💢 افتتاح خانه بهداشت روستای فوران
🔶 با حضور استاندار مرکزی، فرماندار شهرستان خنداب ،امام جمعه ، مدیر شبکه بهداشت و درمان خنداب، دادستان و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی، ساختمان خانه بهداشت روستای فوران افتتاح شد.
🔸گفتنی است متراژ زمین این ساختمان ۱۲۰ مترمربع و به زیر بنا ۸۸ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال ساخته شده است.
🗓 شهریور ماه ۱۴۰۳
❇️ زمانی خبرنگار وبدا مرکزی، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب
https://eitaa.com/joinchat/3072590098C25c4be8930
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢وزیر بهداشت در نشست هم اندیشی با نمایندگان مجلس درباره جوانی جمعیت:
🔸مصمم هستیم تا در حوزه جوانی جمعیت دستاوردهای روشنی را رقم بزنیم
🔸 قدردانی از اقدامات گذشته در حوزه قانون گذاری و پشتکار نمایندگان مجلس در حوزه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده
🔸امید است با توجه به نگاه مثبت رییس جمهور به حوزه سلامت و همچنین موضوع راهبردی جوانی جمعیت بتوانیم در این حوزه دستاوردهای روشن و قابل قبولی را رقم بزنیم.
🗓 چهارشنبه ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
38.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلول ماه ربیع الاول ماه جشن وسرور اهل بیت علیهم سلام برشمادلدادگان ائمه مبارکباد.
🗓 چهارشنبه ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
4_5963113077435012817.mp3
3.4M
📻🎙مصاحبه رادیو سلامت با پرستار و نماینده اعزامی بخش ICU بیمارستان خوانساری اراک ، هانیه برزگر از درمانگاه نقطه صفر مرزی مهران جهت خدمات رسانی به زائرین اربعین
🗓شهریور ماه 1403
🔸صابری نسب - خبرنگار وب دا مرکزی -بیمارستان آیت اله خوانساری
@khansari_hospital
〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 اهدای یک ملک مسکونی توسط خیر نیک اندیش به مرکز بهداشت شهرستان اراک
🔸به گزارش وبدا مرکزی،یک ساختمان دو طبقه واقع در خیابان مشهد شهر اراک توسط خانواده خیر نیک اندیش ،مرحوم حاج محمد نبی نجاتی، به مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک، به منظور راه اندازی پایگاه سلامت و ارائه خدمات بهداشتی اهداشد.
باتوجه به اینکه این ساختمان از لحاظ ساختاری نیاز به بهسازی دارد موقتا یک طبقه از این ساختمان به عنوان پایگاه سلامت راه اندازی شده و خدمات بهداشتی درمانی سطح یک با کمیت و کیفیت بهتری به مردم و مراجعین این منطقه ارائه میشود.
مهندس حسینی رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک، ضمن تقدیر از خانواده خیر نیک اندیش سلامت یادآور شد: چنین اقداماتی ضمن تشویق خیرین ،به ادامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تاثیر بسزایی در افزایش ارائه خدمات از نظر کمی و کیفی خواهد داشت.
🔷 رضا صالحی ،خبرنگار وبدا مرکزی _مرکز بهداشت شهرستان اراک
🗓 ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@behdashtarak
https://arakmu.ac.ir/arakdh/fa
http://webda.arakmu.ac.ir
🌷هفده شهریور از «ایّام الله» است
🏴 سالروز قیام خونین هفدهم شهریور ۱۳۵۷ و کشتار وسیع و کم سابقه مردم ایران به دست رژیم سفاک پهلوی را گرامی میداریم.
🗓 چهارشنبه ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬ببینید:
💢فعالیت واحد MRI بیمارستان امیرالمومنین(ع)
واحد MRI بیمارستان امیرالمومنین(ع)، ایام هفته در دو نوبت صبح و عصر فعالیت می کند تا با خدمترسانی به بیماران، در کاهش هزینههای درمان آنان تأثیرگذار باشد.
روزانه ۴۰ بیمار از این خدمات بهرهمند می شوند.
🗓 شنبه۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳
https://eitaa.com/mojtamae_amiralmomenin
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز
🔸 مراسم گرامیداشت روز پزشک با حضور استاندار مرکزی برگزار شد.
