✍جالبه بدونید ایران الان حدود ۷۰ سال هست که عضو این صندوق هست اما براساس آخرین اطلاعات حتی با وام ۵ میلیارد دلاری ایران در زمان کرونا هم موافقت نکردن.
دلیلش هم مخالفت آمریکا بود.
اواخر فرزین صحبت از موافقت وام ۶/۷میلیارد دلاری این صندوق کرده بود اما خبری از دریافتش منتشر نشد.
اگر نگاهی به عملکرد صندوق بین المللی پول (IMF)بندازیم متوجه میشیم نقش بسیار موثری در میزان نارضایتی مردم از حکومت داشته و در واقع مکمل تحریم های آمریکا و اروپا علیه کشورهاست.
این صندوق به بهانه پرداخت وام نسخه های اقتصادی به عنوان ایجاد اصلاحات ساختاری در اقتصاد به کشورها ارائه میده که نتیجه ای جز ویرانی اقتصادی در اون کشورها نداشته از جمله ایران و آخرینش همین اتفاقات بنگلادش.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از یا مهدی
باورتون میشه روحانی برای همچین قراردادی که بند به وتوی آمریکاست به ظریف و عرقچی و صالحی نشان درجه یک لیاقت و مدیریت به همراه ۷۵۰ سکه بهار آزادی داده باشه؟
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
گزارش مستند از کارنامه اقتصادی دولت
🔰 ۱۰۰ روزِ گران مدعیان اصلاحات چه پاسخی دارند؟!
🔸بسیاری از اقدامات ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم در حوزه اقتصاد به نفع یک اقلیت بسیار کوچک و پرسروصدا و به زیان اکثریت مردم بوده و دولتی که قرار بود صدای بیصدایان باشد با تحمیل گرانیها، همان صداهای ضعیف را هم نشنید.
🔸افزایش ۴۰ تا ۶۶ درصدی قیمت نان، ۳۰ درصدی لبنیات، ۳۸ درصدی تعرفه برق، ۳۰ درصدی بلیت قطار، ۱۵ تا ۳۵ درصدی خودرو، تعرفه گاز، قطع برق به بهانههای دروغ و برملا شده، افزایش نرخ ارز با دستکاری دولتی نرخ نیما، قیمت میوه و صیفی جات و... و ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۴ که ابعاد تورمی در پی خواهد داشت؛
🔸در کنار آزادسازی واردات گوشیهای لوکس آمریکایی (آیفون)، بنزین سوپر، کاهش سه میلیارد دلاری ارز واردات کالاهای اساسی، افزایش دو هزار هزار میلیارد تومانی بودجه شرکتهای دولتی، بازگرداندن حق مأموریت ارزی مدیران دولتی و... نشان میدهد اقدامات اقتصادی این دولت که مدعیان اصلاحات تا عمق آن مهرهچینی کردهاند، در خدمت طبقه اشرافی و بر ضد محرومان و طبقه متوسط است.
🔸وقت برخی اعضای دولت در 100 روز، صرف حاشیهسازی شده است. زیر سؤال بردن سامانه هوشمندسازی عرضه آرد و نان که موجب صرفهجویی یک میلیون و 500 هزار تن آرد، 75هزار میلیارد تومان یارانه و جلوگیری از قاچاق شده بود یکی از عملکردهای سازمان برنامه و بودجه است. زیر سؤال بردن آمار مسکنهای در حال ساخت و تحویل داده شده دولت سیزدهم از سوی وزیر راه و شهرسازی و برخی معاونان او، سرگرم کردن مردم با بحث فیلترینگ و FATF از سوی وزیران اقتصاد، ارتباطات و تعداد دیگری از اعضای دولت و...، صرفاً حاشیهسازی و بازی کردن با روان مردم بوده است.
