💢 برگزاری ششمین نشست شورای ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک
🔸 وب دا مرکزی | ششمین نشست ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک از برنامه های عملیاتی ۱۴۰۴ با حضور رئیس دانشگاه، مدیرکل ستاد اقامه نماز استان مرکزی و اعضای این شورا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست، گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسه گذشته و همچنین اقدامات انجامشده در حوزه ترویج فرهنگ اقامه نماز طی یک سال اخیر ارائه شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت، اظهار کرد: با وجود چالشهای موجود، اقدامات ارزشمندی در حوزه اقامه نماز انجام شده و امیدواریم این روند با قوت بیشتری ادامه یابد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین رودبارانی، مدیرکل ستاد اقامه نماز استان مرکزی، با اشاره به فعالیتهای انجامشده در دانشگاه علوم پزشکی اراک، نماز را عاملی مؤثر در ایجاد آرامش روحی، تقویت هویت معنوی و ارتقای فضای اخلاقمدار در محیطهای دانشگاهی عنوان کرد.
در پایان این نشست، از اعضای شورای ستاد اقامه نماز دانشگاه به پاس همکاری و فعالیتهای انجامشده تقدیر شد.
🗓 یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
@webdaarak
💢 تقویت کادر تخصصی درمان در استان مرکزی؛ اضافه شدن ۱۱ پزشک فوقتخصص جدید به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک
🔸 وب دا مرکزی | رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست صمیمانه با پزشکان فوقتخصص جدیدالورود، از جذب ۱۱ عضو هیئت علمی و متخصص در رشتههای استراتژیک پزشکی خبر داد و بر اولویت دانشگاه در نوسازی نیروی انسانی و ارتقای سطح خدمات درمانی در سال ۱۴۰۴ تأکید کرد.
🗓 دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
@webdaarak