به گزارش وبدا مرکزی، به مناسبت گرامیداشت روز پزشک و داروساز، مراسم تجلیل از پزشکان و داروسازان، با حضور استاندار مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و جمعی از پزشکان و داروسازان برگزار شد.
🗓 شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
🔰نرخ موالید در استان مرکزی پایین است
▫️معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میزان فرزندآوری و نرخ موالید در استان مرکزی نسبت به جمعیت مولد بسیار پایین و رو به کاهش است.
خبرنگار وبدا، معاونت بهداشت
🗓شنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
https://arakmu.ac.ir/vch/fa/news/45718
@behdasht_markazi🍎
@resane_sib🍏
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
وب دا مرکزی
🔰نرخ موالید در استان مرکزی پایین است ▫️معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میزان فرزندآوری
🔹معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: در حال حاضر مسائل مطرح جمعیتی بر اساس نیم قرن گذشته است، در کشور ما از دهه چهل تنظیم و کنترل جمعیت اتفاق افتاد و با وقوع انقلاب این جریان مسکوت ماند.
🔸وی اظهار کرد: در دهه ۷۰ بار دیگر سیاست کنترل جمعیت با شدت خیلی زیاد در کشور اجرا شد و کتابها و دستورالعملهایی در این زمینه ابلاغ شد اما حاصل این فرایند به طور متفاوتی به وجود آمد.
🔹زیلابی تصریح کرد: عوامل متعددی مسئله کنترل جمعیت را تحت تاثیر قرار میدهد، از جمله مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است، بنابراین نباید نگاه تک بعدی به آن داشت، باید گفت متأسفانه میزان رشد فرزندآوری استان به سمت کاهشی شدن و میل به صفر شدن حرکت کرده است.
🔸معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه در هرم جمعیتی قاعده هرم از جوانی به سالمندی و راس آن از پیری و کهولت به جوانی تغییر یافته است گفت: فرزندآوری در سنن و آداب ما افتخار و احترام به خانواده و بنیان آن مورد توجه و بهعنوان رکن جامعه بوده است ولی امروزه با افزایش سن ازدواج به تدریج تشکیل زندگی جای خود را به طلاق داده است.
🔹وی ادامه داد: از کل جمعیت استان ۱۵۰ هزار نفر در رده سنی ۲۰ الی ۴۰ ساله، مجرد و بدون همسر هستند که اگر مقدمات ازدواج آنها فراهم شود، میتواند به میزان رشد موالید کمک کند و حدود ۲۲۰ هزار زن متاهل امکان فرزنددار شدن در استان هستند، اما از این اعداد فقط برای ۱۷ هزار نفر ثبت باروری و موالید گزارش شده و در واقع ۸ درصد این جمعیت زاد و ولد داشتهاند.
زیلابی خاطرنشان کرد: با وجود پایین بودن میزان نرخ بیکاری و شرایط قابل قبول در استان انتظار میرود که ازدواج و باروری بیشتر باشد اما این توقع صورت نگرفتهاست و استان ما همچون استان گیلان و بخشهایی از مازندران در کشور جزو پیرترین استانها شناخته میشوند.
🔸معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، بر رفع موانع ازدواج و سهل و آسان کردن این امر از سوی دستگاههای متولی تاکید کرد و گفت: از آبانماه ۱۴۰۰ در خصوص سیاست افزایش جمعیت مصوبات و لوایحی از سوی مجلس شورای اسلامی پیرو منویات مقام معظم رهبری به دانشگاه علومپزشکی ابلاغ شد که دانشگاه اهتمام ویژه به این مسئله دارد.
🔹وی عنوان کرد: در این ابلاغیه قانون تشویق و ترفیع در سطح استان راهاندازی شده و در دانشگاه علوم پزشکی نیز این اتفاق افتاد و ستادی برای اجرای آن تشکیل و با استانداری، پزشکی قانونی و اداره ثبت احوال، جلسات متعددی در هر ماه برگزار شد که انجام و نحوه برگزاری این جلسات و پیگیریها از سوی وزارت بهداشت بررسی و نظارت میشود.
🔸وی افزود: تا قبل از این موضوع و تشکیل ستاد رتبه استانمرکزی در کشور ۲۶ بود که در سال گذشته با اهتمام و توجه ویژه نسبت به این قانون و فشار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بر اجرایی شدن آن توسط دستگاههای مرتبط استان از رتبه ۲۶ به رتبه ۱۱ ارتقاء پیدا کرده است.