متن کامل گزارش 👈
https://kayhan.ir/001G7q
@Kayhan_online
✅ در اقدامی بی سابقه پاکستان و چین و الجزایر اعلام کرده اند در صورت حمله ترکیه به یمن، از یمن حمایت خواهند کرد
🌷🌸🇮🇷🌹🇮🇷🌸🌷
https://eitaa.com/joinchat/1800470851C2291c00f8d
ابرگروه دوستان با صفای انقلابی
«پیشکسوتان جهاد و شهادت»
أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى القوم الظَّالِمِينَ
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ
#اَللّٰهُمَّصَلِّعَلىٰمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
هدایت شده از صدای ظهور ۳۱۳ 🇮🇷🇵🇸🇾🇪
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ وقتی #مالک تا رسیدن به پیروزی نهایی و رسیدن به خیمه #معاویه و عمروعاص، فقط ده ضربه شمشیر فاصله داشت؛ #اشعث ها، دور خیمهی علی علیهالسلام را شلوغ کردند! علی را تهدید کردند که اگر مالک برنگردد، تو را خواهیم کشت...
✍ در واقع، تا پیروزی فاصلهای نبود، اما #منافقین و #نفوذیها وارد گود شده و معاویه را از نابودی و شکست کامل نجات دادند!
✍ #ابوموسی_اشعری را خلاف نظر علی علیهالسلام به عنوان #مذاکره کننده به ایشان تحمیل کردند؛ ابوموسی سادهلوحانه فریب #عمروعاص را خورد و دنیا وارد فاز مصیبتباری شد که تا امروز ادامه دارد!
⚠️ امروز نیز، ماجرا و زمان، دقیقا شبیه همان دورهی تاریخی است؛ یک #پیچ_تاریخی دیگر...
🔘 کافیست عبارات را جایگزین کنید:
✨ علی زمان؛ حضرت صاحب الامر
🔸 مالک زمان؛ جناب #سید_خراسانی
♦️ خیمه معاویه؛ #اسرائیل غاصب
🔹 اشعث؛ نفوذیهای سیاست و #اقتصاد
🔸 عمروعاص زمان؛ غرب و #آمریکا
🔸 عاملین فشار؛ رسانههای #دجال
🔸 عاملین تزویر و فریب؛ لیبرال ها
🔺 ابوموسی اشعری؛ #زبان_دنیا بلد
✍ وَ جَعَلْنَا مِن بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدّاً وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدّاً فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لَا یُبْصِرُونَ
🧡 السلام علیک یا صاحب الزمان 🇮🇷🇵🇸
#غربال #فتنه_اکبر #صدای_ظهور #خراسانی
@sedaye_zohoor313 🏴🚩
هدایت شده از صدای ظهور ۳۱۳ 🇮🇷🇵🇸🇾🇪
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 رسوایی ترکیه توسط سپاه #یمانی
📌 بیانیه صریح سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی ارتش شیرمردان یمنی سپاه #جبهه_حق: ضربه ملموسی به ترکیه وارد کردیم. به کشتی ترکیه ای که به سمت اسرائیل میرفت #حمله کردیم! #ترکیه شاید بتواند جهان را فریب دهد، اما ما را نمیتواند فریب دهد.
🔻 #انصارالله_یمن با زدن کشتی ترکیهای Anadolu S که محمولههایی را برای #اسرائیل حمل میکرد؛ اعلام کرد:
⚠️ اگر ترکیه یکبار دیگر کِشتی به سمت اراضی فلسطین اشغالی بفرستد، از اقیانوس هند تا دریای عمان و تنگه جبلالطارق، همهی کشتیهای تجاری اقتصادی آنها در تیررس نیروی موشکی و دریایی #یمن خواهد بود.
🟣 رسوایی ترکیه از اضلاع #جبهه_نفاق
✍ #اردوغان منافق پس از اعتراضات مردم شریف ترکیه به ادامهی تجارت دولت این کشور با #اسرائیل کودککش، به دفعات اعلام کرده که ترکیه روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرده! دولت ترکیه با نیرنگ، تمام کالاها و #ارزاق و #سوخت ارسالی به اسرائیل را به اسم #فلسطین بارنامه و فاکتور میکند تا با نمایش، جهان را فریب دهد!
✍ هر روز پردهی جدیدی از نفاق منافقین و سران #نفوذ و #سازش منطقهای را شاهدیم. همزمان، رسوایی این جریان مخفی حاکم بر بلاد اسلامی، بیش از پیش عیان میشود.
✍ و البته که پردههای جدیدی از یمن، هدایتگرترین #پرچم عصر ظهور، #اهدی_الرایات را مشاهده مینماییم.
