هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
دفتر آیت الله مکارم طی یک بیانیه، پاسخ 7 بخش از صحبت های حسن رحیم پور ازغدی را داد
پاسخ ها به شرح ذیل است
او متأسفانه هیچ آگاهی از وضع حوزۀ علمیه ندارد
1️⃣ایشان می گوید: «ریشۀ سکولاریزم در حوزه است، سکولاریزم یعنی چه؟ یعنی تفکیک دین از حکومت و دولت و تمدن، تفکیک نظری وقتی است که شما حرفی ندارید»
انقلاب از حوزه های علمیه برخاسته و الان هم مهم ترین پشتیبان انقلاب حوزه های علمیه و مراجع بزرگ هستند، اگر اقلیت کوچکی در حوزه خلاف این عمل می کنند، آن را نمی شود به حوزه تسرّی داد، بیشترین شهیدان انقلاب را حوزویان دادند
2️⃣ ایشان می گوید: «شما پنج تا درس خارج ـ نه یک درس خارج فقه ـ در قم، نجف، مشهد و اصفهان دارید که پرسش ها را از بیرون بگیرد»
در بسیاری از دروس خارج حوزۀ علمیه مخصوصاً مراجع و بویژه حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مسائل مستحدثه را عنوان کرده و پاسخ لازم را فراهم نمودند و کتاب های زیادی در این زمینه نوشته و منتشر شده
3️⃣ ایشان می گوید: «هنر نیست که هی طهارت و نجاست و طواف و اینها را بگویند و هزار بار گفتند و هزار و یکمین بار آنها را بگویند»
این یک نوع بی اعتنایی به فقه جواهری است که مورد توجه امام راحل (قدس سره) و همه علما بوده و هست و در همین مسائل هم حرف برای گفتن بسیار دارند که در آینده به شرح آن می پردازیم
4️⃣ایشان می گوید: «من شنیدم هفتصد، هشتصد رساله در قم می خواهند بدهند، ما اصلاً هفتصد تا مرجع می خواهیم؟ این جور که کارخانه انبوه تولید مرجع تقلید شروع شده، این که کاری نشد؟»
این عدد کاملاً خلاف واقع است، یک دهم آن هم صحیح نیست، معلوم نیست از کجا این عدد را گرفته اند
آیا تعبیر به «کارخانه انبوه تولید مرجع تقلید» توهین به مرجعیت محسوب نمی شود؟!
5️⃣ایشان می گوید: «چهارتا شرح و حاشیه را می خوانی و همان ها را می گویی و مرجع می شوی!»
بزرگان مراجع بعد از 40 یا 50 سال به آن مقام می رسند و در گذشته هم چنین بوده است
6️⃣ایشان می گوید: «اغلب اینهایی که می خواهند رساله بدهند، هفتصد تا و هشتصد تا و هزار تا، اغلب هیچ چیز برای گفتن ندارند، این که می گویند جمهوری اسلامی ناکارآمد است و سیستمش درست نیست، یکی همین بی سوادی هاست»
باز همان عدد بی اساس تکرار شده و از آن بالاتر هم رفته است، تعبیر به بیسوادی در مورد فضلا و مدرسین حوزه توهین آشکاری است
7️⃣ ایشان می گوید: «اینها اصلاً جواب ندارند، اصلاً نمی دانند مظان پاسخگویی به این مسائل در کدام بخش قرآن و احادیث است»
کدام مسأله است که در جامعه مطرح شده و جواب آن در دروس مراجع بزرگ و مدرسین سطوح عالی نیامده است
💢 نظر رهبر انقلاب درباره جلسه سوال از رئیسجمهور: جلسه مجلس نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود
🔹🔸رهبرانقلاب، امروز در دیدار هیئت دولت:
♦️امروز «اتحاد و انسجام مسئولان کشور» بیش از هر زمان دیگری لازم است. رؤسای قوا و مسئولان بخشهای مختلف باید پشتیبان و کمککار یکدیگر باشند و بهویژه همه باید به دولت کمک کنند زیرا دولت در وسط میدان است.
♦️اختلاف نظر میان مسئولان طبیعی است اما این اختلاف نظرها نباید رسانهای شوند زیرا مردم را نگران و مضطرب میکند.
♦️جلسه دیروز مجلس نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود و خداوند به آقای رئیس جمهور و قوه مقننه خیر بدهد که مشترکاً چنین نمایش اقتداری را نشان دادند.