🔹زیلابی نرخ باروری بالا و طلاق پایین را چشمانداز و افق دید این نهاد دانست و گفت: مادر و فرزند سالم به همراه افزایش میزان موالید هدف و آرمان ما در این بخش است اما فقط دانشگاه علومپزشکی در خصوص سیاست جوانی و بالا بردن میزان جمعیت در کشور دخیل نیست و فقط ۲۵ درصد از این موضوع به این بخش مربوط میشود و میبایست دولت برای تشکیل نهاد خانواده از سوی جوانان و فراهم کردن فرصت و امنیت شغلی، امنیت اجتماعی، مسائل رفاهی و تفریحی قوانین و تمهیداتی تصویب کند تا انشاءالله در مسیر رشد جمعیت تغییری صورت پذیرد و هرم جمعیتی مانند گذشته با قاعده جوان شکل بگیرد.
خبرنگار وب دا مرکزی، معاونت بهداشت
🗓شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
https://arakmu.ac.ir/vch/fa/news/45718
@behdasht_markazi🍎
@resane_sib🍏
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ محموله واکسن آنفولانزاء به استان تزریق شد
🔸 در چهارچوب تزریق واکسن آنفولانزاء به داروخانه ها برای ارائه به مردم، بیش از ۳ هزار و ۲۱۰ واکسن، به شهرهای مختلف استان مرکزی وارد شد.
این واکسن ها در داروخانه های شهرستان های اراک، تفرش، خنداب، دلیجان، شازند، محلات و فرمهین و شهرهای داوودآباد و شهر جدید مهاجران، قابل تهیه هستند.
دکتر علی یادگاری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک پیش از این در اینباره گفته بود: این واکسن قبل از شروع فصل آنفولانزا، ترجیحاً از اواخر شهریور تا اوایل آبان تزریق و توصیه می شود بزرگسالان بالای ۶۵ سال، افرادی که در خانههای سالمندان زندگی میکنند یا در بیمارستان هستند، کودکان خردسال به ویژه کودکان ۶ تا ۱۲ ماهه، زنانی که قصد بارداری دارند، باردار هستند یا به تازگی زایمان کردهاند، این واکسن را دریافت کنند.
🗓 شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 ارتقای رتبه علمی ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در یکسال گذشته
🔸 دبیر هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی اراک از ارتقای ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون خبر داد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محبوبه خورسندی با اشاره به تسریع روند ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه در چند سال اخیر گفت: در یکسال گذشته از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۶ جلسه هیئت ممیزه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شده است.
وی افزود: پس از بررسی پرونده های مطرح شده توسط اعضای هیئت ممیزه با ارتقای رتبه ۱۸ نفر از اساتید دانشگاه موافقت شد که ۱۲ نفر از آنان از استادیاری به دانشیار، ۵ نفر از دانشیار به استاد و یک نفر از مربی به استادیاری ارتقا یافتند.
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه در خصوص تعداد اساتید ارتقا یافته به تفکیک هر دانشکده گفت: از نظر آماری بیشترین تعداد ارتقای اساتید به دانشکده پزشکی با ۷ ارتقا اختصاص دارد.
وی در ادامه به ارتقای ۴ نفر از دانشکده علوم پزشکی ساوه، ۵ نفر از دانشکده بهداشت، یک نفر از دانشکده پیراپزشکی و یک نفر از دانشکده پرستاری اشاره کرد.
به گفته دکتر خورسندی در حال حاضر ۳۱۰ نفر عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی اراک مشغول به فعالیت هستند.
🗓 شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مصاحبه
🔹🔸📹 در آستانه پاییز؛
🔸 همه آبریزشهای بینی، بیماری نیست
🔹 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک: هر گونه آبریزش بینی الزاما نمیتواند بیماری باشد.
https://www.iribnews.ir/00I9Jr
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 تقدیر جمعی از مادرانِ کودکان بستری در بخش خون بیمارستان امیرکبیر اراک از کادر درمان
🔸 جمعی از مادرانِ کودکان بستری در بخش خون بیمارستان امیرکبیر اراک، از تلاش های کادر درمان شاغل در این بیمارستان تقدیر و تشکر کردند.