🤍 السلام علیک یا زین العابدین 🇮🇷🇵🇸
#پرچمهای_سفید #یمانی #یمن #فلسطین
@sedaye_zohoor313 🏴🚩
4_6028407944817676872.mp3
10.11M
📝 نبودتان برای ما
مصداق
آیهی
لَقَد خَلقنَا الاِنسان فیٖ کبَد
است...
صاحبنا 🩵
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
https://eitaa.com/madahanpirbakran
برگزاری کلاس آموزش مداحی
مناجات*روضه خوانی*دستگاهای آواز اصیل ایرانی*ادبیات شعر*تعزیه خوانی
زیر نظر مداح اهلبیت آقای مهدی عباسی
زمان:چهارشنبه شبها بعداز نماز مغرب عشاء
مکان :پایگاه بسیج حمزه سید الشهداکرافشان (در جوار شهدای گمنام)پل بابا محمود
جهت اطلاعات بیشتربا مادر تماس بگیرید
#کانون_بسیج_مداحان_شهرستان_فلاوجان
#مجمع_ذاکرین_بخش_و_شهر_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_شهید_بهشتی_پیربکران
https://eitaa.com/madahanpirbakran
https://eitaa.com/joinchat/4072210451C71f487b283
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
.
دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل -۱
۱)آقای پزشکیان در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: "من باور دارم که هیچ راه دیگری جز بهره گیری از روحیه بسیجی برای ساختن کشور نداریم".
طبعا پیمودن این مسیر، اقتضائات و معارضان جدی دارد. در درستی اصل سخن، همین بس که هیچ موفقیت بزرگ ملی در طول پنج دهه گذشته، بدون روحیه بسیجی و بسیجگری اسلامی- ایرانی به دست نیامده است.
۲) پیروزی شگفت بعدی که در تداوم بسیجگری انقلابی رقم خورد، چیره شدن جمهوری اسلامی بر توطئه چند لایه پایگاه جاسوسی آمریکا، در قالب به میدان آوردن گروهک های برانداز و شبکه متنوع کودتا بود. هر کدام از توطئه های شبکه متنوع نفوذ می توانست یک نظام را از پا در آورد و کشوری را تبدیل به ویرانه کند. در اینجا هم مردم بودند که به جریان نفوذ و تفرقه افکنی و کودتا و آشوب مجال ندادند.
همزمان، جنگی گسترده به ملت ایران تحمیل شد که اگر قرار بود به روال رژیم پهلوی یا قاجار مواجه شویم، دست کم باید چند استان جنوبی و غربی را واگذار می کردیم و کشور را به تصمیم آمریکا و دیگران می سپردیم تا همانند دوره اشغال جنگ جهانی دوم، قحطی و ویرانی به ارمغان بیاورند و نوکران خود را دوباره به حکومت بگمارند.
اما تهدید مهیب جنگ تحمیلی، تبدیل به حماسه ای شگفت در تاریخ دویست ساله دفاع سرزمینی شد، چون بسیج ملت ایران از طبقات مختلف دوباره اتفاق افتاد و تمام محاسبات غرب را به هم ریخت.
۳) این بسیجگری موفق، معارضان قسم خورده ای دارد که در موضع گردن کشی و تغلّب و تعدی، از بسیج ملت ایران سیلی خورده اند. قدرت های زورگو، مهم ترین جبهه نگران از بسیج توانمندی های ملت ایران هستند. اشرافیت امتیاز طلب معارض با اصول انقلاب و هم افق شدگان با قدرت های مستکبر جهانی نیز، ماهیتا با بسیج ظرفیت های و پای کار آمدن مردم مسئله دارند. ماموریت این طیف ، از هم گسیختن وحدت و ایجاد دوصدایی و فشلی است؛ چنان که شهید سلیمانی درباره آن (به ویژه درباره دشمن) هشدار می داد.
یک نمونه، همان است است که تحلیل یک روزنامه زنجیره ای و گروهک سیاسی همسو در توجیه طرح دو دولتی (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی)، تحلیلگر صهیونیست را سر ذوق می آورد تا تحلیلی با عنوان "دیگر صداها در ایران، درباره موضوع فلسطین (اسرائیل)" بنویسد.
