فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخصیص ۲۰۰ میلیون دلار به واردات مجدد خودرو
عضو کمیسیون صنایع مجلس:
وزیر صنعت در جلسه کمیسیون گفت که مصوب شده تا تعرفه خودروهای برقی صفر و خودروهای هیبریدی نیز به ۱۵ درصد کاهش پیدا کند. برای واردات خودروهای هیبریدی نیز یک سری تسهیلات در نظر گرفته شده از جمله اینکه برای تاکسیها بتوانند به شکل پرتکرار واردات کنند.
براساس آنچه آقای علی آبادی گفت تاکنون ۲۵۰ میلیون دلار برای واردات خودروهای نو تخصیص داده شده و ۲۰۰ میلیون دلار نیز در مرحله تخصیص است و بانک مرکزی موافقت خود را با آن اعلام کرده است.
اما در بحث خودروهای کارکرده آیین نامه آن هم اکنون در هیئت دولت به تصویب رسیده منتها اجرای آن با توجه به محدودیتهایی که در بحث تامین ارز وجود دارد منوط به موافقت بانک مرکزی شده است.
🇮🇷صدای ایران | صدای غزه 🇵🇸
🎙@VOINEWS|@VOINEWS
۴ کتابی که تاکنون نظیرشان را نخواندهاید
🚀 برای افزایش سرعت مطالعه:
کتاب تندخوانی📕 قیمت ۶۵ت
🧠 برای افزایش حافظه:
کتاب مغزمتفکر 📘 قیمت ۵۶ت
👑 برای داشتن زندگی بهتر:
کتاب محرک موفقیت 📗 قیمت ۶۴ت
🔬 برای دانستن دلیل علمی احکام:
کتاب علوم نوین دراسلام📒 قیمت ۷۰ت
سفارش جمعا یا تکجلد: به @BOOKISLSC پیام دهید.
دقت شود: 🔎جمع قیمت هر ۴کتاب ۲۵۵ت است. ولی درصورت تهیه همگی: به قیمت ۲۱۰ت عرضه میشود.
💡پست رایگان وبرعهده انتشارات
🆔تهیه: @BOOKISLSC
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 «سمفونی کشتگان» در حمایت از کودکان شهید فلسطینی به صدا درآمد
🔹 اجرای میدانی «سمفونی کشتگان» به همت مرکز هنری رسانه ای نهضت و با مشارکت سازمان هنری رسانه اوج با اجرای مشترک هیثم نور خواننده مشهور عرب و احسان یاسین در حمایت از کودکان شهید فلسطینی در میدان فلسطین تهران اجرا شد.
🔹 در این اجرا صدها کفن به یاد ۴۵۰۶ کودک شهید فلسطینی به صورت نمادین به تصویر کشیده شده است.
🇮🇷صدای ایران | صدای غزه 🇵🇸
🎙@VOINEWS|@VOINEWS