❇️ سرپرست اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد:
🔻راه اندازی سامانه ثبت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در سال جاری
🔻باتوجه به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی به صورت سامانه ای و الکترونیک راه اندازی شده و در حال انجام است.
http://behdasht.gov.ir/XU1a
.
🆔 @webda
💢معاون آموزشی وزارت بهداشت مطرح کرد؛
🔷افزایش ١۵٠٠ نفری شرکت کنندگان شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
🔷 تغییرات اساسی در نحوه برگزاری المپیاد امسال ایجاد شده است
🔷 حضور 4000 نفر از دانشجویان در المپیاد شانزدهم
🔷 خروجی های المپیاد قطعا به اعتلای آموزش پزشکی در کشور کمک خواهد کرد.
http://behdasht.gov.ir/XV1a
.
🆔 @webda
🌐رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت:
🔹زیست بوم پشه آئدس در کشور از مالاریا بیشتر است
🔹آمادگی بیمارستانهای کشور برای مقابله با تب دنگی
🔹استانهای فارس، خوزستان، هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، مازندران، گیلان و گلستان مناطق پرخطر از نظر وجود این بیماری بوده و موارد وارداتی ابتلای بیمار در این مناطق فراوان است.
🔹انتقال ویروس دِنگی به عوامل بیولوژیک و غیر بیولوژیک بستگی دارد. عوامل بیولوژیک ویروس، ناقل و میزبان و عوامل غیر بیولوژیک دما، رطوبت و میزان بارندگی هستند.
http://behdasht.gov.ir/XW1a
.
🆔 @webda
✅رییس اداره بیماری های خاص و صعب العلاج وزارت بهداشت خبر داد
🔸ابلاغ ۲۴ بسته حمایتی جدید بیماران خاص به دانشگاه های علوم پزشکی تا پایان سال جاری
🔸تعداد بیماری های نادر شناخته شده در جهان ۷ هزار بیماری است و تعداد شناخته شده آن در کشور تاکنون ۴۴۵ بیماری با برآورد جمعیتی ۴ میلیون نفر بوده است.
🔸در حال حاضر ۱۰۷ نوع بیماری خاص و صعب العلاج از محل تبصره ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج با ارائه مستندات به کمیته های استانی، از پوشش بیمه بهره مند می شوند.
🔹با توجه به تولید داخل از مرداد ۱۴۰۲ دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور هشت، افزایش یافته است.
http://behdasht.gov.ir/XY1a
.
🆔 @webda
*💠تشریح برنامه ها و شعارهای هفته ملی سلامت مردان ایران (سما)*
رئیس مرکز جوانی جمعیت سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار وبدا:
🔻سلامت مردان در دنیا به یک بحران خاموش تبدیل شده است
🔻تدوین پیش نویس بسته خدمات ویژه مردان
http://behdasht.gov.ir/X12a
.
🆔 @webda
🌐مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به مناسبت هفته سلامت مردان مطرح کرد:
🔺توصیه های طب ایرانی برای ارتقای سلامت مردان
🔺تاکید بر رعایت اصول شش گانه سبک زندگی بر اساس آموزه های طب ایرانی
🔺اصلاح تدریجی عادات غذایی بد، اجتناب از ورزش و فعالیت شدید پس از خوردن غذا، پرهیز از مصرف غذاهای متنوع در یک وعده غذایی، اجتناب از پرخوری و درهم خوری، صرف وعده شام سبک و زودهنگام بخش مهمی از آداب تغذیه است که در صورت صحیح بودن می تواند باعث پیشگیری از بسیاری بیماریها شود.
🔺ورزش روزانه، ماساژ، خواب کافی و به موقع، دوری از اخبار و اطلاعات غیرضروری، کاهش استفاده از رایانه و تلفن همراه و حضور در طبیعت و انجام ورزش ها و بازی های دسته جمعی و استفاده از بوهای خوش (رایحه درمانی) متناسب با مزاج هر فرد، از جمله راهکارهای طب ایرانی برای کاهش استرس هستند.
http://behdasht.gov.ir/XZ2a
.
🆔 @webda
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با توان تخصصی پزشکان و جراحان شیرازی جدا سازی دوقلوهای به هم چسبیده اهوازی در شیراز با موفقیت انجام شد
.
🆔 @webda
🔵رییس سازمان اورژانس کشور در آیین افتتاح دو پایگاه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خبر داد
🔺اجرای بیش از 600 پروژه عمرانی در سازمان اورژانس کشور
🔺400 پروژه تا کنون افتتاح شده است.
🔺در ابتدای دولت ۴۵ درصد عملیات اورژانس هوشمند بود ولی اکنون ۱۰۰ درصد خدمات اورژانس تحت وب است.
http://behdasht.gov.ir/X22a
.
🆔 @webda
🔻ثبت 22 هزار و 403 ماموریت اورژانس استان تهران در هفته گذشته
🔹توکلی، رئیس اورژانس استان تهران:
🔸هفته گذشته (19 تا 26 خرداد ماه) 22 هزار و 403 مرکز ارتباطات 115 اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این ماموریتها 6 هزار و591نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و 15 هزار و 812 نفر نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
🔸در این مدت 60 هزار و 302 تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه دو هزار و 200 تماس مزاحم با این مرکز بوده است.
🔸از مجموع ماموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، سه هزار و 854 مورد حوادث ترافیکی و 18 هزار و 548 مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است.
🔸اورژانس هوایی 8 ماموریت داشته که در پی آن 7 مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته اند.
.
🆔 @webda
⚪️رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
🔹۸۰ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خادم امام رضا(ع) هستند و بزرگترین افتخار آنها خدمت به مهمانان امام مهربانیها است.
🔹این افراد به خدمت خود در کفشداری،دربانی و دیگر بخشهای این مکان مقدس افتخار می کنند.
🔹بسیاری از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دارالشفاء امام(ع) و بیمارستان رضوی خدمت میکنند و ۲ نفر از اعضای هیئت مدیره این ۲ مجموعه از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.
.
🆔 @webda
🔻مشاور اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت در گفتگو با وبدا:
🔷 حضور مددکار در بیمارستان های بالای 30 هزار مراجعه کننده در سال الزامی می شود
🔷 وجود مددکار در بیمارستان ها از نظر روحی و روانی کمک حال زیادی برای بیماران است و ما این مساله را در بازدیدهای متعدد از بیمارستان ها، از نزدیک مشاهده کرده ایم.
http://behdasht.gov.ir/X32a
.
🆔 @webda
🔰در بیانیه پایانی اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی مطرح شد؛
🔺تعهد به ادامه مسیر شهید جمهور تا آخرین لحظه تصدی مسئولیت
🔺شهید آیت الله رییسی به نظام سلامت و تامین سلامت آحاد جامعه توجه ویژه ای داشت.
🔺کشور به به انتخاب یک رئیسجمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیاز دارد.
🔺انتخابات ریاست جمهوری آبرویی جدید برای ملت و یک دستاورد بزرگ برای کشور خواهد بود.
🔺 در دولت مردمی، سیاست های کلی حوزه سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نه به عنوان شعار بلکه به عنوان راهبرد اصلی مورد توجه و تاکید قرار گرفت.
http://behdasht.gov.ir/X52a
.
🆔 @webda