♦️نمایندگان مجلس از رئیس جمهوری که با بیش از ۲۳ میلیون رأی انتخاب شده است، سؤال میکنند و رئیس جمهور نیز با خونسردی و متانت به سؤالها پاسخ میدهد و این معنای #مردم_سالاری_دینی است.
♦️میان انتظارات نمایندگان و واقعیات موجود، شکافی وجود دارد که باید پر شود. مهم آن است که آنچه اتفاق افتاد، یک نمایش با شکوه از قدرت جمهوری اسلامی و #اعتماد_به_نفس مسئولان بود.
♦️دشمن از جلسه سوال از رئیسجمهور بهدنبال اهداف دیگری بود اما جلسه بسیار خوب دیروز هم رئیسجمهور و هم مجلس را #تقویت میکند و زمینهساز همکاریهای بیشتر و نزدیکتر شدن دیدگاهها خواهد شد.
💢 امام خامنه ای: ارتباط با همسایگان گسترش یابد/ مذاکره با اروپا ایراد ندارد اما در برجام از آنها قطع امید کنید/ هرگونه مذاکره با آمریکا منتفی است
🔹🔸رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت:
♦️در موضوع #سیاست_خارجی ارتباط با همسایگان کشور باید خوب و روزافزون باشد.
♦️ارتباط و ادامه مذاکره با #اروپا ایراد ندارد اما باید ضمن ادامه این کار از آنها درباره مسائلی نظیر #برجام و یا اقتصاد #قطع_امید کنید.
♦️رفتار اروپا در مسائلی نظیر برجام و تحریمها مناسب نبود. باید با نگاه شکآلود به وعدههای آنها، از روند مسائل مراقبت جدی کرد.
♦️برجام وسیلهای برای حفظ منافع ملی است اما برجام هدف نیست بلکه وسیله است و طبعاً اگر به نتیجه برسیم که با این وسیله، حفظ منافع ملی امکان پذیر نیست آن را کنار میگذاریم.
♦️اروپاییها باید از بیان و عمل مسئولان دولتی ایران بفهمند که اقدامات آنها تدابیر و واکنش متناسب جمهوری اسلامی ایران را به دنبال خواهد داشت.
♦️هر گونه مذاکره با آمریکاییها منتفی است. نتیجه مذاکره با مسئولان قبلی آمریکا که حداقل ظاهرساز بودند اینگونه شد، حالا با مسئولان وقیح و هتاک فعلی که شمشیر را برای ایرانیها از رو بستهاند چه مذاکرهای داریم؟
♦️بنابراین مذاکرهای در هیچ سطحی با آمریکاییها صورت نخواهد گرفت.
♦️مذاکره با ایران نیاز همه دولتهای آمریکایی بوده است. آنها میخواهند مانور دهند که ما حتی جمهوری اسلامی ایران را به پای میز مذاکره آوردیم، پس همانگونه که قبلاً بهطور مشروح و مستدل بیان کردهام، هیچ مذاکرهای با آنها انجام نخواهد شد.
🔆 چرا عید غدیر از همهی اعیاد بالاتر است؟
🔰 رهبر انقلاب: اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟ خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
🔹همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست.
🔸امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ ...این تعبیر دربارهی نماز، زکات و جهاد نیامده است.
🔺پس این یک قضیّهی دیگری غیر از احکام فرعی است. آن قضیّه چیست؟ قضیّهی رهبری جامعهی اسلامی؛ قضیّهی نظام حکومت و امامت در جامعهی اسلامی. ۹۵/۰۶/۳۰
🔴 داستان ترور!
در جلسه دیروز مجلس، حسن روحانی یک ساعت فرصت داشت تا به سوالهای به حق نمایندگان، در خصوص مسائل اقتصادی پاسخ دهد. آقای رئیسجمهور علیرغم فرصت محدود ترجیح داد قسمتی از این زمان را صرف مسائل حاشیهای، موهوم و عجیب کند.
یکی از این مسائل، ادعای عجیب #تهدید_به_ترور بود!
ولی اصل ماجرا چیست؟
25 مرداد، طلاب انقلابی حوزه علمیه قم با هدف همدردی با مشکلات معیشتی مردم، تجمعی در #مدرسه_فیضیه_قم برگزار کردند با شعار #روحانیت_همدرد_مردم
برگزار کنندگان این تجمع با شکوه، با آگاهی و بصیرت نسبت به حساسیت زمان، همه تلاش خود را صرف این کردند تا این مراسم منحصرا برای مطرح کردن منطقی و مستدل دغدغههای روحانیت در خصوص اوضاع اقتصادی کشور باشد.