این، همان طیفی است که معاون وزیر ارشادش پس از فرار از کشور، سردبیر شبکه تلویزیونی وابسته به موساد در لندن می شود. آدمی، چقدر باید سقوط کرده باشد که به استخدام قاتلان دانشمندان هسته ای ایران و قاتلان ده ها هزار انسان بیگناه در منطقه درآید؟ چند منافق دیگر ممکن است مثل او باشند که هنوز نقاب بر چهره داشته باشند؟
۴) مهم است که رصد کنیم: دنیا بر سر کدام پیچ تحول در حال حرکت است، ما کجای این دگرگونی بزرگ هستیم، و در اتاق های ارزیابی و راهبرد نگاری دشمنُ چه تحلیلی از این شرایط ویژه می شود؟ باید فهمید که آنها در کدام وضعیت ضعف بی سابقه پس از جنگ جهانی دوم به سر می برند، چه فهمی از جایگاه تعیین کننده ایران دارند، و چگونه می خواهند امتیازاتی را که نتوانستند در مصاف رویاروی چند ده ساله به دست بیاورند، با عملیات فریب بگیرند؟
مهم است که بفهمیم گارد خویشتنداری، مسالمت و تنش زدایی یکطرفه، کمترین تناسبی با رویکرد خصمانه -و ضمنا از سر درماندگی- دشمن ندارد.
وضعیت جهان و منطقه را نباید وضعیت صلح و مسالمت و نرمش پنداشت. این، تجربه زیسته متاخر ماست، اگر که تحرکات جریان نفوذ، و انحراف و تحریف حاصل از آن، مانع دیدن عبرت ها نشود. گام اول، بیداری در تراز منطق پیشرو و پیروز انقلاب اسلامی است.
💢ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
.
دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل -۲
۵) نقشه راه و راهبرد دولت در این میدان پیچیده اما مهم، کدام است؟ آیا روزمرّگی، کفایت این مصاف پیچیده را می کند؟ آیا نادوستان مدعی حمایتی که دل در گرو غرب دارند، می توانند معاضد خوبی باشند؟ یا صرفا با سودای ایجاد فشلی و ضعف، در دولت طمع کرده و به تحمیل "ناکارآمدی" + "تحمیل راهبرد گمراه کننده" اصرار دارند؟ جایگاه برنامه نویسی درون زا، اقتصاد مقاومتی، اصلاحات اقتصادی معطوف به حمایت از اقشار متوسط و پایین، و باز توزیع منابع و فرصت ها در راهبرد دولت کجاست؟ مهم است که عاقبت کار دیده شود.
این عبرت برای هفت پشت ملت ما کافی است که دست کم، پنج سال از دوره هشت ساله دولت اسبق، به تعطیلی و تعلیق و انتظار کشیدن نتیجه مذاکرات سپری شد؛ و مباد که مشورت های به دور از صداقت و صلاحیت، دولت محترم را به بیغوله ای مشابه یا حتی بدتر رهنمون شود.
۶) آیا می توان پذیرفت که انتصاب برخی افراد ناصالح و حتی مجرمان محکوم شده در برخی مناصب مهم، به حاشیه افتادن مسائل فوریت دار اصلی و تبدیل مسائل فرعی و حواشی به اولویت، کوتاهی در ذخیره سازی سوخت زمستانی نیروگاه ها و قطعی برق ناشی از آن، گران کردن های شبانه و ناگهانی و بی قاعده کالا ها و خدمات و..، اتفاقی است و نه برنامه ای برای ناکارآمد کردن دولت و ناراضی کردن مردم و نهایتا تضعیف موضع نظام در مقابل غرب؟!
تجارب گذشته می گوید تحمیل ناکارآمدی و ایجاد بن بست مصنوعی، تصادف نیست. مدیر کانال معاند و امنیتی آمدنیوز در فرانسه (قبل از بازداشت و انتقال به ایران) گفته بود: «در انتخابات ۹۶ این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت... با توجه به شرایط به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. همین الان هم از کاری که آمد نیوز در انتخابات کرد، دفاع می کنم. ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمی رسید».
