8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سید هاشم الحیدری فتوای جهاد صادر کرد
🔹سید هاشم الحیدری دبیرکل جنبش العهد عراق و معاون سابق الحشد الشعبی با انتشار یک فایل تصویری، برای مبارزه با آمریکا و اسرائیل فتوای جهاد داد.
🔹الحیدری با بیان اینکه «ما باید به مسئولیت شرعی تاریخی خود عمل کنیم»، گفت: آمریکا و اسرائیل با همکاری غرب، به صورت علنی و در جریان یک تجاوز آشکار، یکی از مراجع عظام در عالم اسلامی، ولی امر مسلمین را ترور کرد».
🔹وی با تأکید بر اینکه نباید در قبال این جنایت سکوت کنیم، تصریح کرد: انتقامگیری، انتقامگیری برای دین خداست و یک مسئله شرعی، دینی، عقیدتی، اخلاقی و انسانی بسیار مهم است».
🔹دبیرکل جنبش العهد با اشاره به اینکه «این مسئله، مسئله وطن، زبان، حزب، طایفه یا عشیره یا تعصب نیست» ادامه داد: «بلکه مسئله اسلام، دین، عقیده است. این مسئله، مسئله حق خداوند تعالی است».
🔹وی در پایان گفت: در این خصوص، شرمآور است که حاکمان کشورهای اسلامی در قبال حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران، که بیطرف و نظارهگر باشند، ولی طرف مقابل به صورت گسترده با یکدیگر همکاری دارند.
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ملت ما خدا دارد، شما باید دعا کنید خدا بمیرد!
🎬 @Mostazafin_TV