مراسم با کمال آرامش در روز چهارشنبه با حضور زیادی از طلاب و روحانیون در فیضیه انجام شد.
بلافاصله بعد از مراسم تصویری از این تجمع مخابره شد که طلبهی جوانی پلاکاردی با این مضمون در دست دارد :
"ای آنکه مذاکره شعارت
استخر فرح در انتظارت"
جریان های معاند نظام با بزرگنمایی این عکس، همه تلاش خود را جهت به حاشیه راندن پیام اصلی این جلسه صرف کردند.
جالب این است که پلاکارد مذکور قبل از شروع جلسه و با تذکر مجری برنامه جمعآوری شده بود!
اما اینکه آقای روحانی از کجای این شعر برداشت #تهدید_به_مرگ کرده است، دقیقا مشخص نیست، مگر به حکم ضربالمثل الخائنُ خائف!
تشبّث آقای روحانی به هر نامربوطی برای نجات خود از منجلاب اقتصادی قابل درک است، ولی انشاالله سختی این روزها با شیرینی نابودی تفکر غربگرای حاکم بر مدیریت اجرایی کشور، جبران و کام مردم خواهد شد.
جناب روحانی که پیش از این در نطقهای انتخاباتی چیره دستی خود را در جنگ روانی به نمایش گذاشته بود، این بار نتوانست به هدف خود برسد و علیرغم تلاش برای بهرهگیری از همه شگردهایش، نمایندگان مردم از پاسخ ها قانع نشدند.
💢 ایزدی: رأی دیوان لاهه الزامآور نیست
دکتر فؤاد ایزدی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران درباره الزامآور بودن یا نبودن رأی دادگاه لاهه برای ایران و آمریکا گفت: رأی دیوان لاهه اساساً نمیتواند الزامآور باشد و در بهترین حالت ممکن جنبه روانی و تبلیغاتی دارد. دیوان لاهه اگر بپذیرد به این شکایت ورود کند هم، کار خودش را سریع انجام نمیدهد و به دلیل مکانیزمهایی که در عرصه بینالملل وجود دارد تنها میتواند برای ایران دستاورد تبلیغاتی و نمایشی داشته باشد.
ایزدی با تأکید بر زمانبر بودن اعلام نتیجه این دیوان ادامه داد: در حال حاضر فرآیند بررسی پذیرش یا رد شکایت ایران در دیوان لاهه آغاز شده و اگر این دیوان شرایط کنونی صلاحیت بررسی موضوع را در دیوان تأیید کند، معمول این است که 3-2 سال فرآیند رسیدگی به موضوع را طول خواهد داد. استاد دانشگاه تهران افزود: بر فرض که رأی نهایی دیوان لاهه علیه آمریکا نیز باشد، این رأی باید برای اجرایی شدن ابتدا به شورای امنیت برود و با توجه به مکانیزمهایی که در شورای امنیت وجود دارد، آمریکا رأی دیوان را وتو خواهد کرد.
