3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هشدار تب دنگی
معاون درمان وزارت بهداشت:
🔹۶۳ مورد جدید به تب دنگی مبتلا شدند.
🔹۳۰ درصد از افرادی که با نشانه استخوان درد شدید و تب بالا به مراکز درمانی مراجعه کردند مبتلا به بیماری تبدنگی بودهاند.
.
🆔 @webda
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بیمارستان جدید تخصصی و فوق تخصصی کودکان شفیع زاده امیرکلا بابل دو ماه پس از افتتاح
🔺بیمارستانی که از یادگارهای ارزشمند و ماندگار شهید دکتر رییسی به مردم استان مازندران بود
.
🆔 @webda
🌐عضو گروه سم شناسی آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هشدار داد:
🔸اسباب بازی های حاوی سرب، باعث مسمومیت و عوارض جدی در کودکان می شوند
🔸برخی افراد شاغل همچون باطری سازهای ماشین و نقاش های ساختمان با فلز سرب، صنایع شیشه گری با فلز آرسنیک و سازندگان اسباب بازی با جیوه و سرب، سرو کار دارند که این تماس مستمر به مرور منجر به مسمومیت افراد می شود بنابراین انجام آزمایش های دوره ای برای اطلاع از میزان غلظت این فلزات سنگین، برای این افراد توصیه می شود.
🔸کودکانی که اسباب بازی حاوی سرب را در دهان خود وارد کند، اغلب در معرض خطر مسمومیت با فلز سرب قرار می گیرند.
http://behdasht.gov.ir/XZza
.
🆔 @webda
✍️ پیام تبریک وزیر بهداشت به رییس جمهور منتخب
🔹حضور و مشارکت پرشور ملت شریف ایران اسلامی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نشان از تعهد مردم عزیزمان به آرمانهای والای انقلاب اسلامی دارد.
🔹ضمن تبریک این انتخاب شایسته به محضر مقام معظم رهبری و ملت غیور ایران، برای دولت چهاردهم و جنابعالی به عنوان رییس جمهور منتخب که برآمده از نظام سلامت هستید، در مسیر تحقق عدالت محوری، محرومیت زدایی و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی مبتنی بر سیاست های کلی نظام سلامت، آرزوی توفیق دارم.
🔹امید است با همراهی همه نخبگان متعهد و جهادی نظام سلامت با سکان دار آینده این حوزه در دولت جنابعالی و ادامه راه شهید خدمت؛ دکتر رئیسی، شاهد استمرار و توسعه روند خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی و ارتقای شاخص های سلامت برای آحاد جامعه باشیم.
http://behdasht.gov.ir/X2za
.
🆔 @webda
💠تعرفه های جدید آزمایشگاه های همکار سازمان غذا و دارو به زودی اعلام می شود
🌐مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو:
🔸امیدواریم تا اواخر تیرماه یا اواسط مردادماه، تعرفه ها را به صورت رسمی اعلام کنیم. به این ترتیب بهبود شایانی در وضعیت مالی دریافتی آزمایشگاه ها خواهیم داشت.
http://behdasht.gov.ir/X1za
.
🆔 @webda
🌐مشاور اجرایی معاون پرستاری وزارت بهداشت خبر داد
🔺۱۵۰ پانسیون پرستاری در ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی ساخته شد
🔺در سایر دانشگاه های علوم پزشکی نیز ساخت پانسیون های پرستاری در حال انجام است.
🔺تدوین و اجرای طرحهای ملی جامع برای حمایت همه جانبه از پرستاران
http://behdasht.gov.ir/X4za
.
🆔 @webda
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلامت اورژانسی - فرهنگ ایرانی
🔸 هنگام مواجهه با آمبولانس اورژانس در معابر پر تردد و ترافیک چه باید بکنیم؟
⏱ اهمیت ثانیه ها در نجات جان بیماران
.
🆔 @webda
738.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون وزارت بهداشت: جریمه پزشکنماها از ۵ میلیون به ۵۸۰ میلیون تومان برای بار اول و یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان برای بار دوم تعیین شد
.
🆔 @webda
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥معاون بهداشت وزارت بهداشت خبر داد: شناسایی ۱۴۹ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور
🔺توصیه های لازم به مبتلایان و استانهای در معرض خطر
.
🆔 @webda
🔴به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی انجام شد
✅راه اندازی «موکب شهدای خدمت» به مناسبت فرارسیدن محرم حسینی (ع)
✅به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به راه اندازی «موکب شهدای خدمت» در مقابل ستاد مرکزی این وزارتخانه کرده است.
http://behdasht.gov.ir/X8za
.
🆔 @webda
◾️در چهارمین روز از محرم حسینی (ع) انجام شد
⚫️ عزاداری دسته سینه زنی کارکنان وزارت بهداشت با حضور وزیر بهداشت
⚫️ مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) امروز چهارشنبه مصادف با چهارمین روز از محرم حسینی (ع) با حضور دکتر بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونان، مدیران و کارکنان ستادی این وزارتخانه برگزار شد.
http://behdasht.gov.ir/Xbza
.
🆔 @webda