به گزارش وب دا مرکزی، در متن این پیام آمده است:
احتراماً اینجانبان، جمعی از مادرانی که کودکانمان در بخش خون بیمارستان امیرکبیر اراک بستری هستند، بدینوسیله مراتب تشکر و قدردانی خودمان را از جناب آقای دکتر لطیفی، سرکار خانم نادعلیان، سرکار خانم خندان و به ویژه کلیه پرستاران دلسوز، صبور و مهربان بخش را داریم، همه عزیزان با صبوری و اخلاق خوش و تلاش شبانه روزی در خدمت بچه ها هستند، از خداوند متعال برای همگی سلامت و موفقیت را آرزومندیم.
🗓 یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 عواقب جبران ناپذیر استفاده نابجا از داروهای سقط جنین/ ۲۰ بازرسی از بیمارستان های توزیع کننده داروهای سقط جنین از ابتدای سال تاکنون
🔸 مدير اداره نظارت بر دارو و مواد تحت كنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استفاده نابجا از داروهای سقط جنین می تواند بسیار خطرناک و عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر آزاده ناظری هشدار داد: استفاده نابجا از داروهای سقط جنین باعث خونریری های شدید، افت فشار خون و عوارض جبران ناپذیری می شود.
وی با اشاره به فروش و تجویز داروهای "سقط جنین" گفت: تجویز داروهای سقط جنین تنها با تشخیص پزشک معالج و فقط در بیمارستان ها انجام می شود و توزیع و فروش هرگونه دارویی که منجر به سقط جنین می شود در مطب ها، کلینیک های درمانی و داروخانه ها تخلف بوده و در صورت فروش و نگهداری این داروها، فرد یا واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی می شود.
وی افزود: داروهای سقط جنین عوارض زیادی دارند و اغلب افرادی که بصورت غیرقانونی از آن استفاده می کنند با خونریزی های شدید به مراکز درمانی مراجعه می کنند و اغلب داروهایی که بصورت غیرقانونی به فروش می رسند اصالت نداشته و تقلبی می باشند و باعث عوارض زیادی برای مصرف کنندگان می شود.
مدير اداره نظارت بر دارو و مواد تحت كنترل در پایان به نظارت کارشناسان این مدیریت بر این موضوع اشاره کرد و گفت: خرید و فروش و مصرف این داروها در مراکز درمانی توسط این مدیریت بطور کامل رصد می شود و در صورت مشاهده طبق قوانین و مقررات برخورد می شود.
وی در پایان یادآور شد: در خصوص نظارت بر این موضوع، ۱۱ بیمارستان توزیع کننده در استان وجود دارد که از ابتدای سال تاکنون ۲۰ مورد بازرسی صورت گرفته است.
🗓 یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak
💢 تزریق ۱۰۰۰ دوز واکسن پنوموکوک برای کودکان در استان مرکزی
▫️معاون فنی معاونت بهداشت اراک گفت: با آغاز واکسیناسیون پنوموکوک شیرخواران دو ماهه، حدود ۱۰۰۰ کودک تاکنون در استان علیه این بیماری واکسینه شدند.
دکتر مرتضی واعظ معاون فنی معاونت بهداشت اظهار کرد: باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونتهای مهاجم باکتریال در کودکان محسوب میشود که طیف گستردهای از بیماریها نظیر مننژیت، پنومونی، اوتیت، سینوزیت، کوتژکتویت، پریکاردیت، سپتی سمی و … را موجب میشود و واکسیناسیون پنوموکوک بار جهانی این بیماریها را کاهش میدهد.
معاون فنی معاونت بهداشت با بیان اینکه پنومونی پنوموکوک یکی از شایعترین علل عفونت تنفسی و علل اصلی مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال در سراسر جهان است بیان کرد: عوارض این بیماری مانند فلج دائمی، ناشنوایی و آسیبهای مغزی است که ممکن است در انواع شدید بیماری منجر به از دست دادن جان کودکان گردد.
وی گفت: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونتها در سنین بالاتر نیز به علت کاهش مواجه شدن با بیماری، کاسته خواهد شد.
دکتر مرتضی واعظ بیان کرد: از مردادماه سال جاری، واکسیناسیون پنوموکوک در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک همزمان با کلیه دانشگاه های کشور در سه نوبت در سنین ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی در حال اجراست.
https://arakmu.ac.ir/vch/fa/news/45803
🗓 یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳
@behdasht_markazi🍎
@resane_sib🍏
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://webda.arakmu.ac.ir
@webdaarak