36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید:
🔸 وب دا مرکزی | رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری سومین نشست مشترک هیأترئیسه دانشگاه اراک با دانشکدههای علوم پزشکی خمین و ساوه خبر داد و این جلسات را گامی مؤثر در جهت تقویت هماهنگیها و همافزایی بینبخشی دانست.
وی با اشاره به مصوبات این نشست، بر استمرار این جلسات برای ارتقای سطح خدمات سلامت در استان تأکید کرد و در پایان، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به مردم استان تبریک گفت و برای همگان آرزوی سلامتی و بهرهمندی از برکات این ماه پربرکت کرد.
🗓 چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
@webdaarak
💢 صدای دانشگاه در مسیر سیمرغ / فراخوان جذب پزشکان، هیات علمی و کارمندان علاقهمند
🔸 وب دا مرکزی | فرصتی ویژه برای پزشکان هیات علمی و کارمندان هنرمند و علاقهمند به دنیای گویندگی و اجرا!
🔻 گروه منتخب کارمندان دانشگاه، به همت مدیریت فرهنگی و کانون گویندگی و اجرا، تمرینات حرفهای خود را در اتاق آکوستیک حوزه موسیقی آغاز کردهاند. این تیم در حال آمادهسازی خود برای رقابت در جشنواره کشوری نظام سلامت سیمرغ است.
🔻 اگر به گویندگی، اجرا و هنرهای نمایشی علاقه داری و میخواهی در یک تیم پرانرژی و حرفهای عضوی موثر باشی، منتظرت هستیم!
📣 برای عضوویت در گروه، کافیست به شماره زیر پیام بدی:
📞 +989358417695
🗓 چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
@webdaarak
22.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید:
🔸 وب دا مرکزی | سفر یکروزه رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه هئیت رییسه به شهرستان خمین و حضور در بیت تاریخی حضرت امام خمینی (ره)
🗓 چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
@webdaarak
🔸 وب دا مرکزی | حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت، مغفرت و بندگی بر تمامی همکاران، دانشجویان و مردم شریف استان مبارک باد.
امیدواریم در پرتو برکات این ماه پرفیض، دلهایمان سرشار از آرامش و گامهایمان استوار در مسیر خدمت به مردم باشد.
🗓 چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
@webdaarak