کارشناس مسائل آمریکا در بخش دیگری از گفتوگوی خود با طرح نگرانیهای دیگر از این اقدام ایران اضافه کرد: طرح شکایت از آمریکا در دیوان اگر باعث شود مسؤولان ایرانی به آن امیدوار شوند و با این امید دست از اقدامات اصلاحی خود بردارند، قطعاً خسارات مضاعفی به کشور وارد خواهد کرد که پذیرفتنی نیست و به معنای دیگر کشور را پس از سالها انتظار برای بهبود اوضاع دوباره معطل رأی دیوان لاهه خواهد کرد.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزیتا علیپور کاراتهکار ایرانی درفینال امتیاز به رنکِ یک کاراته نداد،امابخاطراینکه چندبار پشت کردبه حریف تاحجابش روثابت کنه اخطارگرفت ومدال طلا ب همین شکل ازدست رفت
چهل سالگی انقلاب در کلام ولایت
امام خامنه ای در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
خب، ما نزدیک چهلمین سال هستیم؛ چهلمین سال چه؟ چهلمین سال یک پدیدهای که توانست ساختار قدرت را در دنیا عوض کند و تکان بدهد. شما نگاه نکن که فلان قدرت پُر سر و صدای دنیا هنوز سر جایش هست؛ خب بله، ادّعای ما این نیست که همهی قدرتهای دنیا را از بین میخواهیم ببریم -این کار، کار ما نیست؛ یک روزی خواهد شد؛ بهوسیلهی یک دست الهی این کار انجام خواهد گرفت- کار ما این است که ساختار قدرت و نظام قدرت را، [یعنی] نظام سلطه را در دنیا از بین ببریم؛ و از بین بردهایم. نظام سلطه یعنی دنیا تقسیم میشود بین دو گروه کشور، دو گروه ملّت: یک گروه، گروه سلطهگر؛ یک گروه، گروه سلطهپذیر. ما این نظام را، این فرمول غلط را در دنیا به هم زدیم. ما نشان دادیم که نخیر، میتواند یک ملّتی وجود داشته باشد که نه سلطهگر باشد و نه سلطهپذیر؛ نه خودش بخواهد به کسی زور بگوید و نه زیر بار هیچ زورگویی برود؛ ملّت ایران این را عملاً نشان داده؛ خب، در کتابها مینویسند؛ متفکّرین، تحلیلگران سیاسی از این حرفها میزنند؛ منتها کتاب و نوشته کجا، واقعیّت کجا! این واقعیّت را انقلاب به وجود آورد. انقلاب اسلامی ساختارشکنی کرد.
هدایت شده از ۰کانال تحلیلی خبری ویتامین سیاسی
#یهودیت
#اسلام
#فرزندآوری
✡️ این خانم انگلیسی۳۷ساله، بچه دهمش را حامله است. نژاد آنگلوساکسون بیشترین افزایش جمعیت را درسالهای اخیر داشته است
#
🔆متن شبهه:
چرا با وجود اين همه دليل مبني بر خلافت امير المومنين عليه السلام ، #خلافت به آن حضرت نرسيد؟
🔆پاسخ شبهه:
🔮یکی از مهمترین دلایل را خود حضرت برشمرده اند.
کینه سران قریش از علی(ع)
شخصي از #طايفه بني اسد از امام علي عليه السلام سؤال كرد:
🔮چگونه شما را كه از همه سزاوارتر بوديد از مقام خلافت كنار زدند؟
اي برادر بني اسدي ! تو مردي پريشان و مضطربي كه نابجا پرسش ميكني ؛ اما در عين حال احترام خويشاوندي و بستگي برقرار ، و حق پرسش محترم است . اكنون كه مي خواهي بداني ، پس بدان كه كه آن ظلم و خودكامگي كه نسبت به خلافت بر ما تحميل شد ، در حالي بود كه ما را نسب برتر و پيوند خويشاوندي با رسول خدا (ص) استوارتر بود ؛ جز خودخواهي و #انحصارطلبي چيز ديگري نبود كه: گروهي #بخيلانه به كرسي خلافت چسبيدند ، و گروهي سخاوتمندانه از آن دست كشيدند ، داور خداست، و بازگشت همه ما به روز قيامت است
📚نهج البلاغة ، خطبة 162
2⃣امیرالمومنین کسی بود که در جنگهای صدر اسلام بخصوص جنگ #بدر و #احد بسیاری از بستگان و پدران قریش را به درک واصل کرده بود و آنها نسبت به حضرت، #کینه و حسادت داشتند.
🔮ابن طاوس از پدرش نقل مي كند كه گفت:
به امام سجاد عرض كردم : چرا قريش علي عليه السلام را دوست نداشت؟
🔮فرمود : چون سران آنان را به جهنم فرستاد و براي بازماندگانشان جز عار وننگ چيزي باقي نگذاشت
📚تاريخ مدينة دمشق ، ج 42 ، ص 290 .
🔮حتی #عثمان هم به این #کینه اشاره میکند:
🔮ابن عباس مي گويد : بين علي عليه السلام و #عثمان نزاع و اختلافي پيش آمد عثمان گفت : اگر قريش شما را به جهت كشته شدن هفتاد نفر از آنان در روز بدر دوست ندارند من چه مي توانم بكنم
📚 شرح نهج البلاغة ، ج 9 ص 23 و التذكرة الحمدونية ، ابن حمدون ج 7 ، ص 168
3⃣یکی از مهمترین صفات کسانی که در مقابل جریان حق و رهبران الهی ایستادگی کرده اند، صفت حسادت و کینه جویی است.
این دو در کنار هم مانع پذیرش حق می گردد.