۷) کاریکاتور ساختن از همه مسئولیت های سنگین و متنوع دولت محترم در قالب "مذاکره با آمریکا و اروپا"، نقشه ای است که برخی عناصر منفعل، مامور اجرای آن هستند.
همین روزها در حالی که واکنش های نامتناسب نسبت به گستاخی های اروپا (اعلام دو تحریم و صدور یک قطعانه در آژانس) دیده می شود، برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال برآنند که تصویر واقعی ترامپ را از ذهن ها بزدایند و فردی تاجر پیشه و اهل معامله و توافق و تفاهم را ترسیم نمایند. وقیح ترین آنها، ترامپ را (همان که آقای روحانی، مذاکره با عهدشکنی چون او را دیوانگی خواند)، فرصتی بزرگ می خوانند! این در حالی است که فردی با مختصات آنجلا مرکل صدراعظم سابق آلمان گفته است: "نسبت به بازگشت دوباره ترامپ به قدرت ابراز تاسف می کنم. هر دیدار من با او، مانند یک رقابت بود؛ به این صورت که یا تو یا من".
۸) پیش از آقای پزشکیان، دو رئیس جمهور و دولت با دو رویکرد متفاوت بر سر کار آمدند. بیانات رهبر انقلاب -مستند به واقعیات روشن تاریخی- در آخرین دیدار با هر کدام از آنها، شایسته تامل و درس آموزی است.
ایشان در آخرین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت دوازدهم (۵ مرداد ۱۴۰۰) فرمودند: "دیگران باید از تجربه های شما استفاده کنند. خب حالا یک تجربه را من بخصوص یادداشت کرده ام. این تجربه عبارت است از بی اعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمی دهد؛ به ما کمک نمی کنند و هر جا بتوانند ضربه می زنند؛ آنجایی که ضربه نمی زنند، امکانش را ندارند. این، تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامه های داخلی را به همراهی غرب، موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست می خورَد. شماها هم هر جا که کارهای تان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هر جا که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولت های یازدهم و دوازدهم این جوری است. هر جا موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمی کنند، دشمنند دیگر؛ هر جا از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید ، پیشرفت کردید".
💢 ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
.
دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل -۳
۹) حضرت آیت الله خامنه ای، همچنین ۱۷ تیر ۱۴۰۳، درآخرین دیدار با دولت سیزدهم خاطر نشان کردند:
"دولت مرحوم آقای رئیسی (رضوان الله علیه) دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخش های داخلی و خارجی بود. واقعاً خوش بین بود به آینده ــ البتّه حق هم با ایشان بود ــ...
یکی از مهم ترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همه ماها، برای رؤسای دولت ها و اعضای دولت ها، این باید الگو باشد.
ایشان به مردم اعتنا می کرد، در بین مردم حضور پیدا می کرد، لمس می کرد حقایق را، حرف های آنها را می شنید و نیازهای آنها را محور برنامه ریزی قرار می داد...
نقطه دوّم این بود که به توانایی های داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشست و برخاست ها روی این مسئله توانایی های داخلی و ظرفیّت های داخلی در موارد متعدّد صحبت می کنیم، هیچ کس هم مخالفت نمی کند، امّا آدم می فهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت؛ و لذا دنبال این کارها هم بود.
یک نقطه برجسته دیگر، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود... در اوّلین مصاحبه ای که ایشان کرد، راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که ایشان گفت خیر! صریح؛ بی هیچ ملاحظه و حاشیه...
یک نقطه برجسته دیگر این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان در کنار هم رعایت می کرد: یکی تعامل، یکی عزّت مداری و عزّتمندی. ایشان اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آن چنان تند و به اصطلاح دور کننده که قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن...
یک نقطه دیگرِ ایشان، اهتمام به طرح های بزرگ بود. به طرح های سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً مثل همین انتقال آب از راه های دور به شهرهایی که مدّت ها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئله شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد ...
خداوند ان شاء الله درجات ایشان را زیاد کند. من این موارد را گفتم برای اینکه ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّه مجریه یک کشور است، می تواند مجموعه این خصوصیّات را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند".
💢 یادداشت روز کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan