چارهای نداره که مذاکره با ایران را در دستور کار قرار دهد.
🔰 دوم: گرفتن عناصر اقتدار از ایران: ترامپ معتقد است که برجام، آنچنانکه باید موجب محدودیت ایران نشده است و همچنان برنامهی موشکی و سیاستهای منطقهای ایران با قوت در حال انجام است. مایک پمپئو در بیانیهای در سوم ژانویه گفت: "ما به [جمهوری اسلامی] توصیه میکنیم که در این پرتابهای [موشکی] تحریکآمیز تجدید نظر کرده و تمام فعالیتهای مربوط به #موشکهای_بالستیک را متوقف کند تا بیش از این دچار انزوای عمیق اقتصادی و دیپلماتیک نشود." او در سفری که چندی پیش به منطقه داشت نیز دربارهی نفوذ ایران در منطقه چنین گفته بود: "گسترش نفوذ ایران در منطقه خطرناک است." اندیشکدهی بروکینگز نیز در یادداشتی یادآور میشود: "هیچ حکومتی طی دوران معاصر به اندازهی ایران نتوانسته به ما در خاورمیانه ضربه بزند. بنابراین، قطعا باید برنامهی محدودیت و کنترل ایران را به جریان بیاندازیم." بنابراین یکی از اهداف آمریکاییها از طرح مجدد مذاکره، تهی کردن ایران از #مؤلفههای_قدرت است.
✅ در این میان شاید، سخن درست دربارهی شرایط ایران را دکتر حسن السید نافعة، تحلیلگر برجسته و استاد علوم سیاسی دانشگاه قاهره گفته باشد. او روز گذشته چنین نوشت: "مایلم تحسین خود از #روش_مدیریت ایران بر سیاست خارجیاش را ابراز کنم؛ این کشور علیرغم محاصره و تمامی #چالشها توانسته از منافع خود #صیانت کند بدون آنکه به کرامت و استقلال خود آسیبی وارد کند، درحالیکه همگان را ناچار به احترام به خود کرده است، ایرادی ندارد که از ایران بیاموزیم."
@Khattehezbollah
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بازخوانی
📹 نماهنگ| خروج عملی اروپا از برجام
🔻 رهبر انقلاب، ابتدای سال جدید در حرم مطهر رضوی:
🔹️ در قضیهی برجام تعهد اروپاییها این بود که تحریمها بهطور کلی برداشته بشود.
🔹 علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و میکنند که نبادا از برجام خارج بشوید، خودشان عملاً از #برجام خارج شدند؛ یعنی تحریمهای جدیدی را حتی علیه ایران به وجود آوردند.
🔺 این رفتار اروپاییها است، از اینها میشود توقع داشت؟
💻 @khamenei_ir
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #احکام_حج
📹 پاسخ به سؤالات شرعی درباره حج به صورت تصویری و مکتوب
🔺 رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن ایام حج با کارگزاران حج در تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۱۲ دیدار داشتند و در بخشی از آن پس از اشاره به ایجاد الفت و برادری میان مسلمانان فرمودند: «در روایات صادرهی از ائمّهی هدیٰ (علیهم السّلام) تأکید شده است که در مسجدالحرام، یا مسجدالنّبی با کسانی که شیعه نیستند نماز بخوانید، در نماز آنها شرکت کنید، به آنها اقتدا کنید؛ [اینها] روایات ما است؛ این الفت است، این ایجاد الفت بین برادران مسلمان است.»
👈 به همین مناسبت بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR برخی احکام حج و مسائل مرتبط با وحدت اسلامی را بر طبق فتاوای حضرت آیتالله العظمی خامنهای به مرور تا شروع اعمال حج منتشر میکند.
⭐️ سؤال اول
شرایط واجب شدن حج چیست؟
👈 پاسخ از حجتالاسلام والمسلمین کریمی
💻 @Khamenei_ir
🔆متن شبهه :
اگر پیامبر اکرم (ص) معصوم بود و هیچ گناهی از او سر نمیزد ، پس چرا روزی هفتاد بار استغفار می نمود و فرمود : «به درستی که قلب من زنگارآلود می گردد [از این رو] در هر روز هفتاد بار از خدا طلب مغفرت می کنم» ؟!
🔆پاسخ شبهه :
1⃣ طلب مغفرت به معنای آمرزش معصیت و نافرمانی نیست ، بلکه به معنای پوشاندن ، سرپوش گذاشتن و ناپدید کردن است ، لذا ضرورتی ندارد فقط کسانی که مرتکب معصیت و نافرمانی شدند ، طلب مغفرت کنند.
2⃣زنگار قلب نیز حتماً معلول معصیت و نافرمانی نیست . بلکه حوادث و اتفاقات بسیاری قلب انسان را مکدر می نماید.
3⃣میان مخلوقات، فرستادگان الهی یعنی انبیا و جانشینان آنها، کسانی هستند که خدا را به بهترین وجه عبادت میکنند و در حقیقت، خداوند متعال، مجموعه اوامر و نواهی خویش را در گفتار و رفتار این بزرگواران متجلی میسازد، تا مردم با اطاعت از آنها در گفتار و کردار راه بندگی او را در پیش گیرند. قرآن کریم نیز از اینان به عنوان مخلصین یاد میکند، که هرگز تحت گمراهی شیطان قرار نمیگیرند و شیطان را بر آنها تسلطی نیست.
3⃣« انبیاء و ائمه (ع) ، انسان هایی بودند که دائم در یاد و نام خدا به سر می بردند و در بالاترین مراتب قرب الهی سیر می کردند ، پیوسته مراقب بودند که لحظه ای از یاد و نام او غافل نشوند . پس هر گاه اندکی از این مرتبه عالی تنزل می کردند و برای حفظ حیات و بقا ، مسائلی همچون خوردن و آشامیدن ویا حل و فصل مسائل اجتماعی روی می آوردند ، اینها را بزرگترین گناه برای خویش تلقی می کردند . استغفار و توبه آنها نیز از چنین اعمالی بوده ، که ترک آنها مقتضای مقام محبت و قرب الهی است
کشف الغمّه / ج 3 / ص 46 - 48
4⃣فرض بفرمایید که کسی (آن هم در حد کمال ایشان) دقایقی مستقیم با خدا ، معبود و محبوبش راز و نیاز می کند و دقایق دیگری را به خاطر حضور در دنیا و انجام تکالیف و وظایف به امور دیگری از جمله مصاحبت با کفار ، مشرکین ، منافقین و ... مشغول می گردد . هر چند این امور را هم به امر خدا و برای خدا انجام دهد و همه عبادت باشد ، باز حالت قلب به هنگام راز و نیاز مستقیم با خدا و یا دریافت وحی ، با حالت قلب به هنگام مواجه با شرک ، کفر ، جهل ، عناد و لجاج برخی از مردم و هم چنین جنگ ، صلح ، پیروزی ، شکست ، شنیدن خبر خوشحال کننده و یا تأسف و تأثرآور یکسان نیست و بدیهی است که هر کدام آثاری بر قلب می گذارد که الزاماً آن آثار ، گناه و معصیت نیست.
5⃣پیامبر و ائمه در اثر این بالارفتن و شدت خضوع بیشتر در برابر پروردگار، از اعمال انجام داده در اوقاتی که در مقامات پایینتر بودند استغفار میکنند و این در حالی است که از آنها گناه، مکروه و حتی ترک اولایی نیز صادر نشده است، بلکه کارها و اعمال گذشته خویش را شایسته مقام پروردگار نمیبینند.
6⃣لذا ایشان روزی هفتاد بار استغفار می نمودند ، یعنی از حق تعالی مسئلت می نمودند که تمامی آثاری که قلب را زنگار آلود می کند را بپوشاند و ناپدید گرداند.
🆔 @VitaminSiYASi
🔴سری جدید «پایتخت» نوروز ۹۹ روی آنتن میرود/ پخش فصل دوم «نون. خ» در رمضان ۹۹
🔸زین العابدین مدیر شبکه یک در نشست خبری:
🔹با دست اندرکاران سریال «پایتخت» به توافق قطعی رسیدیم و این سریال سریال نوروز ۹۹ روی آنتن میرود.
🔹فصل جدید سریال «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی هم برای رمضان ۹۹ در نظر گرفته شده است. تابستان سال آینده هم سریال «۸۷ متر» کیانوش عیاری پخش میشود.
🔹با فریدون جیرانی هم برای ساخت سریال پاییز تنهایی در حال مذاکره هستیم.
🆔 @VitaminSiYASi
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️چرا سوق دادن تمام مبادلات تجاری ایران به سمت اینستکس خطرناک است؟
🆔 @vitaminsiyasi
🔴بیانات ارزشمند فروردین ماه ۹۸ رهبر معظم انقلاب درباره غیر قابل اعتماد بودن اروپا
🔹"نمیتوانیم به غربی ها هیچ امیدی داشته باشیم. در همین قضیّهی اخیر، در قضیّهی برجام، وظیفهی اروپاییها چه بود؟ خب یک قرارداد هفتجانبهای بسته شده بود -شش کشور و ایران این طرف؛ هفت کشور- یک طرف که آمریکا است خارج شد؛ وظیفهی طرفهای دیگر چه بود؟
🔸وظیفهی اروپاییها این بود که میایستادند در مقابل آمریکا، میگفتند ما به تعهّد خودمان پایبندیم؛ تعهّد آنها این بود که تحریمها به طور کلّی برداشته بشود؛ باید محکم میایستادند، [امّا] با بهانههای مختلف نَایستادند.
🔹علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و میکنند که «نبادا از برجام خارج بشوید»، عملاً از برجام خارج شدهاند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را علیه ایران به وجود آوردهاند. این رفتار اروپاییها است؛ از اینها میشود توقّع داشت؟
🔸این کانال مالیای هم که اخیراً مدام گفته میشود یک کانال مالی درست کردهاند، این به شوخی شبیهتر است؛ البتّه شوخی تلخی است. این هیچ معنیای ندارد؛ آن چیزی که وظیفهی آنها است با آنچه آنها دارند مطرح میکنند زمین تا آسمان فرق میکند.
🔹در آخرین مسئلهی بینالمللی ما، باز اروپاییها مثل گذشته از پشت خنجر زدند، به ما خیانت کردند. از اینها توقّع نمیشود داشت؛ هیچ توقّعی نمی شود داشت".
"امام خامنهای"
1398/1/1
🆔 @vitaminsiyasi
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد دلیل برکناری بطحایی!
🔺استنباط من این است که یکی از دلایلی که آقای بطحایی کنار گذاشته شد، این بود که ایشان مصمم بود که ۲۰۳۰ را کامل حذف کند و برخیها شاید این را برنمیتابیدند.
🆔 @vitaminsiyasi
خفقان خبری!
اغتشاشات روز گذشته در اسرائیل یک بار دیگر اثبات کرد اطلاع رسانی در جهان آزاد، ترفندی محیلانه است تا صاحبان اصلی رسانه با مدیریت اخبار دست به گزینش جانبدارنه زده و مخاطب را مدیریت کنند تا بدانند چه چیزهائی را میتوانند بشنوند و ببیند و لیاقت شنیدن کدام اخبار را ندارند
از آغاز درگیریها در اسرائیل اولا یک سکوت همگانی و فراگیر شامل جمیع رسانههای معتبر دنیا شد و در آمریکا کمترین خبری از ناآرامیها در اسرائیل روی خروجی شبکههای خبری و تلویزیونی قرار نگرفت
شبکه های فارسی زبان مانند «بی بی سی» و «صدای آمریکا» و «من و تو» و «ایران اینترنشنال» نیز به تبع مراجع خبریشان کمترین اشارهای به این ناآرامی ها نکردند
این در حالی بود که هم زمان و در شبکه جهانی اینترنت نیز «واتساب» و «فیس بوک» و «اینستا» نیز دچار اختلال جدی شده و کاربران این سامانهها نیز عملا از خدمات رسانهای طی این مدت بدون توضیح قانع کنندای محروم مانده بودند
چندی پیش بود که گفتم:
«انقلاب انفورماتیک» را می توان به بستن «قلاده های هوشمند» بر گردن نفوس جامعه جهانی تعبیر کرد!
فرآیندی که طی آن ابتدا خبر سازنده واقعیت شد و در ادامه در موج سوم «انقلاب انفورماتیک» برای مخاطب خواست و سلیقه تعریف و القاء شد و بر اساس القای نامحسوس آن خواست و سلیقه کاذب، مخاطب را در توهم «خود خواستگی» تغذیه خبری کردند و بدین وسیله مخاطب را با خبر «مدیریت نامحسوس» کرده و می کنند
سکوت خبری نسبت به ناآرامیهای اسرائیل نمونه بارز و شاخصی از تبانی صاحبان جهانی رسانه به منظور مدیریت خبر بر اساس خوشایندها و ناخوشآیندهای صاحبان سلطه جهانی است
«داریوش سجادی»
🆔 @VitaminSiYASi